Click aici, pe Facebook, ca sa vedeti ce bine s-a instalat Vladut :) .

13 COMENTARII

  1. Domnule Senator sa stiti ca am savarsit o „infractiune” si anume, v-am „sterpelit” pozele cu micul iepuras si mi le-am pus atat pe desktop cat si pe telefonul mobil. Sper ca nu va suparati pe mine. Multumesc mult !

  2. dar de cand v-ati dat cu generatia Facebook? ce parere aveti de timeline? unora nu le place

  3. ILUZIE OPTICĂ

    Umorul fin, de calitate, într-o anumită doză ,
    E bun deşi râsu-n exces poate provoca un şoc ,
    Cum e cel trăit de mine, uitându-mă la poză ,
    De am avut iluzia că iar îl ţii la piept … pe Boc .

  4. Felix,
    Ne-ai trădat și înainte de 1989, ne trădezi și acum. Televiziunile d-tale au ca scop tâmpirea populației. Numai astfel, trădători de neam de teapa matale pot ocupa funcții care le oferă imunitate și pot să-și vadă de potlogăriile lor fără să fie deranjați.
    De ce avem nevoie de nimicurile Oanei Zăvoreanu și ale altor parașute de pe Antena 1? De ce avem nevoie de mârlăniile unui ignorant ca Mircea Badea? De ce avem nevoie ca niște retardați mintal să privească meciuri pe Digi Sport și să-și dea cu părerea?
    Pentru că tocmai mitocănia îi atrage pe cei lipsiți de educație. Disprețul față de neamul românesc al Securității te-a dus departe înainte de 1989. Disprețul față de neamul românesc al d-tale și al angajaților d-tale te fac mare acum. Ești un trădător de neam și astfel vei fi pomenit în vecii vecilor…

Comentariile sunt închise.