Aud ca Sebastian Lazaroiu sustine ca eu am organizat proteste la un eveniment monden. Cand cineva minte intr-un asemenea mod este dat in judecata.

Insa in justitie raspund doar cei care au discernamant. Aceasta calitate elementara ii lipseste cu desavarsire domnului Sebastian Lazaroiu, care, desi a ajuns la varsta maturitatii, s-a ratacit intr-un univers paralel in care o cauta mereu pe Alba ca Zapada dar isi gaseste, invariabil, doar proprii pitici.

In consecinta, nu pot sa spun decat ca domnul Lazaroiu mananca… spanac. S-a jucat prea mult cu Popeye marinarul.

22 COMENTARII

  1. Presa ne informeaza ca faimosul interlop Sandu Anghel, nimeni altul decat „cumatrul Bercea Mondialu „ar fi ajuns, in penitenciar, femeia de serviciu a celorlalti detinuti carora, pentru a nu avea probleme din partea lor, le spala sosetele si le cumpara tigari.

    Vezi aici : http://www.rtv.net/bercea-mondial-este-terorizat-de-colegii-detinuti-care-l-au-transformat-in-servitorul-lor_42140.html

    DUPĂ NUNTĂ

    Deşi oamenii l-au huiduit, nu au vrut să sară calu’
    Şi, prin urmare, răzbunarea lor n-a fost prea cruntă ;
    De-altfel, socrul cel mic s-a şi gândit la Mondialu ,
    Că-i va spăla, ca pe ciorapi, ruşinea …”după nuntă”.

  2. @ Dan Voiculescu

    „In consecinta, nu pot sa spun decat ca domnul Lazaroiu mananca… spanac.”

    FII CALM !

    De Seby Lăzăroiu nu-ţi dă pace ,
    Nu te întrista – păstrează-ţi ironia !
    Căci în curand şi el o să remarce ,
    Ce frumos ai evitat … cacofonia !

  3. Cei care sunt manipulati de catre antene sunt oricum praf. Restul oamenilor stiu cine sunteti. Daca nu ma credeti luati pulsul strazii

  4. ERATĂ

    ACS (Asociţia Cultivatorilor de Spanac) îi roagă pe cititori să înţeleagă corect sensul cuvântului spanac din text, înlocuindu-l, corect, cu fecale sau căcat mioritic.

  5. TRAIAN BĂSESCU JOS GHEARELE DE PE JUSTIŢIE!
    AFARĂ CU MAFIA MONICĂI MACOVEI GHERGHESCU DIN JUSTIŢIE!

    PS1 Băi nesimţit bătrân văd că mi-ai pus nevasta la egalitate cu Udrea şi cu fostul amant al Monicăi Macovei Gherghescu! (că noul amant este Neamţu)
    Ia spune-mi şi mie când s-a luat nevastă-mea de tine precum boala de om sănătos?

    PS2 Nimic nu ştii nesimţit bătrân. Tot ce este scris naşpa de tine pe site-ul Udrei este scris de Cristian Călugăru!
    TEXTELE SUNT ALE LUI!

  6. @ Dan Voiculescu

    DREPT LA REPLICĂ

    Nu mi-a impus cu forţa nimeni, să mănânc spanac,
    Doar ştii bine Felix, că de-un timp , Băsescu tace ;
    Te voi acţiona în judecată, pentru acest mizer atac ,
    Căci am şi martori : mănânc … numai ce-mi place .

    SEBASTIAN LĂZĂROIU alias ALBĂ CA ZĂPADA – Consilier prezidenţial

  7. O vorbă din bătrâni spune că „ numai copiii mici mint şi oamenii mari mănâncă rahat nealimentar”. Îngurgitarea acestei forme de „rahat” a devenit un sport naţional pentru unii dintre români, considerând că vor primi lauri din partea celui sub a cărui oblăduire îşi duc existenţa, aşteptând să capete pielea de pe ciolanul portocaliu, râvnit de marea majoritate a lingăilor băsişti. În lipsa unei activităţi practice, le este mult mai uşor a se juca cu praştia, aruncând în dreapta şi în stânga pietre, cu speranţa de-a ştirbi onoarea celor din opoziţie. Se vede treaba că, nu au trecut de pragul copilăriei, rămânând cu chiloţii în vine, cu mucii curgându-le din nas, cu ochii lipiţi de urdori şi cu prostia care le tronează judecata. Acest comportament bizar al aşa-zişilor adulţi, este reliefat în următoarele vorbe bătrâneşti şi anume: „Atâta minte are, atâta judecă” şi „Nu poţi să-i ceri omului, ce nu are”.

  8. S-a terminat cu demitera lui Basescu? Cu noi cei 7.4milioane de romani cum ramane? Vad ca toate posturile de televiziune au inchis gura. De ce nu se urmeaza demersul domnului Ghise de la PNL? Sper ca demersu de demitere sa nu fi fost doar un joc din care sa se fi negociat numai pt d-voastra ceva… si sa va folositi de noi ca si carne de tun!!!Ultima miscare a fost ministerul justitiei. De ce Victor Ciutacu si alti realizatori ai antenelor au inchis gura??? si noi vrem sa traim mai bine!!!!

  9. Deci Basescu este statul de drept si Curtea Constitutionala, DNA, Parchetul General si structurile de securitate nationale i-au ramas fidele si l-au slujit?

