Pentru ca acest blog e citit mai degraba de copii cuminti decat de politicieni rai :) ma grabesc cu o veste: au inceput inscrierile din acest semestru la cursurile Fundatiei pentru Dezvoltarea Romaniei la Arte vizuale, Artă fotografică, Engleză, Educație Muzicală, Scriere creativă, Programare, Informatică aplicată și Robotică. Detaliile aici.

Succes!

21 COMENTARII

  1. Asta e diferenta dintre politicienii. Unii isi merita votul si orice altfel de sustinere pentru ca dovedesc prin FAPTE ca merita acest lucru , pe cand altii nu merita nici macar sa te deranjezi pentru ei.
    Unii isi fac copiii europarlamentari , altii ofera o sansa in plus in viata ALTOR copiii in afara de ai lui.
    Desi nu mai sunteti senator, desi nu fac parte din colegiul dumneavoastra aveti votul meu ori de cate ori pot face asta pentru dumneavoastra.
    Nu am copiii , nu am nici o doleanta catre dumneavoastra , dar e suficient sa vad ca implicarea dumneavoastra este demonstrata prin fapte nu prin vorbe. Si daca a-ti fi colaborat cu securitatea cel putin acum dovedeati ca v-a rasplatiti faptele si ca a-ti dat uitariii vechile obiceiuri in comparatie cu VESNICUL COMUNIST ,care nu numai ca nu s-a lepadat de vechile obiceiuri dar doreste reinstaurarea lor „prietenul romanilor” cel ce minte de la mana pana la gura de vreo 10 ori , imparatul instaurari discordiei sociale intre clasele sociale , comandantul suprem al flotei fantome , tatal lui Barbidol in functia de europarlamentar.
    Foarte buna initiativa si pentru asta aveti deplina mea sustinere. Banii si averile in viata nu inseamna totul , in fata mortii suntem egali si atunci se face diferenta dintre oamenii. Actualul presedinte o sa se bucure in cartile de istorie de aceleasi complimente de care se bucura si Stalin.

  2. Da, chiar păcat că se adresează numai tinerilor.

    De dimineaţă am văzut o ştire despre deschiderea unei şcoli patronate de BOR. Tare aş fi vrut şi eu să reîncep cu clasa întâi. Ce păcat că la viaţă nu poţi să dai reboot când nu-ţi mai convine! Cel care ar reuşi aşa ceva, un reboot, ar putea face afacerea secolului.

  3. Foarte misto ceea ce faceti! Macar privatii sa face ceva daca statul e impotent si nepasator in ceea ce priveste ziua de maine

  4. Daca as mai fi din nou copil, ar trebui sa locuiesc in Bucuresti pentru a putea sa ma inscriu… :( Stiu cel putin un copil supertalentat careia i-ar placea sa urmeze acele cursuri de arta fotografica si scriere creativa dar…locuieste in Sibiu. :(

    Oare cand va veni timpul ca Fundatia sa aiba sedii si in alte orase mari ? -pentru multi oricum va fi prea tarziu dar cel putin generatiile de copii talentati din alte parti decat capitala, care vin din urma vor putea oare beneficia de programele si sustinerea oferita de fundatia Dv. cu atata generozitate si seriozitate si constanta vreodata… ?

    Multumim pentru tot ceea ce faceti pentru viitorul tarii !

    http://www.youtube.com/watch?v=wihX1KCS-d4 -ieri Freddy Mercury ar fi implinit 66 de ani.

  5. CURRICULUM

    Cursurile Fundaţiei tale par a fi o anecdotă ,
    Dacă un copil nu-nvaţă chiar de când e mic ,
    Cum ar putea fura, în linişte, o întreagă flotă
    Ş-apoi s-ajungă preşedinte, fără a păţi nimic .

    ( Învaţă-i deci jocul de glezne şi dansul din buric,
    Căci în ţara asta, justiţia-i oarbă … şi tace chitic)

  6. Am observat ca alexandra sipos, membra a clubului de excelenta fudv, a castigat mamaia copiilor. Felicitari pentru tot ce faceti pentru acesti copilasi deosebiti!

  7. BACALAUREAT PROFESIONAL

    La bac, nu-l mai întreabă nimeni dacă ştie
    Limba română ori dacă-i priceput la “mate” ;
    Dar elevul are şansa de-a-nvăţa o meserie
    Ca să câştige bani : să spargă bancomate .

  8. Cred ca fata mea ar fi extrem de interesata de cursurile de arta fotografica. De mica este pasionata de acest domeniu.

  9. @ Dan Voiculescu

    DISCRIMINARE

    Am da şi noi tot genul de concursuri ,
    Să câştigăm de la fundaţia ta o bursă ;
    Însă doar minorii-s invitaţi la cursuri ,
    În timp ce majorii-s … traşi în cursă .

Comentariile sunt închise.