Dincolo de cadourile mai simple sau mai sofisticate, surprinzătoare sau deja anunțate, formale sau cu adevărat personale, cel mai frumos dar de Crăciun este familiaReîntâlnirea cu oamenii dragi de care te leagă emoții, amintiri, realizări și speranțe comune.

Anul acesta trăiesc bucuria de a fi, de sărbătoriprintre ai mei. Este o binecuvântare pentru care sunt profund recunoscător. Pentru că știu cum este și să fii departe, singur, izolat de tot ceea ce iubești.

Am un gând pentru toți cei pe care nu sunt alături de familie de sărbători din cauza unor alegeri personale, a greșelilor altora sau, pur și simplu, din necesitatea de a asigura, dintre străini, un viitor mai bun pentru propria familie: amintirile și speranțele nu vi le poate lua nimeni.

Iar dacă anul acesta sărbătorile nu  prind în cel mai bun moment, aveți un an întreg de luptat, de încercat și de reușit pentru ca, la anul, sa fiți semnificativ mai bine.

Încercările vieții ne învață să distingem esențialul de irelevant, să ne descoperim puterea de a lupta să obținem și  păstrăm ceea ce prețuim cu adevărat.


12 COMENTARII

  1. Adevărat! Familia este cel mai de preț dar iar clipele petrecute alături de oamenii dragi sunt de neprețuit! Vă doresc zile minunate alături de toți cei pe care îi iubiți! Să privim cu recunoștință spre darurile vieții! Dumnezeu ne-a oferit viață și ni l-a dăruit pe Fiul Său care să ne aducă Speranță și Credință. Să aveți parte de binecuvântări, de dragoste, bucurie și bunătate! Gabi și Petru Mărginean

  2. Craciunul este o sarbatoare aparte si asa cum ati spus si dumneavoastra se petrece in sanul familiei alaturi de persoane dragi de prieteni vechi si de amintiri frumoase.sa aveti sarbatori pline de liniste,pace si multa sanatate.

  3. Sarbatoarea nasterii mantuitorului sa va aduca multa sanatate atat spirituala cat si sufleteasca si sa fiti mereu ca si pana acum alaturi de noi.

  4. Craciun fericit domnule profesor sa ramaneri mereu asa cum sunteti si sa ne traiti 1000 de ani.va respect foarte mult.

  5. La multi ani fericiti domnule profesor si tot ceea ce va doriti aveti o familie foarte frumoasa sa faceti mereu numai lucruri bune pentru cetatenii de rand si pentru tara.

  6. De craciun fiecare dintre noi sa fie mai bun mai intelegator mai apropiat de cei dragi sarbatori fericite si anul care vine sa va aduca multa sanatate

Comentariile sunt închise.