Presedintele Băsescu spunea ieri că a venit ”cu căciula în mână” la ”mogulul” Voiculescu. ”Ca să găsesc câteva voturi pentru a avea majoritate în Parlament”.

Confirm. Traian Băsescu a venit cu căciula în mână si m-a rugat să dăm tarii o majoritate parlamentară. Până aici lucrurile sunt corecte.

Unde minte Traian Băsescu?

Minte atunci când spune că vizitele lui la Grivco din 8 iunie 2004 (ora 19), 9 iunie 2004 (ora 18) si 21 iunie 2004 (ora 9.30) au fost transparente. Fals! Au fost vizite private, fără presă la poartă, solicitate de domnii Traian Băsescu si Theodor Stolojan.

Vizite în cadrul cărora domnul Băsescu a vrut să discute în mod – vai! – netransparent o nouă coalitie politică, capabilă să genereze o platformă de guvernare.

Toate aceste lucruri s-au discutat, la solicitarea lui Traian Băsescu, la Grivco, fără ca actualul presedinte să anunte opinia publică. Traian Băsescu este primul politician care a încercat să articuleze discret o ”coalitie Grivco” în România.

Iar formula a fost inventată de domnia sa, probabil, din propriile amintiri.

Confirmati, domnule Băsescu?

Confirmati, domnule Stolojan?

Ati informat opinia publică – asa cum le pretindeti altora – despre aceste întâlniri?

P.S. Locul de întâlnire al unor oameni politici este irelevant. Este expresia unei banale libertăti de miscare. Când însă îti acuzi adversarii pentru un lucru pe care l-ai făcut identic chiar tu, atunci ai o problemă.

31 COMENTARII

  1. DE CE BASESCU A SPUS MASS-MEDIEI CA ISI VA SPUNE PUNCTUL DE VEDERE A DOUA ZI ?PENTRU A AVEA TIMP CA MAFIA LUI SA LUCREZE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
    Pentru ca Basescu a vazut comentariile mele transmise in media,sau facut presiuni ,amenintari asupra minorului care au determinat schimbarea sutinerilor celui agresat!
    Ce au scris cititorii MAAT(ZEITA ADEVARULUI SI A DREPTATII:
    Vineri 27 noiembrie 2009, 14:47
    [Este normal sa incerci sa surprinzi dintr-un unghi favorabil ceva(miscarea bratului agresor acoperit prin aducerea mai langa el ,a petentei ) ce nu se vedea deplin din cauza vicleniei agresorului,Aceasta (FREIMURI)tine de tehnica fotografului,nealterand fondul(ce a fost mascat prin cunoscuta expresie”a luat fata” pusa in practica de catre AGRESOR),ci dimpotriva,punandu-l mai bine in evidenta ! – ORICINE POATE VEDEA CA INAINTE DE A O TRAGE DE MANA PE PETENTA,BASESCU S-A UITAT LA TELEOBIECTIVUL DIN FATA(PE LANGA CARE ERAU FORTE DE ORDINE)PENTRU A OBSERVA DISTANTA DE FOCALIZARE,SI A STII CE DISTANTA TREBUIE SA O MISTE PE PETENTA-PENTRU A NU SE VEDEA LOVITURA BASESCIANA! APOI, PENTRU A ABATE ATENTIA PUBLICULUI , A PETENTEI DISPERATE,DAR SI A COPILULUI PE CARE VROIA SA L LOVEASCA IN PLIN,SE FACE CA DA MICROFONUL ACELEI PERSOANE DIN MANA STANGA ..SIMULTAN SIMULEAZA CA VREA SA DEA MANA CU MAMA DISPERATA,APOI I-A PRINS MANA MAMEI ,O TRAGE LA EL-INCERCAND SA ACOPERE SPATIUL VIZUAL AL UNEI PERSOANE CARE FILMA SI DIN FATA LUI BASESCU!PENTRU CA LOVITURA SA FIE PUTERNICA A TRAS MULT IN DREAPTA MANA MAMEI ,DANDU-I DRUMUL MAINII-CARE S-A DUS DIRECT IN MINORUL AGRESAT VIOLENT!Elanul deternminat de ducerea mainii petentei ,era necesar pentru ca lovitura sa fie mai puternica,fata de cel care a avut curajul sa spuna de la microfon publicului simpatizant P.D.L. -sa nu il votaeze pe BASESCU.
    Inainte de a lovi ,Basescu a ochit obiectivul,CROSEUL DE DREAPTA A LOVIT TINTA SI LA DESTABILIZAT PE copilul CARE NU A VRUT SA II DEA SATISFACTIE AGRESORULUI,Iin sensul ca A REUSIT SA STEA PE PICIOARE-IN URMA brutalei LOVITURI,mimica agresatului parca spunand parka :”n-ai reusit sa ma dai jos “!
    COPILUL LOVIT A RAMAS DEMN IN PICIOARE! ACEST COPIL ,A DAT O LECTIE INTELECTUALILOR OBEDIENTI!CATI AU ALES POZITIA VERTICALITATII SI CAT SE GUDURA!!! PENTRU A NU SE AUZI LOVITURA ,BASESCU A DAT DEOPARTE MICROFONUL,NESPERAND CA MAMA MINORULUI SA NU VADA CHIAR NIMIC.ULTERIOR acesta PUTEA VOCIFERA fata de agresiune!Numai ca minorul nu a avut incredere in Basescu cand Basescu a simulat o apropiere de cea in deznadejde,si a fost incordat si nu relaxat !COPILUL NU A FOST PACALIT, posedand al saselea simt.

