Pentru Jademan: Să-l plătesc pe Badea să NU vorbească ?! Nu m-am gândit. Cum ar fi o emisiune în care Badea doar s-ar strâmba la ziare?

Pentru Luci: celebritatea nu e valoare în sine, uneori este exact reversul valorii.

Pentru Cristina: Nu elitist, poate valoros. Pentru că au fost invitate persoane care auconstruit, care au adăugat valoare societăţii româneşti.

Pentru Andy: Premiile din acest an respectă structura propusă de tine.

Pentru ramo: melodia sau robbie?

Pentru RuBen: Nici speranţă, nici model. Doar încerc să fac ceea ce trebuie.

Pentru Daniel v.: Am ajuns la aceeaşi concluzie : aici reuşim să comunicăm autentic.

Pentru claudiaNY: Admir sincer pe toţi aceia care se luptă cu viaţă, care îşi caută destinuldincolo de graniţele reale sau simbolice. Ştiu că vei reuşi şi acolo şi aici.

Pentru Rodica: Încercăm să premiem valoarea, nu popularitatea.

Pentru andron: Mă bucur că-l preţuieşti pe Mircea Lucescu. Este, cu adevărat, o personalitatea sportului românesc.

Pentru Marius: Bloggerii sunt oameni liberi, nimic nu-i poate opri să întrebe, întâlnirea vafi deschisă oricărui dialog decent.

Pentru andy: Performanţa adevărată este rară. Şi, de aceea, mi-aş dori ca întotdeauna marii campioni să fie răsplătiţi consistent pentru performanţele lor.

Pentru Cristi A: Criteriile sunt neschimbate, indiferent de contextul întâlnirii.

Pentru Romania inedit: Este normal să fie aşa.

Pentru ellasarya: Ironia e semn de inteligenta. Sunt vârfuri ale societăţii româneşti în ansamblul său.

Pentru Stefano: Am încercat să invit, în limita posibilului, valori româneşti autentice.

22 COMENTARII

  1. Ar fi mişto o emisiune în care să nu vorbească Badea. Super mişto!! Mai ales că face nişte feţe…!! Dar am întrebat dacă l-aţi plătit să nu mai vorbească despre nea Gigi Becali… Se pare că nu. :D

  2. Aveţi perfectă dreptate, domnule Voiculescu, e bine să aveţi grijă de toate… vârfurile, mai ales de cele preafericite (sunt „rara avis” în vremurile acestea…)!
    Apropo de partide, cred că domnul Ciutacu va avea mai mult succes cu cel al derbedeilor. Vă daţi seama ce elegant va suna o luare de cuvânt? Stimate derbedoaice şi stimaţi derbedei… vă mulţumim că ne onoraţi cu prezenţa etc.
    Cred că ne-ar prinde bine un astfel de partid, ne-ar mai descreţi frunţile…

  3. Eu sunt una dintre persoanele care au avut bucuria sa va cunoasca personal intr-o zi de joi (28 mai) la intalnirile initiate de dvs cu blogerii. Apoi v-am revazut la conferinta despre „Start-up in afaceri”. V-am trimis prin consilierul dvs. o scrisoare „de intentie” asa cum mi-ati spus si asteptam nerabdatoare impresiile. Sper ca macar in spatiul politic sa am o colaborare cu initiativele dvs.
    Pe curand, Megaluza.

  4. Propun o întâlnire cu toţi blogări apropiaţi sau care ne cunoastem aici pe această pagină, semestrailă alături de Domnul Dan Voiculescu,! Ce ziceţi?

  5. Am citit o stire despre viitorul Partidului Conservator si dizolvarea lui …
    Parere pur personala : transformarea Partidului intr-un partid de stanga, dar nu o stanga „postdecembrista” ci o stanga tip socialist ar fi o solutie.
    In momentul de fata, un astfel de partid ar atrage masele nemultumite de guvernarile postdecembriste, de scaderea nivelului de trai, etc.
    Daca acest partid ar atrage oameni gen Badea, Huidu, Gheorghe, etc … oameni PRIN DEFINITIE antipolitici, chestia asta ar mobiliza masele deceptionate.
    Eu cred ca Partidul Conservator s-a compromis prin „transferul” din 2004.
    O alta solutie ar fi infiintarea unui alt partid, „concurent” cu PC, dar tot pe o platforma de stanga.
    Sa fim realisti, in prezent haosul domneste in Romania si singura metoda de a elimina haosul o reprezinta centralizarea (nu sunt un fan al ei, dar …). Hai sa ne uitam in China si sa vedem ce se intampla acolo …

  6. ce e cu zvonurile astea ba ca pleaca ciutacu, ba ca nu pleaca dar e lucrat din interior… nu sunt eu poate cel mai obiectiv din lume, dar din tot ce e pe la antene mi se pare cel mai meserias; si care macar la suprafata stie sa stea si pe sarma deontologiei si meseriei (altii is deja utrasi si se vede…)

  7. Teo si daniel v., multe zvonuri in precampania electorala. Scopul este unul singur, canibalizarea electoratului.

  8. Domnule Voiculescu ..
    si totusi o continuare la super serialul „Fetele marinarului” ar fi binevenita !!
    Nu se poate termina in felul acela..adica nicicum !

