Am văzut în presă că nivelul averii financiare pe cap de locuitor în România este de circa 6.000 euro, în timp ce la nivel european media este de 60.000 euro.

Vin alegerile europarlamentare, atenție pe cine votați, demagogii USR, extremiștii AUR, sau oameni valoroși care pot face ceva pentru reducerea acestei diferențe rușinoase.

100 COMENTARII

  1. in momentul de fata sectorul economic romanesc este foarte slabit de aceea depinde de noi pe cine vom alege ca si reprezentanti pentru tara noastra.

  2. in materie de economie tara noastra nu se poate compara cu nici nuna dintre tarile membre ale uniunii europene.

  3. atata timp cat nu avem o industrializare puternica decalajul financiar dintre romania si celelalte tari din europa va fi si mai mare.

  4. incerc sa fiu optimist dar cu o economie de subzistenta nu vad care ar putea sa fie sansele unei redresari reusite si imediate ale romaniei.

  5. din aceasta degringolada politica singurul care are de suferit este poporul roman care asista neputincios la cearta si figuratia ieftina facuta de partidele extremiste in parlamentul romaniei.

  6. avand partide extremiste in componeta sa politica romania isi pierde din credibilitatea europeana si isi subrezeste pozitia din cadrul uniunii.

  7. extremismul promovat acum in palamentul romaniei de diferite persoane va arunca romania intr-un primitivism atroce din care nu vom iesii niciodata.

  8. uitandu-ma la activitatra si liderii partidelor extremiste si inclusiv la limbajul pe care-l afiseaza simt cum ne intoarcem in timp cu cel putin 100 de ani si nu acesta este scopul tarii mele

  9. manipularea maselor de catre partidele extremise prin masuri populiste va duce la un regres al societatii romanesti si al viitorului copiilor nostrii.

  10. trebuie sa tratam cu mare grija acest fenomen extremist pentru ca din cate vad el ia amploare, dar am speranta ca va fi doar un simplu balon de sapun

  11. romanii si-au dat seama ce reprezinta pentru romania aceste partide extremiste si anume aducerea tarii la sapa de lemn.

  12. partidele extremiste au un singur numitor comun si anume destabilizarea unei natiuni din toate punctele de vedere pentru a o face vulnerabila pentru cauza lor.

  13. de foarte multi ani tanjim ca si natiune dupa prosperitatea tarilor din vest dar noi avem in interiorul tarii noastre partide care infraneaza acesta oportunitate ca romania sa devina un jucator important in cadrul uniunii europene.

  14. dupa parerea mea atat USR cat si AUR sunt doua ,,cozi de topor,, manevrate cu mare maiestrie din afara granitelor romaniei.

  15. ideologia imbratisata de aceste doua partide nu se pliaza cu noua oranduire a societatilor moderne sau in curs de dezvoltare.

  16. un raspuns transant il putem da noi cetatenii de rand atunci cand mergem la vot si putem sa facem in asa fel incat cele doua partide sa devina istorie in romania.

  17. AUR si USR folosesc lozinci de mult apuse pe scena politica europeana,ancorarea lor in realitatea cotidiana este una inexistenta.

  18. Ș eu cred că trebuie să alegem oameni valoroși, care au experiență și care sunt capabili să facă lucruri concrete. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de promisiuni goale.

  19. Votați cu capul. Alegerile europarlamentare sunt importante pentru viitorul României. Trebuie să votăm cu capul și să alegem politicieni care ne pot reprezenta interesele.

  20. Pentru mine e pur și simplu înfricoșător cum pe zi ce trece AUR are tot mai mare susținere din partea cetățenilor. Ceva nu e deloc în regulă aici.

  21. USR și AUR sunt ambele partide populiste care nu au soluții reale pentru problemele economice ale României. Este nevoie de oameni valoroși, cu experiență și expertiză, care să poată implementa politici concrete care să ajute românii. Eu pariez pe umaniști.

  22. Vreau să votez pentru oameni care vor lupta pentru drepturile și interesele românilor în Parlamentul European. Vreau ca România să aibă o voce puternică în UE și să poată influența deciziile care ne afectează viața. USR a demonstrat că nu e în stare de așa ceva, AUR nu mai trebuie să demonstreze nimic, ei sunt buni doar la demagogie.

  23. populismul nu ne poate asigura niciun viitor de aceea aceste partide trebuie sa iasa cat mai urgent de pe scena politica din romania.

  24. convingerea mea este ca romanii vor arata ce inseamna solidaritatea nationala si vor elimina la urnele de vot aceste partide care nu fac bine romaniei.

  25. cu totii suntem constienti de faptul ca o tara se poate cladii numai pe principii democratice iar influentele extremiste nu au ce cauta in romania.

  26. tara noastra trebuie sa se alinieze de urgenta masurilor economice din uniunea europeana altfel riscam sa nu mai avem tineret mai deloc.

  27. ma mir ca in zilele noastre mai sunt oameni care adera la tot felul de formatiuni care nu au nicio legatura cu democratia.

  28. asa cum au aparut aceste partide de mana a doua asa vor si disparea pentru ca societatea moderna nu permite sa aiba in componenta sa asemenea formatiuni.

  29. romanii isi doresc o tara condusa de oameni implicati si fara pata nu de extremisti care vor sa ne saraceasca si mai mult.

  30. astfel de partide isi fac aparitia atunci cand intr-o societate este o mare criza de orice fel pentru ca numai asa pot sa acapareze capital simpatizant marsand pe lozinci nationaliste inselatoare inducand in eroare si manipuland populatia.

  31. majoritatea romanilor isi doresc sa duca un trai decent aici in romania si de aceea cred ca vor fi foarte atenti pe cine vor vota.

  32. diferentele financiare intre romania si celelalte tari din uniune sunt unele foarte mari dar asta depinde de investitiile pe care le va face statul roman in viitorul apropiat pentru a mai diminua aceasta prapastie financiara.

  33. parerea mea este ca tara noastra trebuie sa dezvolte relatii comerciale si financiare cat mai urgent cu tarile puternic dezvoltate pentru ca asa va reusii sa se dezvolte cum trebuie.

  34. Numele meu este Dana Voicu. Sunt autor al unui roman și mama unui băiat de 13 ani. Sunt cetățean corect și onest al acestei țări. Vă scriu pentru că am văzut o fotografie cu premierul Marcel Ciolacu, stând la ghișeu să primească viză pentru SUA. Cred că din această poziție, a compromis definitiv posibilitatea unor negocieri economice/ sociale, între România, SUA și Israel. Drept urmare, nu văd ce mai caută în funcția de premier. Eu, Dana Voicu, solicit azi demisia guvernului Ciolacu.

  35. Din punct de vedere economic, averea financiară (care include depozitele bancare ale cetățenilor, banii investiții în fonduri, etc.), este un indicator mai corect pentru starea de sărăcie în care ne aflăm comparativ cu venitul anual pe cap de locuitor. Acesta poate părea mare (e vreo 15.000 de euro) dar nu arată realitatea, pentru că dacă X are 1 leu și Y are 2 milioane, amândoi sunt milionari din punct de vedere statistic.

  36. decalajul financiar este unul foarte mare si numai cu o infuzie de capital din partea statului ne vom apropia de aceste cifre.

  37. imi doresc ca toti romanii sa fie constienti de faptul ca partidele extremiste au ca principala caracteristica dezbinarea statala.

Comentariile sunt închise.