La data de 08.08.2014, prin Hotararea nr. 888 s-au dispus investigatii exhaustive, in tara si in strainatate, pentru localizarea averii mele nedeclarate.

Pana astazi, 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei nu au gasit nimic. Si nici nu vor gasi pentru ca asa cum v-am spus, nu am avere disimulata.

Pentru mine este important ca voi sa stiti ca sunt un om cinstit.

Am scris la Curtea de Apel, la Oficiul National de prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei.

Am scris la BNR, la Autoritatea Nationala a Vamilor etc

Pana acum, nimic.

Va tin la curent pentru ca imi doresc cu adevarat sa se afle odata pentru totdeauna daca Dan Voiculescu este sau nu om cinstit care nu are avere ascunsa.

 

6 COMENTARII

  1. Stiam ca a fost un proces politic de tip modern cu multe dedesubturi… :(
    off-topic: Cu ocazia Zilei Nationale a tarii noastre, voi felicita Romania si patriotii ei :: La Multi Ani Romania !

  2. Cu respect va salut domnul Voiculescu! Va felicit pentru toate realizarile si sper ca in curand sa redeveniti liber,Eu cred in nevinovatia dumneavoastra, dar asta este viata, trebuie sa ne luptam cu morile de vant! Mi-as dorii tare mult sa iau legatura cu dumneavoastra! va salut cu respect!

  3. Domnule Voiculescu foarte frumoase emisiunile cu toata echipa antena3 ca cea din 1 decembrie,va rugam sa vorbiti cu domnul gadea sa mai organizeze astfel de emisiuni si de craciun in care vedem marea familie a antenei3,sa vedem si momente din viata lor si umor cu badea si gadea

  4. Va intind o mina de ajutor deoarece consider ca avocatii dv nu au facut ce terbuie si pentru ca azi 5 dec judecatorii au hotarit sa-i dea unui criminal care a curmat 2 vieti doar 7 ani de puscarie, cu o terime mai putin decit a capatat Voiculescu care nu a omorit pe nimeni.

    Iata „secretul” pentru care ati infundat puscaria

    anunt imobiliar 1997:
    B|NEASA, 3200 mp, ( lac ), deschidere lac 15 ml, 15 $; tel.335.92.49 (0254)

    anunt imobiliar 2008:
    BÃNEASA,lac teren 2.000mp, 2.200 €/mp.tel. 0749.066.220

    Dupa cum vedeti diferentele sint enorme. Statul v-a taxat cu preturi 2008 pentru investitii facute anterior. Mai mult nu stiu cine a bagat in intravilan zona fostului strand(da, acolo era strand cu debarcader si ulterior dupa ce a fost lasat in paragina s-a plantat porumb!) caci inainte de 89 ala a fost teren agricol. Puneti-va oamenii la treaba ca stati degeaba la puscarie. e mailul meu din motive de securitate e unul aleatoriu.

    Daca veti pune pe cine terbuie sa cerceteze arhivele imobiliare o sa vedeti ca in zona din strada Garlei imediat dupa 90 s-a vindut si cu 5 dolari mp.

  5. Doamne mare! … Ma uit cu atata tristete la ceea ce ati scris mai sus si simt arzand in sufletul dumneavoastra atat de mult dorinta de adevar si sinceritatea! Stiti ce am tot urmarit sa vad pe chipul dumneavoastra de-a lungul timpului? Dar mai ales dupa declansarea procesului? Am vrut sa vad cat de mult si bine puteti simula inocenta si cinstea !!! Si n-am putut sa vad pata! Probabil ca ma vor acuza multi pentru ceea ce scriu acum, dar nu imi pasa. Sunt un om liber in exprimare! Motiv pentru care ma rog la Dumnezeu sa faca lumina si adevar in lumea asta stramba! Nu va urez Craciun fericit , pentru ca nu cred ca poate fi, in situatia asta, doar daca sunteti un martir si un vizionar! Vizionar mi-as dori sa fiti! Martir, in niciun caz! E nevoie de dumneavoastra in libertate! Va imbratisez marinimia sufleteasca si va daruiesc o creanga de brad virtuala, cu tot ce poate fi mai frumos ca si gand uman! La multi ani, domnule Dan Voiculescu! ( Alaturi de dumneavoastra cu inima si gandul, Emanuel Fercu)

Comentariile sunt închise.