Citesc aici consideratiile puterii pe tema reducerii TVA la alimentele de bază:

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, afirma ca intrarea in vigoare a legii care prevede reducerea TVA-ului la alimentele de baza de la 24% la 5% nu va duce la ieftinirea produselor.

Si îmi aduc aminte de o temă din 1984 – romanul lui George Orwell: dacă statul îti va spune, prin instrumentele de propagandă, că 2+2=5, vei începe probabil s-o crezi. Poate că TVA-ul la alimente ar trebui chiar să crească – conform logicii Guvernului: oricum el nu are nicio influentă în pretul final :).

32 COMENTARII

  1. MATEMATICA PUTERII

    2+2= 20 DE ANI DE PUSCARIE

    REDESCHIDEREA DOSARULUI ROUEN


    Presedintele Basescu va muri de moarte naturala, in costum vargat intr-o imchisoare franceza sau romaneasca.
La memoriile adresate urmatoarelor personalitati franceze
French Minister of Justice Rashida Dati
Brice Hortefeux
Ministre de l’Intérieur, de l’Outre-Mer et des Collectivités territoriales
Michèle Alliot-Marie, Ministre d’État, garde des Sceaux, ministre de la Justice et des Libertés
Erard Corbin de Mangoux Directorate-General for External Security (DSGE), France’s foreign intelligence service.[
Richard LIZUREY
Général de brigade de la gendarmerie nationale
Conseiller chargé de la sécurité
Marc BARONNET
Premier conseiller du corps des tribunaux administratifs et des cours administratives d’appel
Chef adjoint de Cabinet
Thibault de LA HAYE JOUSSELIN

Jean-Marc BERLIOZ
Inspecteur général de l’administration
Conseiller spécial pour les politiques de sécurité

    AM FOST ANUNTAT OFICIAL DE CONSULUL FRANCEZ DIN NEW YORK DE RESCHIDEREA DOSARULUI ROOUEN .
    IN CAZUL IN CARE PRESEDINTELE VA FI GASIT VINOVAT SE PREVEDE O CONDAMNARE DE 20 DE ANI INCHISOARE.
    .Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.
 Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor în guvernarea CDR, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV, că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni. .După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze cer daune de aproximativ 120 milioane de dolari.
Pentru mai multe amanunte despre acest act criminal deschideti blogul meu.
Robert Horvath Deva BLOG


  2. NU-I CE PARE

    Vezi, când ai IQ subunitar
    Albastru îl percepi doar apă;
    Sărind în cap ca salvamar,
    Iluzia te duce, vai, în groapă.
    Leşul nemerniciei tale JON*
    E aruncat ca lestul din balon…

    *Javra Ordinară Naţională

  3. ”dacă antenele îti vor spune, prin instrumentele de propagandă, că 2+2=5, vei începe probabil s-o crezi”

  4. DOMNULE VOICULESCU
    AM AVUT DREPTATE. CAMARADUL ANTONESCU ESTE LOVIT DE INCULTURA POLITICA SI LIPSA DE INTELIGENTA ELEMENTARA.
    ESTE MOMENTUL SA INTERVENITI CU UN SUT IN FUND.
    Crin Antonescu a spus, într-un interviu pe care liderul liberal l-a acordat unei publicații din Italia, că dreptul la vot al românilor care trăiesc în afara granițelor trebuie condiționat de plata unui impozit în țară.
    VA ROG SA-I AMINTITI Constitutia Romaniei, in articolul 36, sub titlul „Dreptul de vot”, prevede:
    „(1) Cetatenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pana in ziua alegerilor inclusiv.
    Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc perioadic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmand o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului”.

  5. bun si unde-i demontarea argumentelor basiste ca daca scade TVA nu se mai platesc salariile si pensiile ? sau o fi ca ei …

  6. Asta nu li se intampla decat celor care au facut matematica cu vidanjorul(in cazul de fata-Ialomiteanu)

  7. O alta demonstratie de arimetica in politica romana ne-a facut si dna Ridzi si dna Anastase, dar si Adrian Severin care nici-bani-nu-lua-nici-lobi-nu-zicea-ca-facea…e cumva,acest adrian severin fost mare revolutionar…? De fapt, la asa revolutie asa revolutionari !

