Prin vară, când răspundeam constant la comentarii, eram luat peste picior: stă Mogulul numai în faţa calculatorului… În consecinţă, mi-am găsit de lucru, ca să par ocupat: mai o coaliţie Grivco, mai o strategie anti-criză…

Acum, însă, sunt apostrofat pe drept: să răspunzi e o dovadă de respect.

Aşa e. O voi face mai des. Chiar dacă trebuie să-mi iau IPhone!

21 COMENTARII

  1. Aşa… Nea bogatule, hai să-ţi zic ceva: Nokia 6300 + cartelă Orange (musai!!) + internet portabil la 3 euro jumate = love. Crede-mă că pot să fac aproape orice! :D ŞI SUNT UN PIERDE-VARĂ!!! :D

  2. Adrian Streinu Cercel, cercetat de DNA – Arhiva noiembrie 2007 …
    4 Mai 2006 … Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva profesorului doctor Adrian Streinu Cercel, director la Spitalul de Boli …
    http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1180124-adrian-streinu-cercel-cercetat-dna.htm
    Adrian Streinu Cercel, cercetat de DNA
    de C.N.A., L.P. HotNews.roJoi, 4 mai 2006, 0:00 Intr-un caz de achizitie publica frauduloasa

    Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva profesorului doctor Adrian Streinu Cercel si a doctorului Serban Bradisteanu, sef Sectie la Spitalul de Urgenta Floreasca, precum si fata de alte cinci persoane, acuzate de abuz in serviciu in forma calificata, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, Daniel Morar, seful DNA.

    Pe lista procurorilor DNA se mai afla gen dr. Dumitru Constantin, sef sectie la Spitalul Militar central in 2001, Dumitru Emanuel Parausanu, sef serviciu medical la ANP in 2001, Protopopescu Irina Doina, secretar general adjunct la Ministerul Justitiei in 2002-2001, Nazdravan Daniela, consilier la ministerul Justiei in 2001 si Topologeanu Florica economist, director in Ministerul Justiei in 2001.

    Toate aceste persoane sunt acuzate ca au achizitionat aparatura in valoare de peste patru milioane de euro si ca au incalcat dispozitiile legale privind achizitiile publice, prin atribuirea contractelor comerciale unor firme care nu au indeplinit cel mai bun punctaj.

    In 2001 in calitate de membri ai Comisie de licitatii de aparatura medicala organizata de ministerul Justitiei invinuitii au intocmit caietul de sarcini si au decis achizitionarea de aparatura medicala pentru spitalele din sistemul penitenciar fara o temeinica fundamentare.

    Conform DNA, din probele administrate pana in prezent a reiesit ca in anul 2001, in calitate de membri ai Comisiei de licitatie de aparatura medicala organizata de Ministerul Justitiei, invinuitii au intocmit caietul de sarcini si au decis achizitionarea unor aparate medicale pentru spitalele din sistemul penitenciar, fara o temeinica fundamentare.

    Astfel, au fost achizitionate aparate inutile in valoare de peste 4 milioane de euro si totodata, prin atribuirea contractelor comerciale unor firme care nu au indeplinit cel mai bun punctaj, au fost incalcate dispozitiile legale in vigoare privind achizitiile publice.

    Prin aceste nereguli, Ministerul Justitiei a fost pagubit cu peste 3 milioane de euro, suma care reprezinta diferenta dintre cel mai bun pret oferit de firmele participante la licitatie si pretul cu care s-au achizitionat in final aparatele medicale.

    GARDIANUL
    Linia Fierbinte Adrian Streinu Cercel, audiat, la DNA, in dosarul lui Bradisteanu

    Adrian Streinu Cercel, director al Spitalului de Boli Infectioase „Matei Bals“, a fost audiat, ieri, în dosarul privind licitatia pentru achizitionarea de echipamente medicale pentru penitenciare, dosar în care este acuzat alaturi de dr. Bradisteanu de abuz în serviciu. La iesirea din sediul DNA, medicul Cercel a declarat ca aceasta a fost probabil ultima sa declaratie data în acest dosar. El a afirmat ca este nevinovat, iar licitatia pentru achizitionarea aparaturii a respectat toate normele în vigoare. Dosarul “CC Med”, în care mai multi oficiali români sunt acuzati ca au luat mita pentru a ajuta firma elvetiana sa-si adjudece pachetul cel mai important dintr-un contract licitat în anul 2001, urmeaza sa fie trimis zilele urmatoare în instanta.
    A.N.

    MediculStreinu-Cercel, audiat la DNA EVZ

    Sâmbătă, 26 August 2006

    Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au audiat, ieri, pe medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase „Matei Bals”, acuzat de abuz in serviciu in dosarul echipamentelor medicale destinate penitenciarelor.
    La iesirea din sediul DNA, Cercel a sustinut ca este nevinovat si ca licitatia pentru achizitionarea aparaturii medicale a fost derulata conform legii.
    Alaturi de Adrian Streinu-Cercel, in acelasi dosar mai sunt cercetati, pentru luare de mita sau abuz in serviciu, medicii Serban Bradisteanu, Dumitru Parausanu si alte patru persoane, toti membri ai comisiei de licitatie care a decis, acum cinci ani, achizitionarea de echipamente medicale in valoare de peste patru milioane euro de la o firma elvetiana.

