Asa cum Basescu nu rateaza nicio iesire la care sa nu imi rosteasca numele, observ ca si Udrea a inceput sa fie obsedata.

Ii atrag atentia insa, ca orice plangere mincinoasa va atrage automat si o plangere pentru denunt calomnios (actualul art. 268 NCP).

54 COMENTARII

  1. Foarte bine! Au facut un trend din a se lega de numele Voiculescu si chiar ar fi bine sa luati masuri si sa le faceti plangere acolo unde se impune.

  2. Varanule
    Se pare ca scapi de puscarie .
    Stau prost cu banii.
    Deci esti dat in judecata la NY.
    Daca nu cenzurezi vei putea afla amanunte.
    Robert
    Cineast

  3. Udrea si Basescu sunt facut din acelasi aluat. Specialitatea acestor indivizi este minciuna.

  4. Domnul Basescu si Elena Udrea nu prind nici o ocazie sa va atace! Fara motiv, Udrea are impresia ca e urmărită de masini! Cine ii acorda atata importanta incat sa o urmareasca pe fufa asta?

  5. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html#ixzz31jdWS4iX

    Ca revansa R.H a-l da in judecata la New York.
    El va prezenta documente video si audio
    Cititi in caz de cenzurare blogul personal al cineastului.

  6. Horvate :
    tu vrei să spui ceva , dar nu te pricepi
    sau nu ştii să te exprimi pe româneste.

    ce zici că faci ? că dai „varani” în judekăți ? la new-york ???
    păi la new-york se dă ghiutănştaini în judekăți . nu varani
    asta trebuie să faci .
    în privința foametei de bani pe care jalnic ți-o clamezi , ai soluție : du-te şi cerşeşte la cap de pod
    în new-york ie multe poduri
    ie şi Brooklynul
    ie şi Verrazzano
    şi Queensboro
    şi Rikers
    şi Pelham
    şi încă multe altele . vreo 50
    şi absolut toate au două capete . unde poți să zaci la mila publică şi americană .
    (pe-acolo pe la new-york mai ie şi tuneluri . multe . bune şi-alea !)

    deci vezi cum faci ca să te îndestulezi . să te îngraşi.
    şi lasă „judekățile” de sekurist băsist năimit.
    că ele sunt perdante , n-aduc bani . aduc belele .
    şi urâciune şi blestem . poceală şi venin periculos .

    şi lucru rău pe tine şi pe-ai tăi .

  7. am vazut ca a inceput sa spuna ca este urmarita de oamenii dumneavoastra. cred ca aceasta doamna intrece orice limita a bunului simt. mai bine si-ar vedea de treaba ei, oricare ar fi ea, si ar termina cu toate prostiile astea. ea asa crede ca isi face campanie.deplorabil!

  8. Sper sa nu cadeti si Dv. in mrejele blondei … :)

    Daca o Veti da vreodata in judecata si ii Veti cere drept despagubire morala o suma pe care ea nu o are, puteti cere ca sa faca in contul ei….munca in folosul comunitatii – cum ar fi sa ajunga reporter de teren la Antena 3 -… ???!!!??? :)))

  9. CINEASTUL SI FELIX DIN NOU PRIETENI ?

    Cenzura nu ne face mai informati.
    Puteam sa-i plasez varanului informatii folositoare.
    Sunt cult si probabil sofisticat.
    Deci nu am simpatii speciale pentru golani de port.
    Ca si varanul suntem unsi cu toate aliffile si fosti „baieti de cartier ”
    Eu mai central .
    El de Bariera Vegului.
    Propun un schimb. El publica fotografia mea din spitalul de urgenta.
    Opera SIE si eu al ajut…..
    In fond prietenul la nevoie se cunoaste.
    Si noi suntem prieteni vechi.

  10. DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.

    IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A VANDUT AVIOANELE
    ROMANESTI TERORISTILOR INTERNATIONALI PE UN PRET DE NIMIC . UN AVION LA PRETUL UNUI JEEP.
    ABSOLUT TOATE DOCUMENTELE POARTA SEMNATURA ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI.
    ABSOLUT TOTI CUMPARATORII SUNT IN INCHISOARE SAU SUNT TRECUTI PE
    LISTA TERORISTILOR INTERNATIONALI.

    FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
    (COMANDANT TRAIAN BASESCU)

    PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII
    Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
    Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
    Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
    Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
    În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
    Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
    Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
    Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
    Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
    Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
    Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
    BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
    O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
    “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
    Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

    Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

    Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
    Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

    Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
    Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
    Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
    LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
    “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
    Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
    Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, va sta 20 de ani puscaria americana. Sta singur in celula si asteapta
    pe „fratele de arme”

    Robert Horvath DEVA USA

  11. ŞIRETENIE

    Mogulul ruşinos – precum o fată mare
    O ameninţă pe Elena Udrea, la derută ,
    Căci el – deşi îşi ia maşină zburătoare ,
    Vrea pe jos să umble … cu o Paraşută .

    P.S. Spre aducere aminte, vezi aici : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/masina-zburatoare-teste-terrafugia-dan-voiculescu-387965.html si aici : http://www.publika.md/prima-masina-zburatoare-ar-putea-fi-pusa-in-vanzare-la-inceputul-anului-2015-cat-va-costa-vehiculul_1390011.html

  12. @ Serban

    Robert Horvath nu este altul decat … Tudor Beldiman alias Iepurele de Martie !
    Adevaratului Robert Horvath i s-a interzis accesul pe acest blog de vreo 2 ani si in consecinta nu mai comenteaza decat pe alte bloguri.

  13. De la Varan la Felix
    Multumesc pentru postarea mesajelor mele. Gestul este impresionant
    tinand seama de starea de razboi care a existat intre noi.
    Mi-ati intins o mana si va raspund cu aceiasi moneda.
    Dupa parerea mea , bazata pe anchete si documente credibile , golanasul
    de port are scaunul electric asigurat. De puscarie nu mai vorbesc.
    Am discutat nu demult cu avocatul lui Victor Bout, cel mai important traficant
    de arme din istorie ,si agreiaza cu aceasta parere.
    Va voi informa despre protestul guvernului columbian adresat guvernului roman
    si ONU. In depozitele teroristilor FARC sau gasit rachete romanesti.
    Comform legislatiei americane ,numai incercarea de a obtine asemenea arme
    ( cazul Bout ) duce la o pedeapsa minima de 20 de ani. In cazul in care cu aceste rachete sunt ucisi militari sau piloti US ( cazul Basescu ) scaunul electric este asigurat. Voi continua…..

  14. rugaminte : scoate-ti-l pe acest horvat de aici . polueaza . indispune .
    acest horvat nu este un comentator , este un prvocator .prezenta lui aici dauneaza forumului si deranjeaza pe oricine il respecta pe domnul profesor dan voiculescu

  15. Nu se mai ştie din ce cotlon al răului au răsărit traian-băsiştii.
    Cert este ca noi , poporul , ne-am pomenit cu ei pe cap.
    Poate i-a procreat cu sârg Elena Udrea , grofoaica nespălată de Pleşcoi . Cea `ncălecată încontinuu şi cu îndărătnicie dezmățată chiar de băsescu criminal mongol (moşier şi proxenet) …
    Un lucru însă-i la vedere : sinistră şi drăcească le e făptura . Patibulare le sunt mutrele .
    Iar ființa lor cloceşte şi urzeşte gânduri criminale-n contra noastră a tuturor !
    Scârbit de-această liotă sinistră , Domnul-Dumnezeul tuturor lucrurilor ( cel milostiv , îndurător dar pedepsitor cu fiarele şi monştrii ..) a spus :
    Să fie , să se facă !
    Și-astfel a apărut pe lumea asta „VARANUL” ( cel-de aur) . Din gând dumnezeiesc ! Și din porunca cerurilor !
    De aceea este el divin şi grațios ; cu aripi diafane , îngereşti , de aur .
    ~
    Post scriptum ( e foarte important !) :
    Așadar , „VARANUL” este investit de însuşi Dumnezeu.
    Întru zdrobenia şi pierirea lumii băseskare lubrice , murdare , mirosinde.

    şi-o va zdrobi . O VA ZDROBI !

    ~ ~ ~

  16. E oare de mirare?!Udrea a avut mereu nevoie de un cocos in viata ei,pentru a insemna si ea ceva.Acum daca primul cocos,Dorin,nu mai e prin peisaj,singura oratanie dispusa sa-i faca pe plac puicutei blonde e Traian Basescu!Iar ea simte nevoia sa-i dovedeasca batranului cocos,prin vorbe si prin fapte ,devotamentul.