    Atentie mare la urmatoarea declaratie !!!! – “restabilirea statului de drept in Romania, atat cat s-a produs pana acum, dar se va produce integral” Pai ce i-a mai ramas? Guvernul si Parlamentul trebuie sa le mai recupereze.

    http://theodora0303.wordpress.com/2012/09/04/naivilor-care-au-crezut-ca-basescu-traian-se-va-schimba-le-recomand-sa-asculte-cu-atentie-discursul-pe-care-presedintele-invalidat-l-a-avut-astazi-la-reuniunea-anuala-a-diplomatiei-romane-deci-bas/

  10. Ar trebui sa fie mai muti Ghise in tara asta. Oamenii de rand sau saturat si de aceea nu ies pe strada. Nu are nici un sens sa stau cateva ore in caldura ori in frig si nimeni nu ne ia in considerare. Daca nici votul nostru nu a contat, ce sa mai zicem de vocea noastra.

  11. Ce sa faca si el, decat gargara aiurea in tramvai.Mi-a placut interviul pentru agerpres si am primit raspunsuri la cateva intrebari. Nu uitati domnule Voiculescu , ca populatia chiar asa sontac sontac v-a este alaturi.Oamenii nu protesteaza mai vehement, nu se exprima mai aprig din simplul motiv ca NU vad un lider care sa ii conduca spre ceea ce noi ne dorim la comun.
    Un lider CREDIBIL. Romanii au fost in acesti ani , aburiti ,mintiti si dusi cu presu , de nu mai au incredere in nimeni. USL nu arata suficienta PUTERE ca oamenii sa ii perceapa ca LIDERI. USL din pacate , in acest moment este doar o optiune IMPOTRIVA lui base , dar atat.
    Romanii au nevoie de LIDERI,puternici , fermi in afirmatii si actiuni.

  12. Domnule Profesor,

    Vă scriu prin intermediul blogului deoarece nu vreau să vă deranjez, ci doar să vă transmit o idee. În urma unui brain-storming, împreună cu câțiva prieteni care lucrează în PR și publicitate am ajuns la concluzia că echipa actuală a Antenei 3 poate forma, fără eforturi prea mari, un partid care să depășească pragul electoral și să fie folosit ca ”leverage” în USL (fiind înființat după încheierea protoculului de înființare).
    Ideile pe care s-a suținut raționamentul au fost următoarele:
    1) cota de piață și influența extrem de mare a Antenei 3: am folosit ca rezultat concludent alegerile locale din București și câteva sondaje care arătau că 60% dintre Bucureșteni se informează de la Antena 3;
    2) prezența în conștiința adversarilor: câteva informații din interiorul campaniei locale PDL pentru București, staful de campanie era conștient de neta superioritate a canalului de informare Antena 3 și de imposibilitatea unei confruntări directe cu acesta; din această cauză au preferat să își orienteze eforturile către alte zone; frica aceasta de dvs. și de A3 se observă în declarațiile liderilor PDL (contrastând cu slăbiciunea partenerilor dvs. de alianță, care rareori sunt considerați adversari);
    3) ”curățenia” membrilor noului partid, care nu sunt implicați în scandaluri politice; notorietatea acestora.
    Vă rog să vă gândiți la această idee. Nu este nevoie să-mi aprobați comentariul.

    Vă mulțumesc,
    Bogdanel

  13. NEBUNUL, DE LEGAT

    Don Lăzăroiu latră
    Cum câinele de şatră
    Scăpat într-o latrină.
    Iertaţi-l, Băsescu e de vină.

    De ieri precum văzurăţi, marele bărbat
    A început iar cura…de căcat.
    Uimind ambasadorii, cât este de ratat,
    Săracul Preşedinte suspendat,
    Nu-i dubiu pentru nimeni, a turbat !
    Dar se interesează cât costă un halat.
    …Nebunul, de legat.

  14. @bogdanel
    Ideea ta in mod practic ar putea sa devina IMEDIAT realitate.Nu e greu sa realizezi ca prezentatorii emisiunilor Antenei 3 ar putea castiga DETASAT TOATE alegerile, in cazul in care s-ar infinta un partid politic.
    Totusi ideea ta prezinta o problema ,ba chiar una foarte mare.In prima faza acestia ar castiga , dar apoi postul TV ar pierde din credibilitate si ar trebui inlocuiti toti acesti oameni.
    Urmand aceasta idee ,postul Antena 3 s-ar transforma intr-un nou OTV ,care isi sustine propriile interese si ar disparea acel prag ( care ii ofera Antenei 3 impresionanta cota de piata ) ,acel sentiment pe care il traiesc cei ce privesc , de NEAFILIERE POLITICA a acestor prezentatori la nici un partid politic.
    Sentimentul populatiei de incredere in informatiile oferite ar disparea din simplul motiv ca ar fi deschisa si probata , usa catre afirmatii de genu : SI ASTIA VOR O PARTE DIN CIOLAN. Ori fac politica , ori televiziune. E normal sa tina cu ei si au si televiziunea sa se sustina.
    Din punctul meu de vedere , ar fi o greseala IMENSA.
    Antena 3 si prezentatorii ei , oricum au anumite afinitati politice ,care au fost recunoscute ,e suficient .
    Antena 3 are audientele pe care le are din simplul motiv ca ofera senzatia ca sunt IMPARTIALI. Nu sustin pe nimeni , ci doar adevarul.

  15. Iulia Motoc, judecător la Curtea Constituţională: „Controlul constituţional poate împiedica tirania majorităţii“

    Doamna Motoc cu asa o declaratie anticonstitutionala s-a auto-exclus din CCR.
    Dansa nu a citit Constitutia care spune „poporul e suveran” nu TIRAN!
    Ce face Parlamentul? Nu o cheama la raport? Nu pot niste indivizi rupti de realitate sa decida soarta majoritatii!

  16. Si totusi un astfel de om ca Lazaroiu e consilier prezidential?? Oare ce-l consiliaza si pentru binele meu, o biata anonima din tara asta.

Comentariile sunt închise.