Suspendarea.

A ramas cu sechele din 2007.

Este atat de speriat incat a inceput sa le spuna si oficialilor straini ca il paste suspendarea.

Astazi s-a plans preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, ca mandatul sau poate fi redus prin suspendare. Pur si simplu, nu se mai controleaza.

Total dezinteresat de reducerea ilegala a pensiilor, de limitarea abuziva a  despagubirilor pentru proprietari si chiriasi sau de dezintegrarea partidului care i-a executat orbeste ordinele, Traian Basescu se perpeleste exclusiv de grija propriului mandat.

Foarte curand il vom scapa de aceasta grija.

26 COMENTARII

  1. Sa vedem ce se intampla vineri. Personal sper ca totul sa fie scurt si la obiect. Daca se aproba imi pierd locul de munca, dar asta este. Imi gasesc eu altul.

  2. SUSPENDAREA ! FOARTE BINE……. să mai pască şi caii cetăţenilor, care s-au emaciat de la atâtea lipsuri, că calul lui Băse a păscut excesiv de mult (cacofonia este voită). Să nu vă miraţi, când nărodului i se va aprinde creierul şi ţâr-ţâr, va suna la USL, pentru a fi primit în tabăra adversă, conform unui vers dintr-un cântec: „Cine bate seara la portiţa mea ?”. La câtă nesimţire este în acest specimen neuman, nu m-aş mira, să apeleze cu o faţă spăşită, la cei care au reuşit să se infiltreze in opoziţie, ca să i se deschidă şi lui uşa, pentru a nu rata continuarea Acţiunii Ciolaniada

  3. Saracutul de el… Suspendarea e nimic pe langa ce ar trebui sa i se intample. Anchetarea tuturor manevrelor si a furturilor familiei sale si a prietenilor.

  4. Eu personal m-am saturat de el. Ne spune mereu cat iubeste el democratia si cat de comunist e Voiculescu. A scazut pensiile si salariile, insa cumva, Antena 3 a mintit. A fost omul lui Ceasca la Anvers, a venit si-a spus ca e anti comunist. L-au acuzat oamenii intregi la cap ca a mintit incontinuu in ambele mandate, a spus ca nu exista asa ceva. Foarte serios ma gandesc ca acest om fie are probleme foarte grave de natura psihologica, fie este tupeul in persoana. Nu pot sa mai privesc acest om vorbind cu seriozitate si cu foarte mare siguranta ca si cum chiar si-ar da seama ce spune. Nu vreau sa mai fac febra musculara la abdomen de la atata ras.
    P.S. : Rusine Dinu Patriciu.

  5. Sper că așa o să fie…
    Chiorului nenorocit să treacă prin aceleași chinuri pe care le-a cauzat românilor!!!

  6. „Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”
    „Dupa 22 ani, Democratia este in pericol.”
    „Codul Boc – salarii mici, somaj mare, firme falimentate”
    „Legea salarizarii guvernului iresponsabil”
    „Legea privind salarizarea în anul 2011 – ultima „teapa” trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc”
    s.a.m.d.

    N-am sa-nteleg niciodata de ce se glumeste pe tema motiunilor. O motiune de cenzura ar trebui sa fie un lucru foarte serios. De ce atata literatura? De-asa ceva avem nevoie? Spuneti-le „Motiunea 1”, „Motiunea 2”, etc. Daca nu asa, atunci altfel, dar sa nu fie proza, sau poezie. Avem nevoie de oameni seriosi, competenti si corecti. Ramanem cu nevoia, sau capatam ceva mai mult?

  7. COMUNICAT DE PRESĂ

    Trăind cu spaima suspendării, n-avea cui se jelui ,
    De-aceea a ajuns să plângă şi pe-un umăr strein ,
    Dl.Băsescu rugându-l pe dl.Herman van Rompuy ,
    Să-i aranjeze o întâlnire … cu dl.Saddam Hussein .

  8. Roata se intoarce in cazul sloganului din 2009: DE CE ITI ESTE FRICA NU SCAPI!

    Incurcate sunt caile politicii… de jos si pana sus.

  9. http://www.jurnalul.ro/calendar/astazi-e-ziua-ta-oliviu-gherman-611013.htm

    Trist! Un criminal al regimului de trista amintire elogiat pentru ca a atins venerabila varsta de 82 de ani? Victimele lui nu au avut norocul asta…
    Doar un exemplu ce facea „plesita- varianta savanta” in tinerete:

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/un-maramuresean-da-in-judecata-statul-pentru-anii-de-munca-la-canal-86968.html

    Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti si chinuiti de cozile de topor bolsevico-securiste. O lumanare aprinsa azi pentru sufletele lor! Nu v-am uitat. You’re in my prayers…

  10. Basescu este cel mai mare hot din tara asta – banii pe care ii are i-a facut exclusiv prin furt – banii din conturile securitatii, banii din flota, adica banii obtinuti prin munca romanilor, banii astia i-a transferat pur si simplu in conturile lui personale.

  11. Traian Basescu a ramas la fel de las si ipocrit, dispus sa se faca de ras, doar pentru a starni mila. e penibil!!

  12. STIMATE D-NULE VOICULESCU,VA ASCULT ORI DE CATE ORI APARETI LA TV SPUNETI LUCRURILOR PE NUME SI LA OBIECT,UN LUCRU VAS RUGA FACETI CEVA CU EMISIUNEA LUI VALENTIN STAN DEOARECE IN FIECARE VINERI VORBESTE CA UN BASIST FACE BASCALIE DE USL IN SPECIAL DE GUVERN SI DE V.PONTA.IN CAZUL ACESTA SA MEARGA SA CUVANTEZE LA B1 LA NASU-CRISTOIU,ACEST LUCRU SE PETRECE DE CEVA VREME.STIU CA NU D-VOASTRA CONDUCETI ANTENELE DAR CEVA TOT PUTETI FACE.CU STIMA I.SALAGEAN SFANTU GHEORGHE-COVASNA.

Comentariile sunt închise.