Un ziar cu un capital social de 200 de lei pretinde ca Securitatea (Serviciile Secrete de dinainte de ’89) erau ale lui Dan Voiculescu.

Doresc sa precizez ca Serviciile Secrete, nici inainte si nici dupa 89’ nu au fost ale lui Dan Voiculescu si nici Dan Voiculescu nu a apartinut Serviciilor Secrete.

O alta aberatie!

21 COMENTARII

  1. Badea are perfecta dreptate. Traim in Romania, iar acest lucru ne ocupa tot timpul. Foarte multe mizerii se publica zilnic la adresa dumneavoastra si a trustului Intact, iar aceste lucruri consider ca trebuiesc sanctionate.

  2. E plina presa de astfel de aberații, presa basista lucrează la putere maxima în încercarea de-l scoate basma curata pe marinar

  3. Erau ale lui ceaushescu !

    In alta ordine de idei, meseria de turnator e frumoasa dar fff. grea si este stropita cu noroi prin asocierea cu securitatea lui ceao. Prietena mea cea mai buna din liceu, absolvind la un alt liceu decat mine, pentru ca a reusit la admitere la facultate in formula „la seral” -asta inseamna ca avea obligatia sa lucreze pe timpul facultatii- a fost repartizata la Combinatul de Utilaj Greu -C.U.G.- si a lucrat in trei schimburi -mai mult schimbul trei, noaptea- in sectia de turnatorie a combinatului ca turnatoare si-mi povestea ce avea de facut…

    Pentru ca in DEX nu exista „turnator la securitate” cred ca ajunge cu folosirea acestei expresii.. Intreaba cineva : Esti turnator sau ai fost turnator ? Prietena mea ar raspunde da, cu tristete pentru ca anii frumosi ai studentiei i-a petrecut intre Combinat si Institutul Politehnic…

    p.s. cred ca din nou nu ati avut un advocat bun. Parerea mea.

  4. “Varanul” e mare.
    “Varanul” e puternic .
    “Varanul” e atotputernic …
    vă spun : pentru a suta mia oara :
    “Varanul” este ÎNGER . Cu aripi minunate , grațioase , din aur fermecat , strălucitor .
    Ca soarele .
    EU , le-am vazut . Cu ochii mei !

    Ba , chiar mai mult de-atât : el este chiar Cristosul vostru ….. Cristosul băseskarilor !
    Deci :
    ploconiți-vă în fața lui.
    EL este marea-și-singura voastră șansă de supraviețuire , de salvare și de mântuire .
    Singura ce vă poate “milui” viețile voastre de ciubote avortate .
    Nu o ratați .
    Pentru ca alta n-o să mai aveți.
    Știm că sunteți proști.
    Știm că sunteți trădători .
    Știm ca sunteți detracați.
    Știm ca sunteți sabotori.
    Știm ca sunteți cârpe.
    Știm că sunteți spioni.
    Știm că sunteți fugăi .
    Știm ca sunteți ucigași de copii.
    Știm că sunteți ghiutănștaini .
    Știm ca sunteți Dușmanii poporului !!! ……

    …..dar : Varanul !!….. Varanul !! …….El-și-numai-El vă e salvarea ,trântori mizerabili !! …
    Cerșiți milogilor iertari și milostenii ! Pentru viețile voastre nemernice și fără-de-folos !
    Nimanui nu-i pasă de voi…Varanul !! Varanul !! …
    Iar dacă nu-i cerșiți ……. o să pieriți….
    Treziți-va băsiști netrebnici ! …Varanul !! Varanul !! …
    Târați-vă pe jos :
    ca animalele,
    ca viermele,
    ca hiena-fără-ochi,
    și ca păduchiul !
    Târați-vă prin fața lui ,
    urlați
    și gângăviți
    și implorați :

    . . . Varanul …Varanul…Varanul… !!!!!!! … Varanul ie Cristos !!! . . .Da – da !!

    ~ ~ ~ ~
    Eu și numai eu Șerban am scris aceasta poveste frumoasă .
    În ciuda voastră.
    În disprețul vostru.
    Și în blestemul vostru .
    Amin.
    *
    Post scriptum : iar dacă vreun criminal smintit , băsist , a citit aceasta … acel criminal să-și piarză lumina ochilor.