    Va doresc un Week-end Placut si Va recomand vizionarea cel putin a unui film reconfortant ! Antoniu si Cleopatra cu Richard Burton si Elizabeth Taylor -fi-ei tarana usoara fiindca acum straluceste si ea pe bolta Universului… :(

  8. Sper ca suspendarea lu basescu sa vina cat mai repede…acesti portocalii duc Romania in pragul foamei…nu se mai poate!!!!

  9. poate se mai scolesc si astia inainte sa vina in functii publice…dar na, scoala basista a scos pe banda numai talmaceni, murgi, ialomiteni, botiseni, boci

  10. LEGAT DE LEGATUL MÂINILOR

    – Văzuşi cum îl legă cu mâinile la spate pe d-l Petcu liderul nostru de sindicat ?
    – Daaa ! Ai imaginaţie cum va fi legat JON* după tot mai apropiata debarcare ?
    -Cum nu ! Cu ele pe… piept !!!

    *Javra Ordinară Naţională

  11. Dacă scăderea TVA nu conduce la ieftinirea produselor atunci înseamnă că nu funcţionează regulile pieţei. Deci ce spune Ialomiţeanu sună aşa: avem probleme mult mai grave decât preţurile mari la alimente, dar n-avem nici cea mai mică idee de ce se întâmplă aşa şi ce ar fi de făcut.

  12. MATEMATICĂ PROMOŢIONALĂ

    Puterea a probat de ieri că doi plus doi fac cinci ,
    Deşi sunt destui care bârfesc că rezultatu-i altul ;
    Căci de vrei cinci litri de ulei, ieftin să mănânci ,
    Achiţi doar două sticle de doi litri, total … patru .

  13. SENZATIONALUL PROCES BOUT-BASESCU DE LA NEW YORK !

    Domnule Voiculescu
    POSTAREA ACEASTA ESTE DE DEPARTE CEA MAI IMPORTANTA. EA CONSEMNEAZA APROPIATUL SFARSIT AL REGIMULUI BASESCU.
    In procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout care va avea loc in Septembrie la New York este citat printre martori fostul director ajunct al aeroportul Otopeni.
    Valentin Vasilescu .Alaturi de Traian Basescu reprezinta piesele principale ale actului de acuzare. El a fost scos in secret din Romania, sub nasul serviciului secret si a facut declaratii sub juramant catre autoritatile judiciare americane.
    Iata una din declaratiile absolut uluitoare a comandantului roman.
    ‘Vasilescu testifaes that in 1998, the Romanian authorities made up a fake cigarettes-smuggling case against him. In fact, there were no cigarettes on board Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for Air Sofia which were unloaded at the Bucharest-Otopeni Airport. Overnight standing at its military apron was necessary for the Romanian secret services to load Romanian-made anti- aircraft missiles for destination to under UN embargo.
    Connections of Bout and other gun-runners to the Romanian military intelligence ……. Vasilescu testifies ,,,,,Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations.
    Vasilescu mentions a business link for Bout with the Romanian ( government in the period from 1996-1999 )
    In the DEA’s charges against Bout, which accuse him of supplying romanian weapons to the Colombian FARC .
    Vasilescu a predat autoritatilor americane o caseta inregistrata in secret in care Basescu recunoaste ca sunt arme pe bordul avioanelor. El precizeaza ca toate operatiunile au fost cordonate de actualul presedinte al Romaniei in calitate de ministru al transporturilor. Inchei aici. In cazul in care nu apar presiuni sau interese politice de moment zilele in libertate a lui Traian Basescu sunt numarate.

    Robert Horvath Deva Nipon Press
    DESCHIDETI
    http://devanewyork.blogspot.com/

  14. Stau si ma intreb daca acest ministru a stiut vreodata ceea ce spune. Se pare ca acest individ vorbeste numai prostii.

