Impliniti azi 6 ani.

Pe unii va cunosc de 20 de ani, pe altii doar de cateva luni. Stiu insa ca succesul Antenei 3 se datoreaza efortului, inteligentei si vocatiei fiecaruia dintre voi.

N-a fost nici usor, nici simplu, dar nimic de valoare nu se construieste usor sau simplu.

Va inteleg efortul cotidian de a depasi performantele zilei anterioare. Va respect creativitatea si pasiunea, care va plaseaza intotdeauna in avangarda prezentului. Va apreciez solidaritatea si intelepciunea cu care ati reusit sa integrati personalitati individuale remarcabile intr-un grup unitar si echilibrat.

Eu sunt, poate, subiectiv, si e normal sa fiu asa. Antena 3 ocupa un loc special in randul proiectelor mele, in istoria mea personala. Dar respectul milioanelor de romani, pentru care ati devenit o necesitate zilnica, este, in mod sigur, un reper obiectiv al performantei voastre.

Mihai, ati realizat intr-un an mai mult decat s-a facut inainte in 5 ani. Asemenea rezultate demonstreaza capacitatile exceptionale ale actualei echipe.

Existati pentru ca rezistati, spuneti voi. Existati pentru ca meritati, as spune eu.

Si va garantez ca voi avea mereu grija ca voi sa existati, sa rezistati, sa meritati…

44 COMENTARII

  1. Antena 3 este unul din cele mai bune posturi de televiziune, fără de care am fi mai săraci, mai nefericiţi, mai neinformaţi, mai înapoiaţi şi mai uşor de înfrânt şi de exploatat.
    Postul ecesta contribuie, în foarte mare măsură, la diversitate în România, atâta câtă e.

  2. La mulţi ani ! Antena 3
    Ce pilotezi prin anii ăştia grei,
    Printre piraţii sociali demolatori de ţară ;
    Nu mai e mult, şi vom scăpa de…Fiară.

    ZÂMBETUL TRIST AL ISTORIEI

    Mihai I, şi ultimul
    Prin grația lui Dumnezeu și voința națională
    Rege al României, cu pistolul la tâmplă

    La toți de față și viitor i(inclusiv Traian Băsescu), sănătate

    În viața Statului român s-au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice și sociale, cari au creiat noi raporturi de forţă (mama mea ! ) între principalii factori ai vieții de Stat.
    Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condițiunilor stabilite de Pactul fundamental — Constituția Țării — ele cerând (prin grja URSS) o grabnică și fundamentală schimbare.
    În fața acestei situațiuni, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine pentru acuzele viitoare de laşitate, consider că instituția monarhică nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat pe meleagurile mioritice, ea reprezentând o piedică serioasă în calea desvoltării României.
    În consecință, pe deplin conștient de importanța actului ce fac în interesul poporului român şi celor două viitoare judeţe (Harghita şi Covasna),
    A B D I C
    pentru mine și pentru urmașii mei dela Tron, renunțând pentru mine și pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.
    Las poporului român şi Kremlinului libertatea de a-și alege noua formă de Stat, în care zăresc la orizontul roşu – portocaliu pe Jon*.

    Notă : Această ciornă a fost găsită la Berevoieşti.

  3. AUSTERITATE

    În această zi de vară cu parfum de tei ,
    Când la Trust Intact e mare sărbătoare ,
    Desigur că-i urez mulţi ani Antenei 3
    Dar, fiind sărac, nu-i dau decât … o floare .

  4. Felicitari celor de la Antena 3.

    Off topic:
    “Dacă am putea resuprapune mandatul preşedintelui cu al Parlamentului aş fi un preşedinte dispus să cedeze parte din mandat ca suprapunerea să se realizeze”, a spus Băsescu pe 23 iunie. “Nu mă pot duce în faţa Parlamentului fără nimic în buzunar”, mai declara Băsescu pe 1 iunie. De remarcat totuşi că în proiectul Constituţiei trimis de Parlament mandatul preşedintelui rămâne de cinci ani.”

    Pai daca in Constitutie scrie ca un mandat este de 5 ani, basescu renuntand la ultimii doi ani de mandat nu face decat sa isi deschida calea sa mai candideze inca o data la presedintie pentru ca la data alegerilor el va fi beneficiat doar de UN mandat INTREG!
    SimP

  5. La cat mai multe succese intregii echipe Antena 3 si in special Dlui Mihai Gadea!

    Ati reusit sa trasformati un post de stiri intr-un post prietenos si calduros. In emisiunile cu dezbateri faceti in asa fel incat toate discutiile sa se desfasoare cat mai natural cu putinta, iar acest lucru se simte din postura de telespectator. Formatul emisiunilor este unul aparte, fiecare din echipa isi pastreaza AUTENTICITATEA: Badea cu umorul lui uneori acid, Gadea care este baza atunci cand Badea este prea acid :) , Grecu care este mai impulsiva dar cere ajutorul lui Radu Tudor cand vine vorba de un subiect argumentat, Oana Stancu care printr-o blandete scoate tot dintr-o ancheta jurnalistica si…. toti, cu totii sunt parca prietenii mei… De ce zic asta? Pentru ca sunt zilnic la mine in casa :) si se ocupa de adevaratele probleme ale noastre, ale tuturor. Si dintre toti jurnalistii, chiar am primit de multe ori feedback (mi s-au citit mesajele postate, uneori am dezbatut online cu unii jurnalisti).

    Domnule Voiculescu, eu, telespectator Antena 3, va multumesc pentru viziunea pe care ati avut-o cu acest post si cu alegerea membrilor din echipa!

    P.S. In localitatea natala, unde e casa parintilor mei, firma de cablu local nu transmite Antena 3. Numai din aceasta cauza ne-am abonat la o firma de cablu prin satelit :) Ma bucur ca au posibilitatea si parintii mei sa urmareasca televiziune de calitate.

  6. Felicitari celor care formeaza echipa de la ANTENA 3,ANTENA 1.Felicitari intregului grup INTACT.
    Cei de la Antena 3 au dovedit ca : SE POATE.Au dovedit ca toti romanii indiferent ca sunt in tara sau in strainatate merita o viata mai buna.
    Au demonstrat de nenumarate ori , cum cei care ne sunt lideri sunt o adunatura de hiene.
    Au inteles ca munca lor ,nu este una simpla, nu este o munca care trebuie facuta binisor, ci o munca ce trebuie facuta ….FOARTE BINE.
    Au inteles cat de importanti sunt ei , in „EDUCAREA” unui popor intreg.

    FELICITARI SI NU UITATI DE UNDE ATI PLECAT CA SA STITI UNDE PUTETI AJUGE.
    Acum ati ajuns de ne uitat, dar mai aveti un pas si ajungeti pe locul binemeritat al paginilor de istorie nu numai in Tv dar si in istoria eroilor CE REZISTA PENTRU ACEASTA TARA.