  5. SĂ DĂM CĂRŢILE PE FAŢĂ !

    Mogulul, în trecut, n-avea Securitate
    Căci pe timpurile alea, nu era privatizat ;
    Şi cum se poate să nu-i dăm dreptate ,
    Când lumea ştie … că doar a colaborat ?

  6. Dane mi-ar placea si mie sa am dita mai casa prin Corbeanca sa merg cu nu stiu ce masina de top si sa ma cred regele Romaniei. La categoria malefic trebuie sa te felicit mi-as dori si eu sa fiu ca tine. Dar nu te simpatizez chiar deloc esti prins intr-un razboi pe care nu il poti castiga esti pe cale sa pierzi cam tot si sincer ma bucur. Oricum nici tu, nici Basescu, nici Ponta nu ati facut absolut nimic pentru aceasta tara deci n-am de ce sau cu ce sa va simpatizez imi pare rau. Sti zicala aia Dane nimeni nu este mai presus de lege. Poate se inchide si Antena 3 ca oricum zbarnaie in creierele multora ca dovada cei care comenteaza 0 barati.

  7. Domnule Voiculescu, sunt foarte surprins să constat că nu numai Băsescu şi acoliţii săi plătesc numeroase persoane din media şi fel de fel de indivizi cu pretentii de analişti, pentru a înjura zi de zi Parlaqmentul, Guvernul şi acea parte a societăţii care nu este băsistă, dar chiar dumneavoastră, prin Trustul Intact, mai precis prin Antena 3, plătiţi, bănuiesc substanţial, presupuşi ziarişti, realizatori de emisiuni, ca de exemplu pe d-na Oana Stănciulescu şi pe mulţi invitaţi ai săi, care să denigreze, cu toată greutatea şi credibilitatea postului Antena 3, tot ceea ce este antibăsitt în România.
    Păcat domnule Voiculescu, mare păcat că oferiţi platformă de manisestare celor care sprijină intens propaganda băsistă.

  8. Sub o forma sau alta, cu totii suntem nemultumiti de felul in care in care a evoluat Romania dupa 1989. In comentariul la articolul de mai jos de pe CriticAtac relevam necunoasterea sistemului de idei a lui Fernard Braudel ( consider, sursa neantelegerilor majore pe axele Vest-Est si Nord-Sud ), plecand de la agricultura si de la Moldova…
    http://www.criticatac.ro/25217/petiorul-de-aur-accesul-pe-piaa-muncii-sau-de-la-agrar-la-rural/#comment-81082

    Insistand la trimiterile comentariilor, veti ajunge la un articol despre Fukuyama, apoi la un comentariu, “Trei teme si un vector de tractiune” ( in detaliu ), ce va apare ( mentionat ) in adresa din comentariul urmator ( COMENTARIU CJC ) catre presedintele Consiliului Judeatan Constanta, sub denumirea PPR- Planul de Protectie al Romaniei . Redau de acolo esenta, respectiv MORATORIU PROPUS :

    Pe termen scurt, vom propune un MORATORIU de 9 luni pentru conceptualizarea, pregatirea si reluarea proceselor de transformare economica-sociala intr-o noua dinamica, primordial pe doua directii majore :

    1. Renationalizarea unor fractale din economie, dar si cu componenta privata.

    2. Reluarea procesului de privatizare ( inclusiv restructurari post-privatizare), dar si cu componenta publica.

    In plus, vom transmite cate 1 ex. din cartea “Eminescu – Securitatea şi siguranţa naţională a României” a d-lui prof. dr. Gheorghe Ene, d-lor :
    1. Adrian Nastase – la Fundatia Europeana Titulescu
    2. Dan Voiculescu – la Grivco SA
    3. Dorin Tudoran – la Institutul Roman de Istorie Recenta
    Vom propune curand Colegiului National de Aparare si altor institutii implicate in invatamantul superior si post-universitar din domeniul securitatii, sigurantei nationale si ordinii publice, sa cuprinde cartea in bibliografia obligatorie, pentru vizualizarea si cristalizarea viitoare a unei directii de formare profesionala care dupa anul 1989 a fost neglijata in Romania. Voi face aceasta propunere si ca fondator al Asociatiei Consultantilor de Investitii de pe Piata de Capital din Romania.

