Aug 22

In fiecare rau există, intotdeauna, si un bine, oricat de greu ar fi de identificat, initial.

In legatura cu mine s-au spus, in timp, multe neadevaruri. Unele au fost generate din rea-credinta, altele – din prejudecati pur omenesti sau necunoastere.

Mai mult, la inceptul anilor ’90,  Petre Mihai Bacanu a alimentat constant, timp de 7 ani, ca o picatura chinezeasca, mitul ca eu as fi administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai putin, ca eram mana dreapta a dictatorului, “omul din umbra”, “eminenta cenusie” a vechiului regim.

Ulterior, o comisie guvernamentala condusa de Mugur Isarescu, o comisie parlamentara si o instanta de judecata au concluzionat ca aceste conturi nu au existat. M-am ales cu nevinovatia pronuntata de justitie, conform hotararii 531/08.04.1997 si cu scuzele publice ale domnului Bacanu, insa acest mit a ramas.

Afirm in fata lui Dumnezeu ca tot ce am realizat in viata, am realizat prin munca, multa si cinstita.

Suspiciunea nu s-a spulberat insa, bazata partial pe povestea lui Bacanu, pe infinite interpretari dar si pe ideea comuna ca oamenii de afaceri obisnuiesc sa isi plaseze banii in conturi bancare din strainatate.

In incercarea de a clarifica aceasta suspiciune  solutia mi-a fost oferita, nesperat, de judecatoarea Camelia Bogdan.

In decizia sa istorica scrie, referitor la confiscarea averii mele:

“……… asupra bunurilor mobile si imobile, inclusiv asupra conturilor societatilor comerciale la care acesta figureaza ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate, care se vor identifica in cursul punerii in executare a prezentei dispozitii de indisponibilizare.

Organele de cercetare penala ce vor fi desemnate de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie si Administratia Finantelor Publice a Sectorului 1 Bucuresti care vor colabora cu:

a. Biroul pentru Prevenirea Criminalitatii si de Cooperare cu oficiile de recuperare a creantelor din statele membre ale Uniunii Europene din cadrul Ministerului Justitiei in calitate de oficiu national pentru recuperarea creantelor in domeniul urmaririi si identificarii produselor provenite din savarsirea de infractiuni sau a altor bunuri avand legatura cu infractiunile;

b. Agentia nationala de Administrare Fiscala;

c. Oficiul National al Registrului Comertului;

d. Oficiul National de Prevenire si Combatere a spalarii banilor;

e. Autoritatea Nationala  a Vamilor;

f. Garda Financiara;

g. Banca Nationala a Romaniei;

h. Inspectoratul General al Politiei;

i. Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate imobiliara;

j. orice alta autoritate sau institutie publica, inclusiv cele responsabile de gestionarea, administrarea si valorificarea bunurilor asupra carora au fost instituite masuri asiguratorii precum si a celor care fac obiectul confiscarii speciale si va incunostiinta Curtea de Apel Bucuresti sectia II penala, rezultatul verificarilor”

In continuare, Camelia Bogdan scrie ca dupa identificarea bunurilor urmeaza inghetarea acestora, comisii rogatorii etc.

Cu alte cuvinte, toate autoritatile sau institutiile cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, vor cauta bunurile mele mobile sau imobile in tara si in strainatate.

 Decizia Cameliei Bogdan raspunde astfel la o intrebare care m-a preocupat ani la rand:

CUM SA II INCREDINTEZ PE ROMANI CA NU AM SOCIETATI, CONTURI, BUNURI MOBILE SAU IMOBILE IN TARA SAU STRAINATATE?! SAU CA LEGENDARELE CONTURI ALE LUI CEAUSESCU CARE AU AJUNS LA VOICULESCU NU AU EXISTAT ?

Nadajduiesc ca rezultatul cercetarii ample va confirma acest lucru si va face lumina asupra acuzatiilor nedrepte din ultimii 25 de ani. Atunci vom vedea cine minte : Voiculescu sau camarila lui Basescu.

Pentru mine e foarte important ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt, si nu asa cum doresc sa ma prezinte adversarii mei politici in serialul “Defaimarea lui Voiculescu”, regizat de ambitiosul domn Basescu.

Voi  solicita Curtii de Apel rezultatul cercetarilor extraordinare si le voi pune la dispozitia opiniei publice. Sper ca atunci se vor clarifica,  pentru toata lumea, acuzatiile nedrepte pe care le duc pe umeri de 25 ani.

Credeti-ma, nu e usor sa lupti cu neadevarurile timp de doua decenii.

Nu am tratat cu indeajunsa atentie aceasta constructie care a capatat proportii fabuloase in timp  si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine.  Am crezut ca faptele sunt cele care ar trebui sa vorbeasca despre oameni.

