Recentele cooptări în rândul umaniștilor au determinat, oarecum previzibil, reacții ostile din partea celor incomodați de apariția unui nou curent politic relevant.

În acest context, vechii mei “prieteni” și-au reluat dezinformările. Nu pentru ei – pierduți iremediabil în frustrare, ură și alte deficiențe de caracter – ci pentru cei de bună credință, bombardați în aceste zile cu “partidul lui Voiculescu”, fac următoarele precizări:

  1. Nu fac parte din conducerea executivă a PPUSL, formată din personalități recunoscute, care acționează conform propriilor valori și principii.
  2. Din perspectiva unui observator detașat, consider că umaniștii ar trebui să se concentreze prioritar pe proiecte și soluții concrete. Cred că românii interesați de politică vor să afle, în primul rând, ce propune PPUSL pentru România, nu care este numărul de parlamentari sau de lideri centrali.
  3. Apreciez că, pentru consolidarea curentului umanist, este necesară o promovare intensă și coerentă a soluțiilor sociale și economice, identificate în doctrina umanismului pragmatic.

Evident, actualii lideri umaniști vor hotărî dacă și în ce măsură vor da atenție acestor opinii. Direcția în care va acționa PPUSL este decizia și responsabilitatea actualei conduceri executive.

23 COMENTARII

  1. daca vrem o tara dezvoltata si care sa concureze cu tarile din afara trebuie sa mergem pe mana umanistilor.

  2. invidiosi sunt si vor fi mereu domnule profesor,insa partidul umanist va devenii cel mai puternic partid din romania.

  3. componenta partidului ma face sa cred si sa sustin si eu si toata familia mea acest partid frumos de oameni competenti si profesionisti.

  4. pe scena politica din romania chiar este nevoie de acest partid doar asa lucrurile se vor misca in bine.

  5. este nevoie de oameni seriosi si integrii in politica din romania si acestia sunt cei din partidul umanist.

  6. in tot ceea ce faci trebuie sa pui suflet si multa credinta iar acest partid are toate ingredientele sa ajunga un jucator mare in politica romaneasca.

  7. cred ca infiintarea acestui partid a creat deranj sa zic asa in viata politica si este un lucru foarte bun.

  8. au sarit in sus propagandistii basisti varsand in presa o groaza de aberatii doar asa ca sa faca o diversiune.sunt vechi aceste tehnici si noi le cunoastem.

  9. dezinformarile sunt la ordinea zilei traim cu ele dar depinde de noi de fiecare sa stim sa discernem binele de o informatie falsa.

  10. cei care sunt incomodati de apartitia unui nou curent politic sunt acei politruci care nu au luat niciodata cuvantul si acum le este frica ca le fuge presul de sub picioare.

  11. rautati din astea tot or sa mai fie, important este sa ramaneti pe pozitie si sa luptati pentru noi pentru oamenii de rand care va iubesc si va stimeaza.

  12. aparitia unui nou curent politic creeaza disconfort celor care nu fac nimic cum este orban si iohannis pe care ii vreau plecati din fruntea tarii mele.

  13. cei de buna credinta se afla in ppusl ei sunt cei care ne vor scoate la lumina nu orban sau tataru cei care au ingropat romania asta de tot cu pandemia lor.

  14. respect si apreciez partidul umanist pentruu ceea ce inseamna ei,pentru principiile lor si pentru viziunea pe care o au pentru romania.

  15. cred ca masurile luate de umanisti vor face mult bine oamenilor numai ei sunt capabili si profesionisti sa schimbe nivelul de trai al romanilor.

Comentariile sunt închise.