Merită citit. Aici.

8 COMENTARII

  1. Cam asta e sistemul medical din Romania.Nu lipsa banilor e problema. Nepasare – ar fi cuvantul potrivit.

  2. Lui Florian Bichir :

    E interesant cum abordezi tu tema
    Şi-ti apreciem, pe bune, realismul,
    Pe capul tău,să cadă însă anatema,
    De vrei a cultiva şi … agramatismul.

    P.S. Pentru edificare, vezi comentariile la editorialul din Evenimentul zilei, ediţia din 07 august 2010, scris de filologul şi teologul, masterul şi doctorandul Florian Bichir.

  3. ISTORIA MEA PE SCURT

    Mă numesc CRIVAT BOGDAN-COSTIN, domiciliat în localitatea Frecăţei,
    judeţul Tulcea, născut la data de 21.05.1984 şi diagnosticat de la naştere cu “Tetrapareză spastică cu elemente extrapiramidale”.
    Suferinţa mea este de la naştere !Mamei mele, i-a fost administrată în travaliu, o doză de diazepam care mi-a provocat o asfixie pe creier, nu am plâns imediat şi a fost nevoie de respiraţie artificială, valoarea Agpar 4.
    Am avut probleme cu deficit în respiraţie, închiţire, am fost alăptat două săptămâni, înghiţeam şi sugeam greu.
    De la naştere nu am avut o dezvoltare normală, nu am stat în poziţia şezut, nu mă rostogoleam şi primele silabe le-am rostit abia la vârsta de un an.
    In prezent îmi folosesc greu mâinile, nu mă hrănesc singur, mă deplasez singur în patru labe, mă ridic la marginea patului, mă dau singur jos din fotoliul meu, mânuiesc foarte bine calculatorul folosindu-mă de picioare. Am o creştere fizică şi intelectuală normală cu deficienţe motorii şi vorbire dificilă.
    Am început din noiembrie 2009 un tratament de recuperare neuro-motorie în Budapesta la Institutul “PETA ANDRAS INSTITUTE CONDUCTIVE EDUCATION”, unde am prins viată. M-am recuperat în două săptămâni forte bine şi la mâini şi la picioare. Pentru ca să pot evolua şi să mă pot descurca singur trebuie să merg la acest institut de cel putin două ori pe an, câte trei săptămâni, iar costul unei şedinţe ajunge la 2500 euro.
    Parintii mei au datorii la banci , iar de la stat nu beneficiez de nimic in afara de un ajutor social. Pana cum am strans bani de la prieteni, dar acum am nevoie de ajutorul dumeavoastra. Sunt sanse mari sa ma fac bine, dar am nevoie de resurse financiare.
    Daca doriti sa ma ajutati cu cat doriti, puteti dona in contul BANCII TRNSILVILANIA SURCUSARLA TULCEARO38BTRL03704801R36709XX, titular Crivat Adela, mama mea.
    Sa va dea Dumnezeu sanatate!

  4. @Bogdan.
    M-a impresionat povestea ta, iar faptul ca ai invatat sa navighezi pe net utilizand picioarele arata cat de puternica e totusi fiinta umana in dorinta de comunicare, de a nu fi izolat de societate., de a-si face prieteni, de a avea macar sansa de a simti ce inseamna prima dragoste.
    Vei primi astazi un mic ajutor .

    Iti urez – Insanatosire grabnica!

    P.S. Fara a avea intentia de a face publicitate, din cate cunosc exista la Ocna Sibiului un medic foarte bun, exact in probleme de deficienta locomotorie. La tratament acolo vin bolnavi si din afara Romaniei.
    uite linkul:
    http://www.ocnasibiului.ro/

  5. Pai stii cum se zice Andron : Cand iti pierzi un simt sau un membru sau oricealtceva ce mai are omu … celelante ti se dezvola mai bine … Oricum remarcabil omul de mai sus …. respect

Comentariile sunt închise.