Aici si aici. Hai, că duduie reforma statului. Iar ”pachetul de democratizare a României” – expresia lui Traian Băsescu – începe să devină rotund.

9 COMENTARII

  1. @Bibliotecaru
    Da, intr-u totul de acord cu Dvs, dar opinati de parca am trai in Germania sau in orice Stat civilizat din lumea asta ! Bineinteles ca-mi pun problema, dar si cateva intrebari : care “oameni politici” si care “opinie publica” ?!… as mai adauga, care Societate civila ? … mai avem noi asa ceva in Romania… Nu mai avem decat “poporul” acela in proportie de 99% consumator de manele, dupa cum spunea Presedintele ales chiar de cei la care se referea. In Romania cand spui Popor sau Opinie publica, pe mine ma face sa ma gandesc la cei care pun stampila pt. doi mici si-o bere, un pix, o sapca, o galeata (goala ca si mintea lor) si uite asa se face ca si “clasa politica” isi face legile si le respecta direct proportional cu educatia, seriozitatea si dupa chipul si asemanarea “poporului care este” !

  2. DEMOCRATIE ???

    Unde, cand ?… in Romania ? Pai a fost vreodata… Cata dreptate a avut Ceausescu, atunci cand a zis: „Va fi democaratie in Romania, cand va face plopul pere si rachita micsunele” ! …pai si n-a avut dreptate ? Probabil c-a simtit el ceva, banuia ca daca va fi mazilit, vor pune mana pe putere cei care l-au pupat in fund si l-au ridicat in slavi. Si asa s-a si intamplat. Cine conduce tara de 20 de ani ?! Din fosti comunisti convinsi, acum sunt capitalisti infocati, laolalta cu fiii si beizadelele lor de nepoti figuranti si penali. O fi democratie pt. ei ! Pentru noi fraierii care muncim pe rupte ca sa platim taxe, impozite si amenzi pt. orice fleac, sa traiasca ei bine si sa se imbogateasca cu neamurile lor proaste cu tot, nu exista democratie. Noi, am ramas tot in comunism, iar AVEREA Romaniei, a cazut pe mana „Agenturilor straine” dupa cum a prevazut Ceasca, inainte sa-l execute. Ceva bun tot ne-a mai ramas, a venit primavara si vom manca urzici, produs 100% romanesc ! …tot e ceva, nu ?

  3. Domnule Voiculescu, v-am scris in iarna mai multe minisatire in versuri si epigrame printre care cea cu tiara. Am vrut sa indraznesc atunci sa va abordez intr-o problema deosebit de teribila pentru noi, dar nu am indraznit. Sper sa nu va supar sau sa va srtic buna dispozitie, va rog fiebinte , fie-va mila de noi! Am vazut pozele incarcate de gingasie si frumusete a vietii de familie unde apareti imreuna cu fetitele ,pe atunci, Camelia si Corina si intotdeauna mi-ati parut un om foarte inteligent si foarte sufletist . Probabil nu ajungeam niciodata sa va aduc la cunostinta aceste pareri daca nu ajungeam sa trebuiasca sa cer cuiva mila, dar as dori sa va rog totusi sa nu credeti ca sunt complimente gratuite menite sa ating un scop. Sunt o femeie crescuta in familie de intelectuali- din nefericire parintii au parasit aceasta lume}, am absolvit o facultate tehnica in Timisoara si nu stiu daca ma pot considera neaparat o persoana culta ,dar imi place sa citesc, uneori mai si scriu, imi place arta frumosului si sa fiu cat de cat la curent cu ce se intampla in lume,{ politic, in special la noi in tara). Am apreciat fiecare propunere pe care ati inaintat-o ca om politic , apreciez mult si crearea fundatiei Dvs. prin care sponsorizati atatea vlastare romanesti si va consider un mare caracter . Sper la Dumnezeu sa va indurati si de noi, am o fetita de 5 anisori, sotul ne teroriza si am divortat de trei ani , am ramas si fara servici di singura pe lume! Am incercat sa vand niste pamant ce mai am la Curtici, dar nu am reusit, am restanta la chirie din decembrie 850eu. I-am scris lui Mircea Badea atunci sa ne ajute cu 340 pt2 luni,, el parand foarte sensibil, dar nu ne-a raspuns. Am sperat sa gasesc o solutie , dar cu ce mai castigam cu curatenia sau meditatii cu abia putem trai. Copilul e superb , dar are nevoie de o operatie la dinti , lucru la care nici nu indraznesc sa ma gandesc.
    Domnule Voiculescu, ati fost si sunteti un mare domn cu multi, lucru pentru care totdeauna v-am iubit ca om, va implor in Numele Lui Dumnezeu nu ne lasati sa ajungem in strada!!! Fie-va mila! Si daca as putea sa obtin si un job la o banca sau undeva unde sa=mi pot creste copilul…
    Va rog sa ma iertati daca par obraznica, sunt un om DISPERAT !

