Am mai primit poze din ”pictorialul” realizat în Parcul Tineretului, de Ziua Copilului, în compania unor nepotei amatori de senzatii tari :).

27 COMENTARII

  1. Foarte frumose fotografii.
    Si minunatii de copilasi !

    Zilele astea,vazand flash mob-ul fanilor radio romantic, mi-am amintit de fanii lui Michael Jackson din municipiul meu care vor avea un astfel de flash mob la Mall-ul de langa lacuri….Si eu as fi fost printre ei daca nu aveam probleme de sanatate… :(
    Voi fi acolo doar cu gandul la cu muzica lui.
    http://www.youtube.com/watch?v=ghhX0KkQBW4

  2. Poze foarte frumoase….poze cu „omul” Dan Voiculescu! Ne bucuram ca ne impartasiti si momente cu adevarat frumoase!

  3. RELAXARE

    Mogulu’este sigur bunicul-etalon
    Şi mândria-i mare pentru d-l Dan ,
    Atunci când îşi ia nepoţii-n balon
    Şi mulţi îl uită … că a fost motan .

  4. @DV

    In primul rand doresc sa imi cer scuze, ca ceea ce voi scrie este off topic.
    Ceea ce a a spus „preaiubitul nostru conducator ” in functia sa de presedinte al Romaniei referitor la momentul istoric in care Regele Mihai a fost nevoit sa abdice , este de o marsavie crasa.
    Nu sunt un simpatizant al monarhiei sau adept al acesteia , dar consider ca acele afirmatii defaimatoare sunt de cea mai joasa speta si sunt scarbit ca fac parte din aceeasi natie cu cel care a facut afirmatiile.

    Vreau sa subliniez ca presedintele este in functie indiferent de ora.El nu este un functionar care munceste 8 ore pe zi si care seara se retrage acasa pentru odihna.
    Rezulta ca presedintele NU POATE AVEA PARERI PERSONALE LEGATE DE SUBIECTE ATAT DE FRAGILE in spatiul public.Nu poate avea aceste pareri intr-un studio TV din simplul motiv ca in acel moment el se adreseaza cetatenilor ( care il asculta sau nu ) si in mod automat afirmatiile sale NU MAI SUNT PARERI PERSONALE ci idei clare ale ROMANIEI ,stat pe care el il reprezinta.

    Concluzia este simpla.El a calcat in picioare ,efectiv, intreaga istorie a tarii.
    Alllloooooo ,oameni buni omul ala cand a spus ca Regele Mihai este tradator ….A FACUT-O IN NUMELE VOSTRU ,AL MEU A TUTUROR CELOR CARE SUNT ROMANI.

    Cand mergeti in strainatate ( Spania , Franta , Marea Britanie ) si vreti sa munciti DAR VI SE INTOARCE SPATELE sa stiti motivul.
    Cand voi vreti sa munciti peste hotare in Anglia spre exemplu , dar Anglia nu va accepta ca voi sa munciti acolo SA STITI MOTIVUL.
    Cand voi sunteti nevoiti sa munciti ILEGAL prin Spania si Italia de acum incolo , e bine sa stiti motivul pentru care acele state nu vor sa v-a primeasca.
    Cand fabrica in care lucrati se inchide pentru ca , NU EXISTA INVESTITORI STRAINI , sa stiti ca acei investitori nu vin pentru ca cineva a avut grija sa DISTRUGA relatiile internationale.

    Indiferent ca sunteti prea mici sau prea mari , indiferent ca va intereseaza sau nu un subiect , indiferent ca voi considerati ca toti politicienii sunt la fel , in cele din urma voi suferiti de e urma acelui vot pe care il dati anumitor persoane.

    Deacum incolo cand parintii vostrii isi pierd pensiile , salariile , cand voi sunteti nevoiti sa munciti pe salarii de mizerie sau pe plantatiile de capsuni din Spania, sa stiti ca toate astea se datoreaza acelui moment odata la 4 ani in care votati.
    Poate toti sunt la fel , dar poate toti nu sunt atat de inconstienti,
    Oameni buni , Romania nu este buricul pamantului si noi depindem de ceea ce cred altii peste hotare despre noi.
    Cand votati deacum pentru ca vi sa dat o galeata sau un pui , intelegeti ca acea galeata sau acel pui SUNT TOT ALE VOASTRE din banii care vi sau luat la pensii , salarii etc.