Celor care nu ma cunosc si ma insulta la ordin sau din razbunare (cazul lui Sorin Oancea), le urez sanatate, putere de munca si capacitatea de a se bucura de lucrurile rele sau nedrepte care se petrec in jurul lor.

Acelor care ma cunosc, le multumesc pentru sustinere si incredere necurmata. Ii asigur ca ii pretuiesc in aceeasi masura.

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

90 Responses to “Scrisoare deschisa”

Pagini: « 1 [2] Show All

 1. 51
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  O STIRE MAI VECHE DAR FOARTE ACTUALA

  DECE ANTENA 3 NU I-A UN INTERVIU AMIRALULUI ISRAELIAN NOAR ?
  DECE ?
  DECE ?
  DECE ?

  FRANCEZII PREGATESC EXTRADAREA LUI TRAIAN BASESCU.

  In urma cu doua zile am avut o audienta la Consulatul General al Frantei
  de la New York. Subiectul a fost cererea mea adresata autoritatilor franceze de
  a deschide o ancheta in legatura cu crima infaptuita la Rouen de catre Traian Basescu actualul presedinte a Romaniei. Este vorba de incendierea a 38 de nave
  si falsificarea probelor. Faptele au fost recunoscute la o emisiune a postului de televisiune Prima TV, din 23/24 1998.
  Cu aceasta ocazie am fost pus in legatura cu un membru al serviciului secet francez cu care am avut o discutie ” confidentiala”. Am primit doua informatii de
  extrema importanta. Prima : Presedintele Frantei a ridicat orice interdictie politica in legatura cu ancheta desfasurata de autoritatiile franceze .Daca prima era de asteptat a doua ma surprins. Arestarea lui Shimon Noar „face parte din mult asteptata revansa a Frantei impotriva unui presedinte criminal” Fuga lui Shimon Naor seamănă cu dispariţia din România a altui infractor, singurul terorist al ţării dovedit de justiţie, Omar Hayssam. Israelianul de origine română a fost arestat pe 25 august 1999 pentru contrabandă prin afacerile cu armament derulate cu ţări supuse embargoului. Un alt element, în afara similitudinii dintre dispariţiile celor doi, este că Naor şi Hayssam erau parteneri de afaceri. . Legaturile intre Noar si Omar si Basescu au fost documentate de diferite servicii occidentale.Francezii stiu de implicarea lui Basescu in procesul rapirii si al operatiunii de al face scapat pe fostul general israelian. Ei stiu din anchete ca Noar va vorbi si ce va vorbi.
  Stirea ca Shimon Naor a fost prins de Interpol la Paris si va fi extradat in Romania, anunta sfarsitul clanului Basescu. Francezii se răzbuna pe crima de la Rouen, care, doar în 1981, a costat statul francez 12 milioane de dolari. Arestându-l pe Shimon Naor ei pregatesc arestarea vinovatului principal.
  Robert Horvath New York

 2. 52
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK 
MANEUA CUCERESTE AMERICA


  Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste „A GIPSY IN THE TREE”. Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici ,cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

  DOCUMENTELE PRIMARIEI STAU LA DISPOZITIA ORICARUI ZIAR SAU BLOG CARE VREA SA LE PUBLICE.

  CONTACTATI BLOG ROBERT HORVATH DEVA AMANUNTE DESCHIDETI

  LA ARTICOLUL- BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK

  (

 3. 53
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul =Un răspuns corect al dlui Klaus Wernwr Iohannis, bun de intrat în capul altora – „Nu partidele votează Președintele, oamenii votează!”=, pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 4. 54
  - Ş E R B A N - Says:

  Fasciştii băsişti se împart în două categorii distincte : criminali de stat şi dușmani ai poporului.
  Între aceste categorii există o singură diferență esențială , definitorie :
  unii merită moartea de un milion de ori ,
  ceilalți numai de o mie de ori .

 5. 55
  - Ş E R B A N - Says:

  Crimele , trădările şi închinarea țării la străini nu beneficiază de prescripții.
  Nimeni dintre complicii regimului trădării patronat de moşierul Băsescu să nu se iluzioneze metafizic.
  Traian Băsescu nu e nemuritor.
  Şi nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a țării.
  Şi nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveştile cu proşti.
  Şi nici ca-n filmele americane , pentru handicapați.
  Şi nu mai e mult şi vin socotelile.
  Alea mari.
  NOI nu vom avea nevoie nici de tribunale , nici de „justiții” mincinoase , nici de „judekăți” trucate , sekuriste .
  Nici de prokurori gestapovişti.
  Şi nici de Сurți „supreme” care-s înțesate cu judecătoare hoațe , kurve , lepre , fasciste şi băsiste.
  Noi nu ne vom încurca în hârțoage ca bucherii , ca intelectualii.
  Poporul vrea DREPTATE . Nu fofârleală .
  Poporul VA AVEA dreptate .
  Dreptate Românească , nu solomonăreli .
  Dreptate , nu pălăvrăgeli anapoda . Dreptate , nu gargară de bucheri . Dreptate , nu fățărnicii de maflări . Dreptate , nu minciuni de pleşi şi tizmăneni . Dreptate , nu bolboroseli de „filozofi” hârciogi şi „înțelepți” . de spioni şi trădători .