  7. Astazi se implinesc si 163 de ani de cand rosul, galbenul si albastrul au devenit culorile Drapelului National.
    Pentru ca nimic nu este intamplator si pentru ca stiu ca Dv. sunteti un patriot veritabil cred ca si proiectul devenit unul dintre cele mai vizionate posturi tv din tara noastra serbeaza azi ziua aniversara.

    Intr-o discutie avuta ieri pe cand eram la o aniversare de familie,cineva a spus:
    Voiculescu trebuia sa le-o spuna cetatenilor romani verde-n fata :
    „Am fost patriot inca de atunci ! si adio alte comentarii”. -puteti spune ca persoana traieste in alt timp ? Eu spun doar ca nu cunoaste INVIDIA SI URA.

  8. ALUZIE DISCRETĂ

    La mulţi ani cu rating mare şi multă sănătate,
    Jurnaliştilor de la Antena 3, eu astăzi le urez ;
    Şi promit, că-n mai puţin de-o lună jumătate ,
    Le trimit şi două sticle de … whisky japonez .

  9. La multi ani Antenei 3 si la multi ani…pentru dumneavoastra!
    Va multumesc…ca existati, sigur ca nu va perii, caci nu mai lucrez de mult in ograda dumneavoastra, asa ca, daca acum scriu asta, puteti fi sigur ca sunt sincera. Daca nu ati fi existat, nu as fi avut niciodata prilejul de a spune „am lucrat la Antena si am fost atat de fericita acolo” Va felicit pe dumneavoastra si pe toti cei care au legatura cu tot ce inseamna Antenele…si va multumesc!
    Cred ca sunt emotionata…off…

  10. LA MULTI ANI, ANTENA 3!!!
    Sa aveti sanatate si putere ca sa ingrijiti acest „copil” minunat!

  11. nu trebuia mentionat nici un nume indiferent de preferatii din post . are efecte negative .
    P.S. „Si va garantez ca voi avea mereu grija ca voi sa existati, sa rezistati, sa meritati… ” …adica ?

  12. Stimate Domnule Voiculescu,
    Va felicit sincer, pentru „realizarea” dumneavoastra si a Echipei dumneavoastra. Faptul ca Grupul Intact exista, functioneaza, este fiabil, viabil si redutabil, reprezinta un exemplu de „Lucru bine facut – Made in Romania”. Poate ca este cazul ca cei care-si doresc „moartea caprei vecinului”, sa sufere o transformare… sa se gindeasca la faptul ca o capra poate face pui, poate chiar pentru ei… Atentie, nu fac o comparatie intre Grupul Intact si o capra, ci ma refer numai la conceptia destructiva si daunatoare. Vreau sa cred ca pe viitor, se vor mai afla Romani care sa va urmeze exemplul si sa vina cinstit in fata Tarii, cu realizarile lor de care noi, sa fim mandri.
    Va doresc sanatate maxima, Dumneavoastra si Echipei Dumneavoastra.

  13. @ Dan Voiculescu

    Poate că aş fi tăcut dacă nu aş fi văzut revărsarea de urări de mai sus… diluviu ce duce la autosuficienţă. Îmi asum eu rolul de oaie neagră a comentatorilor, deşi am siguranţa că „mi-o voi lua” (cum se spune în cartier) de la toţi.

    Am privit la acel program uşor plângăcios şi facil sentimental… menit să ne arate că cei de la Antena 3 sunt nişte oameni ca toţi alţii, cu copilărie, cu sentimente, „o adevărată familie”, prieteni pe viaţă, oameni care nu se „sapă” unii pe alţii ca să-şi ia locul… OK, mi-am spus, este ciudat pentru o televiziune de ştiri… dar e sărbătoarea lor, vor să facă un bilanţ cu acest tam-tam. După care a urmat, spre final, momentul cu Bogdan Ota… care chiar m-a scos din constantele mele universale (numiţi la Dăbuleni lubeniţe). Eu înţeleg că norvegienii nu prea au înţeles nimic la acea emisiune, dar răspunsul domnul Bogdan Ota, altfel un român excelent, cinstit şi muncitor, de toată stima… a fost că românilor nu li s-a părut interesantă „opera” sa.

    Cum de s-a creat un fenomen extraordinar din faptul că cineva care termină o şcoală de muzică şi un conservator ştie să cânte la pian şi să pună nişte arpegii la o succesiune clasică de acorduri. Păi nu este normal să ştie asta, nu este un minimum cu care termini Conservatorul, ceilalţi absolvenţi nu ştiu face asta?

    Acum câteva luni chiar întrebam pe cineva din politica românească (nu am primit şi un răspuns) câţi români cunosc următoarele persoane:
    – Ştefan Niculescu
    – Iulia Cibisescu-Duran
    – Ulpiu Vlad
    – Cornel Ţăranu
    – Nicolae Teodoreanu
    – Doina Rotaru
    – Dan Dediu
    – Octavian Nemescu
    – Corneliu Dan Georgescu
    – Cătălin Creţu
    – Irinel Anghel
    – Tudor Feraru
    – Diana Nuteanu
    – Violeta Dinescu
    – Marina-Marta Vlad

    Fiecare dintre aceste nume (sigur, o listă făcută la repezeală, altfel ar fi mai lungă) reprezintă un compozitor major al României contemporane mult mai cunoscut peste hotare decât în România. Chiar şi Dan Dediu (care săracul se tot agită să readucă românilor dragostea de muzică cultă şi, de ce să nu zic asta, are şi ceva succes), nu prea a ajuns la conştiinţa românilor alături de Enescu şi Porumbescu, cei pe care îi cunoaşte toată lumea.

    Priveam şi la „şeful” Mihai Gâdea spunându-i domnului Ota că i-a adus un pian la care să-şi cânte simfoniile. Simfonii? Înţeleg că se poate face o confuzie în vorbire între muzica clasică şi muzica cultă, dar să cânţi la pian simfonii?

    Poate că dumneavoastră şi celorlalţi o să vi se pară că sunt răutăcios, dar pe mine mă doare când aud pe cineva vorbind, şi încă cu o superioritate de cunoscător, cu domnul Ota spunându-i că nu a avut succes în România pentru că nu a cântat manele… Domnul Ota nu este nici Marius Moga, nu este nici Horia Moculescu, adică un compozitor de muzică de succes… Domnia sa este un „meseriaş”. A terminat conservatorul şi este pregătit în meseria sa, aşa cum este nivelul tuturor absolvenţilor de conservator. Este absolut regretabil că nu şi-a putut face meseria în România şi iarăşi regretabil că nu s-a putut dezvolta în România, poate chiar acumulând experienţă astfel încât să evolueze până la ajunge şi domnia sa un nume pe acea listă, dar motivul pentru care asta se întâmplă este tocmai faptul că există o superficialitate de acest tip. Oamenii care aproape lăcrimau în studiul Antenei 3 ascultându-l, nu au ascultat mai mult de 500 de ore de muzică cultă în întreaga lor viaţă.

