In urma declaratiilor mele, unitatea USL a fost reafirmata, iar alianta pare ca si-a regasit propriul drum.

Nu pot forma un tandem cu șeful statului, Traian Băsescu, și nu-l voi pune pe acesta premier. Nici Băsescu, nici Udrea nu au nimic în comun cu dreapta.”

„Ne vedem de treaba inainte, avem USL inainte, (…) avem lucruri serioase de facut.”

13 COMENTARII

  1. CĂSĂTORIE DE CONVENIENŢĂ

    Niciodată nu mi-am explicat
    Cum de le ştie Crin pe toate ,
    Dar un lucru totuşi, i-a scăpat :
    Dragoste cu sila nu se poate .
    (Biata ACD e deja pe moarte)

  2. Aveti perfecta dreptate! Basescu si gasca lui trebuiesc inlaturati de la putere cat mai curand pana nu intoxica intreaga tara cu mentalitatea lor securista .

  3. asa trebuia sa se intample un bun politician cum este domnul voiculescu a redresat situatia care parea ca este cam in ceata sa zic asa.romania are nevoie de astfel de politicieni capabili si care stiu ce vor.

  4. Constructia USL trebuie sa mearga mai departe indiferent de micile pareri contradictorii care mai pot exista intr-o alianta.

  5. domnul crin antonescu a dovedit intotdeauna ca este indecis cu privire la pozitia sa politica…azi e cu unnul, maine ii intoarce spatele si se duce la celalalt si tot asa…cu astfel de oameni nu se poate inchega o alianta politica puternica…e mai bine asa. oamenii din USL sunt hotarati si stiu foarte bine ce au de facut…cu ei se pot face multe mulcruri pentru tara

  6. Ma bucur sa aud asta, USL-ul trebuie sa ramana unit pentru ca este singura formatiune care ne poate scapa de jagardeaua de la Cotroceni. ;)

  7. E bine ca inca mai exista cineva care pune interesul romanilor mai presus de propriul interes. Tineti-va de ei, domnule Voiculescu, pentru ca altfel o sa uite iar de ce i-am votat!

  8. Atata timp cat actiunile dumneavoastra au efect benefic asupa aliantei, nu cred ca poate cineva sa critice. Scopul final este mult mai important decat micile rani ale orgoliilor.

  9. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi cam așa :

    „Pe vremea când traian băsescu și familia sa bogătașă locuia în palate , iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe …Bucureștiul avea un centru unde boierii și moșierii băsiști se urcau pe scari de marmură . Și mai avea și mahalale nesfarșite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul.
    Până când disperați de ură și încovoiați de poveri și săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
    Și l-au făcut una cu pământul pe moșierul cel mongol .
    Și după aia nici un gitănștain n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Șerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător și implacabil . E doar o chestiune de timp , de opurtunitate și nu de conjunctură.
    Cu voia sau fără voia unora sau altora de peste mari si tari . Fiind marii profitori ai domniei criminale , păgâne ,tătărești , drăcești și blestemate a celui ce a fost Traian Băsescu.

  10. .

    ÎNTREBARE : este adevărat că leprele băsiste au o „scriptură” a lor în care scrie negru pe alb că
    „președintele” e mai presus de Dumnezeu ?
    .
    RĂSPUNS : Nu.

    scrie că-i mai presus decât Cristos .
    Împerecheat cu Dumnezeu .

    Adică DĂ DÎMPREUNĂ !!!!

    ~~~ ~~~

    Ps : eu ȘERBAN am scris aceaste lucruri frumoase .
    Și-încă multe altele , și mai frumoase !!!

Comentariile sunt închise.