Regret că a câstigat Traian Băsescu.*

Nu pentru mine, pentru că, mă credeti sau nu, din punctul meu de vedere miza nu a fost niciodată personală. Nu câstigam nimic dacă Mircea Geoană devenea presedinte, nu am nimic de pierdut dacă Traian Băsescu rămâne în functie.

Am însă convingerea că România a pierdut o sansă importantă în data de 6 decembrie 2009.

Sigur, sunt oameni care au convingeri diferite de a mea. Este normal să fie aşa. Este natural si profund democratic.

În anul 2009 încă ne mai permitem să avem viziuni distincte. Desi, unii dintre noi, plătim scump luxul de a gândi diferit.

Îmi doresc ca si în următorii ani să ne mai putem exercita liber «dreptul la diferentă». Va fi tot mai greu, dar, pentru că suntem oameni liberi si hotărâti, vom reusi.

După ce ieri seara toată lumea câstiga, astăzi, se pare, mai toată lumea pierde.

Evident, până la urmă, totu-i doar o problemă de timp.

* Până când PSD va adopta o decizie oficială privind contestarea alegerilor, iau de bune rezultatele BEC.

65 COMENTARII

  1. Cum s-au furat alegerile la BEC in turul 1, asa cum se vor fura si in turul 2.
    In data de 22.11.2009 BEC comunica rezultatele cu privire la prezenta in sectiile speciale si observam ca in aceste sectii numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in tabelul prevazut la art. 7 alin(1) este de 479.613 alegatori in toata tara, informatie declarata public preluata de toate televiziunile.
    Acelas rezultat apare ca total si in tabelul privind toate sectiile de votare speciale din tara.

    La aceste rezultate se mai aduga desigur si sectiile de votare din Strainatate ce, conform BEC numarul persoanelor ce s-au prezentat la vot au fost de 95.068.

    DACA ADUNAM ACESTE DOUA VALORI: 479.613+95.068=574.681 ca fiind numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in tabelul prevazut la art. 7 alin(1)

    Totusi Biroul Electoral Central declara ca numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in tabelul prevazut la art. 7 alin(1) este 789.250.
    Adica cu o diferenta de 214.569 voturi in plus.
    Deasemenea exista mari diferente intre lista rezultatelor pe judete a sectiilor speciale si
    tabelul final cu participarea la vot:
    De exemplu:
    Alba: 6748 (pe listele cu sectiile de votare pe judete), 10337(pe tabelul cu totalul)
    Arad: 9437(pe listele cu sectiile de votare pe judete), 13269(pe tabelul cu totalul)
    si lista poate continua.

    Nu vad nici o justificare pentru un asemenea numar mare de voturi aparute din nimic.

  2. Suntem o tara din evul mediu, in care nu conteaza daca presedintele loveste copiii, nu conteaza nici daca minte, nici daca fura, nu conteaza decat fanatismul si aberatia. Sa nu ne mai prefacem, noi toti cei care nu l-am votat pe Basescu am ajuns sa fim condusi de prosti, de neghiobi, de nebuni si de isterici. Ce ne facem? Cum vom rezista in asa o atmosfera dezastruoasa? Daca Basescu avea dreptate si chiar ar trebui sa ne fie frica? Doar se dovedeste faptul ca Basescu face ORICE ptr a avea dreptate.
    Noi cei 5 milioane ce ne facem?

  3. Dl Felix va rog eu nu mai plingeti. Va cred e frustrant, ca dupa tot efortul asta de 5 ani sa toci la Basescu cu toti sclavii tai (Gadea,Badea,Firea,Ciutacu),mai sint si altii si sa vezi ca tot el a iesit presedinte.Felix si Antenelor nici nu stiti cat de mici incepeti sa fiti

  4. Hai că merg ‘ş’-urile şi ‘ţ’-urile! Foloseşte-le cu încredere! Sau scrie-ţi ce-ai de scris de pe telefon! :D

  5. rusine pentru televiziunea pe care o conduceti si pentru modul in care ati pacalit oamenii cu televizorul…BRAVO LUI BASESCU CA A CASTIGAT ..sa starpeasca comunismul..pe iliescu si pe altii ..

  6. Este halucinant modul in care s-a furat. Pe toate partile, prin toate sectiile, in toate localitatile, cu toate armele. Fara jena, fara nici un acoperamant.