  2. Domnule Voiculescu,

    Nu ştiu dacă urmăriţi programul televiziunii Antena3.
    Sunt de acord că lupta politică nu este un menuet.
    Dar este lipsit de orice normă deontologică demersul canibalic legat de incidentul în care Traian Băsescu loveşte un copil cu dosul palmei peste gură.
    Gândiţi-vă că sunteţi un om obişnuit, fără adăpostul pe care ţi-l dă notorietatea averii. Gândiţi-vă că o televiziune (sau două, sau cinci, sau o sută) vă preschimbă în câteva secunde dintr-un necunoscut într-o ţintă vie.
    Am primit şi eu telefoane binevoitoare când, în 2008, mi-am permis să-l critic pe Băsescu pe un blog pe care l-am şi şters la un moment dat. Dar, cu curajul pe care ţi-l dă frica şi gândul că nu mai ai nimic de pierdut, am revenit şi am scris din nou. Opriţi acest atac concertat asupra acelei femei, acelei mame şi a copilului ei. Filmul a apărut, foarte bine c-a apărut. Dar trebuie să protejaţi identitatea, intimitatea, drepturile acestei familii necăjite. Copilul acela se simte expus, se simte ameninţat. Dacă cineva din familia dumneavoastră ar păţi aşa ceva, cum v-aţi simţi? Nu putem să acţionăm şi noi cum acţionează Băsescu: fără nicio regulă. Altfel, nu ne întoarcem la normalitatea unei vieţi civilizate ci ne afundăm în mocirlă. Faceţi ceva, pentru numele lui Dumnezeu!!!

  3. Domnule Voiculescu, AMR 9 si scapam de Basescu :).
    Dumneavoastra vorbiti de vremuri cand el negocia voturi (si asta era moral) si cand nu erati „mogul” (termen „inventat” de piratul de la Cotroceni).
    Altfel spus: Ce face el e bine si moral .. doar daca fac altii ce face el atunci e imoral :)

    http://badeablog.wordpress.com/

  4. Dar tarat putin prin tribunale,in spiritul nostru romanesc,nu se poate?Ca parnaia nu se va prinde de el,sa fim seriosi.
    In orice tara cu adevarat democratica,tiranul asta putrezea in puscarie si aruncau si cheia.