    Spun aceste lucruri destul de neplăcute şi „urâcioase” deşi sunt convins că voi ajunge să regret avalanşa de proteste, dar îmi asum această avalanşă în speranţa că cineva va tresări, va înţelege, în speranţa că voi contribui la un alt viitor pentru români şi România, mai puţin fals şi mai pătruns de calitate. Dacă tot există burse pentru copii talentaţi, haideţi să construim şi o societate pentru ei, să nu mai pregătim talente pentru a se exprima prin societăţile altora.

  14. PS.
    Îmi amintesc că acum ceva timp domnul Cătălin Ştefănescu a avut, ca invitată la emisiunea Garantat 100%, o mare doamnă a muzicii mondiale, doamna Laurie Anderson (sper să nu confund emisiunea). După obiceiul domnului Ştefănescu, au fost invitaţi şi cei de la Cvartetul Cantabile să interpreteze ceva… Doamna Anderson i-a ascultat cu atenţie şi a întrebat dacă toţi patru sunt români… Am avut impresia că era mirată că în România există instrumentişti. Eu asta aş vrea să schimbăm. Avem o ţară care, deşi este plină de oameni de valoare, occidentalii ne cred o ţară de mâna a treia din cauza liderilor politici care ne conduc. Nu este drept.

  15. de ce nu deschideti o televiziune in VALEA Jiului ??????
    va rugam sa analizati aceasta solicitare
    aici oamenii sunt uitati de lume si PDL face tot ce doreste, cei care decid soarta vaii jiului au devenit vasali
    felicitari

  16. Felicitari Antenei 3 in primul rand pentru ca exista si pentru ca da glas gandurilor, credintelor, criticilor dar si sperantelor noastre!

  17. Apreciez Antena 3 pentru profesionalismul echipei si pentru ca de 6 ani continua sa fie ochiul critic indreptat catre cei care ne conduc.

  18. Pana la urma presa s-a dovedit a fi singurul organ de control si sesizare a coruptiei generalizate in intregul sistem public. De la institutiile statului abilitate in acest sens oricum nu avem nicio speranta pentru a-si face treaba cata vreme sunt conduse tot de ei, de cei care savarsesc astfel de infractiuni.

  19. Ma bucur ca exista acest post de televiziune. Felicitari pentru toate emisiunile pe care le aveti.

  20. La multi ani Antena 3 !!!!!
    Ma bucur ca existati, sunteti tineri, destepti si frumosi.
    Pe acesta cale va felicit pentru modalitatea in care comunicati cu publicul si ca va luptati pentru noi, pentru marea majoritate a romanilor care sufera de doua zeci de ani din cauza unor cativa care ne fura banii si vietile.

  21. @Bibliotecaru – ca de obicei, ai dreptate; ce spui arata insa ca si occidentalii, precum Laurie Anderson – sunt cam auto-suficienti..

  22. @ Neo
    Vă rog să mă credeţi că sunt primul care aş vrea să nu am dreptate.

    Laurie Anderson este un om normal care ia contact cu România, însă de la distanţă, la fel ca toţi ceilalţi străini care nu au prilejul să privească România mai în profunzime. De aceea se cheltuiesc sume uriaşe pe brandul de ţară. Sunt convins că şi imaginea României la ei este oarecum similară cu cea pe care o avem şi noi, ştiu şi eu, despre un spaţiu bucolic elveţian plin de făuritori de ceasuri, bricege, bani şi văcuţe… Sunt convins că şi această imagine a noastră este oarecum greşită în realitate.

  23. Felicitari domnule Voiculescu! Felicitari dumneavoastra si familiei dumneavoastre! Pentru ca nu aveti si nici nu ati avut niciun FNI, pentru ca niciuna din convorbirile dvs. telefonice, in care al treilea participant pasiv era DNA, nu a facut posibila, in ciuda probabil a multor eforturi disperate, aflarea unui „cui al lui Pepelea”, generator de „dovezi solide” intr-un, de acum, uzual dosar penal. Pentru inteligenta, integritatea, onestitatea, curajul, profesionalismul de care dati dovada! Pentru ca sunteti creatorul singurei televiziuni care nu s-a facut pres portocaliu! Pentru oamenii pe care ii aveti la antena3 si pentru ca-i lasati sa gandeasca! Va felicit si va multumesc!

  24. va felicit pentru ca ati transmis atat fiicelor cat si angajatilor profesionalismul si corectitudinea care ar trebui sa caracterizeze orice antreprenor

  25. La Multi Ani Antena 3 !

    Rezistenta voastra in fata neodictaturilor de orice fel dar mai ales a celei Portocalii initiate si conduse de Basescu si Camarila sa, v-a ajutat nu numai sa existati ci si sa deveniti un pol important al democratiei din Romania si de asemenea al rezistentei noastre, a celor care nu acceptam sa redevenim Animalele la care am fost redusi si tratati in consecinta sub fostul Regim de Dictatura a lui Ceausescu, similar cu cel pe care vrea T. Basescu si Mafia lui Portocalie sa ni-l impuna chiar cu pretul distrugerii Statului si Natiunii Romane !

    La implinirea si aniversarea a 6 Ani de activitate a postului de televiziune Antena 3, va doresc din toata inima tuturor celor care activeaza si participa la realizarea emisiunilor si programelor voastre, multa Sanatate si Fericire personala, stare care sa va permita sa continuati si sa nu abandonati munca voastra atit de importanta si necesara pentru Interesul National al Romaniei !

    Va doresc asa cum doresc oricarui cetatean roman responsabil pentru Destinul Patriei noastre Romania, sa nu abandonam rezistenta si lupta impotriva celor care se dovedesc a fi dusmanii nostri ai tuturor, dusmani pe care impreuna trebuie sa-i invingem si sa-i pedepsim astfel incit sa li se taie pe viitor pofta oricui ar mai atenta la libertatile noastre democratice dar si la bunastarea noastra si la sansele de a deveni o natiune civilizata si respectata in lume !

    Rolul dumneavoastra de formatori de opinii si de educatie intr-o tara abandonata de acest Regim Tradator pe mainile Manelistilor, Mondialilor, Hotilor, Iredentistilor Maghiari si al Fufelor ibovnice de politruci mutanti portocalii numiti in toate domeniile de activitate a societatii noastre, rolul dumneavoastra poate sa fie si este determinant la fel cum au mai fost cele ale posturilor de Radio Europa Libera sau Vocea Americii !

    Faceti un lucru drept, necesar si placut Lui Dumnezeu, acela de a va preocupa si ajuta „Aproapele Nostru”, Oamenii !

    Sint momente de Gratie in vietile oamenilor, ale unora alesi de destin, carora li se ofera sansa de a-L sluji pe Dumnezeu si pe Oameni, participind astfel in mod direct alaturi de Dumnezeu la modelarea si desavarsirea „Creatiei” Sale : Omul, Natura, Universul !

