De Moş Nicolae ar fi minunat ca toți oamenii să primească ce au nevoie, chiar dacă îşi doresc mai mult.

Cu drag.

101 COMENTARII

  1. Moș Nicolae ne amintește că a dărui este un act de iubire și compasiune. Să împărtășim cu cei în nevoie pentru a aduce lumină în sufletele lor.

  2. În spiritul generozității lui Moș Nicolae, ar trebui să reflectăm asupra nevoilor celor din jur și să încercăm să aducem bucurie în viețile lor.

  3. Solidaritatea și compasiunea ar trebui să fie cadourile noastre principale în această perioadă a anului, întrucât nevoile celorlalți pot fi mai mari decât cele materiale.

  4. aveti perfecta dreptate domnule profesor,uneori ne dorim mai mult dar cel mai important lucru este sa pretuim ceea ce avem.

  5. De Mos Nicoae, de Mos Craciun, oamenii ar trebui sa primeasca sanatate,liniste sufleteasca si puterea de a merge mai departe !

  6. Într-o lume în care ne tot plângem de griji și necazuri, măcar astăzi să ne amintim că este important să ne concentrăm și pe lucrurile bune din viață. Să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să ne bucurăm de fiecare moment pe cât posibil.

  7. Generozitatea ar trebui să fie o valoare fundamentală în societatea noastră, e o formă de umanism. Atunci când suntem generoși, facem lumea un loc mai bun.

  8. Într-adevăr, a dărui este un act de iubire și compasiune. Darurile materiale sunt importante, dar nu sunt tot ceea ce contează. Un cuvânt bun, o îmbrățișare sau un gest de bunătate pot fi la fel de valoroase

  9. Moș Nicolae este un exemplu de bunătate și generozitate. Să ne inspirăm din el și să fim mai buni unii cu alții, în fiecare zi a anului, nu doar pe 6 decembrie.

  10. Să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să împărțim cu cei mai puțin norocoși. Nu doar azi, ci cât mai des posibil.

  11. spiritul sarbatorilor de craciun se apropie si cu totii trebuie sa fim mai buni si mai intelegatori cu ceide langa noi.

Comentariile sunt închise.