  Dreptatea poporului ; nu mascarăzi de ghiutănştaini .

 6. 56
  - Ş E R B A N - Says:

  pentru Horvath Robert , aşa-zis „cineast” (?!?)

  Ai întrebat , îți răspund :

  Varanul este de aur şi la propriu şi la figurat . De ce este de aur ? simplu : pentru că aşa a hotărât poporul .
  Daca nu admiți acest lucru înseamnă că te pui în contra voinței poporului . Că îl sfidezi .
  Asta deobicei se pedepseşte .
  Nu-ți spun cum , că o să afli şi singur .
  Dacă nu-ți convine răspunsul sau dacă te deranjează viitorul sumbru ce ți s-a rezervat , mergi şi fă reclamație . La idolul tău bicisnic şi mare trădător de țară . La Ion Mihai Pacepa .
  Pe care văd ca îl ridici în slăvi înalte , ca pe un principe . Ca pe o beizadea scârboasă .
  Închină-te la el şi zi că-i dumnezeu !!!
  Şi caută-l şi firtiseşte-l şi glorifică-l intens şi pe ălalaltul : adică pe Ghiutănştain , care e un dumnezeu şi mai mare . Pentru că e de soi mai „nobil” , mai bun . E soi de împărat al lumii !!! Drept pentru care în fața ăstuia din urmă să-ți faci cruci multe şi să te prosternezi adânc , ca la biserică …
  Evident şi unul şi celălalt sunt „mari” şi „dumnezei” pentru tine şi pentru cei ca tine . Nu pentru noi .

 7. 57
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul „Cum poate dl. Victor-Viorel Ponta să evite contestațiile împotriva candidaturii sale la funcția de Președinte al României?”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 8. 58
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  TOT CURAT CA LACRIMA !
  ROBERT HORVATH SUA says:

  O carieră de peste 20 de ani în politică: Competență, perseverență, cinste și patriotism. Aceiasi placa. Lipseste biblia.

  Interviu Ioan Ghișe
  ROBERT HORVATH SUA august 27th, 2014 a spus:
  DOMNULE GHISE SUNTETI UN SECURAN ORDINAR !
  Aveti aceleasi sanse ca Ben Laden.
  In afara ca sunteti securist ma deranjeaza profund…… ca aveti mutra de
  securist. Va cunoaste tot Brasovul .
  Ma deranjeaza mai putin notele informative.
  “Mă angajez să sprijin în mod secret şi organizat organele de Securitate (…), să informez în mod real despre orice fapte îndreptate împotriva securităţii statului, indiferent de persoane sau grad de rudenie“
  Aceasta declaratie
  DA.

 9. 59
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul “De ce Guvernul trebuie să adopte ordonanța de urgență sub președinția Președintelui României” (I)-(III), pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 10. 60
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul “Dl. Cristian Diaconescu a înfrânt! “, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 11. 61
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  VARANUL SE CREDE SMECHR SI NE INSULTA INTELIGENTA !

  Redactie
  Aceiasi tactica de cenzura indirecta.
  Blogul sta inchis ca si Varanul.
  Deodata acesta trece la un nou editorial si zecile postari negative
  raman necitite.
  Degeaba …adevarul nu poate fi ascuns.
  Ceausecu a avut conturi. Nu a murit impuscat sarac……. cum seful tau
  incearca sa ne aburesca.
  A fost mai bogat ca Peron si Marcos la un loc.
  Cu respect pana la urmatoare cenzurare

 12. 62
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul „O mârlănie inadmisibilă din partea unui fost ministru de Externe”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 13. 63
  Traian Băsescu - Says:

  Sânt președintele României . Sânt cel mai mare şi cel mai deştept dintre români . Vorbesc întotdeauna numai adevărul .
  Vă spun :

  eu vă vând pe voi .
  .
  .
  .
  vă vând . vă vând . . . VĂ VÂND . vă omor

  vă vând . vă vând . . . VĂ VÂND ……………………….. VĂ OMOR .
  ….