    Spre deosebire de „Intelectualii” care au decis sa-si vinda Sufletul lui Basescu in schimbul celor „30 de Arginti”, celui care in toate actiunile lui incalca nu numai Legile Oamenilor si ale Romaniei ci mai ales pe cele ale Lui Dumnezeu, , voi cei de la „Antena 3” sinteti Fericitii alesi care ati optat sa fiti de partea Luminii si nu a Intunericului !

    Se stie ca in confruntarea dintre cele doua Atitudini sau Lumi, victoria finala a fost, este si va fi intotdeauna de partea Binelui, al Luminii, al Adevarului al acestor principii ale caror Cavaleri Protectori sinteti voi cei de la „Antena 3” !

    Va doresc La Multi Ani Fericiti cu noi si noi performante, impliniri si realizari pentru voi toti, pentru „Antena 3”, si finalizate de buna seama printr-o evolutie pozitiva a noastra a tuturor !

    Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru munca si misiunea dreapta pe care o faceti !

    Cu stima, silviu din Transilvania

    p.s. Va mai doresc voua celor de la Antena 3 si tuturor celor care au ales sa Reziste in fata acestor Clici de Demoni Portocalii(sau de alte culori), sa va puteti bucura desigur impreuna si cu noi cetatenii responsabili ai Romaniei, cit mai degraba pentru eliberarea si iesirea Romaniei de sub dominatia acestui Cosmar Portocaliu al carui Tartor este T.Basescu !
    De abia dupa acest moment va putea urma binemeritata odihna a celei „de-a saptea zi” precum si Renasterea Statului si Natiunii Romane !
    De ce nu s-ar intimpla aceasta Renastere sub tutela impartiala si onorabila a unei Monarhii Constitutionale legitime pe care T.B. incearca sa o ponegreasca, minimalizeze si sa o atraga in Balciul Mahalalei Politicii Maneliste pe care o patroneaza si careia ii apartine !

    p.p.s. Revenirea la sistemul unei Monarhii Constitutionale ne-ar putea reconecta la Destinul(paradoxal Democratic sub sefia unui Rege) nostru intrerupt in mod brutal de tancurile sovietice si de Fripturistii Rosii romani de ieri, azi Fripturisti Portocalii !

  26. Antena 3 are spectatorii ei fideli seara de seara si desigur o echipa INCREDIBILA.
    Am simtit insa amaraciune, cand discutand cu niste oameni de altfel inteligenti si culti, dar care se informeaza de la posturile obediente, mi-am dat seama ca aceste emisiuni atat de sugestive si care prezinta comparativ discursurile lui Basescu si Boc din diverse momente si oricine poate vedea ca se bat cap in cap, ii pot convinge doar pe cei ce sunt deja convinsi, si doar pe unii ezitanti sau neutri, ceilalti refuzand din start sa urmareasca postul respectiv, considerandu-l tendentios.
    Nu stiu ce s-ar putea face pentru a-i lamuri pe cei care raman de partea acestei puteri nefaste si care sunt mult mai multi decat se crede.
    Suntem insa fericiti ca Antenele exista, in ciuda celor care ar vrea sa le stearga de pe fata pamantului. La multi ani Antena 3 !

  27. @ Bibliotecaru:

    Ne intilnim pe blogul lui D.Voiculescu, si nu este un lucru rau daca putem milita si aici pentru binele nostru comun, pentru Interesul National !
    Trist este ca ni s-au inchis portile pe un site unde parca ma simteam mai in elementul meu si cred ca si tu, ma refer la forumul de pe http://www.pntcd.eu/forum/capul-lui-milutz-nu-este-destul !
    Se pare am deranjat pe unii care mincau acolo placinte in numele Crestin-Democratiei, si care ne-au trecut acolo, asa deodata, in rindul Anonimilor !
    As fi vrut sa postez pe acel site al PNTCD o scrisoare deschisa adresata doamnei Doina Cornea, intrucit nu mai avem acces acolo am sa profit de Ospitalitatea d-lui D.Voiculescu pentru a-mi manifesta suferintele si nemultumirile personale si o fac publica aici pe acest site !

    Scrisoare deschisa catre doamna Doina Cornea,

    Doamna Cornea,

    Am citit interviul pe care l-ati acordat jurnalistului Catalin Striblea si cu permisiunea dumneavoastra am indraznit sa va adresez citeva comentarii si opinii in legatura cu unele din afirmatiile dumneavoastra.
    In primul rind trebuie sa va spun si sa va asigur de stima si respectul meu pentru curajul si spiritul civic de care ati dat dovada cind v-ati ridicat impotriva Dictaturii Comuniste si a Dictatorului Ceausescu atunci cind aceasta Dictatura parea ca va dainui vesnic.
    Acum vin sa va mai spun ca ati inceput atunci ceva, un lucru foarte important si necesar pe care insa din pacate nu ati reusit sa-l terminati !
    Nu cred ca misiunea dumneavoastra de la Dumnezeu se limita doar la criticarea si doborirea „Fiarei”, a Dictaorului Comunist, societatea noastra era si este bolnava, otravita de acele mentalitati care dainuie si azi si care nu au fost eliminate odata cu caderea lui Ceausescu !

    A fost atunci sacrificat Dictatorul pentru ca sa poata supravietui Camarila Comunista revopsita azi in Portocaliu !
    Vedem ca azi avem un PM E.Boc, fost politruc in nomenclatura Comunista care se comporta la fel de abject si dupa aceleasi mentalitati comuniste !
    Avem acum un Presedinte fost nomenclaturist al PCR si al Securitatii. Ambele institutii atit de „hulite” dar reinviate azi de T.Basescu, revopsite, mascate dar parca si mai hidoase si abjecte de cit oricind !
    Spuneati in primele zile ale „Revolutiei” din ’89, ca sinteti doar o „Pisicuta” care nu are calitati de conducator care sa-si poata asuma responsabilitati de Lider Politic sau de Stat !
    Cred ca a fost si vina dumneavoastra si a celor care ar fi putut crea un nucleu, un pol de alternativa la Putere care sa poata inlocui esaloanele 2-3 ale PCR sau al Securitatii, ca aceasta sansa a esuat. Parerea mea personala este ca v-ati predat inainte de a fi fost chiar invinsi !

    Ati lasat ca PNTCD sa fie infiltrat, penetrat si subminat de agenti comunisti si securisti, ati lasat sa ajunga lideri ai partidelor istorice, persoane cu o moralitate mai mult decit indoielnica(vezi Viorel Lis, Bulibasa cu Harem sau Muresan electronistul de la Agricultura) care impreuna au compromis nu numai partidele ci chiar Democratia insasi sau Crestin Democratia !
    Uitati-va cine indrazneste sa reprezinte azi Crestin Democratia in Romania ?! Bakonski, Stoica, bufonul Paleologu si altii ca ei, niste hoti de voturi, tradatori ai propriilor partide pe care le-au condus cindva, niste minti puerile iresponsabile, incapabile sa se ocupe corect de propria persoana cu atit mai putin pot fi capabili sa se ocupe de o Natiune si de o relatie corecta cu Dumnezeu, toate aceste personaje nu sint decit niste Marionete josnice, jalnice si umile in mainile Maleficului lor sef T. Basescu !