    D-lor Paul Goma si d-lui prof. Titus Filipas le voi trimite cartea in urmatoarea etapa. D-lui Claudiu Iordache ii voi transmite coordonatele cartii la Institutul Revolutiei Romane din Decembrie.

    De ce totul pare imposibil de intreprins in astfel de formule ? Probabil din acelasi motiv din care d-nul Dorin Tudoran a afirmat,
    „Mă tem că, în decembrie 1989, românii au ieşit din casă revoltaţi, au ajuns în stradă revoluţionari şi au intrat în istorie fraieri”,
    cuvinte care vor constitui motto-ul initiativelor noastre.

  9. COMENTARIU CJC

    ASOCIATIA STRATEGIA DEZVOLTARII ROMANIEI – REGIUNEA DOBROGEA

    Nr. 33 / 28.03.2014

    CATRE :

    CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

    In atentia : D-lui Presedinte Nicusor Daniel Constantinescu

    Ref. la : Infiintarea unui Centru de Promovare a Investitiilor la Constanta

    Stimate Domnule Presedinte,
    Am facut o propunere anterioara d-lui viceprimar Decebal Fagadau de a se implica in initiativa infiintarii“Centrul Regional pentru Guvernanta Publica si Economica Privata”, pe care l-am proiectat in 3 componente :
    1. Institutul pentru Guvernanta Publica si Economica Privata”
    2. Comitetul Regional pentru Simplificare Administrativa
    3. Fond Structural Regional de Investitii Teritoriale Integrate –I.T.I. “
    Ulterior, in urma unei comunicari cu dvs., am promis ca va vom transmite in luna mai a.c. un Plan mai amplu ref. la o Strategie de Restructurare Economica si Institutionala a Romaniei.
    Pe aceasta directie, va transmitem fisierul anexat PPR- Planul de Protectie al Romaniei, din care detasam in acest context de comunicare ideile :
    – Tema preliminara tine de o abordare in detaliu viitoare.
    – Tema 1 reprezinta o componenta a Centrului de Promovare a Investitiilor pe care vi-l vom transmite ca propunere, in detaliu, ulterior.
    – Tema 2, cuprinde sub-temele :
    – Colegiul Mediului Asociativ – propunerea concreta va fi facuta pana la 9 mai a.c.
    – Senatul Corpurilor Profesionale – propunerea de principiu va fi facuta pana la 9 mai a.c.
    – MORATORIU… : Pana la 9 mai a.c. vom prelua opinii de la profesionisti recunoscuti asupra problematicilor. “Nationalizarea” va fi formulata in sens de “corporatizare publica” si nu va fi facuta in “sens Venezuala” ci in sensul “tarilor destepte”, care, una ne spun noua, “tarilor mai putin destepte” si alta fac ele…

    In sensul initiativelor prezentate mai sus, vom proiecta doua evenimente, unul in data de 9 mai a.c, altul in data de 23 august a.c., la care speram ca veti participa. Mai multe detalii tehnice vom transmite pe parcurs AZM-Asociatiei Zonei Metropolitane Constanta, pentru asigurarea instrumentarului tehnic necesar si a armonizarii initiativelor cu interesele comunitare.