  17. Conform legislatiei americane Presedintele Romaniei are scaunul electrui asigurat !
    In cazul in care este vorba de inchisoare pe viata…..
    Cel putin 6 ( sase ) vieti consecutive.
    Robert Horvath Deva Blog
    SUA

  18. Prezenta R.H pe blogul lui Felix este binevenita.
    El nu face parte corul lingailor. Ei pot ajuta doar egoul lui nemasurat.

    Eu iesit din spital am nevoie de dreptate iar dansul de libertate.
    Robert Horvath Deva Blog

  19. SENZATIONAL SI TERMINAL.
    ROMANIA CONDUSA DE BASESCU ESTE CENTRUL FINANCIAR AL QAEDA

    DECLARATIE OFICIALA A GUVERNULUI SUA !

    ATACURI AL QUEDA CONDUSE DELA BUCURESTI

    Declaratia apartine Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
    DESCHIDETI SI CRUCITI-VA : http://www.implu.com/government_news/498/134975
    ATENTIE ATENTIE ATENTIE
    „Al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee. Al-Dulaymi is responsible for facilitating the training, equipping and movement of foreign fighters into Iraq by recruiting Muslims in Europe to aid al-Qai’da by smuggling funds or weapons, or fighting Multinational Forces-Iraq.
    Al-Dulaymi facilitated the movement of money to an AQI financial facilitator in Fallujah, Iraq. At an unspecified time al-Dulaymi brought unspecified resources to an AQI leader in Iraq and subsequently brought several individuals to the same AQI leader for training in support of AQI operations.

    TRAIAN BASESCU REFUZAND SA DESCHIDA O ANCHETA IN CAZUL ROBERT HORVATH A-SI DA FOC LA VALIZA.
    CU EXCEPTIA VALIZEI CARE A-L VA ADUCE CU CATUSE IN SUA
    Cititi amanunte Robert Horvath Deva Blog

  20. Dela Varan la Motan
    Prezenta mea pe blog poate scurta mandatul golanasului dela
    luni la saptamani. In caz contrar el va hotari soarta dumneavoastra si
    in calitate de premier. Eu am un motan negru deosebit de inteligent ai
    smecher . Sper sa fiti ca el.
    Recunosc ca are ca dumneavoastra
    un orgoliu nemasurat………

  21. CU TOATA MODESTIA CARACTERISTICA ANUNT….. CA NUMAI EU POT
    SA-L SCAP PE VARAN, MOTAN….SAU CUM VRETI SA-L NUMITI.

    SUNT SINGURUL CARE AMESTECA VORBELE CU FAPTELE !

  22. LA PUSCARIE SI DEZALCOLIZARE !
    In cazul in care Felix nu revine la cenzura voi reveni si eu
    cu comisionul 250.000 lire sterline pentru fragatele scoase dela fier vechi.
    Schimb de informatii in loc de schimb de focuri.

  23. CRIMA PONTA…..CAZUL PANAIT
    Anchetez acest caz impreuna cu Karl-Peter Schwarz dela „Frankfurter Allgemeine Zeitung”,
    Am anuntat in prealabil intr-o nota oficiala Ambasada Romanieui ca vreau sa prezint noi dovezi in public despre acest caz si vreau sa le prezint public la
    Consulatul Roman din New York cerand sa mi se asigure participarea, avand calitatea oficiala de ziarist si cetatean roman.

    “M-am adresart secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. 1) ………. confidetial 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
    Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.

    ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA FBI -ULUI
    Scrisoarea in care cer protectia serviciului de investigatie american va sta la
    dispozitie. Deasemenea raspunsul si sugestia de a contacta de maxima urgenta
    Cyrus R. Vance,District Attorney of New York County.

  24. Imediat la stiri pe b1 se va vorbi despre procesul Dv. cu ziaristul acela – numele lui nu conteaza pentru mine deci nu l-am retinut.

  25. FBI PE URMELE MAFIEI BASESCU.
    ( Mafia armamentului in atentia serviciului american )
    Potrivit cotidianului The Guardian, investigatiile Agentiei pentru fraude majore au dus la descoperirea platii unui comision in valoare totala de opt milioane de lire sterline in afacerea vinzarii a doua fregate britanice in Romania.
    Investigatiile autoritatilor britanice au dus la o firma din Romania a Georgianei George, Axis Trade&Consulting SRL, ale carei venituri au crescut intre 2002 si 2004 fabulos, cu aproximativ un milion de lire sterline. BAE Systems, se afla in centrul unui mare scandal dupa ce agentul sau din Romania, Barry George, 61 de ani, si sotia acestuia de origine romana, Georgiana George, 41 de ani, au fost arestati. Personajul cheie al acestei afaceri este Aurel Cazacu semnatarul contractului intre firma britanica si Romtehnica o intreprindere a statului roman. El este personajul care a deschis o firma de armament cu fratele presedintelui Traian Basescu. Desvaluirile facute de cel mai important ziarist roman Rosca Stanescu in jurul acestei conectiuni ,au creiat un urias scandal politic in Romania. Scandalul a atras atentia asupra mafiei armamentului avand in fruntea ei chiar pe presedintele roman.
    Ziarul The Idependent anunta in aceste zile interesul investigatorilor americani in acest caz. “Fraud investigators in America have widened their inquiry into BAE Systems in a move that will further damage the defence giant’s reputation and overshadow the company’s attempts to win contracts in its most important market. The US Department of Justice (DoJ), already investigating BAE’s £43bn al-Yamamah contract with Saudi Arabia, is also looking into its arms sales in Romania. Britain’s Serious Fraud Office (SFO) said on Thursday it was seeking a criminal prosecution of BAE over allegations that it paid millions of pounds in bribes to win contracts in Tanzania, South Africa, the Czech Republic, and Romania. Now the DoJ wants to know if the deals breached its own corruption rules. It is understood there has been an informal exchange of information between the SFO and the DoJ, but a source said an official request for details is expected soon. John Benstead, a former SFO prosecutor who worked on joint investigations with the DoJ, believes the US authorities will be “all over” the contracts with Tanzania, South Africa and Romania. The DoJ makes “lots of informal and formal requests for information,”
    – Anchetatorii americani anticorupţie au transportat la Washington, fără ştiinţa guvernului de la Bucuresti, un martor roman în cazul contractelor de armament încheiate între compania BAE Systems şi ROMANIA, scrie presa britanica. –
    Guvernul britanic încearcă să obstrucţioneze orice investigaţie referitoare la plăţile BAE . Potrivit unor surse americane, omul de afaceri britanic Peter Gardiner, care se pare că deţine documente cu plăţile făcute de BAE ,a fost escortat de agenţi FBI la Washington, pentru a depune mărturie. Agenţii FBI au aranjat să călătorească prin Paris, pentru a nu atrage atenţia Marii Britanii. Pe de altă parte, BAE a înfiinţat o întreagă reţea de plăţi secrete, cu sediul la Geneva, iar autorităţile de la Washington şi-au exprimat încrederea că Elveţia le va înmâna toate documentele de care au nevoie pentru a elucida cazul. Un fost oficial al Ministerului de Justitie american declara nu demult in fata unei Comisii a Camerei Reprezentantilor ‘In transactions involving military equipment and weaponry, the commission method – fees paid to Basescu Government officials or other decision-makers in such contracts – was a current practice.”
    Cititi amanunte pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    Robert Horvath – for NIPPON PRESS

  26. Mult stimate domn Voiculescu
    Americanii vor sa scape de Ponta.
    Va vor fi recunoscatori.

  27. Motanule
    Incep sa am sentimente calde si prietenesti.
    A-ti trimet poza mea favorita.
    Deschide Robert Horvath Deva Blog.
    Ea a fost facuta la spitalul de urgenta unde am ajuns datorita
    atacurilor agentilor SIE la New York.

  28. CITITI SI VA CRUCITI :
    CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE O SCRISOARE VICE PRESEDINTELUI SUA BIDEN AFLAT LA BUCURESTI, PRIN INTERMEDIUL
    AMBASADEI SUA BUCURSTI.

    IN CURAND PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  29. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE DOCUMENTUL AUDIO AL CRIMEI BASESCU DIN PORTUL ROUEN FIRMEI SHELL, INCENDIATA IN 1981
    In curand pe acest blog
    si ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

  30. S.O.S
    Ministrul Apărării, Mircea Duşa, s-a întâlnit, marţi, cu directorul Defence Intelligence Agency (DIA), generalul-locotenent Michael Flynn,
    Mai toti…..
    El a predat lista completa a agenturii rusesti din armata.
    Directorul adj CIA a predat lista civila
    Mai toti
    La p…..Daciana Ponta.
    Urmeaza dovezi.
    Robert Horvath Deva Blog

  31. Pentru băsişti , de la grăjdar la prokuror :

    Acolo unde se află Varanul , acolo se află victoria . Pentru că Varanul e de aur ; e fermecat , divin , strălucitor. Ca soarele !
    El e etern câştigător în toate cele .
    E neînvins de când se ştie , întotdeauna şi în toate luptele (oricat de grele) .
    Dacă uitați aceasta , vom avea NOI grijă să vă aducem aminte .
    Vă lămurim .
    Vă învățăm .
    VĂ ÎNVĂȚĂM BINE . Și altădată n-o să mai uitați .

