Anul 2012 este cel mai bun din istoria participarii romanesti la Olimpiada. La Olimpiada internationala de informatica :), mai exact. Lotul nostru, format din patru baieti (intre care si Vlad Gavrila, caruia ii este dedicat spotul de mai jos) a adus acasa trei medalii de aur si una de bronz! Intre 60 de tari, unele cu bugete uriase pentru educatie si cercetare, Romania a fost printre castigatoare, la egalitate de medalii cu SUA si Rusia. Asta inseamna ca, dincolo de inteligenta nativa romaneasca, pe care o admit chiar si detractorii nostri, mai avem un lucru despre care vorbim rar: un invatamant de performanta de cea mai buna calitate. Felicitari tinerilor, felicitarilor profesorilor!

19 COMENTARII

  1. Ma mira faptul ca tara asta mai da astfel de valori, stiind ce dezastru e in invatamantul romanescu. Mai mult de jumatate din cei care termina clasa a 12-a nu ia bac-ul, iar acesti copii minunati vin cu medalii de aur la olimpiade internationale..

  2. Te pomenesti ca o fi meritul lui Funeriu, nu? Daca l-ai intreba pe clovnul ala, asta ar spune: ca olimpicii exista multumita PDL-ului.

  3. In ce domeniu mai suntem egalii SUA si Rusiei? Bravo lor si felicitari! Inainte mai scoteam capul cu sportul, acum cu inteligentele. Inseamna ca mai putem spera

  4. @Maxim, Cu siguranta ca realizarile olimpicilor sunt rodul muncii depuse de Funeriu. Sa vezi ce-o sa faca generatiile care sunt acum in clasa pregatitoare: Romania lor va depasi SUA si Scandinavia ca nivel economic

  5. O CONDIŢIE NECESARĂ ŞI SUFICIENTĂ

    Inteligenţa românească este un tezaur ,
    De-aceea pe Gavrilă-l cânt în versuri ;
    Dar nu-i va fi de-ajuns medalia de aur ,
    De n-o să aibă-n viaţă şi … succesuri .

  6. pacat ca acesti copii pe care Dumnezeu i-a dotat cu harul performantei, traiesc in tara lu’ Voiculescu. In general in aceasta atmosfera politica din Romania!…[…]

  7. Felicitari tuturor ! Trebuiesc sustinuti de oamenii de afaceri potenti din Romania,altfel vor pleca sa lucreze in strainatate unde le sunt recunoscute si apreciate calitatile profesionale.
    Acestia cu siguranta nu sunt „tampitii „lui Basescu! Ai lui sunt in functii mari ,fiindca nu au scoala adevarata,ci … pe cealalta.

  8. Ma mira faptul ca tara asta mai da astfel de valori, stiind ce dezastru e in invatamantul romanescu. Mai mult de jumatate din cei care termina clasa a 12-a nu ia bac-ul, iar acesti copii minunati vin cu medalii de aur la olimpiade internationale..

Comentariile sunt închise.