 14. 64
  Robert Horvath Blog Says:

  Serbanele.
  Tanar securan lingator de licurici de aur.
  Pacepa este seful contra spionajului pentru europa de est si tarile
  baltice. Un specialist . Un om cu care presedintele Obama se sfatuieste de doua ori pe saptamana.
  Daca Varanul de aur ,argint, bronz si tinichea merge pe mina evreului bolsevic
  Naum a-si merita soarta. A-l vei linge multi ani inainte.
  Sau nu vei avea ce linge. Procesul ICA nu este politic ci un proces aranjat de
  de prietenii varanului care simt pericolul american.
  Deocamdata vor sa nu vorbeasca. Maine vor face sa nu vorbeasca deloc.
  Sunt dusmanul de moarte a varanului dar nu I-am negat talentul si inteligenta
  nativa. In fond Pacepa a-l sfatuieste de bine. Joci pe ulita noastra sau nu o sa mai joci deloc.

 15. 65
  Robert Horvath Blog Says:

  Varane smecheras
  Ceausescu era un taranete smecher mai mare ca tine.
  Stia cu perestroica se apropia sfarsitul.
  Conturile din strainatate erau gata sa plesneaca.
  Au plecat din tara camioane cu lingouri de aur.
  Transporturile au fost facute cu ajutorul americanilor.
  in schimbul armelor rusesti de ultima tehnologie.
  Ceausescu nu a avut conturi ?
  Superi inteligenta multora.
  Nu si a lingatorilor fundului tau de aur.
  Dar ai o sansa. Dovedeste ca tu varane smecheras nu ai avut de
  aface cu ele,
  Dovedeste. Sau zece cotoronti cu totul si cu totul de aur sunt numai
  Inceputul.
  Ultimele ceculete americane au disparut din cauza revolutiei organizate
  de securani.
  Americanii vor banii inapoi.

 16. 66
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  BASESCU SI-A ……….. NOROCUL !
  Dupa Libia ….Siria

  PILOTI ROMANI TRANSFERATI DIN LIBIA IN SIRIA !

  MApN a precizat, pentru Mediafax, solicitat sa comenteze informatiile potrivit carora liderul libian Muammar Kaddafi a recrutat mercenari inclusiv din Romania pentru a lupta impotriva fortelor opozitiei, ca „nu este vorba despre persoane care sa faca parte din cadrul MApN”. Anuntul trebue citit invers conform informatiilor servicilor franceze.
  Romanii, ,sunt piloti folositi pentru a compensa lipsa acuta de oameni, in conditiile in care majoritatea celor care pot pilota avioane si elicoptere au dezertat sau refuza sa-si bombardeze conationalii, pretind surse rebele citate de al-Awsat si preluate de BBC News.
  Aceleasi surse spun ca o dovada in acest sens e faptul ca pilotii avionului doborat in Ras Lanuf aveau documente de identitate romanestila ei.
  Documentele gasite de serviciile franceze dovedesc ca lovitura militara din Ciad a fost organizata de Basescu. Urmeaza documente terminale.
  VOI REVENI CU DOCUMENTELE SERVICIULUI FRANCEZ CARE SPUNE ” PILOTI CU GRAD SUPERIORI ACTIONEAZA IN LIBIA CA URMARE A UNEI INTELEGERI SECRETE GADDAFI – BASESCU. CONCLUZIE …..LIBYA REPREZINTA LATUL DE GATUL PRESEDINTELUI ROMAN.
  Robert Horvath Deva
  Corespondeta speciala din New York

 17. 67
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul „Numele poate sa fie un avantaj sau un handicap pentru un candidat la functia de Presedinte al Romaniei?”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 18. 68
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  LUMPENII LA PUTERE
  ELITA TARII PIERE !
  Sunt calatorit in jur de lume. Cunosc deasemenea societatea
  romaneasca .
  Inainte de comunisti romanii aveau toata consideratia occidentului.
  Un roman la Paris era privit la fel ca un italian, spaniol etc.
  MOTIVUL : ELITA SUS
  NEAMUL PROST LA LOCUL LUI
  JOS

  Comunismul a distrus fizic si moral elita la canal si inchisori.

  LUMPENUL CEAUSIST
  Baza societatii TARANUL a fost dus la orase sub idealul
  industrializarii.
  EL NU A DEVENIT PROLETARIAT INDUSTRIAL
  CI LUMPEN .
  NICI TARAN NICI ORASAN.

  LUMPENUL MAJORITAR

  REVOLUTIA A PUS BAZELE STATULUI MAFIOT
  Cine avea bani in 89 ?
  Securistii si tiganii.
  Cei mai tari cei din comertul exterior

  STATUL DE TIP MAFIOR ESTE O ALIANTA INTRE CLANURILE TIGANESTI
  SI CLANURILE SECURITATII.
  Lupta politica este doar razboiul pentru ciolan a diferitelor clanuri.

  ASISTAM LA CATEVA FENOMENE MAJORE

  1- MANA DE LUCRU SI CU MICI EXCEPTII CREIERUL, A PLECAT
  2 – PRODUSUL INDUSTRIAL ESTE SUB 89
  3- 3% DIN POPULATIE DETINE TOT CAPITALUL. RESTUL MIZERIA MATERIALA SI BATAIA DE JOC,
  4 ECONOMIA REALA ESTE O INVENTIE .