  5. vai ce dur e mister p blog …. cand e vorba de spatiu public e tare ca o pisica plouata (a se citi nu poate fi contactat pentru o pozitie) …. au iesit Vantu si Patriciu in spatiu public sa vada o tara libera … tot respectul …
    Voiculescu se gandeste ….. daca iese Basescu sa ma ascund dupa deget si ii zic ca nu am zis nimic de el in campanie … si o dau la pace cu el …. si totul e bine si roz ma descurc in dictatura ca m-am mai descurcat in una …eroismul e pentru prosti si naivi …

    nu va e rusine cand va uitati in oglinda ? de la un om care stie din plin ce inseamna o dictatura sunt profund dezamagit . va meritati soarta … Sper sa va rupa gatu Basescu pe rand daca va e frica de el ….

  6. Domnule Voiculescu, acestui individ (care din nefericire este inca presedintele acestei tari) nu mai trebuie sa ii pronuntam nici macar numele dupa ce ne-a murdarit pe toti prin comportamentul sau. Acel pumn cu care a lovit copilul in 2004, acum in 2009 a lovit o tara intreaga si pe fiecare roman in parte. Acele imagini au facut deja inconjurul lumii si vor putea deveni suport in atacurile celor care si asa nu ne au la suflet. Acesta este adevarata problema. Iar acum, acest personaj grotesc procedeaza cu un intreg popor asa cum a procedat cu dumneavoastra, se indreapta catre votanti cu caciula in mana. Si daca din nenorocire ar putea fi reales, probabil ca dupa cateva zile, la o ora de maxima audienta ne va eticheta pe toti drept solutia imorala. S-a ajuns deja mult prea departe si daca vrem sa mai putem trai in aceasta tara si sa ne putem tine capul sus cand mergem peste hotare, pe 6 decembrie trebuie sa incheiem acest capitol nenorocit si rusinos din istoria noastra.

  7. De acord cu doamna Gabriela Savitsky 100%. Dar cum eu am alta structura cred ca pana mâine dimineaţă Grifco fără sa fie intimidat de gura lumii poate sa planteze o firma de paza in jurul copilului si a mamei sa nu traca nici pasarea. din următoarele motive:
    1) Oameni, copil si mama, sunt înspăimântaţi si merita sa capete un confort psihologic pentru ca si difuzările pe antene au contribuit la aceasta stare.
    2) Ii cred pe oameni lui Basescu suficient de ticăloşi sa continue presiunea pe ei.
    3) Nu costa mult si este păcat sa băgăm in beleaua asta nevinovaţii!!!
    Mogulule daca aveam suficienţi bani, fără sa fiu implicat , nu sunt in politica, sunt pensionar, in 2 ore de acum, cea mai tare firma de paza din Italia împânzea zona in care stau amărâţii, pe bani mei, la vedere, sa se ştie copilul!! Sa doarmă in linişte pana pe 7 decembrie când îl rezolvam noi romani pe Popey!!. Doamna Savitsky va rog sa mă iertaţi dar eu un fost tehnocrat vreau rezultate, principiile le respect si le analizez după ce rezolv problema. Inca o data sunt de acord cu dumneavoastră!!

  8. […] Presedintele fondator al Partidului Conservator sustine ca Traian Basescu a fost, in urma cu cinci ani, la sediul firmei sale, pentru a negocia atunci o majoritate parlamentara. “Presedintele Basescu spunea ieri ca a venit cu caciula in mana la mogulul Voiculescu. Ca sa gasesc cateva voturi pentru a avea majoritate in Parlament. Confirm. Traian Basescu a venit cu caciula in mana si m-a rugat sa dam tarii o majoritate parlamentara. Pana aici lucrurile sunt corecte”, afirma Dan Voiculescu pe blogul sau. […]

  9. Ar trbui sa iasa din politica acest Basescu, asta ar trebui sa faca, a lovit un copil, a furat un telefon, a injurat ziaristi, a jignit scoala romaneasca, a facut ce a vrut el in tara asta…
    PS1: Mai traiti bine????

