O poveste despre traditie si, poate, despre valoarea educatiei vocationale. Cititorii tineri pot intelege despre ce vorbesc cu un click aici.

18 COMENTARII

  1. Va multumim ca ne-ati adus in atentie o personalitate a muzicii romanesti pe care multi dintre noi nu au descoperit-o pana acum.

  2. Domnule Voiculescu, dorim sa va spunem sa fiti tot asa de ingaduitor cu cei care cred ca se pot juca cu soarta oamenilor, cu cei care nu stiu decit sa faca rau, cu cei care nu pot sa se afirme decit prin minciuna si intriga.
    Noi stim ca sunteti un om bun, ati demonstrat acest lucru milioanelor de romani, ati ajutat multe persoane aflate in situatii critice, ati ajutat tineri sa urmeze o scoala, fara sa le cereti nimic. Noi stim acest lucru deoarece la Petrosani, peste 200 de elevi au primit carti de la fundatia dvs, ati ajutat cu tot ce a fost necesar ca 22 de elevi sa nu abandoneze scoala, fara sa ne cunoasteti, doar din dorinta de a face bine. Ar fi minunat ca in aceasta tara toti cei care pot sa ajute.
    De multe ori , multe persoane deosebite sunt supuse judecatii publice, de niste nemernici si mincinosi, dar pina la urma dreptatea va inginge, sintem siguri de asta.
    Va dorim multa sanatate si sa aveti grija si pe viitor de oameni asa cum va indeamna sufletul si asa cum puteti dvs.
    Cu stima
    DOINA POPESCU

  3. AGONIE ŞI EXTAZ

    Înainte de moarte, nu vrea s-audă nici o serenadă ,
    Chiar şi numai pentru el cântată de Ghiţă Bulencea ;
    Nici whisky nu mai bea Traian, ci doar oranjadă ,
    Visând tot la dansul pe manele, cu Mondialu’ Bercea .

  4. „Georges Boulanger“ sună franţuzeşte, dar acesta nu este decât pseudonimul artistic al lăutarului Gheorghe Pantazi din Tulcea! „Numele de Boulanger – ne scria în vara anului 1974 ing. Nicolae E. Popp

  5. O altfel de chemare a etniei rome aparent fara rezolvare :
    cea spre infractionalitate, cu care se confrunta si bulgarii si care a ajuns subiect de emisiune pe Discovery Channel inca de acum 2 ani.
    http://www.youtube.com/watch?v=YkNsK0mMwG8

    Care ar fi solutia pentru ca nu devin toti muzicanti sau muzicieni (ar fi si imposibil)?

  6. DIFERENTA DINTRE VOICULESCU SI BASESCU.
    Basescu a citit in viata lui doar o carte si o reciteste mereu. Ea se sheama Codul Penal. Voiculescu a citit doua si pretinde a fi un om cult.

  7. A trecut ceva timp de cand nu ne-ati mai oferit un post muzical!Era timpul pentru un astfel de moment de relaxare!

  8. Maestre George Boulanger,
    Avant de Mourir JON* n-ai fi de acord să-i dăm papucii
    lui Jeffrey Franks de la FMI ?

    VIZIBILĂ GAURA LA FeMeI

    Văzându-i gaura-n pantoful
    Lui Franks, venit la noi cu „oful”
    FMI, in corpore cu “eunucii”,
    Propun: urgent să-i dăm papucii !

    P.S. Ar merge şi într-un ziar american, domnule D.V.

  9. Din ciclul „Să ne râdem”.

    In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani.

    Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost „corectitudinea politica”.
    Castigatorul a dat urmatoarea definitie:

    „Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine că este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată”.

  10. Eu sunt unul din oamenii care nu va cunosc , am citit despre marinimia Dvs.si ma minunez in astfel de timpuri…sunt mamica une viitoare soprane dramatice, dar fara sustinere financiara…daca ati ajuta aceasta voce sa rasune acolo unde oamenii inca mai au timp sa plece urechea la un rol …de exemplu’ contesa’ din Nunta lui Figaro….sau Mimi…..etc…,atunci cu siguranta as putea sa-l contrazic pe Octavian Paller ca, indiferent cat de mult suferi….lumea ( NU) se va opri in loc pentru durerea ta.Cordial, Lili Cristescu

Comentariile sunt închise.