    http://www.adevarul.ro/articole/2006/streinu-cercel-si-bradisteanu-urmariti-penal-de-dna.htmlStreinu-Cercel şi Brădişteanu, urmăriţi penal de DNA • Autor: Liliana Năstase • Data: 5 mai 2006
    penal pentru abuz în serviciu în formă calificată într-un dosar aflat în lucru la DNA, cu privire la achiziţionarea de aparatură medicală în sistemul penitenciar. Totodată, s-a declanşat urmărirea penală, pentru aceeaşi infracţiune, şi pe numele şefului de secţie al Spitalului Floreasca, şerban Brădişteanu, fostului şef de secţie la Spitalul Militar Central, generalul Constantin Dumitru, ex-şefului Serviciului Medical Independent la ANP, Dumitru Părăuşanu, fostului secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei, Irina Protopopescu, precum şi al fostului consilier la MJ, Daniela Năzdrăvan, şi al ex-directorului în acelaşi minister, Florica Topologeanu. În 2001, aceştia, în calitate de membri ai Comisiei de licitaţie de aparatură medicală organizată de Ministerul Justiţiei, ar fi decis ilegal achiziţionarea unor aparate medicale pentru spitalele din sistemul penitenciar. Anchetatorii susţin că ar fi fost achiziţionate aparate inutile în valoare de peste 4 milioane de euro. Contractele au fost atribuite unor firme care nu îndeplineau condiţiile necesare.

  3. Mai ramane sa va apucati de vre-un FPS sau RPG, si gata cu dependenta de calculator.
    Aveti niste nepoate minunate, doar ce le-am vazut aici, timp pentru ele cand mai aveti ?

  4. De abia acum am aflat ca aveti blog! Va respect de mult timp si apreciez partidul conservator pt alianta constanta cu PSD. Vreau sa va mai transmit ca La Brasov Votam Mircea Geoana! Ce parere aveti despre asta!

  5. eu am unul …e mai comod sa stai la masa si sa raspunzi decat in masina…E bun doar ca sa-ti vezi e-mailurile strategice:”gen – sefu’ Basescu si-a dat demisia de onoare” , ce necesita un raspuns scurt: „O veste buna”.

    Pentru a discuta de Eminescu, idei de afaceri, Ion @Doina Aldeateodorovici raspunsul la i – phone ar arata a joaca pe o consola PSP de la SONY.

  6. @ Anca Bundaru: Am vazut la Chinezu. Vorbea cu mine si scria. @ Jademan: Il trec pe lista. @ mcgogoo: Da, da, stiu… @ vasile: Sunt convins ca nu esti singurul.@ matusalem: Mai ales in week-end. Si in vacante. @ alexandru Brasov: Vineri sunt la Brasov. @ wickerman: In ritmul asta, nu-i exclus.

  7. @DV: am inteles. eu sunt o persoana f intelegatoare :))
    @Alexandru brasov: spamerule. ti-=am aprobat 2 comentarii dar sper sa nu kai bagi textul tau cu brasovu’ si geoana la mine pt ca te banez.

  8. eh se pare ca retorica mea este eficienta … cred ca la comentariul meu a raspuns domnul Voiculescu … atent nu am ce zice … orientat de fapt :) bv domn profesor

  9. Nene mogulule , te intrebai de unde are baselu’ bani de campanie… Iti dau un indiciu…
    Cum se face ca dintr-odata tot poporul roman se da de ceasul mortii sa se prostitueze si sa se drogheze?
    Exercitiu de imaginatie : sa zicem ca dumneata (Mogul respectabil)ai fi un personaj interlop sa zicem ca te-ai numi ….Alice ( :D prietenii stiu de ce ) , ocupatia ta de baza fiind traficul de fiinte umane :D si de droguri …ce zici? ai fi interesat sa sprijini pe cel care ti-ar trece in nomenclatorul de meserii ocupatia ta?
    …daca nu iti place numele de Alic3e …uite unul mai dur : Carlo ….
    sau Nicu :D :D :D
    orice asemanare cu personaje reale poate nu e intamplatoare :)

    p.s.
    ce zici despre raportul care spune ca romania e o piesa importnta in traficul de droguri? daca ar fi legalizate drogurile usoare … cat de simplu ar fi sa faci „trafic” legal cu anumite substante care luate separat ar fi trecute la droguri usoare dar combinate ar fi droguri super puternice: gen LSD , ecstasy etc….
    daca ocupatia ta ar fi asta …ce zici? ai sari cu banu ca sa iasa bastanu care iti face treaba mai usoara? plus ca el te-ar tine departe de bulau indiferent de belele care le-ai face?

  10. Domnule Voiculescu: va multumesc pentru ca exista Gadea, Badea, Ciutacu, Dana Grecu, Radu Tudor si multi altii! Si a multumesc ca exista antena1. Bafta si sanatate!

  11. Buna seara, vam urmarit la Antena3 in sara aceasta si ma bucur pentru dumneavoastra,santeti un om mare. Dar de ce vam contactat. ,,Mar interesa idea cu accesarea unui fond european pentru o ferma de curcani,,. Este o idee minunata daca sar putea. Am 33 de ani sant din oras dar asta nu mai este o lauda ca pe timpuri, tinind cont ca sant din zona moldovei. ,,Botosani,,.Am familie si trebuie intretinuta si ma gandesc la viitorul copilului meu, o fetita de 5 anisori. Am gandit astfel. Socri tot au o casa batraneasca intr-un sat in apropierea Botosaniului si niste pamant pe care nu mai au putere financiara sa il lucreze,ar putea fii un avantaj pentru mine. Ce pasi ar trebui sa urmez pantru un asemenae proiect? Rog un raspuns,va multumesc. Va doresc sanatate si putere de munca pentru viitor

Comentariile sunt închise.