    Si nu o spun din auzite, parintii mei au fost ofertati de PD-L cu cate 1 mil lei vechi, dimineata. Dupa-amiaza pretul era de 100 de EUR.
    Socrii mei (cunoscuti in localitatea lor ca fiind PSD-isti) au fost trimisi acasa la ora 15:00 pentru ca „se terminasera” buletinele de vot. „Mai reveniti dvs mai tarziu, cand vor mai veni buletine de la Bucuresti.” A-propos, Bucurestiul fiind la 30 de km de comuna unde locuiesc cei doi. Evident, pana la inchiderea urnelor, nu au venit alte buletine de la Bucuresti.
    Menajera mea ofertata in fata sectiei cu 300 RON.
    Totul este din alta lume, din alte timpuri. Si totusi…

  7. Cand aud acest asa zis argument al unor pretinsi analisti, evident ratati, ca suntem tara membra UE si din aceasta cazuza nu se pot frauda alegerile, imi vine sa plang de naivitatea celor ce se amagesc voit sau nu, cu false idei. Romania este cea mai corupta tara din UE, in regimul Basescu si viata traita aici tot in regimul Basescu, ne spune si faptul ca Romania este mai ales tara tuturor posibilitatilor. treziti-va si nu mai bateti campii! Coruptia este raspandita in toate institutiile statului, in cele mai fine fibre ale sale, ce sustin cu greu umbra de democratie, ce incepe sa plaeasca! Cum sa nu crezi ca alegerile au fost fraudate? Cum?

  8. Initial am fost revoltata si imi veneau in minte numai cuvinte…mult prea urate! E peste puterile mele, nu inteleg nimic, nu imi pot da seama de ce se intampla asa ceva! Apoi am stat si m-am gandit: De ce sa imi consum eu nervii, de ce sa ma agit?! In fond, ce conteaza CINE

  9. Pentru mine nu conteaza CINE! E acelasi lucru! Doar ca nu imi dau seama: aseara 4 exit-poll-uri anuntau un rezultat…dimineata cand m-am trezit…surpriza! A nu se intelege ca sustin pe cineva! NU! Nici vorba! Eu am fost la vot si Dumnezeu mi-e martor ca mi-am anulat votul! Dar nu despre asta este vorba! Este vorba de principii: E clar, suntem un popor fara principii, fara coloana vertebrala! Oricum, oricine ar fi, oricare ar fi rezultatele finale….nu recunosc pe nimeni! Eu nu am presedinte! Chiar nu am! Si acum imi permit sa-l citez pe domnul Ciutacu: „Sunt un rezident in tara lor!” Restul e tacere!!!

  10. La noi in casa este doliu! Chiar am sperat sa iasa Geoana presedinte, nu pentru ca am fi PSD-isti pur sange, ci din respectul pentru si insarcinarea transmisa de Crin Antonescu. Sunt convinsa ca a fost frauda. Si in tara si in diaspora. Ma uit de mult timp in jur la oameni, la cum se imbraca, la cum se poarta, la cum le sunt chipurile, mai triste sau mai optimiste si ma intreb: acest om va vota cu Basescu sau cu Geoana?
    Sambata am ajuns la Opera. S-a jucat Nabucco. Oricata forfota era in Bucuresti la ora cand se aprindeau luminile pentru popor, sala Operei era plina. Oameni civilizati, zambitori, de parca ar fi trait in Germania Federala nu in Bucuresti. Nici unul dintre ei nu parea ca va vota cu Basescu. Intelectualitatea si intelepciunea le radia prin ochi si prin zambete.
    Intrebarea ramane:
    Atunci cine a votat cu Basescu?

  11. Cum se face ca Basescu castiga doar pe muchie, doar cat sa nu fie niciodata convingator si detasata? Asta nu inseamna ca Geoana nu era un looser din start!