  10. Daca dorea ceva transparent, va chema la Golden Blitz, la un aperitiv, o tzuiculitza, ceva acolo, sa-i priasca si lui.
    Mircea Geoana zicea ca portocaliul poate fi fermecator atunic cand vrea ceva.
    (Acum o inteleg pe madama fatala !)
    Confirmati afirmatia dumnealui ?
    Oricum, dupa 6 decembrie va disparea, pentru ca altfel va trebui sa adoptam (mai mult ca sigur prin referendum), prpunrerea de salut, 100% romanesc:
    http://www.ionutu.ro/2009/11/27/propunere-de-salut-nou/

  11. Sincer, abia astept sa va impacati si imprieteniti cu Traian Basescu. Am retinut intotdeauna sloganul blogului – da, corect, cine nu va cunoaste ar putea sa spuna ca sunteti un dusman. Sunt convins ca acelasi lucru se poate spune si despre domnia sa (nu spun el, sa nu-l tratez fara respect).

    Eu as fi fericit sa nu existe injuraturi, acuzatii de tot felul (dinspre TB catre dvs – securist, turnator, mogul, etc., iar invers – ii tremura mana pe pahar!) si sa vad discutii de oameni normali care discuta cum si ce sa faca pentru administrarea tarii.

    Adica, eu as vrea sa vad intalniri complet transparente intre Hrebenciuc, Vanghelie, Geoana, Voiculescu, Patriciu (Vantu nu, ca din cate stiu nu e membru de partid nicaieri), Berceanu, Videanu, Blaga, Boc, Udrea, Iliescu, Bella, Kelemen, Stolojan si asa mai departe.

    Dar, nu prea cred ca va exista vreodata asa ceva. Nu din cauza ca politicienii sunt niste nenorociti care nu stiu altceva decat sa-si scoata ochii, ci pentru ca…eu spun ca asta vor oamenii. Esti politician? Pai hai, treci, scoate-le ochii, loveste-i, acuza-i, fa show, ce mai stai??

    Spunea la un moment dat Virgil Iantu ca poantele postdecembriste sunt cam…de autobaza, in sensul ca e vorba de palme dupa ceafa, injuraturi „usoare” astfel incat sa nu fie obscene, eventual situatii „comice” cu femei si barbati.
    Si spunea domnul Iantu ca „lumea s-a uitat ce s-a uitat si pe urma au dat din umeri: ma, asta o fi umorul”. Si acum rad aproape reflex la asemenea bancuri.

    Nu asa a fost si cu politica? Toti spun ce campanie calma ar trebui sa fie si pana la urma tot se ajunge la „schije si mizerii”.

  12. Cum a zis si Emil Constantinescu ieri, Basescu este un produs al presei din Romania…poate ca ar trebui ca Basescu sa dispara pentru o saptamana din spatiul public, cu aportul mass-media…!
    Chiar daca legea electorala spune ca spatiul trebuie sa fie egal pentru ambii candidati, se pot face multe pentru a-l impiedica pe Basescu pentru a-si „propovadui” mesajele…cu ajutorul aliatilor, Geoana poate fi promovat..in acelasi mod in care Basescu isi foloseste „ajutoarele” pentru a-l denigra pe Geoana si „alianta GRIVCO :-D”..
    Cum s-a zis, Basescu este doar un produs publicitar…cand un „clip publicitar” este depasit este scos din uz…

  13. M-as bucura daca basescu – scriu intentionat cu litrea mica – ar disparea definitiv de pe scena politica , de pe orice scena…. . Acum, odata cu aparitia filmului in care loveste un copil , ii putem vedea fara drept de tagada adevaratul caracter. Faptul ca nu-i pasa pe cine si cum loveste – cu atat mai grav cand este vorba de un copil – UN SUFLET NEVINOVAT , arata ca de fapt nu-i pasa cu adevarat de nimeni – ci doar de propria-i persoana , de un orgoliu patologic, de telurile pe care le are de atins – teluri plazmuite de o mintea incetosata si de instincte primare. Ar trebui sa fie condamnat pentru acest gest , pentru tot raul pe care l-a facut si continua sa-l faca romanilor . NE FACE DE RAS !!!! Ne face de ras intr-o lume in care avem din pacate o imagine urata , un prost renume. …..Pacat de zbaterile fiecaruia dintre noi pentru a ne fi un pic mai bine noua si celor de langa noi, pacat de bunul simt al fiecaruia, pacat de eforturile noastre de a trai decent si frumos – atat cat se poate in conditiile date- atata timp cat , independent de dorinta si vointa noastra, un singur om sustinut de altii probabil asemeni lui ne trage presul de sub picioare si ne arunca intr-o groapa din care va fi foarte greu de iesit. … Sa ne ajute DUMNEZEU ! Sa ii ajute pe toti cei care acum incearca sa lumineze mintea ROMANILOR care pot sa aleaga si sa il indeparteze pe acest nerusinat !!!

