Săptămâna asta o deplasare mă ţine departe de întâlnirea noastră uzuală. Recuperăm săptămâna viitoare, când, dacă tot vom fi la Clubul Diplomaţilor pentru cafeaua de rigoare, m-am gândit să adaugăm bloggerilor o serie de oaspeţi de seamă: Radu Beligan, Emil Constantinescu, Mircea Lucescu, Florin Piersic, Patriarhul Daniel, Mircea Geoană, Călin Popescu Tăriceanu – şi mulţi, mulţi alţii.

Şi să oferim, cu această ocazie, Premiile de Excelenţă ale Fundaţiei pentru Dezvoltarea României.

Urmăriţi mai jos filmul evenimentului de anul trecut şi, dacă vă interesează, exprimaţi-vă.

P.S. Bloggerii vor beneficia de masa plasata cel mai bine. Dar rămâne între noi…

28 COMENTARII

  1. Da… Îl urăsc pe patriarhu’. Deci rămâne toată lumea. Nenea, am auzit că l-ai plătit pe Badea să nu mai vorbească de Becali. L-ai plătit? Sunt doar curios… :D

  2. Respect pe domnii Florin Piersic şi Radu Beligan. Foarte puţin pe nea Mircea Lucescu, iar pe restu’ prefer să nu-i cunosc… Mă scuzificaţi!… :)

  3. Invitatii de joia viitoare la o cafea cu Dan Voiculescu vor fii niste privilegiati de soarta.Nu simt decat sentimentul ca sunt atat de mica si neinsemnata,zdrobita de sub piciorul celebritatiilor si a sclipirii de geniu,iar daca si anul acesta va castiga tot un geniu ca si Justin Capra,noi blogeristii suntem doar o umplutura on-line.Oricum felicitari in avans castigatorului de anul acesta,pentru excelenta.

  4. La urmatorul videoclip cu castigatorul de anul acesta,tema muzicala va fii „One in a milion”? Si nu se refera la bani!

  5. Daca joia asta nu este intalnirea deducem ca vor fi 6 blogger la Premiile de Excelenta… Asa-i? :D Si asta ca sa avem toti mai multe sanse sa fim acolo! Pare sau chiar este un eveniment destul de important.

    Dupa cum v-am obisnuit deja e momentul publicitatii: http://sisokoki.wordpress.com/2009/06/03/problema-se-ajunge-la-capatul-infinitului/ . Argumentati! Contra-argumentati! Ganditi! Lucrati! Eficientizati! Comunicati! Reclamati!…

    Va multumesc!
    O seara/zi buna tuturor!

  6. Foaaarte interesant, frumos, elitist…dar cam scortos pentru mine. Cred ca m-am cam izolat si m-as simti oarecum stinghera pe acolo. Poate doar daca as merge cu fiul meu, de exemplu, ca as mai trage cate o barfa mica. Scuze pentru topism… dar macar eu recunosc.

  7. Romania are nevoie de asemenea actiuni pt a face remarcat reusitele celor care fac o diferenta in viata noastra. Nu stiu daca anul trecut a fost cazul sau nu, dar cred ca o premiere pe diferite categorii (medicina, invatamint, sport, activitati sociale, arta, etc) pentru reusite in anul precedent plus un ‘lifetime achivement award’ ar face un impact in procesul de promovare a adevaratelor valori.
    ’10 pt Romania’ de la realitatea este un talmes-balmes unde se compara realizarile de o viata cu cele din ultima perioada; mult prea subiectiv si fara rezultate notabile. o opinie!

  8. Faptul că adunaţi oamenii de valoare din ţară împreună, şi pe deasupra pe uni dintre ei îi şi premiaţi din venituri personale, şi pentru mine ca persoană tânără în ţara noastră sunteţi o speranţă că se poate, un model, care din păcate se găseşte foarte greu pentru noi tineri în zilele de azi.
    Felicitări pentru ceea ce realizaţi domnule Voiculescu şi succes la ediţia care urmează.
    Doamne ajută!.

  9. ESTE NEMAIPOMENIT!!! O IDEE F TARE!…………vai , de ce nu mai sunt acum in Romania?Sunt f f interesata de politica.Am fost implicata pe rand in PRM (nu eram „cu capul ” si evident faceam nota discordanta, asa ca a trebuit sa demisionez dupa ce ajunsesem presedinte al organizatiei studentesti pe Moldova!….) si ulterior PSD unde m-am inscris chiar inainte de a pleca in U.S.( prin intermediul programului Work& Travel).O sa vin poate dupa ce-mi iau actele, acum sunt in asteptare ptr Green Card.Multa bafta cu intalnirea si va multumesc ptr ca oferiti O SANSA celor competenti ,dornici de afirmare!! Numai bine!

  10. Cele mai mari probleme cu care se confrunta tara noastra este LIPSA DE COMPETENTA SI REFUZAREA ASUMARII RESPONSABILITATII…..E pacat de risipa ptr ca potential exista.Trebuie insa valorificat!………..

  11. Extraordinara initiativa. Comentam de dimineata in familie ca m-am saturat de interventiile domnului Basescu numai in cazuri de succese sportive. Apreciez foarte mult si sportivii romani, in mod deosebit pe domnul Mircea Lucescu, am toata admiratia si pentru mai tineri Razvan Lucescu si dan Petrescu, dar Presedintele nostru parca stie sa premieze nuami fotbalisti (chiar arbitri cu brichete). Aceasta initiativa a dvs de a premia valori si din alte domenii, mai putin populiste este de apreciat.