  12. Mi-e imi plange sufletul! Domnule presedinte, oamenii sunt saraci. Domnule presedinte, oamenii sunt satui. De circ, de prosteli, de curve politice! De boureni si aroganta! „Mi-e mila de copii mei”, spunea tatal meu, in 1988. Mi-e mi-e mila de al meu! De anii pe care ii vom pierde. De noptile nedormite cand ii vom urmari pe Mircea Badea sau pe altii. De cati ani voi avea peste 5 ani… doar ma gandesc: cate as fi putut face? De ce?
    Domnule Voiculescu, vreau liniste! Cui sa plang? Cui sa cer?
    Va cer! Iertare.
    Doina Ghimus
    Barlad, Romania

  13. Se vorbeste f mult de fraudarea alegerilor, una din metode fiind aceea de anulare a unor voturi valabile ale lui M.Geoana. In cazul in care aceste voturi au fost anulate prin stampilarea si a casutei celuilalt canidat (deci pe buletinul de vot sa existe 2 stampile), este interesant de vazut, la verificari (eu sper ca acestea sa fie facute), daca sensul celor doua sampile este acelasi. Este greu de crezut ca o persoana care stampileaza buletinul de vot in ambele casute, roteste stampila. De regula, ea ar trebui sa aiba acelasi sens.(Bine, este greu de crezut si ca cineva se duce la vot ca sa voteze cu ambii candidati) Daca unii membrii ai comisiilor au fraudat procedand in acest fel, nu aveau cum sa potriveasca stampila in asa fel incat sa aiba acelasi sens ca prima (nu aveau timpul material, sau nu s-au gandit). Nu stiu daca am reusit prea bine sa explic, dar sper ca ati inteles ideea. Poate o transmiteti cui trebuie. Multumesc.

  14. D-le Voiculescu, pe mine altceva ma deranjeaza.Va sfatuiesc sa intrati pe blogul lui udrea si, sub un nume oarecare, sa postati un articol critic, evident fara injurii, si va asigur ca, oricat ati fi de concis, de elegant si de corect in aprecierea dvs. acest post/articol nu va aparea. In schimb, incerc sa postez pe site-ul A3, si pur si simplu nu reusesc. Deja devine enervant, vreau sa imi exprim furia (de ce nu) si nu pot. IN SCHIMB, vad aceiasi postaci care proferau si inainte si acum, aceleasi injuraturi la adresa tuturor si bine-nteles aceleasi laude la adresa carmaciului. Asta nu pricep. Si ajung la o concluzie: pierd timp sa imi expun punctul de vedere, nu vad nici un rezultat, in schimb niste nenorociti, slugi preaplecate ale aluia de ne duce la dezastru, stau bine merci pe site-ul mogulului, il injura, ne injura si pe noi, isi bat joc de noi, ne insulta inteligenta, pentru ca e democratie. Atunci ce ar trebui sa fac? Sa ma duc pe blogul lui udrea, sa ma declar fan al trintorilor portocalii, si asa, uite ca as putea scapa de frustrare, si cine stie, poate o duc si mai bine, nu? Pai daca efortul meu de a spune ceea ce ma nemultumeste n-are loc pe site-ul A3, atunci mai bine o las balta. Eu inteleg ca dvs. respectati dreptul la opinie al fiecaruia, chiar daca alta nu face la fel. Dar dreptul la libera opinie e una, a fi insultat in propria casa e cu totul altceva. Va Multumesc pentru atentie. Nu e o amenintare, voi reveni ori de cate ori voi vedea acelasi tratament discriminatoriu fata de cei care INCA cred in schimbare.

  15. E trist domnule Voiculescu, oricât de fair-play am încerca sa fim, știm că portocala mecanică a șpăgii a lucrat zi-noapte pentru a asigura acea diferență despre care a-ți scris dumneavoastră.
    Vă cred ca nu aveți nimic de câștigat e păcat că oamenii țării se luptă cu oamenii bogați (oameni care le oferă locuri de muncă) și nu înțeleg că lumea asta nu este compatibilă cu o viziune idealistă în care toată lumea să aibă tot ce iși dorește.
    A câștigat Traian Băsescu… a pierdut România.

    Blogul meu –
    http://badeablog.wordpress.com/

  16. ce abordare egoista …totul se reduce la „eu” … trebuia incepu cu: da toata lumea pierde . V-am zis in postul cu sarea ca va paste o perioada grea daca nu aveti curaj … AUDACES, FORTUNA JUVAT = soarta favorizeaza pe indrazneti (un dicton care ma ghideaza adeseori pentru ca s-a vazut si aseara ca da rezultate) spus de un alt Traian mult mai valoros decat tinicheaua noastra autohtna . Sper ca v-a fost de folos dictonul :)

