RuBen întreabă: Aşa sunt toţi tinerii din partid? :)

Mogulul răspunde: Nu bag mâna în foc, dar ce zici de echipa mea din colegiul 8?

echipa-colegiu-opera

Bogdan întreabă: Bună Ziua! Cei ale caror idei au fost validate vor fi informaţii prin mail?

Mogulul răspunde: Şi cei cu ”da”, şi cei cu ”nu” au fost informaţi prin mail. De luni până azi au mai venit însă vreo 40 de idei. Nu am apucat să mă uit peste ele. Puţină răbdare.

Dielda Dinu avertizează: DA, am idei pentru formatul emisiunii. Însă nu cad în capcana de a mi se ¨fura¨ gratis.

Mogulul observă: Formatul e rezolvat. Am cerut idei pentru denumire. Şi, evident, dacă ideea vine de la unul dintre voi, ea va fi recompensată. Dacă anunţ asta de fiecare dată, ”cumpăr imagine”. Dacă n-o anunţ, ”fur idei”.

Violeta Niţă solicită: Stimate domn, pentru a da o idee de nume ar fi bine să ştim câteva aspecte legate de formatul emisiunii. Dacă-mi vine vreo idee care vă place nu vă cer bani pe ea.

Mogulul precizează: Construim o afacere de la zero. Eu îmi dau cu părerea şi pun banii, voi faceţi restul: de la idee până la execuţie.

13 COMENTARII

  1. Cred ca in fiecare partid cei tineri (cu foarte mici exceptii) sunt persoane verticale si de caracter. Nu verticalitatea lor ma ingrijoreaza, ci a celor ”batrani”. Si…din pacate tot cei ”batrani” sau cunoscutii lor sunt la putere. In orice partid. Din pacate. Spre a da un mic exemplu: la Galati unul dintre candidatii la primaria orasului a fost dl. Razvan Avram care e finul sefului de partid (PC) filiala Galati, dl. Eugen Durbaca.
    Dl. Avram e tanar, insa cu siguranta daca nu era finul lui Durbaca nu ar fi primit ”dreptul” de a candida. Doar sa-l fi auzit vorbind o propozitie si…
    Si asta se intampla in multe orase, in toate partidele.
    Nepotismele sunt la putere in Romania, iar in Bucuresti – in lipsa lor- te razboiesti din greu pentru a fi recunoscut.

  2. inca ceva: NU sunt impotriva unor ”batrani” in politica atata timp cat se lasa pe sine pentru ceilalti, atata timp cat sunt un exemplu pozitiv, atata timp cat intelepciunea varstei si a experientei lucreaza si pentru mine, un simplu cetatean.
    Acesta este pariul dintre generatii.

  3. Totul este ca cei”batrani” sai ajute pe tineri sa se dezvolte.Este importanta experienta celor mai vechi dar sa nu uitam ca tinerii vin cu idei noi,o mentalitate noua.Problema este ca se merge pe nepotisme, favoritisme si INTERESE iar un tanar inteligent numai daca are noroc ajunge undeva

  4. Superb,
    mă bucur să văd aşa ceva, o echipă atăt de tânără şi frumoasă, FELICITĂRI… înainte să aveţi blog vă ştiam cu totul altfel, aşa cum eraţi prezentat de tv, ziare mogul… etc, de când aveţi însă acest blog pe zi ce trece mi-am schimbat părerea despre dv, şi apreciez faptul că: impulsionaţi, ascultaţi, sfătuiţi, ajutaţi generaţia tânără,
    Ţineţi-o tot aşa!
    Doamne ajută!

  5. Colegul din partea stanga are prea mari emotii…ceilalti se simt cu adevarat liberi….
    Bravo pentru noul spirit tanar!

  6. Referitor la echipa de tineret:totul este sa stii ce vrei de la viata.Eu zic ca noi nu suntem asa multi cum sunt la alte partide dar nu conteaza numarul ci calitatea.Cred ca a venit momentul sa iesim in fata, sa dam la o parte coruptia si minciuna pentru ca e in joc viitorul nostru.Poate ca noi nu o sa ajungem sa o ducem bine dar trebuie sa ne gandim la urmasii nostrii.

  7. Buna ziua domnule Dan Voiculescu as vrea sa va ,,povestesc ,, despre o afacere ceva mare de tot imi puteti comunica va rog frumos pe ce e-mail sau alta ,,locatie,, virtuala ma pot adresa domniei voastre.
    Va multumesc anticipat

    Cu stima Ilie Elvis

Comentariile sunt închise.