Am mai spus-o si cu alte ocazii (aici si aici) iar acum reafirm: daca vreti un reper pentru certitudinile valorice ale Romaniei de maine, Matei e un pariu infailibil. Un pariu lansat inca din 2007. Un tanar cu un real talent care a continuat sa confirme.

Matei Bucur Mihaescu in concert

La editia din acest an a  Festivalului International George Enescu Matei Bucur Mihaescu si-a dirijat Simfonia no.2 în la major „La Tempête” si Valsul no.1 in interpretarea propriei orchestre.

Detalii si imagini in plus aici, pe site-ul FDVDR

4 COMENTARII

  1. JUSTITIA TREBUIE SA REVINA LA LIBERALI! TREBUIE OPRITA PROSTITUAREA JUSTITIEI.

    „Şeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Niţu.
    Procurorul Lucian Papici este cel care a finalizat urmărirea penală în dosarul referendumului în care este acuzat Liviu Dragnea

    Miercuri după amiază Niţu a informat însă DNA că delegarea lui Papici ca şef al Secţiei I din DNA încetează cu 2 octombrie, funcţia urmând să fie ocupată de procurorul Iuliana Bendeac, pe o perioadă de şase luni. Conform Mediafax, Iuliana Bendeac este procurorul care, alături de procurorul şef seviciu Gheorghe Popovici, i-a deferit justiţiei pe Dan Voiculescu şi pe fiica acestuia Camelia, în dosarul privind presupusa şantajare a administratorului RCS&RDS.”

    Este evident ca gruparea mafiota ponta-sarbu a furat „Justitia” de la PNL iar acum o pune sa se prostitueze in beneficiul coabitarii clanurilor ponta-basescu.

    Antena3 a facut in ultima luna o propaganda desantata premierului mafiot victor viorel ponta.

    Domnule Voiculescu, la ora actuala Justitia este mai corupta decat a fost in timpul guvernarii basescu.
    Antena3, nu sunteti singurii afectati de promiscuitatea Justitiei.

    In teritoriu este un adevarat macel facut de procurori cozi de topor adusi din Republica Moldova. Au ajuns romanii sa isi vada proprietatile furate de mafia lui ioan rus cu concursul unor procurori care nu cunosc limba romana.

    Justitia trebuie sa revina la liberali. E un subiect pe care nu inteleg de ce Antena 3 nu il dezbate?” What’s your excuse ?”

    Va intreb ca in bancul

    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6343619_700b_v2.jpg

    (Has no legs, climbs Mt Everest! What’s your excuse? answer: My legs hurt.)

    Cu tanguieli nu rezolvati nimic. Trebuie actiune.

  2. TELEPATIA UTILITARĂ

    Se laudă Mogulul că-n pariuri, ar fi infailibil
    Şi lucru’ acesta îl susţine fără modestie ;
    Dar deşi vrea să ne convingă, pare incredibil ,
    Că n-a pariat pe Bucur … prin telepatie .

  3. Chestia cu telepatia cred ca e adevărata. De curând premierul României dl. Victor Ponta a făcut o declarație la adresa unui procuror DNA Lucian Papici cum ca acesta ar fi: „basist”!?
    Aceiași problema ca si in cazul „privatizarii frauduloase”: Antenele l-au influențat telepatic pe reprezentantul nostru al celor 75%% de antibasisti pe Victor Ponta.

    „Pe susrse” a aparut o informatie cum ca scandalul, ar fi pornit de la o declaratie a lui Basescu in care ii aducea injurii premierului. Printre vorbele urate se para ca acesta i-ar fi spus lui Ponta ca e „basist” . Telepatia asta e foarte ciudata. Nimeni nu mai vrea sa fie basist in tara asta!?

    A ti se spune ca esti „basist” e mai rau decat a ti se spune ca esti „marinar”!?

  4. Inca o confirmare a fundatiei patronata de Dv… Felicitari pentru micile gesturi care ajuta romani mari !

    p.s.nu mai indraznesc sa Va spun ca aveti acces la… informatii astrale de cand cu dosarul telepatia.Cred ca in justitie ar trebui sa se tina cont si de contributia celor inculpati la progresul societatii ! Dar…traim in Romania si a.n.o.t.t.

Comentariile sunt închise.