  17. ptr @andron
    sa invete copilul?ptr ce? oricum ma vede de 10 ani paralizata,ptr ca am fost atacata si injunghiata in casa,iar legea l-a pedepsit pe vinovat cu1an si 11luni,vede ca de 3 ani doar plang,ptr ca nu am avut bani de spaga ptr pd-l si mi-au distrus mica afacere cu buldozerul,ca cersesc un carucior-un drept prin lege,si nu sunt fonduri,ca am fost un om respectabil iar societatea m-a transformat intr-un rebut,ca un primar pdlist m-a trimis la cersit,ca ministrul finantelor nu facea diferenta in luna iunie,dintre venituri totale anuale si profit net anual? Eu am folosit cerneala la scoala ca sa scriu si sa invat,si ce am castigat?Nu! de azi inainte am sa-mi invat copilul sa minta,sa fure,sa curveasca,sa bea,sa incalce legea precum e exemplul prezidential.Poate daca am face schimb de vieti pentru o luna,tu ,dragule,andron poate nu ai gandi ca mine,dar ai plange ca mine.Te astept de Craciun sa-ti setezi GPRS corect si sa vii tu sa-mi stergi lacrimile.

  18. vad ca dati senzatia (cu tot respectul…) ca vi se cam rupe, asta dupa ce geoana purtat „povara” faptului de a fi consuderat servitorul mogulilor. poate-i dati o prima lui tolontan pentru campania facuta pe site chiar in ziua votului. o merita! cat despre domnul patriciu, n-a vrut sa faca politica in ziar, n-a facut. rezultatele… deste vantu, numai de bine, il cred capabil pe acest distins domn de jocuri cvadriple.

  19. @Gogu Putere
    Ma intreb, stafurile PSD si PNL n-au vazut asta dupa primul tur?
    Au dormit in front?
    Concluzia: n-am putut noi vota cit au putut ei fura!

  20. Drepturi:
    -dreptul de a vinde blana ursului din padure. Partidele „vind” voturile alegatorilor pe care nu stiu sigur ca le au;
    -dreptul de a crede ca detii dreptul suprem. Tot despre partide este vorba…si mai cred ca ceea ce fac este corect si in interesul… (nemernicilor de partid);
    -dreptul de a mintii. Nu conteaza ca ce spuneti este fals, trebuie sa recunoastem ca este adevarat;
    -dreptul de a face ce vreti. Puteti incalca interesul national si chiar uman, ce sa mai zicem de prostii care v-au votat;
    -dreptul de a ne zice ca detineti adevarul suprem. Nu conteaza ca adevarul vostru ne calca in picioare si ca noi vrem alt adevar, mai adevarat si mai aproape de realitatea noastra, a pirlitilor care am mai ramas… ;
    -dreptul de a calca in picioare interesul national. Ma, …, pina cind?…Din luptele voaste noi suferim, mincav-ar coasa…;
    -drepturi……………..ale voastre;
    -DREPTUL NOSTRU: sa suferim, sa va blestemam si sa votam pentru a va corecta. Si in pragul mortii sa va ginditi la asta!
    De ce interesul vostru este mai presus decit dreptul de a scapa de foame si de saracie a poporului, ma limbrici, ma criminali?
    Daca voi analiza istoricul evenimentelor din politica, va pot demonstra ca vina este a voastra, jigodiilor!

  21. intreb ceva domnule Dan Voiculescu…daca auziti un angajat din trustul de presa al ficei dvs. si aici ma refer la micii angajati nu cei ce apar pe sticla…ca il sustine pe basescu si ca are evident un trend opus fata de conducerea trustului acel cineva ar avea de suferit…?dar va rog fiti sincer!!!asta asa legat de libertatea cuvantului si etc…!Oricum ceea ce faceti pt f multi oameni care lucreaza in trusturile de presa ale dvs este un lucru maret sunt multi oameni care muncesc acolo care daca nu ar avea unde probabil ar sta pe strazi…dar as vrea sa stiu ca la locul de munca nu este cenzura…!sper sa intelegi ce spun…!