  15. Guvernul contesta orice lege care ar putea veni in sprijinul populatiei saracite…Doar nu asta este politica lor…

  16. MOGULULE
    POATE TE INTERESEAZA

    AM PRIMIT IN CURSUL ACESTEI ZILE URMATORUL RAPORT CIA :
    During the Cold war, Romania was the Ninth Largest Arms Exporter in the World.

    Currently, there are nine (9) companies in Romain that produce Small arms and Light Weapons. These include Assault Rifles, grenades, grenade launchers, explosives and pistols.

    A Number of Romanian Government officials have been implicate in illicit arms transfers, most coming out Otopemi Airport in Bucharest. Romanian arms have been found in Kosovo, Liberia, Rwanda, as as well as the Afghan Taliban.

    Romanian arms supplied UNITA Rebels in Angola via Togo and Burkina Faso to, according to a 2009 Report.

    The Romanian National Agency for Export Controls ( ANCEX ) licenses and regulates these exports. The Inter Ministerial Council ( IMC ) is the investigating agency, with representative from security and intelligence groups inside Romania. They meet monthly to approve or disapprove arms export permits. and there is evidence of regular infighting.

    Message and media traffic suggests that Romanian Arms are being sent to Somalia through Eritria. The weapons sales certificate, if checked by Romania, probably suggests that the arms are being bought by Eritria for its own use, however, the volume and frequency of the shipments show this is not true.

    In 2008 Romania okayed the sale of 100,000 of them to Gaddafi, and while the UK did block the sale of 130,000 Kalashnikovs to Libya because they feared they would end up in Sudan.From U.S. state department cable dated 2008-08-18 out of the Tripoli embassy 08TRIPOLI650:

  17. Declaratia ministrului Finantelor e in fapt o recunoastere a faptului ca ajesta piata, in majoritatea ei, este nefiscalizata.

  18. ABSENŢE ŞI CARENŢE MOTIVATE

    Cunosc prea bine adunarea şi-nmulţirea
    Toţi guvernanţii noştri, căci sunt şcoliţi ;
    Însă nu prea ştiu scăderea şi-mpărţirea ,
    Căci, de la cursuri, au mai fost şi învoiţi .

  19. Buna ziua domnu Dan Voiculescu cu tot respectul! Au auzit un ascultator in emisia domnului Mircea Badea de la radio ZU, ca uni Hotelieri REFUZA sa aiba prin cablu Antena3!!! Eu zic sa faceti o investigatie jurnalistica poate gasiti acele Hoteluri!! Japitele Basiscene vrea sa ne duca spre Comunism crunt…Doamne fereste sa ma cazez lu un Hotel si sa nu gasesc Antena3 prin cablu la tv,as fi in stare sa fac crima de om cu administratorul a celui Hotel… Adica Panarama Nenorocita Basista imi impune mie la ce sa ma uit la tv ? IL f in gura pe acel director de hotel…ma scuzati.

  20. Noi nu am votat un presedinte si un parlament ca sa ne duca la dezastru.Orice masura pentru a ne usura situatia este pentru ei neimportanta .atunci, dece mai stau la putere? Nimic din ce au promis nu se indeplineste. Constat cu stupoare ca tara asta a stat in salariile bugetarilor si pensii.Daca acestea s-au redus, gata, trece criza. Pai daca a fost asa usor dece nu au luat alte masuri si sa lase batranii sa traiasca atat cat le este dat?In Unuiunea Europeana , varsticii sunt tratati cu mult mai mult respect .RUSINE!

  21. MATEMATICA PUTE(rii)

    I I + I I ≠ 5
    I V + I = 5

    P.S. Este o problemă dintr-un test ce se dă la clasele mici (mută un singur băţ ca să obţi egalitate) pe care ar trebui s-o ştie şi d-l Ialomiliţianu.
    Aşa că luaţi… „băţul” în mână dacă nu vreţi să ieşiţi cu toţii în stradă !!!

  22. @ Geta P.R.29

    In loc de arimetica se va citi „arimetica” deci nu cumva cineva sa citeasca „aritmetica” ? Adanc ! Mai trebuie o erata la erata.

Comentariile sunt închise.