Chiar a fost. Vedeti aici de ce.

24 COMENTARII

  1. Hai mogulule ma-i dat pe spate. Nu știam dar trebuie sa te felicit ești un om fericit și norocos!! pentru tatăl dumneavoastră: La multi ani !!!

  2. Superb! Tatal Mogulului traieste si este bine-mersi! Foarte tare. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc.

    Interesant ca ziua de nastere a D-lui Voiculescu Sr. coincide cu ziua cununiei civile a lui Traian Basescu, din spusele celui din urma. Poate nu va mai certati (sigur, asta ar trebui sa i-o spun si lui – ma straduiesc) si poate veti incerca sa intelegeti ideile lui. Si viceversa. Chiar daca se demonstreaza ca s-a fraudat, ca M. Geoana era de fapt presedinte, ca se repeta alegerile si iese M. Geoana, indiferent.

    Toate cele bune seniorului!

  3. domnule voiculescu am si eu 2 intrebari:
    De ce s-a scindat partidul PC din PSD…daca pana acum numai impreuna ati mers?
    De ce tot acoperiti adevarul in ceea ce priveste toate „sagetile otravite” pe care le trimiteti prin posturile dumneavoastra asupra PDL-ului ?..toata lumea e convinsa de acest lucru….va doare adevarul?….chiar credeti k lumea e naiva ?…si spuneti k nu aveti nici un castig..!!!

  4. Ma alatur si eu celor care doresc parintelui Dv.viata lunga si sanatate cu ocazia acestei frumoase varste si asta pentru ca are si cu ce a se mandri!
    p.s.si bunica mea a-mplinit 90 de ani in acest an.Dumneaei este zodia leului ca si feciorul meu cel mare si ca si viitorul meu socru.

  5. Ce frumos! Să vă trăiască tatăl!
    Vedeți, domnule Voiculescu, ce daruri deosebite v-a dat viața?
    La mulți ani, familie frumoasă!

    Numai României i-a adus Moș Nicolae o ciumafaie care ne va mânca sufletele încă 5 ani! Tare l-aș trage de barbă pe Moș Nicolae ăsta!
    Eu zic să redenumim țara, să se numească Băsescia…

  6. Las’ că vedem noi mai încolo… :D Nen’tu-le, ia-o de la capăt, sau bagă ‘familie’ la categorii! Şi începi acolo cu descrieri – mai mult sau mai puţin – idilice. De la capăt. Cu amintiri marcante, cu lucruri învăţate de la familie, de-astea… Să-nţeleagă tot omu’ despre ce-i vorba. Dacă o ţii tot pe făgaşu’ ăsta, ‘cei ce nu te cunosc’ te vor înjura în continuare… Bucură-te cât încă se poate! La mulţi ani lu’ nenea! :)

  7. La multi ani pentru tatal Dvs. Multa sanatate si sa se bucure cat mai mult de stranepoti!

    Iar Danielei multa sanatate si sa invete bine!
    Intr-adevar o familie frumoasa…

  8. Felicitări și La multi ani ! Mă bucur că și mogulul are un șef , un decan ! :) Să va traiasca și sa vă bucurați de o familie foarte frumoasa !

  9. E încurajator să știi că ai așa gene bune în familie.:) Longevitatea se moștenește mai repede decât se cucerește.
    La mulți ani sănătoși tatălui dumneavoastră și să ajungeți la poza de 5 generatii!

  10. Sa ne poesteti si noua asa cu aceiasi pasiune cu care pui suflet in blog-ul asta cum ai facut tu averea sau macar o parte din ea sau tu faci parte din acea categorie de oameni care nu pot raspunde cum au facut primul milion de euro dar le pot justifica pe restul?

    Am multe intrebari pentru tine si nenea Rompetrol.

  11. Bai nene … alegerile au fost fraudate . .am si io intrebare domnule Voiculescu va rog sa imi spuneti si mie unde poate vedea un om care sta in spania daca a votat sau nu ca am un prieten care sta in spania si care nu a fost la vot si eu sigur cred ca a votat si el cu base cu toate ca pe el il doare in p… de romania ca suntem o tara de cacao si o natie de cacao…..sunt sigur ca base si cu ai lui de prin timis cluj si alte judete de langa granita au organizat o excursie prin UUUUUEEEEE plecand de la prima ora de dimineata din ro si ajungand pe undeva prin italia ….iar in tot acest timp pe unde credetzi ca au fost…. la gustari prin diferitele orase ale UUUUEEEE VOTAND UN IMBECIL CHIOR SI MAI COMUNIST DECAT STALIN CARE NU STIE ALTCEVA DECAT SA BAGE LA PUSCARIE PE TOATA LUMEA ………..UITATIVA LA PENESCU !!!! A F… IN GURA PE FISA SI TARANU CHIOR L-A BAGAT LA PARNAIE ….. TEN STIMA BASESCULE!!!!! ESTI MAI HOT DECAT HOTIII IAR RESTU SUNT NISTE PROSTI IDIOTI TAMPITI CARE NU TE DAU JOS DIN FUNCTIE !!!!!