    Cu respect,
    Mladin Manoela Nicoleta, Arad tel. 0752971600

  4. e tardiv … raul e facut …ati stat la coteala in campanie … si circul abia incepe . vom ajunge in genunchi in strada ascutati-ma ce va spun …. sper sa va judece nepotii

  5. La mai multe ar merita sa zic…daca ar fi sa fac o gluma mai putin buna!!!
    Ma asteptam la ceva de genul.
    In primul rand: in privinta incidentului de la Antena 3, pot zice doar ca, de multa vreme, lumea stie de calitatea indoielnica a oamenilor din politica (nu doar PDL) in privinta caracterului (sau a lipsei lui), a educatiei (diplome de tip Spiru si altele asemanatoare) etc.
    In al doilea rand: dezbaterea privind Legea Educatiei Nationale a fost un succes prevestit de catre Zeus. Se stia dinainte rezultatul acesteia, precum se stie si faptul ca legea va fi adoptata de catre Parlament si promulgata (desi Zeus s-ar putea sa ne ofere surprize in aceasta privinta). Oricum, sustin, cu toata ardoarea, actiunile Unicului nostru Tatic in ceea ce priveste limitarea dreptului la exprimare (:)))))))))))))))))))))))))))))))). Nu toti stiu sa isi exprime aprecierea privind eforturile sale in ceea ce priveste reforma (un alt fel de a zice „vrem si noi sa mai luam ceva 4 ani ca [virgula] ceilalti au tot luat si noi n-am avut parte:(((((( ) si, totodata, pachetul de democratizare a statului.

    Bineinteles, putem incepe sa vorbim serios si, totodata, despre lucruri serioase cum ar fi: reforma sistemului economic, cea a sistemului educational (nu a educatiei) etc.

  6. Apropo de Zeus, uitati peste ce am dat citind presa (pentru a doua oara astazi):
    http://cotidianul.ro/pe_2_aprilie_miscarea_violet_lanseaza_no_basescu_day-111177.html

    Mi se pare ca o initiativa foarte interesanta. Am aici la mine niste persoane care au participat la No Sarkozy Day. Din fericire, la ei, se stia despre e vorba. Toata lumea stia de ce participa, era impotriva politicilor lui Sarkozy si nu impotriva omului. La noi, insa, aceasta Miscare Violet a capturat un simbol care a aparut peste noapte si care reprezinta ceva gresit in politica romaneasca si nu informeaza lumea de ce ar trebui sa iasa. Ei indreapta aceasta manifestatie impotriva lui Zeus, lucru care mi se pare incorect din toate punctele de vedere. Pentru a avea un rost aceasta manifestatie, ar trebui sa fie indreptata impotriva „puterii” lui Zeus, a politicilor promovate de catre acesta.

  7. Cocoşele,cocoşelule !

    Vă anunţ acum, că au terminat !
    -Cocoşica tocmai, m-a verificat !-
    Nu ş’ dacă le place, da’ au constatat,
    Una peste alta , cum că sînt….băiat !

    A: că nu le place-uneori-ce scriu
    Şi ca unii,chiar, se miră că-s viu….
    Şi de cine-s aşa bine informat,
    Le-o fi dat prin minte ca sînt…aliat ?

    Sunt unii ce ar vrea, sa tăcem cu toţi:
    Nu, n’am zis că ei ne-ar dori chiar morţi….
    Dar nu le convine că-azi- indrăznim !
    Şi -desigur-nici că-i cam cîrcotim !

    * :) *
    {Cocoşele,cocoşelule,
    Ş’asar’ ai venit tîrziu acasă !
    Cocoşele, cocoşelule,
    Ş’ai uitat de puica ta frumoasă ….}

  8. Nu pot sa l iubesc pe basescu ” din principiu , este grobian , si asta spune tot ce cred , in rest nu mor dupa razboiul kitsh dat intre securistii de diverse culori !

Comentariile sunt închise.