  14. Apreciez faptul că postura defensivă a preşedintelui, după episodul “pumnul în figură”, este trecătoare. Nu va trece mult (poate chiar din acest week-end) şi din colecţia personală de suveniruri va apărea un filmuleţ, o stenogramă, ceva…orice. Şi asta pentru că nu se poate abţine de la rolul de cruciat aflat într-o permanentă luptă cu păgânii (deghizaţi în moguli sau emanaţi din sistemul ticăloşit). Ştie domnia sa că memoria colectivă a românilor este de scurtă durată. Şi mai ştie şi că acest lucru îl avantajează. Rămâne de văzut, câte cartuşe mai sunt de tras pe ţeava acestei campanii electorale…

  15. NU LASATI SA PUNA MANA PE TARA!!!!!!!!!!!!!NE-A FOST DESTUL PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI ILIESCU………….GATA,PLECATI DIN TARA COMUNISTILOR!!!!!!!!!!!!!!AFARA DIN ROMANIA CU GEOANA,VANGHELIE,NASTASE,ILIESCU,PATRICIU,VANTU SI RESTUL DERBEDEILOR!!!!!!!!!!!!PATRICIULE TI-E FRICA CA IN 2010 TREBUIE SA DAI STATULUI ROMAN 600.000.000 DE DOLARI IN URMA CONTRCTULUI PETROMIDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACUM BAGI CATEVA IN CAMPANIE SI SPERI SA-TI IASA PRIETENII LA PUTERE SA TE SCAPE DE PLATA!!!!!!!!!MURITI **!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Portretul lui Traian BASESCU viitorul Presedinte al Romanilor,

    « Traian BASESCU prefera riscul indrazniând decat sa regrete ca nu a profitat de ocazia oferita in sine. »

    « Traian BASESCU sa fie un candidat pentru prestigiul functiei nu-l intereseaza. »

    « Un proiect prezidential, nu poate si nu ar trebui sa fie un catalog de masuri. »

    « PSD ul propune sa se lucreze mai putin. Traian BASESCU propune sa se castige mai mult.»

    « Trebuie facut ca munca sa raporteze mai mult decat asistarea sociala, sustine Traian BASESCU contrar dumpingului social a lui GEOANA. »

    « Traian BASESCU este contra egalitarismului, asistatilor, nivelarii ; este pentru merit, justa recompensare a eforturilor si a pomovarii sociale. »

    « La ROUMANIE se trouve aujourd’hui à un carrefour. Elle doit choisir entre son adhesion sans reserve à la REFORME, MODERNISATION et sa Disparition de la scene du Monde ! »

    „România este acum la o răscruce de drumuri. Ea trebuie să aleagă între aprobarea fără rezerve Reforma, Modernizarea şi Dispariţia ei de pe scena lumii !!!! ”

    Cei care sunt in urma cu istoria vor fi pedepsiti, a spus Gorbachev lui HONEKER.

    20 de ani, NATIUNEA a uitat repede COMUNISMUL.

    COMUNISTII accepta dogma psd si pnl & cie salveaza MAFIA, nu au evoluat.

    Cei care nu au inteles istoria vor fi aspru pedepsiti de NATIUNE, va asigur !!!

