Autorul articolului nu greșește! Invenția lui Adrian Roșca mi-a stârnit interesul.

Nu e singurul lucru care mi-a atras atenția la ediția de anul acesta a Salonului Auto București, dar sistemul RosMarHreasca merită o atenție deosebită.

Am spus mereu că avem oameni deștepți, inventatori înzestrați, ingineri remarcabili. Trebuie doar să găsească sprijinul de care au nevoie și Senatul Științific al FDVDR a fost mereu gata să le ofere acest sprijin, așa cum a făcut-o cu Iustin Capră, Ionuț Budișteanu sau alții.

Ne apucăm de treabă !

10 COMENTARII

  1. Daca statul roman ar sprijinii tinerele talente ale romaniei acum am fi departe…va doresc mult succes in continuare domnule voiculescu,aveti un mare respect din partea mea.

  2. In cercetare trebuie sa se investeasca mereu cercetarea este viitorul oricarei tari care doreste sa se dezvolte si sa faca parte din randul tarilor puternice.

  3. Fdvdr a sprijinit multi tineri romani cu care acum ne mandrim si ne laudam….si sunt convins ca si aici va exista un sprijin pentru a duce mai departe talentul pur romanesc peste hotarele tarii…respect maxim.

  4. Sustineti cercetarea in romania domnule voiculescu.altcineva nu are cine si statul roman este preocupat cu altceva decat sa investeasca in viitor.

  5. Un mare vizionar face acest lucru un om caruia in pasa de viitorul tarii sale caruia ii pasa sa dezvolte inventiile si ideile tinerilor romani…va multumim pentru tot ceea ce faceti.

  6. Daca romania ar avea in conducerea tarii oameni ca si dumneavoastra alta ar fi soarta acestei tari frumoase si altul ar fi traiul nostru si al copiilor nostrii.pacat ca cei de la conducere sunt surzi,orbi si muti.

  7. Stimate domnule Voiculescu,

    Sunteti singura persoana care ii poata da lui Basescu ce merita:puscaria !

    Toata speranta este in Dumnevoastra !

Comentariile sunt închise.