    Poporul, Natiunea romana este asa cum este, asa cum a fost educata sa fie sau cum conditiile istorice au determinat-o sa fie incercind sa supravietuiasca din toate Dramele si Tragediile prin care numai Dumnezeu stie de ce a trebuit sa trecem !
    Metodele Lui Dumnezeu sint greu de inteles dar Planul Lui ar trebui sa fie f. Clar pentru toata lumea !
    Mie de exemplu imi este f. clar ca Dumnezeu, cu toata nevolnicia conducatorilor tuturor bisericilor noastre Crestine care prin atitudinea lor legitimeaza acest Regim malefic – vedeti cum bisericile si preotii sau predicatorii au devenit agentii si agenti electorali Portocalii, vedeti biecuvintarea data de Nefericitul Daniel in Parlamentul Romaniei presedintelui T.Basescu care tocmai jurase strimb cu mana pe Biblie, care tocmai furase votul si optiunile electoratului Romaniei in 2009, cu alte cuvinte care tocmai daduse o Lovitura de Stat mentinindu-se la putere prin uzurparea vointei poporului prin mijloace necistite hotesti, sau a nemerniciei conducatorilor Statului, al Romaniei, Dumnezu zic, iubeste totusi poporul roman caruia ii da mereu alte si alte incercari prin care sa poata evolua si sa se apropia de Imparatia Sa !

    Am si eu multe lucruri de reprosat „Romanilor” referitor la defectele lor sau la calitatile lor pe care nu stiu sa si le valorifice !
    Doamna Cornea, stiti f. bine ca mentalitatile, caracteristicile unor comunitati, populatii, natiuni sint determinate de catre cei daruiti de Dumnezeu cu Intelepciunea necesara dar si cu datoria de a face educatie si de a modela acele Natiuni !
    Nu stiu de exemplu sa fi protestat dumneavoastra sau elita Inteligentziei romanesti atunci cind ati vazut ca in fruntea Ministerului Educatiei este numit un personaj atit de necorespunzator ca acest Ministru Funeriu !
    Nu vi se pare cel putin ciudat ca Liderii nostri politici sau de stat nu prea dau dovada de interes pentru binele pubic sau Interesul National asa cum de exemplu dau dovada cei ai Ungariei sau a Poloniei ?!
    Nu vi se pare ca toti acesti neaveniti slujesc alte interese, straine de binele Romaniei ?!
    Imi aduc aminte ca dumneavoastra v-ati manifestatat in mai multe rinduri pentru protejarea etniei maghiare si a unei atitudini tolerante fata de revendicarile lor. Vedem azi pina unde s-a ajuns cu escaladarea acestor pretentii aberante din partea lor, vedem cum Presedentia si Guvernul Romaniei sint complicii celor care vor din nou sa ne intoarcem la nedreptatile din trecut in care Poporul Roman a avut pe nedrept atit de mult de suferit !
    Credeti ca aceasta este voia Lui Dumnezeu si ca trebuie sa ne supunem vointei lui Basescu, Boc, Udrea, Funeriu, Marko Bela, Victor Orban cel care este superiorul lui T.B si care il sustine in functia de la Cotroceni, si a intregii lor gasti de Ciorditori ?!
    Credeti ca in aceste momente cruciale pentru existenta, pentru supravietuirea Romaniei, poporul roman trebuie sa continuie sa intoarca mereu si mereu si „celalat obraz” pentru a incasa acum si ultima Lovitura de Gratzie ?!
    Cum credeti ca ar trebui sa procedeze cetatenii Romaniei ?!
    Credeti ca Romanii ar trebui sa organizeze o Cruciada impotriva Satanistilor Basescu, Placinta si a celorlalti care incalca Legile, Poruncile Lui Dumnezeu, la fel cum s-a mai intimplat in trecut, in duhul pacii si al blindetii trimitind impotriva lor ca sa lupte si sa-i invinga o Flota in care au imbarcat o armata de prunci nevinovati avind virste pina in 3 ani ?
    Nu credeti ca responsabili de starea unei Natiuni sint elitele sale prin strategiile si directiile pe care pot sa le impuna ?!
    Nu se vede foarte clar ca singura preocupare a acestui Regim Basescu este spolireraea a tot ce a mai ramas din Avutul National pentru imbogatirea lor proprie ?
    Nu se vede cum in modul cel mai nedemocratic si Dictatorial, toate asumarile si ordonantele Guvernului controlat de Basescu si Viktor Orban duc la distrugerea si desfiintarea Statului Roman, a Natiunii Romane ?!

    Sau nu credeti ca situatia critica actuala a Romaniei este o provocare, o incercare pentru „Elitele” Natiunii noastre lansata de Dumnezeu tocmai pentru a face o selectie intre Spiritele celor care tradeaza dragostea fata de Dumnezeul si aproapele lor si a celor care pentru cei „30 de arginti” isi vind Dumnezeul, Sufletul si Poporul caruia ii apartin ?!
    Stiti ca atitia Prooroci Biblici sau nu, ne vorbesc despre o Romanie aleasa si iubita de Dumnezeu la fel cum este Israelul si ca tot ce incearca aceste Jude nu se va implini si ca vor avea de suferit pedeapsa dupa faptele si gandurile lor ?!

    Aruncarea vinovatiei pentru starea actuala a Tarii si Natiunii in spatele unui popor care inca este buimac de atitea Dictaturi prin cite a trecut si din care nu s-a dezmeticit(ca dovada este usurinta cu care T.Basescu i-a pus din nou latzul de gat) inca, este o grava greseala si nedreptate !
    Stiti f. bine ca poporul ca sa se miste si sa-si manifeste nemultumirile intr-un fel sau altul are nevoie de Lideri care sa-l organizeze si pe care sa-i urmeze asa cum s-a intimplat de cind e lumea lume si cu toate celelalte popoare !
    Superficialitatea, lenea, comoditatea, lasitatea, lipsa unei solidaritati civice, crestine, lipsa unei identitati nationale bine conturate si aduse la rang de credinta si respect fata de inaintasii martiri, fata de prezent si mai ales fata de viitor sint rezultatul efectelor unui mediu in care cetatenii au trebuit sa traiasca obligati fiind de acei Lideri de Partid sau de Stat nemernici, conducatori care au impus prin propria vointa un mediu si o strategie ostila Intereselor Poporului lor !