    Post scriptum : învățăturile vor fi frumoase , „bisericeşti” . Mă rog , nu chiar bisericeşti . Adică n-o să vi le susure popi cu voci mierose şi psamice şi din condac . Vor fi „lejer” coercitive . Cât de coercitive , nu vă spun . Pentru că o să aflați . Curând . FOARTE CURÂND .

  32. BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISTII ARABI
    Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut vedea cine este Traian Basescu – un prieten bun si de nadejde al teroristilor. O celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata si zimbete pline de intelegere , fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani. CONDUCATORULGRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni ” suicide bombers ” . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime. Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem and Asad Abrar Qureshi. La ordinul special al presedintelui Romaniei
    Traian Basescu acest protocol al eliberarii este trpetat in sute de cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai serviciilor speciale romanesti. La fel ca si Ceausescu ei devin ARMATA SECRETA A LUI BASESCU . Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta ntentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu..”pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces”. Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor „Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.Romania insa este un CAZ UNIC, nemai intilnit niciunde in LUME! Asta deoarece imediat dupa Razboiul Arabo-Izraelian din 1973, Ceausescu apus bazele unor acorduri secrete si a unei FRATII REVOLUTIONARE cu
    O.E.P., Miscarile BASS Arabe, cu Revolutionarii Libieni ai lui Gadafi
    si cu cei Iranieni, in baza carora „pescadoarele romanesti”
    transportau zi si noapte zeci de mii de tone de armamament, inclusiv
    asamblarea unor baze de rachete cu raza medie de actiune in Egipt,
    Irak si Iran, de de fabricatie sovietica si germana!! Tot in baza acestor acorduri secrete de asistenta militara mutuala, Romania a preluat in pregatire de lupta peste 80.000 de tineri recruti palestininei, libieni, irakieni, sirieni, libieni, etc….O parte din ei s-au intors ca ofiteri si luptatori in tarile lor de
    origine sau au primit misiuni de lupta terorista aiurea in Occident
    sau pe mapamond Din pacate, Romania a asimilat peste 38.000 de astfel de luptator
    arabi, ofiteri de informatii si absolventi de facultati din Romania,
    majoritatea preluind cetatenia romana prin casatorie cu romance sau
    unguroaice din Romania. Si acum tineti-va bine: peste 3000 dintre
    acesti luptatori si ofiteri arabi mai detin grade si funcii medii sau
    mari in Serviciile de Informatii ale Romaniei.
    Ofiteri ai mai multor servicii secrete romane si americanee, dezvaluie, pentru datele de identificare si ale altor arabi craioveni ce fac parte, la ora actuala, din ceea ce se cheama CELULA TERORISTA HEZBOLLAH DIN CRAIOVA Conform datelor furnizate de serviciile secrete respective, acestia sunt:
    “El Rifai Wafic, fratele lui Menhem, nascut la data de 21 septembrie 1969, tot la Adloun, fost ofiter al serviciilor de spionaj palestiniene, are rezidenta in Canada si locuieste in cartierul Craiovean Brazda lui Novac, bl. 15, ap.3, pe numele sau exista 29 de plangeri penale, dintre care reprezentativa este cea care a stat la baza unui dosar penal la IPJ Olt, acuzatia fiind de prezentare de acte false in fata autoritatilor”;
    El Rifai Nizar. Var cu primii doi, a fost adus in Craiova de Menhem, Este nascut in Libia, in data de 12 decembrie 1977, a afirmat in fata autoritatilor romane ca are rezidenta in SUA dar, la o verificare de rutina, s-a dovedit ca, in urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie din America, a parasit definitiv continentul american, fiind suspectat de terorism international;
    Hajjad Fadi, care locuieste acum tot in Craiova, este si el var cu Menhem si Wafic. Nascut la data de 27 august 1972, in localitatea libaneza Saida, pe numele sau exista sesizari ale serviciilor secrete israeliene de “participare efectiva la acte de terorism in Fasia Gaza”; Cand Ali Safwan Mohsen, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii Brigazii Antitero a SRI, acesta a afirmat ca “a fost, o vreme, cazat la Craiova, unde a fost adus de catre Fadi, in locuinta lui Menhem El Rifai din str. Calea Bucuresti, bl.6, ac.2, ap. 16 (Mohsen a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in anul 1995);
    Imad Kalak, nascut la 5 aprilie 1973 in Liban, este acum domiciliat in Craiova, str. Rovine, bl. J22, sc.1, ap.3 si detine cetatenie romana, gratie neatentiei politiei doljene care, desi avertizata de SRI cu privire la activitatea libanezului, i-a emis in 13 februarie 2008 buletin de identitate Sute de teroristi pot fi gasiti pe listele de urmarire a serviciilor occidentale sau pe rapoartele servicilor romanesti dar niciodata pe masa bunului prieten al terorii Traian Basescu. Datorita grijii acestuia Romania se afla pe harta caracacatitei lui Bin Laden. Miliardarul saudit Osama ben Laden, banuit a fi autorul moral al atentatelor soldate cu mii de morti Iare afaceri si in Romania, scria, in 2008, saptaminalul francez Le Point. Ancheta revistei franceze situa in Romania intreprinderi-paravan controlate de miliardarul saudit in Europa. UN DOCUMENT DECLASIFICAT AL CIA cita un interviu al lui ben Laden din 1996, in care miliardarul saudit mentiona Romania printre tarile in care are „fundatii de intrajutorare”. ” Numai in Balcani se presupune ca centrele islamice au sprijinit cu fonduri intre 4000 si 6000 de luptatori, majoritatea arabi, noteaza raportul..De asemenea, organizatiile teroriste cu emisari in Romania colecteaza fonduri in urma traficului cu stupefiante, armament, munitie, explozibili, moneda falsa si a traficului de persoane, semnificative in acest sens fiind actiunile derulate de catre PKK si Hezbollah. O parte a fondurilor obtinute are ca destinatie sustinerea in Romania a activitatilor proprii ale organizatiilor teroriste in cauza, restul fondurilor fiind scoase ilegal din tara, pentru sustinerea actiunilor teroriste in plan international.” Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
    Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ’70, cu paşaport egiptean.
    A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o şcoală de pilotaj si deschiderea unei tabere de antrenament in Muntii Fagaras. ( era insusi un pilot de inalta clasa urmand cursuri de pilotaj in Libia lui Gadaffi. se Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
    face „excursii” în Egipt şi Emiratele Arabe Unite;
    se mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
    face un profit de 2 milioane de dolari din export de fier vechi;
    e condamnat în lipsă, pentru trafic de influenţă in 2008
    fuge în SUA, unde se află în vizorul FBI.
    Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
    La fel ca la Beirut sau Damasc organizatile teroriste actioneaza pe fata. ( aflate pe lista Departamentului de Stat al USA ) sunt inregistrate legal cu adresa si numar de telefon. Altele lucreaza „lucreaza sub acoperirea ligilor islamice si a fundatiilor umanitare sau a altui tip de activitati cum ar fi cele economice. De exemplu, „Hezbollah” ar avea cea mai puternica organizatie din Bucuresti, membrii sai detinand un numar mare de restaurante, fast-food-uri, magazine alimentare si de cosmetice, case de schimb valutar etc. Miscarea de Rezistenta Islamica „Hamas” – ramura palestiniana a organizatiei egiptene „Fratii Musulmani” , detine, de asemenea, zeci de membri in tara noastra. Potrivit SRI, „Fratii Musulmani” activeaza sub acoperirea „Ligii Islamice si Culturale din Romani” (LICR), a Fundatiei Umaniste „Al-Taib” – Romania, a Societatii Umanitare „Semilun” si a Asociatiei „As Salam”, avand filiale in cele mai importante centre universitare precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara. Majoritatea membrilor acestei organizatii sunt studenti care promoveaza ideologia fundamentalist-islamica extremista. Atat „Hamas”, cat si „Fratii Musulmani” au in posesie mai multe imobile, al caror scop declarat este acela de centre islamice, case de rugaciuni si moschei. De aici sunt coordonate si structurile similare de acoperire de la Chisinau. O alta organizatie cu renume de acest gen este „Partidul Muncitorilor din Kurdistan” (PKK sau mai nou KADEK), cea mai agresiva grupare care actioneaza in Romania, fiind de altfel si cea mai numeroasa, cu peste 8.000 de kurzi rezidenti. Rapoartele arata ca, in ultimii ani, mai multe crime i-au avut ca autori pe simpatizantii acestei organizatii. Serviciile occidentale au depistat si piste care conduc catre membri ai „Al-Queda”. Acestia colecteaza bani pe care, prin intermediul unor banci cu sediul in Romania, ii trimit acolo unde este nevoie sa fie finantate actiunile din exterior ale organizatiei.
    Activitatile ilegale ale acestor organizatii sunt din cele mai diverse. Potrivit surselor……, unele grupari teroriste, cum ar fi PKK si Lupii Cenusii sunt puternic implicate in traficul de droguri, apeland la rute care trec prin Germania si Olanda. Este cunoscut faptul ca Romania este preferata pentru tranzit de catre imigrantii ilegali implicati in diverse activitati extremiste si teroriste, dati in urmarire generala de catre servicii de informatii din mai multe tari. Totodata exista informatii privind actiuni de extorcare in randul comunitatilor kurde si arabe. Politia romana au descoperit piese si componente ale unor arme nucleare si biologice provenite din Ucraina si din fostele republici sovietice.”
    Campurile de antrenament bine ascunse de privirile curiosilor aflate in atentia plina de intelegere a seviciilor dirijate de presedinte se intind ca ciupercile. In anul 2007 apare o stire bomba reluata de media franceza si italiana. In cadrul serviciului de politie din Genoa ( Liguria -nord Vest ) un departament special anti terorist a interceptat o conversatie intre doi teroriti aflati sub filaj,Tunisiaul Jameleddine Ben Mohamed Ben Moussa and Bechir Kaouana care mentioneaza o larga retea de tabere de antrenament Al Queda care pregatesc atacuri asupra Europei de West. Dupa o lunga si vinovata tacere SRI a dat bineinteles un comunicat de presa (de trei randuri,) in care neaga existenta teroristilor.
    In acest an legaturile extrem de periculoase cu regimul de la Teheran, ale lui Basescu sunt scoase la iveala de insasi fostul directorul gentiei Internationale pentru Energie Atomica, Mohamed ElBaradei.
    Elbaradei a declarat intr-un interviu acordat cotidianului arab Hayat ca majoritatea tentativelor de contrabanda cu substante radioactive se inregistreaza in tari din fostul bloc comunist, printre care si Romania, laureatul premiului Nobel pentru pace considerand ca exista posibilitatea ca organizatiile teroriste sa execute un atentat terorist cu materiale nucleare intr-o ” mare capitala”. Ma tem mai degraba ca grupari ca Al-Qaida sau altele ar putea obtine o arma nucleara, mai degraba decat un stat”, a completat ElBaradei, referindu-se la programul nuclear iranian. Situatia este mult prea grava si orice comentariueste de prisos.
    In Romania sunt aproximativ intre 70.000 – 90.000 de muslimi. In orasele pricipale Bucuresti, Constanta, sau Timisoara functioneaza institutii Arabe si Islamice, fundatii, si centre culturale . Un recent studiu oficial american considera, Taiba Fundation ca o entitate extremist islamica sponsorata de Arabia Saudita. Sunt indicii serioase ca expozitia Al QUEDA de anul trecut de la ICR New York a fost organizata de aceasta institutie cu largi ramificatii ale masinii de propaganda islamica. La Bucuresti cenzura a reusit sa ascunda faptul ca expozitia care a declansat uriasul scandal scandalul ICR al carui presedinte de onoare este insusi Presedintele Traian Basescu, a fost o expozitie a cetateanului arab Amwar Ambaki (romanii asigurand doar diversiunea) unul din eroii uriasei expozitii antisemite (10.000 de participanti ) de la Teheran. Desecrarea pe un perete de 9-10 metri a unei menore, simbolul poporului evreu, pe care sa manjit cu sange cuvantul Fuck, a consternat populatia unui oras de 2 milioane de evrei, dar a fost pe placul tuturor antisemitilor din intreaga lume unclusiv a presedintelui roman. Trebue mentionat ca expozitia a fost lasata deschisa dupa inchiderea oficiala anca cateva luni si inchisa imediat dupa succesul vizitei oficiale din Siria.
    Scandalul care a izbucnit acum cateva zile a scos la iveala faptul ca fratii Basescu au spart toate embargourile posibile si sanctiunile ONU . Cantitati uriase de arme au curs spre Sudan, Nigeria, Libia, Iordania,etc.
    In presa politica americana au aparut mai multe articole in legatura cu pericolul reprezentat de larga comunitate araba din Romania. Pe langa oameni muncitori si productivi ea este formata din teroristi ,fosti studenti adusi de Ceausescu. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in timp ce se afla la Ramallah, cu liderul palestinian Mahmoud Abbas.
Presedintele a exprimat disponibilitatea Romaniei de a oferi burse pentru studentii palestinieni, pentru a ajuta la reconstructia teritoriilor palestiniene. Revenirea in masa studentilor palestinieni in Romania va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatilor teroriste activand deja in Romania. Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila. Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi.