  ROMANIA ESTE UN STAT COMPLET DEZINDUSTRIALIZAT
  CU AGRICULTURA LA PAMANT !
  Bugetarii, pensionarii si asistatii socil depasesc ca numar pe cei
  care muncesc pentru sustinerea lor.

  MANELIZAREA ROMANIEI
  TIGANII DEVIN MAJORITARI.
  CLANURILE TIGANESTI PREIAU PUTEREA.
  PUTEREA ECONOMICA DEVINE POLITICA

  CE ESTE DE FACUT
  IN PRIMIL RAND
  RECUNOASTEREA REALITATII
  SI
  TREZIREA !

  ATENTIE : ROMANIA SUBZISTA PRIN BANII VENITI DIN STRAINATATE SI
  ECONOMIA LA NEGRU.

  Clasa de mijloc nu exista si este in formare. Antreprenorul roman-o inventie.

  NOUA REVOLUTIE …..A MAMALIGII CARE EXPLODEAZA ….CATEODATA .
  TREBUIE SA DUCA LA O INVERSARE A VALORILOR

  ELITA SUS ……

  PS Am crezut ca pot lupta mai de singur impotriva tuturor.
  M-am inselat si sunt invins ?

 19. 69
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul „De ce atrage și, în egală măsură, respinge dna Elena Udrea?”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 20. 70
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul „Din nou despre dna Elena Gabriela Udrea” (I)-(VI), pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 21. 71
  Terapie Says:

  Exista o teorie care spune ca fiecare om este bun nativ si fiecare actiune a sa este determinata de o intentie buna 🙂 Asa sa fie ?

 22. 72
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  VARANUL LUAT LA BANI MARUNTI !

  Doresc ca Varanul sa dea o explicatie
  despre stergerea comentariilor mele.
  Va urma un drept de replica si ….LA REVEDERE !

  Se pare totusi ca este o initiativa mai mult sau mai putin personala
  a redactorului local.

  Nu vreau sa ma grabesc cu concluziile…….
  Oricum Varanul este infiltrat de sus si pana jos.

 23. 73
  Jak Says:

  2oo.ooo nu e asa de mult. Se poate.
  Ajuns presedinte, va gratiez si recladim Romania.
  Cititi-mi blogul, e platforma castigatoare.
  22 septembrie e limita depunerilor semnaturilor.
  Cele bune,

  Jak Neumann
  http://eduardjakneumann.wordpress.com

 24. 74
  - Ş E R B A N - Says:

  Români : priviți-l pe Traian Băsescu aşa cum este în REALITATE
  Priviți-l cum se manifestă atunci când crede tâmp că nimenea nu-l vede .
  Dar eu , …. , eu văd şi când nu văd
  Şi tocmai l-am văzut
  Acum vă spun şi vouă
  Ca să aflați cu toții .

  ***

  Băsescu îi urăste năpraznic pe Români
  din toata goliciunea hâdă a sufletului sau strâmb , venetic şi străin de neam şi de pământul acestei țări .
  Şi-atunci când crede că nimenea nu-l vede … se schimbă-îngrozitor la față , privirea i se tulbură precum a duhurilor-rele … scrâşneşte urâcios , lugubru şi dement din dinți , mai-mai să şi-i zdrobească .
  Urlă , înjură , zgârie cu ghearele pereții sălașului oribil unde zace şi căruia îi zice fraudulos „cabinet prezidențial de lucru”.
  De l-ați vedea , ați zice că-i un maghiosnic dement , drăcesc şi apucat de streche !
  Rage şi scuipă balele-i grețoase pe drapelul țării , bălmăjind în acelaşi timp blesteme oribile în contra noastră , a poporului .
  Blesteme guturale , rostite în limba lui lătrată , ancestrală şi-cea-adevarată : tătăreasca .
  Limba năvălitorilor , a sălbaticilor , a criminalilor şi a duşmanilor civilizației omeneşti.