    Cu stima,
    Ing. Dezideriu Dudas
    PRESEDINTE

  10. E buna desecretizarea arhivei „Dunărea”.
    E foarte bună.
    Dar mult mai bună e desecretizarea ăleilalte . O arhivă cu mult mai interesantă . Și plină de „învățăminte” …
    Și aceasta arhivă poarta un nume : Anvers.
    Deci , întreb public toate structurile statului care au ca obligație siguranța României :
    CE A FACUT BĂSESCU LA ANVERS ?
    Adică : sub ce fel de ordine funcționa securistul Traian Băsescu ? Ale statului Român ? Sau ale superiorului său de atunci și de acum , slovakul Ion Mihai Pacepa , bimbașa trădătorilor de neam ?
    De cand trădează josnic acest Traian Băsescu pe Români ?
    De la Anvers , sau de dinainte ?
    Și mai întreb : au legatură aceste lucruri cu sprijinul fățiș , colonialist , nerușinat dat de diverse cercuri de peste mări și țări aceluiași Traian Băsescu ?
    Și cât ne-a costat pe noi , poporul , acest sprijin dat „președintelui” de către unii și de alții ?
    Câte zeci de miliarde de euro am platit NOI pentru aceasta ?
    Și-am terminat de achitat , sau încă mai avem plăți de făcut ?
    Că de , în cazuri d`astea nu se știe … Băsescu n-a fost susținut pe gratis și pe depomană .
    Pentru că oamenii de acolo nu sunt proști .
    Ba , dimpotrivă : sunt chiar versați ; hulpavi , haini , apucători.
    Și puși pe japkă și pe luat de-a gata.
    Și știu cu certitudine că oricât-și-oricum ar scormoni pe-aici, așa ceva n-or mai găsi.
    în veci-de-veci.
    Nimeni nu are așa structură perfectă de Servitor.
    de Târâtor .
    Și de Pacepă .
    Acest tâlhar-tătar infect e prea-placut străinilor …
    și de folos DOAR-LOR-ȘI-NUMAI-LOR . nu nouă .
    Minunile sunt rare, dar totuși mai apar din când-în-când .
    Băsescu este una dintre ele.
    Minunea este insă REA și NEAGRĂ .
    Strâmbă , hâdă . . . și clocind în ea blestem .

    ~ ~ ~
    Post scriptum :

    Români : Stârpiți și nimiciți „Minunea”
    Și s-alungăm blestemul ;
    drept înăutru` iadului de unde îngrozitor a năvalit pe noi și peste viața ce-o trăim.
    și peste țara asta.
    Și să redăm neprețuitul zâmbet al Românilor de pretutindeni.
    Și bucuria și SPERANȚA lor . Amin . Să se-mplinească cele ce le-am zis. .

    *****

  11. va fie clar pentru totdeauna voiculescu nu are nicio legatura cu securitatea si nici nu a vaut vreodata stea sunt intoxicari de presa facute de oamenii platiti ai lui basescu care incearca sa-l acopere pe marinar facand o diversiune mincinoasa.

  12. domnule voiculescu, tin sa va felicit pentru integritatea de care dati dovada. ltii ar fi facut un adevarat scandal la astfel de articole scrise in presa, dar dumneavoastra sunteti un exemplu clar de verticalitate, diplomatie si maturitate. felicitari pentru tot si sa nu uitati ca sunt si oameni care stiu sa va aprecieze cu adevarat

  13. se vede clar ca propaganda basist functioneaza la turatie maxima si arunca cuvinte grele asupra unor oameni nevinovati.

  14. Intrucat melodia „Derniere danse” cu Indila urca puternic in toate topurile nationale si internationale, ar trebui sa devina imnul romanilor (de bucurie sau tristete, dupa caz), atat la Europarlamentare, cat si pana in noiembrie.

  15. va recomand sa nu va lasati afectat de aceste rautati care se tin lant de dvs. oamenii au interese care mai de care mai ascunse, asa ca nu trebuie sa va mire ca scriu la ordinea zilei articole mincinoase despre dvs. societatea de azi e dirijata de interese politice. si stiti si dvs bine cine sunt aceia care afiseaza obsesii legate de dvs. va doresc numai bine!

  16. In procesul cu Dv., i s-a pus problema verisoarei Dv. ca poate, voit sau nu, in cercul dumneaei de prieteni si cunostinte germani, V-a turnat si ea ???!!!
    Se poate pune problema si asa !
    Nu cunosc detaliile sedintelor de la acel proces si de aceea Va scriu asta, dar sustin ca nu Ati avut advocati buni -mie o verisoara de gr.III de-a mamei, care mi-a pierdut un proces pentru un Titlu de Proprietate, mi-a dat multa bataie de cap si drumuri si bani pe care-i puteam investi, de ce nu ! :(

  17. Traiască Dan Voiculescu , prietenul poporului .
    Blestem și prăbușeală dușmanilor lui.
    Ciumă și ocară lui Traian Băsescu și sekuriștilor lui. Cât de curând îi vom prezenta deconturile . Și lui , și lor.

  18. – MARELE APEL –
    .