    Robert Horvath Deva
    Jurnalist specializat in terorism si transport ilegal de arme
    New York

    PS Urmeaza racolarea de catre serviciul cubanez a Ioanei Basescu

  33. NOTA OFICIALA

    PRIMARIA N.Y PREIA CLADIREA DIPLOMATIEI DIN NEW YORK
    MIZERIE DE NEDESCRIS SI SOBOLANI .

    Nota oficiala
    A se trimite prin cablu diplomatic extrem de urgent
    Presedintelui, Guvernului, Parlamentului si Ministerului de externe

    CONSULATUL ROMANIEI LA NEW YORK
    CONSUL GENERAL

    Stimata doamna

    Statul american a hotarat sa preia cladirea diplomatica de 16 etaje a diplomatiei romanesti. Mentionez ca Consulatul a pierdut procesul cu primaria orasului New York. La interpelarile mele consulii anteriori au afirmat ca cladirea este administrata de Reprezentanta Romaniei la ONU si raspunderea pentru “dezastru” apartine ambasadoarei Miculescu.
    Diferendul dintre primarie si diplomatia se datoreaza nivelului de toxicitate si mizerie a cladirii care pune in pericol sanatatea intregului cartier diplomatic. Mentionez ca cladirea se afla la colt cu sediul ONU.
    Se pare ca nu pot fi angajati oameni de serviciu care sa faca curatenie, Motivul este evident:
    In cladire se afla aparatura ultra moderna de ascultare si filaj a serviciului extern care costa zeci de milioane de dolari. Ma intreb dece este nevoie un asemenea efort de spionaj tinand seama ca SUA este un aliat N.A.T.O.
    Revin la caz. Cladirea este infectata de sobolani, diplomatii ( acoperiti sau neacoperiti } cu familii cu tot ,mananca in camere, toata instatia electrica este improvizata reprezantand un pericol de incendiu. Mizeria din fata cladirii este de nedescris si nimeni niciodata nu s-a gandit sa puna mana pe o matura. Dupa ce un diplomat sudanez a fost muscat de sobolani au fost trimesi inspectori specializati.
    Ei au constat : “inspectors note signs of rat activity and conditions that encourage rats to seek shelter on the property.”
    Documentul Mentioneaza amenda de 1000 $ pe saptamana si preluarea proprietati in caz de neplata.
    Fragment : CONSULATE GENERAL ROMANIA DOHMH inspectors note signs of rat activity and conditions that encourage rats to seek shelter on the property. Owners have five to fifteen days to correct conditions, after which the Health Department will conduct a second follow-up inspection to check for compliance.
    If the conditions have not been corrected, the owner will receive a compliance inspection report and a Notice of Violation. The Notice of Violation will include a hearing date at the Health Department”™s Administrative Tribunal.
    If the violations are not dismissed at the Tribunal, the owner will be fined. Fines can be as high as $2,000. Additionally, the Health Department may apply bait to the property and perform any clean up that is necessary and then bill the owner. Property owners will be billed up to $1,000 a day for this work. Property owners that fail to pay fees or fines will
    eventually have a lien placed against their property.

    Documentul va sta la dispozitie.

    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York -Tokyo

  34. EXTRADAREA CATRE SUA A CETATENILOR ROMANI VICTOR PONTA , TITUS CORLETAN
    SI A AGENTILOR SIE ,VINOVATI DE AGESIUNEA CU CARACTER CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI
    ROBERT HORVATH, CETATEAN AMERICAN, PE TERITORIUL SUA.
    JUDECAREA SI PEDEPSIREA ACESTORA COMFORM LEGISLATIEI AMERICANE.