    Nu credeti ca ar trebui sa-l invitam pe Lech Wałęsa si sa-l rugam sa ne invete ce este, ce trebuie sa fie Solidaritatea umana, credinta adevarata in Dumnezeu, Crestinismul, adevaratul Patriotism, devotamentul fata de strabunii martiri si fata de viitorul Patriei ?!
    Nu credeti ca Romania si cetatenii ei au nevoie sa invete de la asemenea oameni si personalitati si nu de la Manelisti, Inculti, Incompetenti si indoctrinati de dogmele Comuniste, KGB-iste sau Securiste azi transformate in Gasti Mafiote de Ciorditori care actioneaza inpotriva propriilor cetateni, asa cum sint Basescu, Boc, si ciracii lor portocalii ?!

    Nu credeti ca in acest moment Romania se afla in cel mai mare pericol in care ar putea sa se afle un Stat si o Natiune, ca se afla in pragul Colapsului care poate sa-i produca disparitia si ca acest Regim tocmai acest obiectiv si l-a propus, si ca au reusit sa produca mai multe pagube Romaniei decit ar fi putut produce chiar un razboi adevarat ?!
    Si as vrea sa va mai spun ceva, sint adeptul parerii lansate de un Lider American, aceea ca inainte de a fi un Republican sau un Democrat al Politicii Americane, politicienii ca si toti cetatenii USA trebuie sa fie in primul rand Americani devotati si loiali Patriei lor, care sa aiba ca prioritate Interesele Statului si Natiunii lor !
    In calitate de fost detinut politic al regimului Ceausescu, vreau sa va mai spun ca sint profund dezamagit de ceeace se petrece azi in falsa noastra Democratie romaneasca in care Basescu face ce-i trece prin cap fara a mai tine cont de Constitutie, Legi, Parlament, Cetateni sau de Dumnezeu si cu toate ca am suferit cumplit sub Dictatura Bolsevica a lui Ceausescu, am ajuns acum sa cred ca Ceausescu ar trebui adus din nou la putere pentru a scapa de aceasta Gasca Mafiota de „Ciorditori” Portocalii incuscriti cu Interlopi din Mafia Tiganeasca, prieteni cu dusmanii declarati ai Romaniei care militeaza si actioneaza impotriva Statului Roman, cei care doresc dezmembrarea Romaniei.
    De buna seama ca toti acesti Hoti ordinari si Tradatori al Interesului National ar fi judecati si condamnati rapid de catre Justitia lui Ceausescu si ar primi cuvenita pedeapsa capitala in frunte cu cel care ne-a lasat fara Flota, fara Autostrazi, cel care ne-a indatorat la FMI ca sa aiba de unde sa fure Camarila care il sustine si-l slujeste, cel care intentioneaza sa cedeze teritorii si cetateni ai Romaniei unor puteri straine !

    Doamna Doina Cornea, adevarata Credinta Crestina, cea care conteaza si este recunoscuta si apreciata de Dumnezeu este data de masura si modul in care ne implicam si dovedim dragostea noastra fata de Dumnezeu, fata de aproapele nostru, de ceeace sintem dispusi sa facem ca sa slujim pe Dumnezeu si pe Om, de Faptele noastre si de masura in care respectam Legile Lui Dumnezeu !
    Spuneti-mi unde este Cinstea si Credinta in Dumnezeu si-n Legile Lui a Pastorului L.Tokes atunci cind cauta sa fure din Teritoriile Romaniei, atunci cind aduce argumente mincinoase cu care sa-si sprijine actiunile si pacatele, atunci cind isi batjocoreste propria sa familie nerespectind legamintul sacru in fata lui Dumnezeu pentru propria lui sotie ?!
    Acest popa fals nu slujeste Biserica Lui Cristos, el nu slujeste nici macar interesele maghiarilor pentru ca toate aceste nedreptati pe care le face se vor intoarce mai devreme sau mai tirziu impotriva lor, a maghiarilor !
    Acest impostor pacatos este tovarasul si prietenul lui T.Basescu si al Camarilei sale, impreuna cu Viktor Orban il ajuta sa se mentina la Cotroceni in schimbul tradarii intereselor Romanilor !

    Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre atitudinea „Crestina”(?) a celor care adunindu-se anual la Sumuleu, in locul unde Franciscanii si Romanul Iancu de Hunedoara, parintele regelui Matei Corvin pentru a carui „Proprietate” se lupta si in prezent guvernul Ungariei prin reprezentantii sai cu dorinta de a-l confisca doar pentru ei si pentru a cauta legitimitati cum or putea si pe unde or putea, au construit deci Franciscanii si Iancu de Hunedoara, Manastirea de la Sumuleu si au initiat acest centru religios al Crestinatatii unde azi vin in Pelerinaj atitia Romano Catolici din toata lumea si de pe unde s-au raspindit si asezat maghiarii, vin in numele celor sfinte, cu pretentia de a fi tratati si recunoscuti ca niste buni crestini !
    Ei vin sau merg insa la Sumuleu, cu gandul ascuns si viclean de a-L ruga si invoca Pe Dumnezeu, de parca El ar mai fi Zeul lor Barbar din perioada cind soseau in Europa venind de undeva din Asia pentru a jefui, ucide si fura bunurile altor popoare !
    Acesti Pelerini se inchina azi la Sumuleu Lui Dumnezeu cu rugamintea ca acesta sa le devina complice la incalcarea drepturilor romanilor, la deposedarea ilegala a proprietatii Statului Roman in folosul unei etnii care nu respecta nici Legile Lumesti ale Patriei lor care i-a adoptat si unde au gasit adapost atunci cind nu mai aveau, si care nu mai respecta nici Legile si Poruncile Lui Dumnezeu ?!

    Prin voia Lui Dumnezeu noi romanii am fost daruiti cu aceasta Tara si Patrie care se numeste Romania. Tara aceasta nu am furat-o de la altii, altii au furat de la noi si avem si acum teritorii care se afla sub ocupatia altor State. Aceasta Romanie o avem prin voia Lui Dumnezeu si prin stradaniile si sacrificiile strabunilor nostri drept credinciosi care au aparat de multe ori cu pretul vietii si singelui lor pamintul stramosesc in fata invadatorilor migratori care nici in ziua de astazi nu au reusit sa-si astimpere poftele hotesti si sa se aseze undeva intr-o matca a lor, lucru care nu se va intimpla probabil pina cind aceste hoarde nu se vor reintoarce din nou in locurile de unde au plecat !

    Tot voia Lui Dumnezeu a fost ca noi Poporul Roman sa ne nastem si sa traim aici in acesta tara unde avem datoria dupa cum ne spune chiar Dumnezeu, sa ne respectam Parintii, stramosii care au fondat aceasta tara, acest popor, unde sa fim continuatorii stradaniilor lor si al Planului Lui Dumnezeu !
    Avem deci datoria de a proteja si apara mostenirea stramosilor nostri pina la venirea Lui Hristos, atunci cind El ne va judeca si va hotari consecintele faptelor noastre ale tuturor !