  22. ………
    Mai urmeaza si perioada de contestatie.Si e dreptul psdului din nou sa conteste.Va deveni oare o placa de vinilin identica celei a Dlui C.V.Tudor…oare e fff greu de acceptat ca vine generatia tanara care nu are de-a face nimic cu socialismul? Ii e greu sa suporte acestui partid ca e…uzat! Un partid care l-a avut pe raposatul Dan Iosif in staff, pentru ca „dadea bine”, care a facut gafe in improprietariri necontrolate, neverificate „la sange”, de unde si incurcaturi juridice inca nerezolvate…
    Au mai murit batrani care il divinizau pe i.iliescu si vor mai muri…se stinge electoratul psdului, din fericire pentru tzarishoara !
    Eu cred ca ar fi timpul ca Partidul Conservator sa devina independent si sa nu mai stea in umbra socialistilor, chiar democrati fiind acesti socialisti.Iar actualul electorat de varsta a treia…ramane tot al psdului, deci P.C.-ul poate ar fi bine sa-si schimbe mai mult tinta electorala….poate lansati o dezbatere despre…?!?!?
    Si da! eu „am platit” mult prea scump acu’ 15 ani luxul de a gandi diferit fata de parintii mei …si in acest an am mai avut un „rest de plata”…de data asta gandind diferit fata de viitorul meu socru…DA. Se plateste din greu daca gandesti diferit, DAR MERITA !
    Cat despre „sansa pierduta”..a fost pierduta din momentul in care a intrat in scena i.iliescu si ambitia dumnealui…si politica dumnealui „de lemn”.Vom castiga atunci cand, oamenii politici romani vor fi si buni negociatori si nu cu atitudine de dictatori…poate ca Baselul a parut dictator…poate Dl.Boc a parut dictatorial…poate psdul a parut dictatorial cand s-a retras de la guvernare in cel mai nepotrivit moment…poate PNL-ul a parut dictatorial cand l-a dictat pe Dl.Johannis…Parerea mea este ca politicienii romani au vocatie mostenita de dictatori.N-am vazut un politician roman negociator…am vazut in schimb politicieni buni crestini (va las sa-i vedeti singur, nu ma exprim „la concret” acum).
    Mda…sa vedem, tootusi cand vom avea din nou un guvern lucrativ.

  23. Mogululeeeee….se strange latzul taica. Si tare mie treama sa nu te vad in zeghe. In numele a 5.2 milioane de romani va mutumesc ca ati adus voturi lui Base: tie, Antenei, Realitatii, lui Vantu si lui Mircea Badea. Nu uitati ca VOI, comunistilor, ati dus tara la ruina si Base acum se chinuie sa repare ce ati stricat VOI. De aceea tara a votat pentru continuitate si va vota MEREU, si nu se va opri pana nu va vom vedea pe toti in zeghe. Acum va plangeti de fraudare? Vino in Ciorani Prahova (cea mai mare comuna din tara)sa vezi in ce stil a fraudat PSD-ul si cum au votat pustani de 16-17 ani, platiti cu 50roni votul, in locul celor batrani care n-au putut (ori n-au vrut) sa voteze. Si sa vezi listele intocmite de catre membrii PSD din comisie cu cei care l-au votat pe Base pentru ca primarul sa se poata razbuna pe ei. Acum hotul striga hotii??? Pe ei Base!!!! Nu scapa nici unul, nu ierta nimic.
    Iar despre voi cacanarii care spuneti despre romanii din diaspora ca au spalat putina si vi l-au pus pe Base pe cap ganditi-va ca spalatorii aia de putina au tinut economia in picioare aducand bani in tara, si au votat cu Basescu pentru ca n-au fost intoxicati de TINE (da, tu, cacanarul de mogul, impreuna cu Ciutacu si Mircea Badea), ci au fost „intoxicati” de NBC, CNN, BBC, REUTERS, FRANCEPRESS s.a.m.d. (care pe unde sunt plecati)si care au stiut ce e mai bine pentru copiii lor ramasi aici in tara.
    Acestea fiind spuse…nici nu va salut…CACANARII P*_II.
    De curiozitate: cam cati bani ati bagat in campania Prostanacului????

  24. E trist ca Basescu inca are 5 milioane de alegatori si alti cativa postaci cu creierele incinse pe web. Nu sunt admirator PSD + PC, nu cred ca voi fi vreoadata, dar cred ca a fost bine ce am facut toti, impreuna in aceste ultime luni. A fost un efort urias in incercarea de a scapa de Presedinte, dar nu e nimic, mai incercam…

  25. @luci
    dupa sfaturile dvs sa nu dea domnu sa ajunga copilul dvs in casa mea la furat…..Asa soarta-vreti copilului? Buna mama…..
    Ura naste ura stimata doamna….Mai umblati pe la vre-o biserica…vorbiti cu vre-un parinte….cred ca in cazul Dvs Biserica v-ar putea ajuta…macar cu un sfat bun.Dar se pare ca nu-l auziti….vreti sa auziti doar ce credeti dvs.