    Ambasada Romaniei in S.U.A
    Nota oficiala
    A SE REMITE DICOT, POLITIEI, SRI

    IN ATENTIA PRESEDINTELUI BASESCU SI PARLAMENTULUI ROMANIEI

    Domnule Ambasador.
    Amentarile inclusiv cu moartea la adresa mea continua. Le-am primit si in ziua de paste.
    Sotia mea Kiyoko este este urmarita la Tokyo.
    Dupa atacul bestial impotriva mea de catre agentii SIE sunt nevoit sa iau aceste amenintari foarte in serios
    Am cerut protectia FBI si in cursul acestei zile voi prezenta cazul procurorului districtului New York.
    Iata raspunsul serviciului de investigatii american.
    UN DOCUMENT UNIC
    RASPUNSUL FBI LA CEREREA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT
    HORVATH – AMENINTAT CU MOARTE – IN CARE PROTECTIE.

    FROM FBI TO YOU

    Dear Mr. Horvath,

    THIS IS NOT AN AUTOMATED RESPONSE

    Thank you for your submission to the FBI After evaluating your submission, it is our determination that your information should be immediately forwarded to District Attorney’s Office.

    If you think your physical safetyis in immediate danger, contact ……….
    (CONFIDENTIAL N.A )
    ATENTIE
    Atacul a fost o incercare disperata de a salva un prim ministru vinovat de crima.
    AM PREDAT FBI O COPIE A DENUNTULUI MEU LA SERVICIUL INTERPOL.
    Fragment
    VA ROG A CLARIFICA DISPARITIA CASETEI VIDEO SI AUDIO ….TRANSMISE IN TIMP REAL
    DISPARUTA DIN DOSARUL MORTII PROCURORULUI PANAIT .
    REMIT INFORMATII CONFIDENTIALE CARE TREBUIESC VERIFICATE DE URGENTA.
    Voi reveni cu date noi despre dosarul criminal in cauza si cu noi date despre interventiile mele la autoritatiile
    statului american.
    Domnule Ambasador
    Secretara dumneavoastra m-a asigurat ca nu sunteti interesati de cazul meu si refuzati a permite oricarei persoane oficiale sa dicute cu mine. Orice comentariu este inutil.
    Robert Horvath Deva
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York – Tokyo
    Presedinte.

    PS
    Fotografia R.H in spitalul de urgenta in stare grava
    ROBERT HORVAYH DEVA BLOG

  35. http://www.cotidianul.ro/b1-tv-pe-sursecurtea-constitutionala-a-decis-ca-basescu-nu-a-incalcat-constitutia-238123/

    Liberalii s-au dat deoparte sa vedeti si dumneavoastra cat de mult lupta grupul de la Cluj cu basescu….. Acum e evident! Pentru noi, sustinatorii PNL.

    Pentru domnia voastra, nu cred. Va mai arunca putin praf in ochi jmenarii cu educatie la Stefan Gheorghiu sa ii mai credeti ca se lupta cu basescu.

    Daca cineva era de partea dumneavoastra, amana intrarea in vigoare a noului cod penal, mai ales ca PDListii cereau si ei asta.
    Pe vechiul cod aveati o cale de atac in plus….
    Nu mai pun sare pe rana… imi pare rau ca s-a ajuns aici. Accept greu ca raul invinge!

    Astia ne-au sabotat referendumul de suspendare si tot efortul de a scapa de mafiotii fesenisti!

    http://www.youtube.com/watch?v=dQsjAbZDx-4

    „There was something in the air that night
    The stars were bright, Fernando
    They were shining there for you and me
    For liberty, Fernando
    Though we never thought that we could lose
    There’s no regret
    If I had to do the same again
    I would, my friend, Fernando … „

  36. … vă spun despre

    MAREA BIRUINȚĂ BĂSESKARĂ

    mă uit pe forumurile fasciste şi băsiste …
    pe cele din „evenimentul” detracat al zilei
    din „adevărul” mincinos şi lumpen
    şi din fițuica etern diversionistă zisă „românia liberă şi specializată-n sabotarea țării ” .
    mă uit , studiez atent , cu grijă şi „celebra” revistă 22 , dugheana pleşilor şi liichenilor ,
    a tizmănenilor transfugi , spioni
    a porelor fetide şi-a altor „intelectuali” borfaşi , băsişti , trădari , farsori .

    În toate aceste cotenețe se adună , se întâlnesc , urzesc şi complotează tot ce-i mai rău şi mai nevolnic în țara Românească ; tot ce-i duşman viclean de om şi de popor .
    Postaci şi „editorialişti” de contrabandă se bulucesc cu furie ca să scherțăie dement , absurd , dizgrațios .
    Să zbiere întru a-şi clama victoria cea măreață în alegerile ce tocmai bat la uşă .
    Desigur , pe bloguri e frumos , e simplu !
    şi gloria pare la-ndemână ; mai la-ndemână ca în realitatea crudă , acolo unde-s oameni , nu băsişti , acolo unde voturile nu se iau cu răcnete de bivol .
    Potăile băsiste şi bezmetice se încântă singure : ca hedoniştii , ca paiațele .
    Se bucură şi tropăie .
    Stigând în cor : am câştigat , acum suntem stăpânii țării !!! noi , NOI !!!
    În visele lor aiuritoare şi groteşti ei cred că noi poporul suntem sparți în cap , uituci ca stâlpul , fără de minți , discernamant şi fără de memorie .
    Ei cred că noi am şters ca proştii şi am uitat cei 10 ani de diktatură băseskară , moşierească şi mongolă .
    Regim politic ticălos care s-a sprijinit etern pe sekurități şi închisori , pe prokurori politici şi gestapovişti , pe samavolnicii de necrezut , pe rapt , pe furt , pe sabotaj şi în special pe jupuiala programată şi pe trădarea țării.

    … desigur , noi poporul n-am uitat !

    N-am uitat , nu vom uita anii mulți şi grei ai detracării şi ruşinii : anii de udre dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
    Care erau întreținute nesimțit pe banii publici şi înfundate cu miliarde , cu palate şi domenii multe , cu bogății fără de număr .
    Anii de ebe ciochiste , analfebete , ridicole şi botoxate
    şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele „nobile” de mahala , stupide şi ceauşiste în acelaşi timp .
    Anii de ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .

    De-aceea şi îndreptățit poporul vrea revanşă şi dreptate multă .
    Poporul va avea ce cere , va avea dreptate !
    Pentru că poporul VA VOTA dreptate , nu sekurism băsist şi criminal , vopsit pestriț şi camuflat în roluri mincinoase , pemepiste . De Udre şi Tomaci .
    Poporul îşi va vota prietenii şi îşi va pedepsi dușmanii cei travestiți ce se prezintă a fi „europeni” , occidentali , veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .

    În visele lor groteşti de impilare şi mărire , tot ce-i postac stupid , fanatizat
    tot ce-i ziarist fascist traian-băsist năimit …
    Ei bine , toți se visează trecând în glorie mare pe sub Porțile Victoriei !
    În ovații şi-n triumfuri , în măreții eroice , de cezari ,
    de consuli , de procuratori şi împărați romani !
    „Sărbătorind” în zbierătele animalice de adulație tâmpă ale gloatei înveşmântată-n haine pistruiate , false , băseskare
    în „uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii
    de „populari” abjecți și veninoși !

    Dar visul lor aiuritor nu-i vis de om . Ci e delir anapoda.
    himeră `ntoarsă , idioată şi miraj .
    iluzie deşartă şi prostească
    de nătângi …
    Da , porțile visate în delirul lor sunt porți !
    Dar porțile sunt ruginite , înfricoşătoare , hâde .
    Pentru că nu sunt porți de rai , sunt altceva .
    Sunt porți de ocnă.
    Loc de popas final al lumii fasciste , băseskare .
    E raiul , lor , răsplata lor de pe pământ , nu de prin ceruri !
    Poporul va veni acolo , peste ei ! dar nu ca să-i „elibereze” ori ca să-i firtisească ca pe voievozi .
    Poporul va veni cu furie şi cu ură .
    Poporul va veni la marea răfuială .
    Iar lumea băseskară , moşierească , cea bine-priponită acolo , îşi va primi răsplata şi va cunoaşte cu deliciu pumnii cei „prietenoşi” ai oamenilor pe care altadată îi batjocoreau .
    Și toată „dragostea” lor cea nețărmurită şi strânsă-n 10 ani de cruntă sfidare
    de diktatură oribilă mongolo-moşierească
    de împilare sekuristă , duşmănoasă
    de ură de români
    de sabotaj şi de distrucție programată a acestei țări ; ani ce păreau că nu se vor mai termina nicicând..

    duminică e ziua în care va începe marea prăbuşire a lumii tâlhăreşti şi băsekare .
    e „uvertura” lor .
    e începutul prăbuşirii lor în groază şi neant.
    în zbierăt
    şi-n blestem .
    şi e preludiul marei noastre izbăviri . cea definitivă , eliberatoare .

    amin , aşa să fie ! amin , aşa va fi !