    Cred d-na Cornea ca responsabilitatile si indatoririle noastre fata de Divinitate sau fata de cele Lumesti nu sint o joaca usoara si superficiala pe care sa o lasam la voia intimplarii sau mai rau sa o lasam pe mana celor Rai, lipsiti de Dumnezeu, aflati in conflict direct nu numai cu concetatenii lor ci chiar si cu Dumnezeu !

    Pentru a implini Voia Lui Dumnezeuin in ceeace priveste destinele unor Tari sau Popoare, sint chemati in primul rind cei care au fost daruiti cu mai multa intelepciune care sint datori in schimb sa se preocupe de Binele Public, de Interesul General, de Interesul National, de pastrarea credintei Crestine nealterate, de combaterea imoralitatii si a celor care incalca Drepturile celorlalti !

    Doamna Cornea, traim intr-o plina si odioasa Dictatura a Regimului lui T.Basescu, acest fost membru al nomenclaturi comuniste si securiste, din multe privinte acest Regim este chiar mai odios si mai abject decit cel al lui Ceausescu, iar dumneavoastra ne spuneti ca ati solicitat presedintelui doar sa condamne Comunismul ?!
    Credeti ca lui T.Basescu, intre noi fie vorba acest personaj nu are ce cauta in functia de Presedinte al Romaniei, nu i se mai poate imputa sau reprosa nimic altceva ?!
    Aceasta atitudine a dumneavoastra mi se pare ca va face mult mai misterioasa si mai greu de inteles decit pareati sa fiti !

    Cu stima,
    N. Silviu

  28. @ silviu din Transilvania

    Stimate domn,
    PNŢ-CD trece, de foarte mult timp, printr-un proces de redefinire şi, nu ştiu cum se face, că oricum s-ar amesteca între ei… pare să dea mereu acelaşi rezultat global. Eu am insistat pe lângă PNŢ-CD pentru că în acest moment ţărănimea românească nu are absolut nici o reprezentare politică. Deşi toată lumea este de acord că agricultura este singura dimensiune economică care ar avea o şansă să scoată România din marasmul în care se scaldă astăzi, ABSOLUT NIMENI nu face nimic pentru agricultură. Din păcate PNŢ-CD continuă să fie un partid naţional şi ţărănesc care nu înţelege că ar trebui să se aplece asupra intereselor ţăranilor. Priviţi cât de mult s-au activat domniile lor la „mica” problemă a reacţiei domnului Băsescu faţă de Regele Mihai, dar faptul că ţărănimea română a ajuns un fel de apelativ peiorativ (măi, ţărane!”) nu deranjează deloc acest partid. Există un Programul Politic al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat. Ştiţi de câte ori apare în acel program cuvântul „ŢĂRAN”? Niciodată. Nimic despre ţărani, nimic despre agricultură… Asta spune multe, nu-i aşa?

  29. Prea multa bravada pentru prea putina munca jurnalistica. Tot ce vedem sunt opinii si iar opinii, ori ale prezentatorilor ori ale celor cativa invitati.
    Doamna Grecu ce mai sare peste opinii, in rest… subiectivism si lipsa unei munci reale de investigatie jurnalistica. Nu vad reportaje cap-coada, nu vad exclusivitati in materie de stiri, nu vad nominalizari mai multe (s-a ramas in zona Base), vad mai degraba un motor de 700 de cai putere din care se utilizeaza doar 250, din cauza vesnicei tolerante a unui cool mogul.

  30. @ Bibliotecaru
    Stimate domn,

    Din pacate tot ceeace spuneti este perfect adevarat.
    Datorita acestei stari, a modului in care abordeaza realitatile societatii noastre, a strategiilor aplicate, PNT-CD a ajuns la toate capitolele in stare de faliment.
    Apogeul acestei decaderi este sau va fi atins prin subordonarea totala a PNTCD la Platforma „Anticrestina” condusa de Caprarii lui Basescu: Bakonski, Stoica, Placinta samd.
    Neabandonind ideologia Crestin Democrata, fara sa capitulez in fata Satanistilor lui Basescu, am ales totusi sa parasesc pentru a doua oara acest partid care a ajuns sa nu mai reprezinte idealurile si doctrina adevaratilor Taranisti !
    Cind vedem cum toate institutiile Statului inclusiv Bisericile cu toate Cultele religioase si aproape toata clasa politica datorita imoralitatii lor si a indepartarii de adevarata Credinta in Dumnezeu au pierdut increderea Cetatenilor, ma intreb in ce sa ne mai punem speranta, in afara de Dumnezeu, cine ar mai putea fi cel care sa gaseasca leacul bolilor si mizeriei in care ne balacim si care sa declanseze o renastere si o purificare fara de care nu avem nici o sansa sa supravietuim ca Stat, Natiune, Individ sau Spirit ?
    Sint convins ca va veni totusi momentul in care un nou „tavalug” va veni peste lume si va face corectiile necesare care se impun !
    Cu puterea mintii imi si imaginez cum aceasta Turma abjecta de Jude si de Politruci care au facut si fac atita rau Interesului National al Romaniei, vor fi in scurt timp incarcerati si pusi sa plateasca prin munca si privarea lor de libertate.
    Parca-i si vad executind printre scrisnete de masele un nou Canal Dunare – Marea Neagra !
    Parca-i vad intr-un nou Lagar de Munca pe a carui poarta de intrare sa se afle celebra promisiune si conditie de eliberare prin Munca !

    Sa auzim de bine, sa nu ne pierdem nadejdea si mai ales sa nu stam cu mainile in san asteptind ca altii sa ne rezolve problemele !

  31. Pentru ca sambata este nunta Principelui de Monaco, as vrea sa Va rog,daca nu e prea tarziu, ca Antena3 sa faca demersurile necesare sa transmita si aceasta nunta !
    Stiu ca doar in Spania,Polonia si U.K. se transmita live.

    Va multumesc anticipat !

  32. @ silviu din Transilvania

    Credeţi totuşi că din atâtea facţiuni ale unui PNŢ-CD, care aduc în acest moment o imagine mai aproape de istorie decât de un grup activ în politică, se va găsi măcar una care să revină la punctul de plecare ţărănist, un partid de masă pentru mediul rural?

    Pentru mine este absolut incredibil cum filonul ţărănesc nu este deloc, absolut deloc, exploatat politic. Spaţiul funciar este plin de nevoie politică. Începând cu subvenţiile de toate felurile, APIA, şi alte astfel de probleme de tip nou, şi încheind cu probleme vechi de când lumea, cum ar fi instituţii de cercetare care să amelioreze în România genetica performantă a occidentului. Este incredibil cum au ajuns agricultorii să se descurce singuri. La televizor aud cum oameni care cresc 100 de vaci sau 200 de oi fac cercetare pentru a găsi acea rasă ameliorată. La fel şi la cultura mare… Oamenii îşi cumpără tehnologia din occident pentru a face o seră ori un sistem de irigaţii.

