Pentru Ramo: Simpatia e reciprocă.

Pentru daniel: Mă interesează problema în ansamblu. Tocmai din acest motiv încercăm să acţionăm acum încurajând toţi părinţii să ia atitudine.

Pentru un om: PC trebuie să rămână reperul moralităţii conservatoare în România. E nevoie de un astfel de reper în orice societate.

Pentru Corbalb: Gândesc în aceşti termeni.

Pentru laura: Îmi place să cred că i-am fost aproape Mihaelei Rădulescu în această perioadă.

Pentru Ioana: Cum o mai duci?

Pentru Costica: Am nevoie de mai multe date pe adresa: [email protected].

Pentru Dorina Avrămuţ: Kafka, frate!

Pentru Mădălina Pop: Am vorbit ieri la telefon cu directoarea grădiniţei care te-a refuzat. Ştii ce mi-a spus? „E plin de locuri!” Ca să vezi… (Rămânem în legătură, ne continuăm proiectul: Un loc la grădiniţă pentru fiecare copil!)

Pentru Luci: De acord, comentariile sunt mai interesante.

Pentru Achilianu: Îţi mulţumesc pentru simţul critic.

Pentru Dulcesa Elena: Îmi împrumuţi şi mie cartea?

Pentru claudia NY: Cu prima ocazie, în America…

Pentru Maria Simion: Accept provocarea.

Pentru razvan: Baftă la examene!

Pentru românia inedit: Criterii subiective!

Pentru Dan: Pe unde eşti acum?

Pentru Sorin Moroianu: Păi hai să rezolvăm problema.

Pentru anca_iulia: Ne vedem?

Pentru daniel: Cel mai greu drum al României e drumul spre normalitate.

Pentru Cristoltan Nicolae Florian: Ceva se va face!

Pentru Cristina: Nu ai răspuns la telefon.

Pentru ana maria stoica: Apreciez pasiunea ta. Mi-aş dori să ţinem legătura şi să ne întâlnim.

Pentru Adina: [email protected]

4 COMENTARII

  1. Pentru Dan: Pe unde eşti acum?

    Stimate domnule Voiculescu,

    momentan sunt acasa in Sibiu am petrecut ceva timp cu ai mei. In acelasi timp caut un loc de munca sau un Master in strainatate.
    Va multumesc pentru raspuns.

    Cele bune,

    Dan

  2. multumesc pentru raspuns! pasiunea mea nu este shoppingul, precum al elenei basescu! ma uitam la una dintre emisiunile unde a fost invitata si de fapt nu singura, si nu pot sa cred raspunsul ei la intrabarea ‘de ce faci politica’?!! ea raspunde de fiecare data ‘din pasiune’! NU, poate nu a inteles sau nu i-a explicat nimeni! Politica nu se face din pasiune!!!!!!!!!! Pasiune ai pt shopping sau pantofi sau parfumuri, dar nu pt politica! Politica este o chemare, nu poti sa vi sa spui da, am fost pe podium pt ca la varsta aceea imi permiteam si nu ma gandeam la viitor…. care varsta? Asta se intampla acum doi, trei ani, iar ea are 29 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu la 25, 26 inca nu stiai ce vrei sa faci?????????? Pai de unde stim ca acum vrei?????? Pt ca tu de fapt nu faci politica pt a-ti ajuta poporul, pt a schimba ceva (nu geanta personala!!), ci un destin si un viitor, al tarii tale! Nu merg la vot! Din pacate ca si in anii trecuti nu am cu cine vota! Tin minte ca atunci cand eram mica abia asteptam sa fac 18 ani sa merg la vot!! ce dezamagire! nu am cu cine vota mon cher, si ce facem??????????
    Propun o camapanie in care sa NU mergem la vot si astfel poate cei ‘de sus’ isi vor da seama ca nu putem fi dusi de nas!!!!!!!!!! ‘poate’ vor face ceva… ce sa fac? speranta moare ultima….

  3. Mie-mi merge destul de bine. Are loc o schimbare in viata mea. Nu stiu daca de bine sau de rau. Surprizele viitorului fac viata frumoasa. Sper ca sa nu-mi para rau de pasul asta.

Comentariile sunt închise.