  9. Am avut privilegiul sa particip la festivitatea de decernare a premiilor. Licarirea din ochii acelor copii care s-au simtit importanti (in definitiv chiar sunt) mi-a umplut sufletul. Vorbele mele sunt lipsite de continut, fara fonduri nu s-ar fi putut face nimic. De ce nu am redirectiona macar acei 2% din impozitul pe venit catre o astfel de fundatie? Felicitari, domnule Senator!

  10. Domnule Voiculescu in imobilul din Lascar Catargiu Nr.20 locuim 11 familii din care jumatate suntem proprietari de buna credinta in baza legii 112/95.
    Dupa circa 9 ani de la cumparare imobilul a fost revendicat de cetateanul spaniol Elias Sturdza Maurocordato pe baza unei donatii neinscriptionate de la printesa Gral.Mavrocordat.
    Dupa 4 ani de judecata litigiul a fost vandut unui om de afaceri din Urziceni Paraschiv Constantin Ovidiu
    Atat instanta de fond cat si curtea de apel fara a tine cont de complectari la legea 10/2001 si legea 1/2009 si fara a analiza intampinarile facute a dat castig de cauza omului de afaceri motivand printre altele ca acoperirea prejudiciului in conditiile legii 10/2001 este greoaie si ineficienta intrucat fondul proprietatea nu este eficient.
    Va rugam pe aceasta cale sa ne ajutati pentru respectarea legii promovata de Dvs. si pentru cetateanul de rand din Romania.
    Desi am facut recurs in 12 06 2009 suntem in situatia de a fi evacuati.
    Personal am pierdut casa din Basarabia in 1944 si acum la 70 de ani dupa 30 de ani de munca la stat si 20 de ani de munca privata cu toate impozitele platite la zi sunt pentru a doua oara in situatia de a fi aruncat in strada.
    Cu multa stima si speranta Ing.Buga Aurel.

  11. @ andra
    asa o fi dar parca ceva semne da si ciutacu; a pus degetul pe rana apropo de unele probleme din antene si, de asemenea, a fost lovit din interior (a nu se uita editorialul raduleascai…)
    iar transferurile din presa nu tin doar de preelectoral; e vorba de proiecte, vise, bani, echipa, bucurii sau frustrari… ca in fotbal, ca in viata

  12. Felicitari, domnule Voiculescu, pentru ceea ce faceti, CONCRET! Acum ma refer la faptul ca sprijiniti actiunea ca Parcul Tineretului sa fie declarat de utilitate publica. Acestea sunt fapte, in conditiile in care majoritatea celorlalti politicieni ramane la stadiul de vorbe. Si stiu ca veti duce la bun sfarsit aceasta noua misiune asumata, pentru ca avem ca precedent, de exemplu, Parcul Bordei.

    Faptele raman fapte, iar pe mine nimic nu ma va convinge ca nu meritati sa fiti apreciat ca politician. De vorbe ne-am saturat…

  13. Vor ajunge sa construiasca pe fiecare bucatica de teren verde daca nu intimpina nici un fel de protest din partea noastra ; cel putin astfel le domolim entuziasmul de a umple cu beton vertical ce a mai ramas din verdele Bucurestiului, felicitari pentru initiativa!

  14. „ENERGIE, ALGORITM si ECHILIBRU” este Dumnezeul nostru al tuturor in Univers!
    Bravo Domnule Voiculescu! Participati ca si candidat independent la prezidentiale in toamna asta! Aveti toate atuurile!

  15. @raluca: Nu-mi amintesc. @ razvan: Bafta! @ ellasarya: Avem destule partide de derbedei – din cei autentici, nu ca Ciutacu. @ Megaluza: Sunt la curent. Succes la conferinta de vineri. Si treci la business-plan. @ RuBen: Se face. Stai sa treaca perioada asta cu deplasari. @ Teo: Multumesc pentru sfaturi. @ daniel v.: Unde-ai vazut zvonurile? @ arill: Vei avea parte de fetele marinarului multi ani de-acum inainte. @ Ing. Buga Aurel: 021.335.01.48. O fundatie care va sta la dispozitie. @ Emilian: Uneori e prea mult, de acord. Insa, in principiu, managementul trebuie sa faca profit. @ Octavian Brichis: Avem candidat: Mircea Geoana.

Comentariile sunt închise.