    Degeaba ati invatat bine in scoala ca oricum dati sfaturi proaste copilului. Fie-va mila macar de el…..daca tot viata dvs nu poate sa se schimbe.
    Imi aduc aminte ca acum vre-o cateva luni v-am mai dat o replica….dar se pare degeaba.
    Si la mine parintii plangeau ca nu aveau ce sa-mi dea cand invatam, nu aveau cum sa-mi cumpere haine etc…Am invatat la o facultate buna zic eu…Nu ma duceam cu colegii la tot felul de zile de nastere intrucat toti erau…copii de ministri, directori de banci etc…si mie imi era rusine ca nu aveam ce sa duc la aceste zile de nastere, nu aveam haine bune (aveam doar o pereche de blugi care-i uscam fortat in camera de camin cu resoul electric….., imi era rusine… si inventam tot felul de scuze….Zile de nastere organizate la Snagov cu chelneri la domiciliu…iar dupa ore – toata lumeala PIZZA HUT ca era vis- a vis de facultate…nici macar pentru Pizza nu aveam bani… Niste eugenii, ceai….”URASC EUGENIILE!!!”

    Stiu ce inseamna ca mama sa te conduca pana la poarta cu lacrimi in ochi de tristete si suparare…..Dar niciodata nu mi-a dat astfel de sfaturi ca ale dvs……si invatam si eu si sora mea in acelas timp in locuri diferite….greutatea fiind dubla…, parintii neprimind salarii de luni de zile…..
    Cand vezi astfel de lucruri, traiesti printre astfel de oameni, lupti de 10 ori mai mult, inveti de 10 ori mai mult, muncesti de 10 ori mai mult decat e normal…..si credeti-ma copilul va invinge!

    I-ati adus moralul la pamant copilului…sa fie acolo alaturi de dvs. Nu e bine….

    Imi pare rau dar nu pot sa vin in locul dvs sa stau si sa-mi plang de mila. Daca ati mai fi citit postarile mele anterioare ati fi vazut ca si eu sunt indignat ca statul din impozitele platite de mine, si alti…nu imi ofera servicii de calitate, birocratia coruptia e in floare….Sa nu credeti ca daca ar fi venit Geoana vi s-ar fi schimbat viata dvs….Gresit. Pentru ca din start aveti o atitudine gresita.

    Nu stiu din ce zona sunteti…dar se pare ca in Maramures dvs nu ati fost niciodata……..Acolo am vazut oameni ce muncesc, lupta, se bucura de putinele rezultate, se distreaza, mai o vanatoare,(nu Tiriac, Nastase, sau nu stiu ce Ministru la vanatoare), o palinca, un pescuit., oameni simpli!!! . …nu traiesc in tragic si nu-si plang de mila…Poate si din cauza ca sunt multe manastiri si biserici prin jur…poate ca din cauza ca nu prea au fost colectivizati ……nu stiu…cert e ca sunt adevarati! Sunt niste luptatori! Un om slab si-ar ineca amarul in alcool, si-ar plange de mila.,ura din suflet l-ar transforma intr-un om urat…. ar incerca sa -si faca cat mai multi adepti.
    Si printre cei invalizi exista luptatori credeti-ma! Stiu, e greu…dar lupta nu se predau!

  26. Bai desteptilor, va mai pupati mult in cur mogulii care au adus tara in aceasta situatie? N-am nimic cu Geoana si ma pis si pe Basescu dar un lucru e limpede: TOTI au furat, acum ca Basescu a furat cu mai mult talent, asta este. Mai lasati-o in sange cum ca a pierdut Romania, Romania a pierdut dintodeauna, natie de hoti si tradatori, binenteles ca si conducatori sunt pe masura. Cu Geoana sau cu Basescu SAU cu Gigi Becali, TOT rahatul ala ramane pentru cetateanul de rand. Oricum, un + tot ii dau lui Base’, ca dupa ce va-ti scremut toate partidele in Coalitia lui peste prajit, ati mai si manipulat prin media, datorita libertatii presei care datorita lui Base’ o aveti, ati mai si furat, si in final tot voi ati pierdut. Puteti sa plangeti si sa titpati pana vi se usuca ochii, MA HRANESC CU LACRIMILE VOASTRE!