    Eu voi vota Traian BASESCU si am sa va explic dece,

    Traian BASESCU,

    1. « Gândurile mele se îndreaptă către toti ROMANI care nu si-au fixat a vota pentru mine. Vreau să le spun că, dincolo de lupta politică, dincolo de diferenţele de opinie, pentru mine nu există decât o ROMANIE. »

    2. « Eu voi fi un Preşedinte al tuturor Românilor. »

    3. « Doresc a reabilita munca, autoritatea, morala, respectul si meritul. Vreau sa readuc onoarea natiunii si indentitatea nationala. Vreau sa dau ROMANILOR MANDRIA de a fi ROMANI. »

    4. « Prioritatea mea este de a face toate eforturile pentru a se asigura că Români au dorit întotdeauna să vorbească, să înţeleagă, să lucreze împreună. »

    5. « Fac apel la toţi Români indiferent de partidele lor, convingerile lor, originile lor, să se alăture cu mine pentru ca ROMANIA sa intre in lumea moderna. »

    6. « Vreau să fiu prietenul tau, aliatul tău, partenerul tau. Dar vreau să fiu un prieten drept, un aliat independent, un partener de drum liber.»

    7. « Traian BASESCU stie cel mai bine bogatia resurselor humane din social democratia din Romania, doreste guvern cu DREAPTA din ROMANIA. »

    8. « Cred că cea mai mare provocare a timpului nostru este de a găsi un echilibru corect între protecţie şi risc. »

    9. « Ce este un om care crede acest lucru este un om care speră »

    10. « Omul nu este un produs ca oricare altul »

    11. « Eu nu voi merge înapoi, deoarece ROMANIA a scăzut prea mult timp. »

    12. « Solidaritatea, pentru mine, acest lucru nu este caritate, nu este chiar asistare, este un sentiment nobil al natiunii in conditii de insecuritate si criza »

    13. « ROMANIA nu este o etnie, nu este o rasa ; ROMANIA este o comunitate de valori. »

    14. psd UL si-a schimbat LOGO ul, Trandafirul a fost schimbat cu Prezervativul

    Le parti socialiste democrate est un parti sans leader.

    Crin ANTONESCU est un leader sans parti.

    Ils sont faits pour fusionner.

    15. ROMANIA post decembrista :

    · dec 89 – dec 1996 condusa de un presedinte fara cap si fara muschi,suboronat unei ideologii in putrefactie

    · 1996 – 2000 condusa de un presedinte cu creer si fara muschi.

    · 2000 – 2004 condusa de un presedinte cu un creer sclerozat si cu muschi atrofiati,sclav la aceiasi ideologie, fara viziune si optimism politic

    · 2004 – 2009 condusa de un PRESEDINTE cu RATIUNE si FORTA si in DEZVOLTARE

    · 2009 – 2014 ROMANIA viitorului, un PRESEDINTE si o NATIUNE pentru VIITORUL COPIILOR NEAMULUI

    Cine are frica de Traian BASESCU Presedintele ROMANIEI,

    va avea

    · FRICA,

    · Traian BASESCU viitorul Presedinte a ROMANIEI

    Si

    · REFERENDUMUL

    Va doresc sa va gasesc in turul 2 si sper, cum spune proverbul,

    « Il n’y a que les imbéciles qui ne changent pas d’avis. »
    Cordialement,

  17. MAFIA voiculescu, vântu si patriciu nu au tinut cont si de faptul ca parlamentul se poate si auto dizolva, sau altfel spus prin impluziune.

    Mai precis parlamentarii actuali a PDL si sustinatorii pdl sa demisioneze.

    Deci alegerile anticipate sunt necesare automat

  18. Ce sa spun, „frumoasa” initiativa legislativa pentru permiterea cumulularii pensiei cu salariul in institutiile de sat. Cunosc citeva persoane care deja freamata de bucurie la gindul ca n-o sa-si piarda privilegiile „dobindite cu sudoarea fruntii”, persoane care se chinuie sa traiasca dintr-o pensie de peste 5.000 lei plus un salariu la fel de nesemnificativ. Bravo domnule Voiculescu, in felul acesta tinerii o sa mai aibe de asteptat.