  12. Va fi o intalnire frumoasa, presupun. Am o admiratie deosebita fata de Mircea Lucescu..As fi vrut sa fiu prezent acolo ca sa-i strang mana (mai ales ca lucram in aceas tara in prezent ).El fiind un exemplu clar ca uneori in Romania nu esti destul de stimat, iubit , apreciat la justa ta valoare. Il apreciaza mai mult ukrainenii si turcii. Cum vii acasa – cum te sapa „prietenii”.

    In rest despre fotbalul romanesc actual – foarte, foarte mult fum fara nici un rezultat pe plan international – adica un fel de amatori printre profesionisti….

    Despre Emil Constantinescu: Niciodata nu voi uita cand a semnat embargoul pentru YUGOSLAVIA, tara vecina si prietena de-a lungul anilor, un bun partener de afaceri…si ca a dat drept de survol avioanelor NATO deasupra Romaniei pentru a bombarda Belgradul, inclusiv maternitatea din Belgrad!
    Bulgaria nu a semnat embargoul, nu a dat drept de survol si este si ea in prezent in UE si NATO….Noi ca deobicei, am vrut sa fim mai catolici decat Papa. Iar albanezii in acelas timp prelevau organe de la sarbi pentru bogatasii turci si evrei – actiuni ce nici pana in prezent nu au fost elucidate de vestitii judecatori internationali din Kosovo.

    Pentru restul: respect.

    Andron.

  13. Un eveniment deosebit, de care elita romaneasca, pentru a se consolida si pentru a intruni valori reale si semnificative are mare nevoie. Orice pretuire a unui merit si a unei cariere stralucite, bazata pe ani de munca si de succes profesional reprezinta o sansa pentru ca lucrurile sa se schimbe in bine. Prezenta Patriarhului Daniel cred ca va fi intradevar binevinta alaturi de ceilalti invitati de seama.

  14. De ce oare am impresia ca va fi o intalnire esuata? d.p.d.v al blogger-ilor ma refer… nu se va crea oare „noi” si „ei” ? Cati oameni din cei pomeniti mai sus credeti ca vor lasa din mandrie ca sa schimbe vorbe cu blogger-ii ? Ceva nu va merge… pentru ca oricat de prietenoasa si amabila ar fi „elita”, daca nu faci parte din gasca lor nu te vei putea simti niciodata confortabil.
    Asadar pentru cei care veti fi acolo, pregatiti-va bani de un taxi pentru intoarcerea acasa… pentru ca va veti simti stingheri.

  15. as face o diferenta intre sportivii profesionisti (fac sport pe bani multi) tip lucescu, mutu, bute, etc si amatori tip dita, potec, fetele de la nationala de handbal, alina dumitru etc. Interesant este ca in romania, fetele demonstreaza adevaratul spirit sportiv, aducind medalii pentru sporturile pe care le practica cu pasiuni, nu conteaza sportul (exceptie in ultima perioada, mihai covaliu la scrima), in timp ce baietii nu prea misca nimic inafara de forbal, unde desi sunt citiva care au /avut contracte de milioane, nu au demonstrat niciodata cu nationala – inclusiv hagi & „generatia de aur” care nu a cistigat nici un titlu adavarat!

  16. Claudia, imi place de tine.:) Inca nu imi dau seama foarte clar de ce…dar imi esti simpatica. Pup.

  17. Si……….cine participa??? care vor fi criteriile de a-i include pe lista pe privilegiati???? nu de alta , dar cred ca intereseaza pe foarte multa lume o intalnirte cu dumneavostra .

  18. Am înţeles amalgamul actori-fotbalişti-politicieni (într-o oarecare măsură), dar pe nenea Patriarhul Daniel de ce vă obosiţi să-l chemaţi? Ţine locul soborului de preoţi? Sau organizaţi şi o spovedanie de grup?
    Mai mişto sunt întâlnirile cu dv. singur…
    Vă felicit pentru iniţiativă şi vă doresc succes! Sper să îi premiaţi pe cei care merită!
    Masa blogger-ilor presupune prezenţa anonimilor sau şi a celor care bloguiesc din interese politice?

  19. Aveti printre invitati, din cate vad, doi fosti presedinti. Actualul, Traian Basescu, nu :-)? Nici prim-ministrul cu care sunteti partener de coalitie, Emil Boc? Nu de alta, dar poate multi dintre blogerii invitati ar fi interesati de programul ,,Prima casa”. Macar pe unul dintre fratii Negoita…?

  20. Scuze! tema muzicala propusa ptr urmatorul videoclip cu castigatorul de anul acesta nu este”One in a milion”,ci ”One moment in time”.Dupa „My Way” al lui Elvis,merge si Whitney H.Teme muzicale cu mesaj!

  21. Ceea ce faceti este deosebit si va onoreaza. Profit de acest comentariu pentru a va semnala faptul ca unul din posturile tv. ANTENA 3 nu se mai receptioneaza pe internet in SUA-CHICAGO din 14.10.2009. Nu cred ca este intamplator. DACA CITESTE CINEVA ACESTE RANDURI , SPER SA ATENTIONEZE SA SE REMEDIEZE CAT MAI REPEDE CU PUTINTA.

Comentariile sunt închise.