  Când pe moment se potoleşte , iese cu perversitatea specifică asiaticilor la televizor şi ne urează „La mulți ani Români” şi „Trăiască drapelul nostru național”
  După care scuipă iarăşi groaznic pe drapel . Şi face asta în batjocură şi cu dispreț , cu mare satisfacție şi cu ură multă şi mongolă .
  … şi-i zice mândru târâturii „imperiale”, boarfei , scârbei zisă EBĂ (kurvă , ciochistă , botoxată , analfabetă şi europarlamentară ) : să crape draku toți valahii ăştia !!!
  Apoi încremeneşte ca nebunii ; stă drepți , solemn … şi urlă :
  Traiască Laszlo Tökeș ! traiască Viktor Orban ! TRĂIASCĂ MIKLOȘ HORTHY !
  Ah ! l-am uitat pe Laszlo Köver , regele fasciştilor în viață . Scuze !
  Că ăştia m-au salvat la referendum atunci când m-a zdrobit poporul …
  Cum m-au scăpat de furia românilor cei idioți şi coropcari acum doi ani !
  Ce le-am făcut atunci otrepelor valahe !!! Cum i-am batjocorit , cum le-am strivit făpturile !
  Cum le-am luat zilele din ei şi libertatea pe care şi-o câştigaseră prin vot , ca proştii !
  Şi cum i-am mai călcat pe capete cu ajutor străin ! Cu intervenționişti , spioni şi sabotori aduşi de pretutindeni . Cu ghiutănştaini şi redingi . Cu merkăli şi barroşi . Cu cămătari tâlhari şi-americani . Cu tot ce e dihanie deşănțată de prin străinătățuri şi strâmbăciune duşmănoasă de români .
  Atunci la referendum am fost într-o primejdie mare . Era să dau de dracul ! Mă spulberau Românii ăştia păduchiari de nu-mi erau măreții unguri chiar ca frații !!! Ei m-au scăpat de furia românilor cei coropcari acum doi ani !
  Deci lor le sunt dator vândut , cu tot ce am .
  Deci : Glorie lor .
  şi Cinste mare lor .
  Le datorez : supunere şi ascultare …
  Şi-n schimb , voi rupe-n două la Români !
  Le iau şi zilele din ei ; acelea blestemate ce le-au mai rămas .
  Crăpa-r-ar toți odată , pân`la unul !
  O să-i învăț eu minte …. doar am timp destul şi sprijinul străinătății pentru asta !
  De data asta nu-mi mai scapă otrepele nevolnice , valahe . . .
  Lăsați pe mine …
  îi RUP .
  îi SPULBER .
  îi FĂRÂM .

  îi vând . îi vând . ÎI VÂND . îi omor . ÎI OMOR !

  POST SCRIPTUM : Păi dacă l-ar vedea poporul pe-acest perfid Traian Băsescu ce face şi cum face … întocmai şi la fel precum v-a fost descris aicea …
  … atunci , n-am dubii : I-AR DA FOC . CU TOTUL .

 25. 75
  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  Drept de replica
  @ Serban
  pentru Horvath Robert ,

  Ai întrebat , îți răspund :

  Varanul este de aur şi la propriu şi la figurat . De ce este de aur ? simplu : pentru că aşa a hotărât poporul .
  Daca nu admiți acest lucru înseamnă că te pui în contra voinței poporului .

  DECE POPORUL NU FACE REVOLUTIE SA-L ELIBEREZE PE VARAN ?
  DECE MILIOANE NU SE INDREAPTA
  SPRE RAHOVA ?
  DECE ? DECE ?
  Dece

 26. 76
  nicu Says:

  Am prezentat un dosar cu cateva sute de pagini, domnului Adrian Calin cu privire la privatizarea frauduloasa de la SC Frottierex SA. Statul si in egala masura actionarii, au fost furati de 25 milioane Euro, cu sprijinul politiei si parchetului.
  Cred ca prezentarea acestui dosar, poate dezvalui cum se fura o fabrica sub ochii nostri.

 27. 77
  - Ş E R B A N - Says:

  Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi aşa :

  ” Pe vremea când traian băsescu şi familia sa bogătaşă locuia în palate cu policandre de cleştar iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe … Bucureştiul avea un centru unde boierii şi moșierii băsişti se urcau pe scări de marmură .
  Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de graşi şi leneşi .
  Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; şi-şi lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime şi ciocurile lacome de moşieri jnapani , obezi şi bine îmbuibați.
  Apoi îşi povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau şi oropseau poporul .
  Cum îi bagău în închisori pe oameni.
  Ei dimpreună cu tâlharul ,
  cu bimbaşa vânduților ,
  cu regele moşierilor . CU TRAIAN BĂSESCU .

  … Şi Bucureştii mai aveau pe-atuncea şi mahalale nesfârşite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …

  . . . Până când disperați de ură şi încovoiați de poveri şi săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
  . . . Şi l-au făcut una cu pământul pe moşierul cel mongol .
  Dedimpreună cu complicii lui moşierii şi cu toată liota de asupritori jăpkari şi duşmănoşi de țară şi de om pe care o strânsese lângă el . Şi i-au rupt în bucăți . Şi au hrănit cu ele porcii .
  … Şi după aia nici un ghiutănştain şi nico nulandă n-a mai călcat prin țara românească ”

  Ei bine , eu Şerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător şi implacabil . E doar o chestiune de timp , de oportunitate şi nu de conjunctură.

  Cu voia sau fără voia Americanilor şi-a celor ce l-au sprijinit de acolo.
  Marii tâlhari şi profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăceşti şi tătăreşti a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol (şi moşier).

