O veste buna pentru cei care cauta solutii pentru dezvoltarea cercetarii romanesti: aici.

18 COMENTARII

  1. De-a lungul timpului, cercetarea stiintifica din Romania s-a facut si se face inca sub forma unei lupte permanente cu sistemul birocratic de control si coordonare, pentru asigurarea unei sustineri financiare minimale.

  2. Uniunea Europeana a propus inca din anul 2011 restructurarea finantarii in domeniul cercetarii pentru a incuraja inovarea, cresterea impactului sau economic, implicarea cercetatorilor si folosirea mai eficienta a banilor publici.

  3. Vă salut domnule Voiculescu,
    Că tot spune lumea că sunteți Nostradamus de România, vă rog respectuos să estimați când va scăpa neamul și țara de sub jugul mafiei instituționale PDL-iste?
    Eu nu am nimic cu nimeni, însă pe zi ce trece lucrurile scapă de sub control în defavoarea cetățeanului de rând, timp ce Morar sau Procurorul General Covesi, confundând justiția cu sportul, aruncă „săgeata în tribune” când ținta lor este inclusiv în ograda justiției.
    Am încercat să semnalez anonim (de teama mafie locale și instituționale), câteva cazuri grave de corupție PDL-isto-instituțională, însă am constat cu dezamăgire că de „dai într-un PDL-ist, țipă tot clanul criminal din instituțiile statului.
    Ce putem face domnule Voiculescu, cui să ne mai adresăm ca să întindă o mână și societății de rând?
    În timp ce cetățeanul se zbate între viață și moarte cu neputința și sărăcia, autoritățile PDL-iste ignorând obligațiile legale ce le revin și mă refer la autosesizări din informații publice.., au transformat Parlamentul României în cel mai luxos penitenciar PDL-ist, cu cei mai bogați deținuți liberi.
    Vă trimit spre analiza link-urile de mai jos, rugându-vă să sprijiniți mediatizarea acestora:
    http://www.youtube.com/watch?v=Iaq9dqv59pg
    http://www.youtube.com/watch?v=zo1zKZ2CdQ0
    http://www.youtube.com/watch?v=Iaq9dqv59pg
    Pentru mai multe videoclipuri similare sau informații vă rog să mă contactați.
    Cu respect.

  4. O MICĂ OBSERVAȚIE

    Într-adevăr,românii au minte sclipitoare
    Și pentru omenire, multe-au inventat ;
    Dar parcă-s prea mulți ani de cercetare ,
    Să inventeze pentru ei … un sindicat .

  5. Cat de trist trebuie sa fie pentru oamenii astia ca s-au nascut unde nu trebuia – Romania. Imbucurator e ca mai sunt oameni care sa se gandeasca si la ei

  6. Cercetatorii, la fel ca olimpicii, reprezinta categoria cea mai ignorata – lasa, ca sunt baieti destepti si se descurca ei (cam asta ar fi sloganul Romaniei conduse de Basescu si ai lui). Sper ca noua putere sa nu le urmeze exemplul si sa-i sprijine cum merita pe acesti oameni minunati, care imping lucrurile inainte

  7. horia@ De ce sa se faca un top al inventatorilor? Topurile sunt pentru cei mai multi bani, cele mai mari sanuri si cele mai bune manele

Comentariile sunt închise.