    Români :
    treceți pe răbojul vostru pe ORIȘICE BĂSIST
    pe care îl cunoașteți , ori despre care doar ați auzit ceva
    asta deoarece se-apropie momentul SOCOTELILOR
    cu ei și cu regimul lor trădar și blestemat.
    de-aceea trebuie să știm pe unde zac aceștia.
    și cine sunt.
    și ce rubedenii și-alte neamuri au.
    și unde locuiesc.ȘI UNDE ȘI-AU DOSIT AVERILE
    și cine le sunt prietenii și cunoscuții.
    trebuie să știm cu cine-au fost în marea cârdasie a trădarii
    cu cine-au spionat
    și au vândut
    și-au jefuit această țară
    trebuie să știm.
    ce bani spurkați au luat de la străini și de la dușmanii României
    TREBUIE SĂ ȘTIM TOTUL DESPRE EI
    pentru că vrem să le facem socoteala riguros și aprig. Și pân` la ultimul bănuț.
    și-apoi să-i judecăm . În Piața-Mare.
    ca pe nelegiuiții cei mai răi . ca pe haini .ca pe turbați și ca pe hiene.
    CA PE DUȘMANI NEMERNICI AI POPORULUI.
    Nici unul să nu scape.
    Și stirpea lor să piară toată. și pe veci.
    Amin .
    ~ ~ ~
    Post scriptum ::: eu și numai eu Șerban am scris aceste lucruri .
    Spre cunoașterea lor de către Români
    Și întru groaza dușmanilor poporului.
    Și-a vânzătorilor de oameni și de țară .
    adică a băsiștilor . A TUTUROR BĂSIȘTILOR .
    DE LA GRĂJDAR LA PROKUROR .

    ~ ~ ~

  19. nu „v a r a n u l” și-a turnat rudele.

    andrei pleșu si-a turnat rudele , toate rudele.
    andrei pleșu , cel care aflat în serviciul sekurității traian băsiste și cu rea credință criminală , fiind membru CNSAS a manipulat grosolan toate documentele și a falsificat dosarul de urmărit ( deci de dizident !) al lui voiculescu , transformându-l în „turnător”.
    Un lucru incalificabil .
    Dar tipic intelectualilor rapaci ,”de dreapta” .
    Notorii practicanți asiduui ai „meseriei” de ofițeri acoperiți , membrii ai diverselor sekurități criminale pacepiste , ceaușiste și băseskare care au sugrumat România și au prăbușit-o.
    .
    În plus și lucru arhicunoscut dealtfel , Pleșu este un abject turnător .
    La ambele sekurități : pe vremuri la securitatea ceausiștă
    iar acum, la cea băseskară.
    În afară de turnător , a. pleșu mai are însă o „calitate” extraordinar de frumoasă cu care se mândrește prin occidenturi : e un homosexual notoriu .
    În timpul comunismului Pleșu își forța studenții sa toarne la securitate .
    Iar cei care opuneau rezistență erau invitați la relații homosexuale cu „domnul intelectual” . Sub amenințarea repetenției.
    Studenții însă l-au reclamat . La miliție . Iar scandalul iscat nu a putut fi băgat sub preș și nici escamotat.
    Pentru acest lucru a fost dat afară din facultate , nu pentru”dizidență”.
    Că doar dizidență nu înseamnă să torni la securitate .
    Poate avea acest înțeles numai în viziunea pleșistă de „minimă moralie” !
    Acest lucru nu era un secret : toți studenții cunoșteau apucăturile și detracarea lui Andrei Pleșu și se fereau de el ca de dracu . Desigur , îl bănuiau cu toții de-a fi fost turnător și slugar ceaușist .
    .
    Periculos om acest Pleșu.
    Foarte prefăcut și foarte hulpav.
    Turbat după onoruri și înebunit să adune averi enorme.
    Înnebunit dupa „carne” de bărbat tânăr pe care să-l corupă la mizeria homosexualității și să-l spurce.
    Perfid și trădător din nastere .
    Dușmănos cu românii și în special cu țara lor , România.
    cam atât …
    ~
    pentru asta și pentru multe altele ( știute și neștiute ) , când îi va sosi vremea socotelilor , răpăditura „filozoafă” numită andrei pleșu va putrezi de viu în pușcării .
    xxxxxx

Comentariile sunt închise.