 28. 78
  Valeriu Mangu Says:

  Articolul ” O lege care aruncă în aer rezultatele alegerilor din afara granițelor pentru funcția de Președinte al României” (I) – (III), pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 29. 79
  - Ş E R B A N - Says:

  vă spun despre :

  – INTELECTUALI SLUGARI . TRĂDARI , CRIMINALI ŞI BĂSESKARI –

  Intelectualii băseskari sunt mincinoşi , fățarnici . Sunt aroganți , se umflă-n pene ca păunii .
  Intelectualii băseskari sunt dubioşi şi putrezi . Bodogănesc minciuni sfruntate , de bucheri . În scop murdar , de-a înşela poporul .
  Intelectualii băseskari nu înțeleg poporul şi sunt împotriva lui . Şi complotează şi urzesc în contra lui .
  Intelectualii băseskari se înhaită cu duşmanii țării , cu străinii . Şi spionează pentru ei . Şi se mândresc cu asta .

  în sensul acestor axiome voi dizerta şi voi descrie aceste specimene aşa cum sunt şi aşa cum merită … şi vă voi arăta această clică în întreaga ei „splendoare ” !!!
  citiți mai jos ca să vedeți cu toții adevărata față a acestei liote obraznice , duşmană de român , de om şi de popor .

  Falsa , abjecta „intelectualitate” băseskară , cea anti-umanistă , fascistă , anti-românească şi „de dreapta” – din care răpăditurile duăjdoiste , iceriste şi spioane fac cu netrebnicie parte – a fost şi va râmane întru-totul îngrețoşătoare ..

  Spun asta pentru că n-am văzut printre ei Kanți , ci Pleşi .
  N-am văzut Heideggeri , ci Liicheni .
  N-am văzut Feuchtwangeri , ci Patapievici spioni , ciochişti şi sekurişti .
  N-am văzut Truman-Capoți , ci „сolonei” Turceşti abjecti , slugari . Fugăi de colo până colo .
  N-am văzut Pascali , am văzut Tizmăneni transfugi , criminali , pacepişti , escroci , trădari şi arivişti .
  N-am vazut Alberți Camiuşi , am văzut Ion Cristoi . Claponi borțoşi şi utecişti . şi legionari . şi băseskari . şi asta dedimpreună şi-n acelaşi timp .
  N-am vazut Marquezi , am văzut Cărtărărăşti mizeri , pornografi şi libidinoși , avizi de pomeni şi de huzmeturi băsekare . Ca milogii.
  Turmă de nonvalori , dar profitori.
  Turnători , dar ipocriți .
  Moralişti , dar codăi şi homosexuali notorii …

  Acesta-i adevărul şi de aceea Pleşii , Liichenii , Turceştii , „Coloneii” , Tizmănenii , Cristoii , Cărtarăştii , Patapievicii şi alte lighioane culturnice şi asemănătoare s-au înhămat ca bivolii la carul moşierului Băsescu (criminal , mongol şi proxenet) . Şi la kăruța sekurității băseskare !!!
  Acest „sublim” Băsescu fiind om de jos grobian ca porkul , soios , needucat … nu are nici cunoaştere dar nici pretenții : vrea doar să fie lins şi slugărit . Şi ridicat în slăvi înalte !

  Ceea ce indivizii numiți mai sus au şi făcut . Fără ruşine .
  Ca porcii.

  * * *
  În loc de încheiere …

  Această liotă obraznică de intelectuali criminali şi băseskari îşi va primi-n сurând „răsplata” . Şi „cadourile” .
  Cadouri scumpe .
  Răsplata le-am pregătit-o noi , poporul.
  Cadorile , tot noi poporul !
  Adică vor fi răsplătiți , „cadorisiți” şi bine-îndesați … cu ocne !
  Vor fi „îndestulați” cu Poarte Albe , cu Rahove şi cu Jilăvi .
  Să se îndoape cu culturi şi să se „înțelepțească” bine . Încârdăşiți şi cot la cot cu hoții , calpuzanii , violatorii şi kuriştii , frații lor !!! Şi alte soiuri „academice” asemănătoare lor .
  Să facă schimb de „experiențe filozofice „, extatice şi metafizice ; profunde , carteziene ! Ca hârciogii !!
  Aceasta e „răsplata” lor cea bine-meritată de-aici , de pe pământ . Nu de prin ceruri !
  Va fi loc bun . Va fi chiar „raiul” lor frumos !
  Olimpul lor şi visul lor !
  Miniunatul lor vis !

  * * *

 30. 80
  Valeriu Mangu Says:

  Articolele:

  1) „Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu = Dan Voiculescu II”
  2) „A dracului coincidență – suspendarea din funcție a Președintelui României în ziua de naștere a dlui Dan Voiculescu?”

  pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 31. 81
  - Ş E R B A N - Says:

  libertate lui Voiculescu . libertate . LIBERTATE ! ! !

  o cerem noi , poporul .

