Am citit intr-un ziar ca zilele trecute a avut loc o dezbatere la care a luat cuvantul si doamna judecator Camelia Bogdan.

Tema discutiilor a fost confiscarea extinsa si/sau confiscarea speciala (autoritatile trebuie sa se pronunte cum este posibila in fapt si cum se sanctioneaza disimularea confiscarii extinse sub prevederile confiscarii speciale).

Oricum, judecatoarei Camelia Bogdan i s-a demonstrat ca a gresit in ceea ce ma priveste, ca eu si familia mea nu avem avere ascunsa.

Rezultatul cercetarilor extraordinare dispuse prin sentinta nr. 888/A/08.08.2014 a daramat un mit construit cu consecventa de adversarii mei politici, o constructie care a capatat proportii fabuloase in timp  si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine. 

Iata textul raspunsului primit de la Tribunalul Bucuresti ca urmare a investigatiilor internationale realizate de Oficiul National de Prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din Infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei – institutie care face schimb de informatii cu oficiile corespondente din intreaga lume:

12

 

4 COMENTARII

  1. Buna seara! Aveti toata aprecierea si respectul meu. Va sustin moral din tot sufletul. Fiti tare stiu ca e ffff greu.

  2. Domnule voiculescu va scriu probabil a mia scrisoare,va admir pentru ceea ce faceti pentru tinerii talentati din tara.in aceea situatie sunt si eu sunt bolnava de o boala grava,am nevoie de un tratament urgent intr-o clinica din asia a crucii rosii.Fara acest tratament viata mea se va sfarsi in dureri.Din cauza acestei boli am suferit nenumerate discriminarii,data afara din parcuri,din institutii,si chiar am ajuns sa fiu data afara ,de la o terasa unde indraznisem sa vin ca si client sa servesc o cafea,sunt pictor ,absolventa de studii superioare,si tot ceea imi doresc este posibilitatea de a organiza expozitii de arta,unde sa imi fie vazute lucrarile….daca ma puteti ajuta in promovarea cazului meu,sau in privinta organizarii unor rxpozitii personale de arta,va rog contactati-ma.va doresc sanatate si credinta sunteti un patriot al neamului romanesc

  3. Buna ziua,
    Ma numesc Galatanu Marinica si va deranjez pentru doua minute cu rugamintea sa postati cateva randuri pe blogul d-voastra, despre copilasul meu, Nicolas Galatanu care sufera de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 si avem nevoie de suma de 33.000 de dolari pana la data de 20 aprilie 2015.Operatia de celule stem are loc in Thailanda la clinica BETTER BEING din Bangkok.Sigura speranta sunteti d-voastra si va multumesc pentru acordarea citiri mesajului meu.
    Mai multe detalii le gasiti pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/
    Astept un raspuns de la d-voastra pe adresa de e-mail: [email protected] sau la nr de telefon 0754.764.595
    » Nicolas Galatanu » Salveaza o inima
    salveazaoinima.ro

Comentariile sunt închise.