  37. Dela Dan , Motan la
    Varan
    Se pare ca democratia se invata greu. Cenzura a revenit.
    Basescu a-ti rade in nas.
    Ponta cel nedorit de americani. Zambeste si el.
    Cineastul sufera depe urma atacului bestial al agentiilor SIE la New York.
    El nu zambeste deloc.
    Iar in cazul in care nu renunti la cenzura comunistoida ….nu vei zambii nici tu.
    Mana mea ramane intinsa deocamdata…….

  38. PS
    Rusii rad si ei. Spune Pacepa.
    El a redevenit foarte activ. Chiar si Obama are nevoie de sfaturile lui.
    Doar este specializat in afaceri est europene…special Romania.
    Cititorii ar putea fii interesati despre lista agenturii NKVD.

  39. Vizitele Ioanei Basescu la Havana nu au trecut neobservate serviciul american.
    Oricum Melescanu face parte din lista agentilor rusi.
    Ce te poti astepta de la el ?

  40. Ridicarea statuii lui Ponta este timp pierdut.
    Nu te va salva ci dimpotriva te va infunda. Pacepa spune ca vei fi lichidat
    la bulau. Motivul : stii prea multe si aceasta este traditia .
    Stie el ce spune. Doar lucreaza pentru americani.
    Mai bine liber …..motan, varan, Dan.

  41. Americanii sunt buni in „ascultari”.
    Vezi cancelarul german si primul ministru al romaniei pe nume Naum.
    Evreii sunt un neam inteligent,
    Dar vorba aceea : Cand un evreu este prost ….este foarte prost.

  42. ERATA
    Gușă: Americanii îl bănuiesc pe Ponta că ar fi omul rușilor.
    Agentiile de spionaj americane la fel.
    Cititi cu interes probe si documente
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  43. Vizita in aceste zile a sefului adjunct al CIA si a sefului serviciului Pentagonului
    dovedeste ingrijorarea in legatura cu activitatea coloanei a cincea pro rusesti, care a preluat puterea dupa revolutie si n-o mai scapa.
    Ei au prezentat lista agenturii si a celor care prin santaj se pot alatura inamicului.
    Pe aceasta lista apare fica presedintelui .

    IOANA BASESCU RACOLATA DE SERVICIUL SECRET CUBANEZ
    O LOVITURA FATALA PENTRU REGIMUL BASESCU !

    Regimul Ceausescu i-a avut in solda pe arabii Abu Nidal, Abu Abbas si Abu Amar. Regimul Iliescu a cultivat relatii stranse cu arabii Mike Nassar, Kamel Kader, Zaher Iskandarani si Omar Hayssam. Parte dintre contrabandisti lucreaza pentru actualii teroristi.
    Ca sa nu ramana mai prejos de predecesorii Traian Basescu si-a tras propriii lui traficanti de tigari de origine araba, pe libanezul Wael El Ghadban si pe elvetianul de origine palestiniana Karim Allan Bandack .Contrabanda de tigari este pivotul central al sprijinului clicii Basescu pentru Ben Laden si terorismul international. Lucrurile au mers atat de departe ancat guvernul american declara acum 3 saptamani ca Bucurestiul este centrul financiar Al
    Queda prin sumele uriase de bani provenind din contrabanda de tigari.
    Filiera Cubano – araba
    Serviciul Secret Cubanez este unul din cele mai active de pe blog. In ultima vizita a lui Castro in Siria , Libia si Iran sa extins colaborarea cu serviciile respective.
    De aici legatura speciala cu membrii arabi ai servicilor romanesti.Aici sa pus pe piciore penetrarea la cel mai inalt nivel al unei tari care apartine NATO prin racolarea de catre serviciului cubanez DGI, a Ioanei Basescu fica Presedintelui Romaniei. DGI are un departament special pentru exportul celebrelor havane cubaneze. Sursele americane arata ca Ioana Basescu intretine legaturi comerciale cu Wael El Ghadban si Karim Allan Bandack. Ioana este reprezentantul societatii „Casa del Habanos”, de la Hotelul „Athénée Palace Hilton” Firma este doar o cortina de acoperire pentru agentii lui Castro in Europa.
    |n luna mai 2008, El Ghadban a calatorit cu pasaport romanesc in Cuba, unde a participat la o licitatie de havane. |n exact acelasi interval, Ioana Basescu a facut o vacanta de afaceri in Cuba, in compania lui Bandack. Festivalul International de Trabucuri este o uriasa manifestatare internationala au participat cateva sute de producători din peste 40 de ţări. Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri care sunt intrebuintate de DGI de racolare de spioni. Filajul american a urmarit-o pe Ioana Basescu pas cu pas. Este pentru prima dată cand liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate.
    Intalnirea secreta dintre Fidel Catro cu agenti arabi la care a participat si Ioana Basescu a fost exrem de scurta . Discutile au continuat in prezenta generalului Armando Ocoa. CIA mentioneaza ca Fidel Castro este unul din cei mai bogati oameni de pe glob averea sa fiind in jurul de 550 milioane $ dar se pare cu banii plasati in Elvetia se ajunge la 999 milioane. O mare parte a fost obtinuta prin contrabanda de trabucuri si tigarii in jurul lumii. In concluzie Ioana Basescu si in special tatal ei , a intrat in colimatorul serviciilor occidentale, fara posibilitate de… scapare.
    Robert Horvath for Nippon Press

  44. Cazul Robert Horvath si apropiatul sfarsit al regimului mafiot !

    ( Scrisoare deschisa adresata lui Dan Voiculescu )

    La prima vedere o exagerare sau o licienta jurnalistica. Dimpotriva ne aflam
    inaintea unui scandal international fara precedent. El va darama esafodul statului
    mafiot.
    Si daca o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte priviti pe cea dela sptalul de urgenta dupa atacul agentiilor SIE impotriva mea.
    Robert Horvath Deva Blog
    Faptele pe scurt.
    Profitand de prezenta Ministrului Corletean la New York
    am vrut sa prezint in public rezultatul unei anchete despre cazul criminal
    Ponta. Uciderea procurorului Panait.
    Am anuntat in prealabil intentia de a prezenta probe….caseta video plasata
    de servicii in casa procurorului.
    In timp ce cu aparatul video luam interviuri am fost atacat de gorilele SIE.
    Batut cu piciorele pana la pierderea constintei am fost transportat de ambulanta
    la spitalul de urgenta in stare grava.
    SI ACUM
    ATENTIE
    Pentru a sterge urmele SIE a cumparat o intreaga sectie de politie.
    La ora acuiala sunt anchetati 2 detectivi si 8 ofiteri de politie.
    De aici se va trage sfarsitul lui Ponta. Americanii sunt specializati in inregistrari.

    Domnule Voiculescu
    Nu suntem prieteni. Dar putem conlucra…….. Nu fac niciun secret
    AMERICANII VOR SA SCAPE DE OMUL RUSILOR VICTOR PONTA,
    FOLOSIND CAZUL MEU,
    PRIN INTERMEDIUL DUMNEAVOASTRA !!!
    VA VOR FII RECUNOSCATORI.
    Conspiratia este totala.
    Daca intradevar sunteti patriot cum va pretindeti mereu, acum este momentul sa faceti ceva important pentru tara.

    Robert Horvath Deva
    Cineast New York – Tokyo.