  12. De pe blogul lui Andronic:
    8/12/2009 02:40:06 (SorinaMatei)

    Si felicitarile mele sincere. Felicitari pentru Tariceanu. Felicitari pentru Traian Basescu. O asemenea campanie, e adevarat…nu s-a mai intalnit in ultimii 20 de ani in Romania. Asa ceva chiar nu se uita…niciodata.”
    Aveti cam multe conserve in trust, d-le Voiculescu. Asta, Tolontan… reclamele lui TB pe gsp.ro.

  13. Buna ziua…am o intrebare…in 1990 Guvernul Romaniei a angajat un grup de experti canadieni pentru a da de urma presupusilor bani din conturile externe ale Ceausestilor…acest grup de experti canadieni au propus arestarea Domnului Dan Voiculescu dar investigatiile lor au fost oprite in mod nejustificat…are o legatura Dan Voiculescu cu banii Ceausistilor???Multi cu siguranta ca s-au imbogatit de pe urma prabusirii regimului comunist ceausist…in alta ordine de idei presupunand ca raspunsul Dl-ui Voiculescu este unul vehement negativ de ce este amintit numele lui in acea investigatie???In ce fel a fost domnul Voiculescu implicat in aceasta poveste???

  14. Da…liniste, in primul rand pentru mine. RECUNOSC CA PSD-UL NU MAI E CE A FOST SI NICI NU VA MAI FI PREA CURAND.
    SUNT MEMBRU MILITANT PSD DIN 1996 SI AM CONTRIBUIT LA FOARTE MULTE VICTORII, MAI ALES PE PLAN LOCAL, IN JUDETUL BUZAU, UNDE I-AM SPULBERAT PE PORTOCALII CHIAR SI ACUM, FARA BANI SI NICI UN AJUTOR DE LA CENTRU- CAM 58% PENTRU MIRCEA GEOANA!
    ACUM INSA MI-AM DAT SEAMA DE CE AM PIERDUT IN 2004 , DAR MAI ALES IN 2009. AVEM MULTI TRADATORI , IAR LA ORA ACTUALA PSD-UL NUMAI ARE UN LIDER AUTORITAR. PENTRU CA FARA DISCIPLINA, NU POTI CASTIGA. DE ACEEA VOI DEMISIONA DIN ACEST PARTID SI O VREME VOI STA DEPARTE DE LUMEA POLITICA.
    TREBUIE SA RECUNOASTEM, BASESCU ESTE UN ADVERSAR REDUTABIL. O FI FURAT VOTURI, DAR CINE NU FURA DACA ERA LA PUTERE?! SI CHIAR DACA A FURAT, TOT L-AU VOTAT 5 MILIOANE DE ROMANI! ASTA ESTE VOINTA POPORULUI. STIU CA VA FI GREU, DAR ASA A VRUT PULIMEA. SI STIU SI DE CE!
    NICIODATA GLOATA NU SE DUCE DUPA CEL SLAB, NICIODATA, DE CAND ESTE ISTORIA ACESTEI LUMI.
    MIRCEA GEOANA, IN AFARA DE FAPTUL CA A FOST DIN NOU TRADAT DIN INTERIORUL PARTIDULUI, ESTE UN LIDER SLAB, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. ESTE DRAMATIC, DAR ACESTA E ADEVARUL.
    VETI VEDEA MARI SCHIMBARI PE SCENA POLITICA CAT DE CURAND.
    DUMINICA FRUMOASA D. VOICULESCU SI OBISNUIESTE-TE CU IDEEA CA AM FACUT TOT CE AM PUTUT, OMENESTE VORBIND, DAR ALEGERILE SE CASTIGA PE TEREN, NU LA TELEVIZOR. CEL PUTIN ASA M-AU INVATAT CELE PESTE 10 CAMPANII ELECTORALE LA CARE AM LUAT PARTE TRUP SI SUFLET.

Comentariile sunt închise.