  19. d-le voiculescu mi-e sila de modul in care faceti politica, mai bine zis de faptul ca aveti convingerea ca trageti sforile in politica romaniei. nu le trageti cu folos, d-le voiculescu, cel putin de aceasta data. din pacate pentru d-voastra, dupa 6 decembrie vom avea ocazia sa va cantam o colinda si sa va invitam sa va castigati un loc in noul parlament. ah, dar veti mai vrea sa candidati, mai are rost? lumea in care va invarti-ti acum va suferi un shoc major la turul II, nu-i asa? mi-as permite de acum sa va dau un sfat: vedeti-va de nepoti si de afaceri si lasati pe cei care vor sa faca ceva pentru tara asta, sa-si faca treaba. timpul vostru a trecut, ati furat destul si cu prea multa nesimtire!

  20. Comportamentul din ultimii cinci ani al lui Basescu imi inspira imaginea unui capitan de nava care paraseste primul vaporul in caz de pericol iminent spunand ca altii (hai sa-i numim generic „moguli”) l-au aruncat peste bord inainte de incident. Acum insa e nevoit sa se tina strans de vapor pentru ca in afara lui apa e rece, valurile pe care le-a starnit sunt mari, misuna tot felul de lighioane intaratate…. Bineanteles ca prin personalitatea sa conflictuala a deschis multe cutii ale Pandorei, bineanteles ca nu e vreun detasat de lumea materiala si a bagat mana cum a putut in buzunarele statului (el… familia…. prietenii), bineantels ca a condus beat si masina si tara si le-a bagat pe amndoua in gard. Dupa toate astea in „civilie” ar fi prea expus la furtunile pe care le-a semanat. Asa ca ar face orice pentru inca 5 ani la adapost. Se pare inca ca l-a parasit si talentul improvizatoric si daca e luat pe nepregatite da cu bata in balta (vezi filmul cu copilul sau intrebarea despre „Grivco”). Despre ridicarea imunitatii juridice a parlamentarilor si presedintelui, daca iese presedinte, va uita din seara zilei de 6 decembrie.

  21. Domnule Voiculescu,

    Am facut un test de analiza cu o fotografie recenta luata din aparitiile recente la un specialist in futurologie, rezultatul am sa incerc sa vi-l comunic prin acest blog si eventual daca aveti simtamântul realitati pot sa transmit la o adresa pe care o veti indica.

    In câteva cuvinte, analiza transmite urmatoarele informatii :
    In zilele, saptamânele lunile care vin se intrevad ;
    o caderea brutala a sanatati, localizarea fiind sistemul osos si nervos
    lipsa de imunitate, figura palida indica nr crescut de globule albe
    o expunere grava in fata unei maladii de tip canceros avansat
    depresiunea actuala si dozarea exagerata cu calmante va expun la o intoxicare dificil de controlat.
    necazurile cumulate, raspunsurile pe care trebuie sa le pregatiti va conduc la riscul unui infarct in somn.
    etc si multe altele sub solicitare expresa.

    Va rog sa considerati aceasta comunicare ca o recomandare ca viata este supusa la o singura JUSTITIE JUSTA MOARTEA …..

    In aceiasi situatie se gasesc si ceilanti amici cu piele bazanata.
    Probabil stiti la cine ma refer.

  22. Domnule Voiculescu,

    Uitati un lucru, domnul Basescu a venit la Grivco in 2004 dupa cum afirmati, dupa validarea alegerilor. Nu a venit inainte de alegeri pt a va cere sa il ajutati sa castige. deci dupa ce a castigat in mod demn in lupta dreapta a venit sa va”roage” sa acordati sprijin guvernului in parlament.
    De aceasta data insa ati folosit teoria cospiratiei care va caracterizeaza pentru a-l invinge pe basescu(inainte de alegeri), pentru ca in lupta dreapta Geoana nu va reusi niciodata sa-l invinga!
    Oamenii lasi si lipsiti de caracter si coloana vertebrala procedeaza astfel!

Comentariile sunt închise.