    Faptul că activele agriculturii româneşti sunt în mare parte lăsate în părăsire… parcă plâng după un Partid Ţărănesc corect şi lipsit de dorinţa de acaparare a puterii care să colecteze cele 25-30% din voturile celor interesaţi.

  33. @ Bibliotecaru:

    In conditiile in care deciziile importante in Statul Roman depind de vointa unui T.Basescu sau de placul unei E.Udrea, care impreuna ataca si submineaza nu numai „filonul taranesc” ci in intregime filonul national al poporului roman, mi se pare ca prima noastra prioritate at trebui sa fie eliminarea acestei coloane a-V-a condusa de T.B. impreuna cu Clica lui, inainte ca acest „Luntras Charon” al poporului roman sa aiba posibilitatea sa ne ordone: Popor roman va ordon sa urcati in luntre si sa treceti Aheronul spre Infernul care m-a zamislit si din care am scapat, va ordon sa treceti spre nefiinta, va ordon sa dispareti, va ordon sa nu mai existati, va ordon sa uitati cine ati fost, cine sinteti sau cine ar trebui sa mai fiti in viitor !

    Asadar, problema PNTCD care marturisesc m-a framintat de multa vreme si ma mai framinta, a devenit acum o problema secundara in raport cu problema Salvarii Statului si Natiunii Romane, pe de alta parte aceasta problema a PNTCD este reprezentativa pentru Planul si Strategiile celor de teapa lui T.Basescu, care urmaresc distrugerea a tot ce ar putea reprezenta un obstacol in fata intentiilor lor de subminare si distrugere a statului si natiunii romane !

    Din pacate PNTCD nu mai are Snaga, nu mai are Vlaga, nu mai are Lideri devotati pina la sacrificiu idealurilor, ideologiei sau doctrinei Taraniste sau Crestin-Democrate !
    Pentru a putea avea loc o renastere si revenire la morala crestin-democrata care sa permita transformarile necesare, vitale pentru Interesele Romaniei si al Cetatenilor ei si care sa ne permita alinierea si integrarea reala in rindul Democratiilor si Civilizatiilor Europene, ar trebui ca acest T.Basescu impreuna cu Clica lui de Mondiali, Mafioti, Securisti, Politruci mutanti Portocalii adunati de prin santuri si din pleava poporului roman, ar trebui ca toti acestia sa dispara, sa fie eliminati, ar trebui ca Romania sa fie Eliberata de sub ocupatia acestor Infractori de drept comun si raufacatori si trimisi acolo unde le este locul, la Puscarie !

    Fara a reusi aceste lucruri discutam degeaba despre „Filonul Taranesc” sau despre sistemul de Sanatate sau despre Educatie sau despre orice altceva ce intr-un stat democrat si civilizat constituie repere ale propriei lor Identitati Nationale sau Culturale, repere fara de care nu putem fi un popor, o natiune ci doar o masa de manevra, o masa de sclavi supusa si obedienta fata de cele mai josnice fiinte pe care le avem si azi la conducerea Tarii !

    Straduinta noastra ar trebui sa fie directionata inspre slujirea comunitatii careia ii apartinem(al apropapelui nostru) cu tot ceeace sintem sau avem si a Lui Dumnezeu, de abia atunci vom putea avea pretentii de a fi o Natiune, de abia atunci vom putea avea un „Filon Taranist” si o Talpa a Tarii care a demonstrat de atitea ori ca este capabila de devotament si sacrificiu suprem atunci cind Patria a avut nevoie !

    „Cel vinovat nu trebuie sa se bizuie pe incetineala cu care vine pedeapsa. Rar s-a intamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit” – (Horatiu)

    Suna bine asta, nu-i asa ?!

  34. INCA O DATA ISI BAT JOC DE SALARIATII SI PENSIONARII DE RAND

    Cand a fost vorba de recalcularea pensiilor militarilor toata lumea ( majoritatea partidelor politice , asociatiile civice , televiziuni etc. ) au sarit in sus sa-i apere , cum ca un drept castigat prin lege nu se pote anula (corect), dar cand este vorba de oameni de rand cei care au lucrat in conditii grele de munca incadrate in gr. I de munca si care si-au pierdut drepturile castigate ( tot prin lege ) prin noua lege a pensiilor ( 226/2010 ) nimeni nu mai zice nimic.
    Prin lege cei care au lucrat si erau incadrati la un loc de munca cu conditii grele beneficiau de grupa I de munca .
    Daca nu aveau conditii de iesire la pensie ( din cauza varstei sau aveau minim 20 de ani de grupa I ) beneficiau de reducere la varsta de pensionare conform anilor lucrati in grupa I de munca cu respectarea conditiilor de ani de cotizatie .
    Inca de pe vremea Guvernului Tariceanu s-a facut un abuz ( din nestiinta si incompetenta ) prin care grupa I de munca se transforma in grupa speciala prin OG 226/2006 dar numai pentru locurile de munca nominalizate intro anexa speciala , care nu se stie pe ce criterii a fost intocmita , astfel ca anumite Societati cum ar fi Hidromecanica Brasov , au fost lasate pe dinafara cu toate ca dispunea de locuri de munca cu conditii identice cu cele ale Societatiilor cuprinse in anexa .
    Ca urmare a acestei ordonante , pensionarii care au iesit la pensie beneficiind de conditiile de pensionare pentru grupa I de munca , de la Societatiile care nu au fost inscrise in anexa OG 226/2006 au pierdut in medie cca. 100 de lei fata de pensionarii care au iesit la pensie in aceleasi condii numai ca acestia au lucrat in Societatile care erau trecute in anexa discriminatorie a Guvernului Tariceanu.
    Si ca sa se puna capac la toate , legea 263/2010 anuleza grupa I de munca ramasa la Societatile care nu erau cuprinse in lista Tariceanu si o transforma in grupa II de munca astfel ca toti cei care au lucrat in grupa I de munca si care urmau sa beneficieze de reducerea varstei pentru pensionare conform anilor lucrati in conditii grele conform grupei I de munca s-au vazut furati ca la drumul mare de niste ani de reducere la varsata de pensionare .
    Cam asa sunt tratati salariatii de rand ai Romaniei si nimeni nu spune nimic sau se faca ceva ca acesti oameni sa-si recapete dreptul furat prin legea pensiilor .
    Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca in aceasta postura ar fi fost militari , politisti , magistrati sau alti privilegiati ai Romaniei care beneficiaza de legi speciale.
    Nu ar fi rau daca am lua o atitudine ferma si sa aratam opiniei publice cum Guvernele Romaniei fura drepturile romanilor fara sa li se intample nimic si cum un drept castigat anterior prin lege este anulat dintr-un condei in speta printro lege care s-a adoptat prin frauda ( la numaratoarea de voturi )

    In cazul militarilor dreptatea si justitia si-au spus cuvantul in acest caz cum o sa fie ?

Comentariile sunt închise.