 32. 82
  Alexander Says:

  In definitiv si la urma urmei nu stiu cat de simplu se cladeste un trust de presa cum e Intact Media. Am sa va spun sincer domnule Voiculescu ca nu sunt tocmai increzator in crearea lui asa pe chin si truda. Trustul PRO era finantat bine mersi din strainatate, OTV-ul asisderea.

  Ceea ce a diferentiat de-a lungul anilor trustul dvs de altele au fost multiplele feluri in care oameni obisnuiti au primit ajutor nesperat pentru copii lor, pentru dramele prin care treceau, fundatiile si campaniile umanitare au fost aproape neegalate. Si asta atrage clar invidia.

  In plus nivelul de profesionalism din trust a fost mereu top-level. M-am uitat spre exemplu la cateva din emisiunile de la Nasul tv si ma intrebam daca oamenii aia se aud realmente vorbind, mie unuia mi-ar fi fost jena sa fac o emisiune care mai curand seamana a o sueta la un barbut. De labe1 teveu nu mai spun, inca n-au ajuns la nivelul ala, dar gradul de slugarnicie basista si de mizerie e la cote maxime.

  Nu fac tocmai o apologie trustului. Consider in continuare ca „Un show pacatos” e cea mai mizerabila emisiune produsa vreodata in Romania iar postul Antena Stars promoveaza puternic frivolitati si pitiponceli pe banda rulanta.

  E cert insa ca in ce priveste implicarea unora dintre jurnalistii din trust in problemele sociale, aceasta e indisputabila. Si in plus, cel mai important, rezonez cu ideile politice si sociale promovate la Antena3.

  Nu cred ca sunteti chiar asa fara pata domnule Voiculescu, insa sunt absolut convins, si cine nu e convins e fie imbecil fie de rea credinta, ca decizia asta aberanta de confiscare extinsa e o nedreptate mizerabila, e ceva ce nu mi-am imaginat vreodata sa se decida intr-o instanta din Romania chiar daca stiam bine cum merg lucrurile. E inadmisibil.

  Eu nu ma astept sa demonstreze ei nimic in privinta conturilor, eu ma astept si totusi sper ca aceasta decizie sa fie cumva atacata si intoarsa in vreun fel, e absolut absurd ce se intampla, si e absurd chiar daca sunteti vinovat chiar daca nu.

 33. 83
  Aurel Barbulescu Says:

  Domnule Profesor,

  Cu citeva luni in urma v-am atentionat ca va veti duce la Puscarie printr-o descoperire ce mi-a aratato Dumnezeu si ma-ti ignorat era o USE sa scapati si nu a-ti vrut sa ma ascultati, va mai spun inca odata si i-mi pare rau ca vo spun tot din partea lui Dumnezeu pacatul care va urmareste din tinerete va va aduce pedeapsa cu moartea si ar fi pacat daca nu vreti chiar in ultimul ceas sa ma ascultati Dumnezeu va mai da o sansa si va fi ultima ,unde si cum pot lua legatura cu cineva din familia dumneavoastra? si cu aceasta am incheiat

 34. 84
  Voiculescu îi râde în nas judecătoarei Bogdan: Nu mi-a găsit “averile nedeclarate” | Pagina de Politică | Parte din familia RV Says:

  […] cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din […]

 35. 85
  Pentru cine votez eu? | Voiculescu îi râde în nas judecătoarei Bogdan: Nu mi-a găsit “averile nedeclarate” Says:

  […] cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din […]

 36. 86
  DAN VOICULESCU, anunț de ultimă oră din PENITENCIAR: Să caute! Să caute bine și peste tot! | IxOO.info Says:

  […] cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din […]

 37. 87
  Dan Voiculescu trimite un nou MESAJ din închisoare: Să caute bine, peste tot, INDIFERENT cât ar costa statul român! - ActiveNews Says:

  […] cum am precizat și în scrisoarea deschisă din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu din […]

 38. 88
  DAN VOICULESCU, anunț de ultimă oră din PENITENCIAR: Să caute! Să caute bine și peste tot! Says:

  […] cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din […]

 39. 89
  Panică în rândul propagandiștilor : Voiculescu nu are avere ascunsă Says:

  […] 2014, am promis opiniei publice, românilor care mai aveau suspiciuni și celor care mă acuzau că m-am îmbogățit din banii […]

 40. 90
  Averea lui Dan Voiculescu (8) – adevarul Says:

  […] Printre cei care au picat in capcana propagandei s-a aflat si doamna judecator Camelia Bogdan care, in 2014, prin decizia penala pronuntata impotriva mea, a dispus acele cercetari extraordinare despre care am mai scris. […]

Pagini: « 1 [2] Show All

Leave a Reply