  5. Domnule profesor si senator Dan Voiculescu,

    Acum, ca procesul a luat sfarsit, poate fi data si cheia: in cazul dosarului avand ca obiect judecarea Contestatiei in anulare puteau fi invocate dispozitiile art. 105 si, respectiv, 317 pct. 2 ale Codului de procedura civila.
    Al dvs., Valeriu Mangu

  6. @DV

    Sunteti constient ca se poate naste o pasiune pentru zbor in ceea ce ii priveste pe cei mici …daca sunteti impacat cu aceasta idee , totul este perfect ..

  7. Salut,

    Fara sa deranjez vreau sa va invit din 8 iulie la deschiderea scoli de dans “Ahmad Abu-Amoud Dance School”, unde puteti sa va relaxati, distrati, pe ritmuri latino si standard pentru Adulti si Copii: samba, cha-cha, rumba, paso doble, salsa, merengue,vals lent, tango, vals vienez, quick step , slow fox.

    PENTRU MAI MULTE DETALII VA ROG SCRIETI LA :[email protected]

    SAU SUNATI LA NR DE TELEFON : 0733.619.277/0733.619.277

    VA asteptam pe toti sa veniti.

    Cu stima,
    Ahmad Abu-AMoud

  8. @ Ahmad: Am notat, Ahmad. Oricum ar fi, succes! @ ciprian: Ar fi o pasiune mostenita :), deci sunt impacat. @ Dobre Virgiliu: Multumesc, doresc acelasi lucru si pentru familia dvs. @ Valeriu Mangu: Am notat, insa procesul e departe de a fi luat sfarsit: doar ajunge in fata unor judecatori cu simpatii politice mai estompate… @ marco: Ai dreptate.

  9. @DV
    Eu sunt impacat , nu am avut constitutia fizica necesara unui viitor pilot , doar la proba de rezistenta , la finalul turelor de stadion simteam ca imi ies ochii din cap .
    Altfel pe la 5 ani m-am urcat (ajutat) intr-un IAR 330 Puma ce se afla la montaj , mai apoi aterizarea facuta de „Mos Craciun” in fata uzinei IAR Ghimbav cu un IAR 316B in parcarea din fata cantinei uzinei (care mi se pare mica si acum) , au fost cativa factori care mi-au generat ceva idei noi in privinta a ce doream sa fac in viitor .
    Ulterior am „avansat” pana la scaunul de navigant din mai multe versiuni de IAR 330 Puma , inclusiv Socat , Naval , nu neaparat vopsite pentru livrare ..
    Asa au aparut o serie de amintiri unice pentru mine .

    Pe cat posibil recomand pe langa balon , un zbor cu un Puma , in care inca se mai poate simti cu ce „se mananca” aviatia , ca amestec de senzatii , decor spartan , ulei , vapori nearsi de petrol , gaze arse ce intra si prin interior , caldura extrema , zgomot si vibratii (din cele acceptabile dpdv al receptiei dupa rvizia capitala ).

  10. feliciatri pt pictorial. este chiar reusit; mai mult decat atat putini politicieni publica poze din viata lor de familie

  11. ce peisaj. mogulul si nepotii. e clar ca in particular nu sunteti la fel ca pe scena publica pareti mai relaxat

  12. – Cu Mihai I sau cu Traian Băsescu, Bunicule ?
    – Cu oricare…tot în balon !

    VOX POPULI, VOX DEI

    1. CE MAI VREŢI :  Revenirea pe viaţă a Regelui Mihai I pe tronul Cotrocenilor ;  Traian Băsescu – Preşedinte pe viaţă :  Altele : …………..

    2. RĂSPUNS POPULAR VALIDAT (cu ’89) : Orice variantă, dacă mai au de trăit numai o zi.

Comentariile sunt închise.