  45. INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
    Comisar şef de poliţie
    PANTILIE ION
    Stimate Domn
    Trimet in dosarul criminal Traian Basescu urmatoare informare……..
    Pentru a va comunica informatii confidentiale suplimentare ,rog ca un reprezentant al Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sa ma contacteze personal. Voi comunica numele firmelor intermediare prin care sa trimis tehnologie germana catre Teheran. Numele persoanei care a asigurat legatura intre serviciul iranian si cel romanesc. Voi desvalui persoana care cumpara echipament pentru Iran si seful organizatiei criminale. Deasemenea voi desvalui inchisoare si tara unde sunt arestate persoanele in cauza ca si rezultatul anchetei.
    Cu stima
    Robert Horvath Deva Presedinte Deva Film international
    PS Voi trimite aceste informatii confidentiale domnui Dan Voiculescu

    R O M Â N I A NESECRET
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
    Nr. 89.779
    Ex. nr. 1.
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
    DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
    ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
    C ă t r e ,
    Domnul HORVATH ROBERT
    [email protected]
    Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
    Cu stimă,
    DIRECTOR,
    Comisar şef de poliţie
    PANTILIE ION
    Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
    Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – [email protected]

  46. Elena Udrea e o …………..mitocancă .
    ținută-n viață şi-n „situație” de ăla care ………….
    îl știți cu toții : e criminalul cel smintit , moșierul zis Traian Băsescu , prigonitorul de Români.
    Acum , eu ştiu aşa : bărbații-şi țin k… în bogății şi-n luxuri pe banii lor . Dacă-s bărbați adevărați , nu lepre şi gunoaie . Sau moşieri borfaşi , de contrabandă .
    Mongolul ce uzurpă statul nu se dezice nici la fapte de alcov : îşi umflă țiitoarea cu de toate pe bani furați de la popor .
    Halal mascul ! Destrăbălat ca unii plutonieri şi milițieni rurali , veri buni de apucături cu specia josnică a lui Traian Băsescu . Care în vremurile comuniste când vedeau vreo amărâtă trupeşă şi navetistă se fofilau pe moaca năvălind în patul ei uzând de legitimație şi nu de cele bărbăteşti . Mințind ca porcii că-i dau buletin de-oraş , sau lemne , sau butelie , sau găini !
    Băsescu , (specie aparte de preşedinte-plutonier) şi-a încărcat cocota de averi , de aur , de scumpeturi . De case şi terenuri . A cocoțat-o-n funcții grase . Cu bugete şi mai grase . De miliarde multe . De euro . Ca să le fure . Pentru amândoi !!!
    „Inginerie” mare , din aia financiară , soioasă , escrocească !!!
    Zici că i-a fost venalul Ghiụtănştain profesor , în persoană . Chiar el , „prietenul” şi sfătuitorul nostru , al românilor .
    Chiar el , că-i diplomat şi american , ambasador de vază şi patron faimos , „cinstit” şi miliardar . La „Fondul proprietatea” , aici , la noi , în România !
    Cu Udrea căftanită şi stăpână absolută peste banii mulți ai țării lucrurile au mers ață pentru moşierul criminal Traian Băsescu .
    Adică : inițial a dat de a popor . Udroaicei . Şi-a încasat apoi de nouă ori , tot de la ea . Adică tot de la popor !
    Ei bine , această lumpenă inginerie a furtului corcit cu amănțeala are-n fapt un nume : proxenetism pe banii publici . Pe banii țării !
    Că un bărbat ce ia de la muierea curvă , peşte se numeşte la români .
    E „meserie” interlopă şi de cea mai joasă speță , spurcată şi în veci disprețuită .
    Iar pe la puşkărie , printre caizii , hoții şi tâlharii autentici , garidul proxenet e „cotat” pe treapta cea mai rea şi ultimă . În fața hoților de buzunare acesta stă umil cu ochii-n jos , de jenă . Şi de frică !
    În puşkăria-n care va intra , Băsescu va putea verifica aceste lucruri şi va ajunge la înțelegerea lor deplină , carteziană . Şi va filozofa intens asupra lor , gândind ratat , ca vaporenii hoți şi bişnițari din a căror slinoasă tagmă face parte . Şi-şi va rememora apucaturile de altadata : negoțul de blugi putrezi şi de cafele ştocărite cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul …
    Ei , cam atât despre traian băsescu proxenet mongol , corcit . Acum ia s-o studiem şi pe perechea lui impertinentă şi asa-zis „politiciană” de succes , populară şi de „dreapta” …

    Păduchea zisă Udrea e o „personalitate” de doi lei , ajunsă-n cin înalt pe valul sorții şi-al tâmpeniei lui băsescu .
    Atât .
    Cei care-o cred c-ar fi „Magda Lupescu 2” sunt imbecili , naivi .
    închipuiți , descreierați notorii totodată.
    Magda Lupescu era curvă , ca și Udrea .
    Dar avea creierii montați pe briliante şi nu pe zeamă de kur fetid sau pe cârnați stricați de la Pleșcoi , ca Udrea .
    Lupeasca era deşteaptă , era cu-adevărat o combinatoare înăscută , ştia să faca bani din piatră seacă şi nu ar fi depins de Rege ca să se înalțe şi ca să parvină-n viață . Era o făptură veselă şi educată , cu harul conversației . Cânta bine , dansa şi mai bine ( fusese angajată într-un cabaret din Viena) . Într-un cuvant , o salonardă , o hetairă autentică , cumva demnă de-a fi tăvălită de un Rege . Nu semăna de fel cu mitocanca Udrea , căreia dacă i-ai luat propteaua băseskară se face zob de-a dreptul . Mai grav e că nu mai e nici proaspătă , nici jună . Și nu se mai poate arunca în vechea-i meserie la care se deda în anii tinereții prin Buzău , în parcul Crâng . Având pe-atunci „selectă” clientrelă țigănească , burțoasă şi cu ghiuluri .
    Lupeasca a răzbit în timpuri grele , în anii `30 , adică în perioada legionară . Aceştia o urau năpraznic şi îi juraseră pieirea . Au fost prost inspirați când s-au legat de ea , deoarece „duduia” era mult prea vicleană , era născută cu noroc , câştigătoare în tot şi-n toate . Și capii legionari au fost striviți iar cei care-au scăpat şi-au blestemat prostia …
    Elena cea Lupească nu era Elena Udrea , era cu totul altă stofă , deşi purtau întâmplator acelaşi nume . Dar una a fost târfa unui rege autentic , iar cealaltă janghina unui vaporean şi-a unui sekurist netrebnic , care tot întâmplător s-a auto-denumit ilegal , mincinos şi fraudulos „şef de stat” .
    De aceea Elena Lupescu a scăpat cu viață .
    În ciuda ororilor ce le-a facut în cârdașia și-n folosul lui Carol II , a crăpat și liberă , și foarte bogată.
    Și tot de-aceea „grofoaica” de Pleşcoi va putrezi curveşte şi de vie , zăcând prin închisori .
    Și va urla înfiorător pe-acolo , rupându-şi gâții ei dă rampandulă .
    De furie şi de disperare .
    Ca o cocotă jumulită , de proastă calitate.
    O va sfârşi în jale , în zbierăte drăceşti şi în mizerie cruntă . Mizerie din care s-a ridicat cândva .
    La fel şi în acelasi mod cu jalnicul , cu impotentul ei futău :
    infectul , pasmarghiolul băsescu criminal mongol şi proxenet .

    ≡ ≡ ≡

  47. COMANDANTUL SUPREM TREBUIE URGENT INLOCUIT !
    Ministrul bocancilor gauriti Mircea Duşa: „Avem buget pentru modernizarea şi înzestrarea Armatei României”
    Sau este nebun sau doar face pe nebunul. Oricum nu conteaza.
    Dotarea armatei romane era considerata invechita in proportie de 85% inca din 2006. Probabil ca in 2012 ne-am apropiat de 90%, ca mijloace invechite ….
    iar acum 99 % desi gurile rele vorbesc de un procent mai ridicat.
    Povestea fregatelor T22 cumparate din Marea Britanie la suprapret nu cred ca mai trebuie sa o descriu, ingrijorator fiind faptul ca nici pana in prezent nu s-a facut echiparea lor cu armamentul nou necesar: radare, sonar, sisteme antisubmarin, sisteme de rachete AA si nava-nava.

    Cu ce mergem la război ? Cu bocanci gauriti.

    Chiar dacă Armata Română este membră NATO, echipamentele sunt un amalgam de tehnică românească, sovietică şi putintel americana.
    Material declasificat al serviciului militar american :
    ” Militarii români patruleaza cu bocancii rupţi, întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase . Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie.
    ai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile.
    Intreaga inzestrarea armatei trebuie inlocuita urgent !
    Concluzie : Toata conducerea armatei trebuie inlocuita….inclusiv Comandantul Suprem
    De primul ministru ….nici nu merita sa amintesc.

