Dupa activitatea de azi din colegiul senatorial 8 – acolo unde am raspuns, intre altele, unei invitatii lansate chiar de un cititor al acestui blog de a gasi solutii pentru Drumul Postalionului, o strada cu nume romantic dar aspect foarte… clasic :) – voi petrece sarbatoarea pascala alaturi de familie. Uitand cateva ore de politica si – admit – chiar de blog…

Ceea ce va urez si voua: Paste fericit si cat mai multe persoane apropiate si dragi carora sa le urati in aceste zile firescul „Hristos a inviat!”.

23 COMENTARII

  1. SEMN DIVIN

    Îngrijoraţi privesc spre cer mii de mireni ;
    Târziu ateriză Lumina Sfântă şi la Otopeni.
    E-n premieră când se arătă ăst semn divin,
    Direct de la Ierusalim, „celui” aflat pe ţărm marin.
    Focalizez spre candelă lumina din televizor
    S-o dau la cât mai mulţi, cuprins de-atâta zor,
    Când Patriarhul va vesti românilor, fără bănat,
    Că Domnul nostru ne-a iertat, şi pentru noi
    HRISTOS A ÎNVIAT !

  2. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat !!!

  3. LEONARDO DA VINCI
    la 56o de ani
    (15.04.1452 – 02.05.1519)

    S-a născut noaptea la 22:00 într-o sâmbătă ( în noaptea Învierii ? ) De câte ori în ultimii 560 de ani a picat Paştele (ortodox sau catolic) în 15 aprilie ? De ce l-a voit bastard, Divinitatea ?
    Cu un an înaintea morţii sale Leonardo da Vinci a glăsuit : „ Voi dăinui!”
    Mona Lisa este femeia din el ? mama sa ? ambele? De ce purta tabloul mereu cu el ?
    O lumânare aprinsă într-un pahar cilindric scfundat în apa altuia, sferic, este o lampă miraculoasă pe care Leonardo da Vinci a gândit-o şi realizat-o pentru nopţile sale de trudă, dar şi…pentru noaptea minţii. Măcar una ar trebui să fie şi la Cotroceni.
    Roberta – dromader mioritic, şi tu ai nevoie de lampa lui da Vinci.
    „Golul materializat” în tabloul Cina cea de taină al lui Leonardo da Vinci rămâne în continuare plin…de taină.

  4. RUGĂMINTE

    De politică, poţi să uiţi şi chiar de blog ,
    De Paşti, cu toţi cei dragi să te distrezi ;
    Însă eu, un singur lucru, am să te rog :
    Să nu ciocneşti cumva şi … ouă verzi !

  5. Domnule Senator,

    ce face mitica de dubai? Alba-neagra cu motiunea de cenzura a guvernului? Pai nu spunea ca va face, ca va drege… si acum se aude un fassss.
    Maine „Sa vedem daca avem majoritatea la senat”… poimaine „sa vedem daca avem majoritatea la camera deputatilor”… raspoimaine „sa vedem daca polipul lui iliescu suporta o motiune de cenzura”…ras-raspoimaine „care suspendare? am vorbit eu de suspendare?”
    Nu asa se castiga alegerile! Nu asa se castiga razboaiele! Un razboi care treneaza, e un razboi pierdut.

  6. >>>”Votul este obligatoriu pentru toţi cetăţenii români cu drept de vot”, scrie într-un proiect de lege depus în 2011 de deputaţii Tudor Ciuhodaru (UNPR, fost PSD şi PC) şi Mircia Giurgiu (independent, fost PDL), care prevede ca cei care nu îşi exercită dreptul de vot să fie amendaţi cu 1.000 de lei.>>>

    Domnule Senator,

    De ce eu ca simplu cetatean sunt FORTAT/CONSTRANS sa votez iar parlamentarilor UDMR-PDL-UNPR li se interzice sa voteze la motiunile de cenzura impotriva guvernului? De ce eu sunt discriminat? De ce parlamentarii care nu voteaza motiunea de cenzura nu sunt amendati si ei cu 1.000 de lei?
    Mai ales ca sunt platiti de la buget sa voteze! Va rog sa ridicati problema asta in senat in momentul in care veti depune motiunea de cenzura impotriva guvernului Ungureanu.

  7. Americanul JIM YONG KIM noul preşedinte al Băncii Mondiale (prin concurs) în timp ce „chinezul” O BA MA va mai rămâne preşedinte al SUA.

    Informaţie pe surse de la
    Tu Non Tinzi bă Şes Ku

Comentariile sunt închise.