  48. DOMNULE PRESEDINTE
    SUBSEMNATUL GALATANU GHEORGHE DIN COM. SAGNA, JUDETUL NEAMT, FIUL LUI PETREA SI A RUJEI, NASCUT LA DATA DE 08/AUG/1939 IN COM. SAGNA, STRADA PRINCIPALA, NUMARUL 635, COD POSTAL 617395, JUDETUL NEAMT. MA ADRESEZ DUMNEAVOSTRA CU URMATOAREA PROBLEMA.
    AM RAMAS MOSTENITOR IN URMA DECESULUI PARINTILOR CU 1HECTAR SI 25 ARI.
    PE TIMPUL COLECTIVULUI S-AU DAT 3 LOCURI DE CASA NUMITILOR:
    ENEA VIOREL
    MOGOSESCU VASILE
    BACUSCA ISIDOR
    DIN ANUL 1990 PANA IN PREZENT AM APELAT LA PRIMARIE CU NENUMARATE CERERI SCRISE DAR NU AM STIUT CA TREBUIE SA CER NUMAR DE INREGISTRARE PENTRU TITLUL DE PROPRIETATE IN URMA MOSTENIRII ( DUPA MOARTEA PARINTILOR).
    DUPA MOARTEA MAMEI (GALATANU FR. RUJA) MI-A VENIT SA PLATESC TAXA DE MOSTENITOR PE CARE AM PLATITO.
    PENTRU CE AM PLATIT DACA NICI LA MOMENTUL ACTUAL EU NU AM TITLU PE PAMANTUL CEL DETIN?
    NOI AM FOST 4 FRATI DIN CARE 3 SUNT DECEDATI.
    DUPA ANII 1990 LA TOTI FRATII MEI LI S-AU FACUT DE LA PRIMARIE TITLURI DE PROPRIETATE.
    EU DUPA NENUMARATE CERERI IN 2012-2013 AM PRIMIT UN RASPUNS VERBAL CA TREBUIE SA DEZBAT MOSTENIREA CA SA MI SE FACA TITLU DE PROPRIETATE .
    CE MOSTENIRE TREBUIE DEZBATUTA DACA FRATII MEI AU DEJA TITLU ?
    AM RAMAS DOAR EU CU PAMANTUL CE MI SE CUVINE DE LA PARINTI, CA TOTI FRATII MEI AU DEJA TITLU PE PAMANTUL LOR .
    IN ACEIASI ORDINE DE IDEI MAI AM O PROBLEMA.
    IN SPATELE CASEI MELE ESTE O CANAL DE PAMANT PENTRU A SE SCURGE APA DE PLOAIE PENTRU A NU SE INUNDA .
    CANALUL RESPECTIV EU IL STIU DE MIC COPIL.
    PE TIMPUL COLECTIVULUI CAND S-AU DAT LOCURI DE CASA CANALUL ERA INTRE CASA LUI MOGOSESCU VASILE SI BACOSCA ISIDOR.
    AMBII AU VANDUT CASELE.
    IN LOCUL LUI MOGOSESCU VASILE A CUMPARAT NUMITUL ZIS FIDEL( CARE ESTE SOFERUL PRIMARULUI), IAR IN LOCUL LUI BACOSCA ISIDOR A CUMPARAT NUMITUL PUIU REMUS( ESTE NEPOTUL LUI FIDEL).
    IN ANUL 2011 PE TIMPUL VERII NUMITUL PUIU REMUS A FACUT FUNDATIE PENTRU TEMELIA GARDULUI CU APROBAREA VICELUI PRIMAR CARE ERA DE FATA .
    DESI STIAU DE RISCUL DE INUNDATIE AU TURNAT FUNDATIA ACOPERIND CANALUL DE SCURGERE.
    EU FIIND OM DE 74 DE ANI SI STIIND CE SE INTAMPLA CAND PLOUA ( RISC DE INUNDATIE)
    L-AM RUGAT SA PUNA TUBURI SI SA NU ACOPERE CANALUL LUCRU PE CARE EI NU L-AU FACUT.
    IN DATA DE 08/06/2013 DUPA O PLOAIE PUTERNICA S-A INUNDAT TERENUL DISTRUGAND TOT CE PLANTASEM EU SI SOTIA MEA CARE ARE 71 DE ANI SI ERA OPERATA IN URMA CU PATRU LUNI .
    SOTIA MEA CARE FACE EFORTURI MARI SA SE POATA MISCA( FIIND OPERATA) A FOST FOARTE AFECTATA DE CE S-A INTAMPLAT.
    AM ANUNTAT PRIMARIA SI AU VENIT LA FATA LOCULUI DOMNUL PRIMAR(IOCOB GHEORGHE) SI VICELE PRIMAR CARE VAZAND SITUATIA SI PE SOTIA MEA PLANGAND ( GALATANU ELENA ) IN LOC SA DEA O SOLUTIE LA PROBLEMA A ZIS CA* DE-AR DA DUMNEZEU UN POTOP CA SA VA INNECE PE TOTI SA VA SATURE DE PAMANT*.
    DE CE?
    IN DATA DE 08/06/2013 FIUL MEU A TOT APELAT LA PRIMARIE PRIN TELEFON PENTRU REMEDIEREA SITUATIEI DEOARECE DE FIECARE DATA CAND PLOUA IN GRADINA MEA SE INUNDA
    IN DATA DE 15/06/2013 CAND FIUL MEU L-A CONTACTAT PE VICELE PRIMAR I-A ZIS CA STIE CARE ESTE SITUATIA SI I-A INCHIS TELEFONUL IN NAS.
    VAZAND CA NU MI-A DAT NICI UN RASPUNS EU OM BATRAN LA ANII MEI M-AM APUCAT SA FAC SANT DE 20cm ADANCIME (LA UN METRU DISTANTA DE GARDUL LUI PUIU REMUS ) CA SA DAU DRUMUL LA APA.
    VECINUL MEU ( PUIU REMUS) CARE A INCHIS CANALUL A MERS LA PRIMARIE SI LA POLITIE,CARE S-AU PREZENTAT LA FATA LOCULUI.
    DOMNUL POLITAI (CIOBANU ) A INTRAT IN GRADINA LA MINE CU ACORDUL MEU SI A VAZUT CA AM DREPTATE CU CANALUL DAR MI-A SPUS CA DACA CONTINUI SA SAP E VORBA DE DOSAR PENAL. SI CA NU TREBUIE SA MA PUN CU EI DEOARE CE EI AU BANI.
    DE CE?
    NUMITUL PUIU REMUS IONEL IN LOC SA REZOLVE PROBLEMA CANALULUI DESI MAM OFERIT SA CONTRIBUI SI EU CU O PARTE DIN TUBURI MA DAT IN JUDECATA (DOSAR CU NUMARUL 3310/291/2013).
    EU AM CAUTAT DREPTATE INCEPAND DE JOS ADICA DE LA PRIMARIA SAGNA .
    AM APELAT CATRE PREFECTURA NEAMT CU O SESIZARE .
    DE LA PREFECTURA NEAMT MIA VENIT UN RASPUNS. PRECUM CA PRIMARIA A INSTIINTAT PREFECTURA CU PROBLEMA RESPECTIVA SI CA NU POATE REZOLVA PREFECTURA PROBLEMA SI CA AR TREBUI SA MA JUDEC IN ISTANTA CU EI CA SA REZOLV ACEASTA PROBLEMA.
    PENTRU A OBTINE TITLU DE PROPRIETATE AM DESCHIS O ACTIUNE PENTRU DEZBATEREA MOSTENIRII CU NUMARUL DE DOSAR 448/291/2014.
    IN MOMENTUL ACTUAL OM LA 74 DE ANI IN LOC SAMI VAD DE SANATATE SI DE BATRANETELE NOASTRE, MAM TREZIT CU 2 PROCESE PENTRU CARE MIA VENIT DE LA TRIBUNAL SA PLATESC TAXE DE TIMBRU.
    LA PROCESUL CU NUMARUL DE DOSAR 3310/291/2013 AM INPRUMUTAT BANI CA SA ACHIT TAXA DE TIMBRU SI ONORARIUL AVOCATULUI.
    IN DATA DE 28/02/2014 AM FACUT PRIMA SOLICITARE DE SCUTIRE A TAXEI DE TIMBRU PENTRU DOSARUL CU NUMARUL 448/291/2014.
    IN SEDINTA DIN DATA DE 07/04/2014 MIA FOST RESPINSA SOLICITAREA.
    AM REVENIT CU ACEIASI SOLICITARE SI IN SEDINTA DIN DATA DE 11/06/2014 MIA FOST DIN NOU RESPINSA CEREREA DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR.
    DACA AVEAM O SITUATIE FINANCIARA MAI BUNA NU APELAM LA DUMNEAVOASTRA DAR EU AM UN VENIT CU TOT CU A SOTIEI DE 1040 RON.
    DIN CARE TREBUIE SA CUMPARAM AMANDOI TRATAMENTUL LUNAR -INIMA, FICAT, URECHI, OCHI ETC., TREBUIE SA PLATIM UTILITATILE , IMPOZIT,ALIMENTE.
    CUM SA MA JUDEC, CU CE BANI?
    MA ADRESEZ DUMNEAVOASTRA CU SPERANTA SCUTIRII TAXEI DE TIMBRU .
    AJUTATIMA IN ACEASTA SITUATIE .
    DECLAR SI RASPUND PENTRU TOT CE AM SEMNALAT MAI SUS.
    ASTEPT RASPUNS IN SCRIS LA ADRESA : comuna Sagna,localitatea Sagna, sat Sagna, Judetul Neamt, str. principala, nr. 635, cod postal 617395.
    VA MULTUMESC
    DATA SEMNATURA
    09/07/2014 GALATANU GHEORGHE

Comentariile sunt închise.