  27. Ptr MG

    Cu tot respectul iti raspund eu. N-am intrat pe blogul asta pana acum si nici nu cred ca mai intru dar e prea de tot. Am lucrat in trustul lui Voiculescu pe vremuri , prin ’99 si am avut prilejul sa-i contest inclusiv hotararile legate de politica de promovare a postului.Era seful meu… cum ar veni. Pot depune marturie sub juramant ca niciodata, niciodata nu a spus sau facut ceva care sa imi ingradeasca libertatea de manifestare profesionala. Ba mai mult, daca aveam argumente solide castigam cu gratie. Chiar crezi ca sta Voiculescu sa faca analize cine cu cine tine si de ce? Nu cred ca-l intereseaza acest aspect. Deci chiar nu-mi imaginez ca da Voiculescu circulare prin trust: cine nu voteaza cu Gioana il tai de la leafa. Si daca da…ce? Lipeste camere de luat vederi de nasul angajatilor? E penibil.

  28. Regret si eu ca a castigat Traian Basescu. Nu este vorba ca mi-ar fi placut mult Mircea Geoana, eu vroiam mult sa plece Basescu. Nu imi place omul Traian Basescu, mi se pare periculos, are gena de dictator. Chiar nu as mai fi vrut sa fie el la conducerea tarii.
    Ma intristeaza cei care au plecat urechea la ce zice T.B., care spun ca au votat pentru continuitate, care urla ca impotriva mogulilor doar pentru ca asa a urlat si mult iubitul conducator, care chiar cred ca Basescu este cine pare sa fie.

  29. In seara alegerilor m-a speriat cu adevarat figura basesciana ce in timp ce isi urla victoria era plina de ura, de incrancenare, ceva infiorator. De partea cealalta, Geoana care desi se bucura prea repede, prezenta o cu totul alta imagine. Una ce poate fi blamata de naivitate, dar avea in ea ceva esential si anume decenta si seninatate.
    Bucuria copilareasca a lui Geoana, in opozitie cu furia si chipul desfigurat de ura a lui Basescu confirma indiscutabil drumul spre care merge Romania, condusa prin impostura.

  30. Eu am votat cu Basescu. Am votat pentru ca Romania s-a dus de rapa in cei 8 ani condusi de Iliescu, am votat pt ca fratii mei au plecat atunci din tara datorita marilor lipsuri, am votat pentru dreptul meu la exprimare care s-a conturat numai in ultimii 5 ani, am votat pentru ca noi murim de foame iar voi, domnilor moguli traiti in huzur si nici ca va pasa de populatie, am votat pentru dezinformare pe care a adus-o Antena3 cu o nesimtire crasa, am votat pentru ca sunteti om de televiziune si nu ati fost corect balansat si asta m-a facut sa pierd respectul, am votat pentru ca vad in Basescu un om ca si mine , nu un polititcian perfect cu discursuri perfecte care minte perfect. Am votat pt atatea si atatea motive pe care le consider valide dar si pt faptul ca in 2008 am simtit cu adevarat de atatia ani ca Romania prinde aripi si avant chiar daca ulterior criza mondiala ne-a afectat greu. Si am mai votat pt ca dumnica, 6 dec, am fost sunata de un PSD-ist care mi-a oferit 200 de lei pt votul meu.

  31. @dixie
    Udrea, Videanu, Berceanu, Casuneanu, astia nu traiesc in huzur?Astia nu sunt moguli? Tu stii ce avere uriasa are Videanu? Tu stii cate mii de euro costa o geanta a lui Udrea? Tu stii de masina de un milion de euro a prietenului si tovarasului de incredere a lui Basescu, Casuneanu? Tu stii lucrurile astea sau esti de-a dreptul intoxicat?

  32. @ dixie
    Familia Paunescu, ce are televiziuni proBasescu aia nu sunt moguli?Ptr ca au devalizat banci? Pe cine mai prostesti tu, in afara celor lipsiti de creier si informatii? Rusine!

  33. PENTRU TOȚI TÂMPIȚII CARE AU VOTAT BĂSESCU:
    1. Ați mușcat ca guvizii porcăria aia cu lupta împotriva comunismului, care fie vorba între noi e pa (perimată) de vreo 20 de ani
    2. Ați mușcat și porcăria asta cu mogulii, care iar e praf în ochi (Videanu Adriean o fi vreun bun samaritean sau ceva, Udrea Elena și ea o fi vreo filantroapă) neavând nici o relevanță vis a vis de eventualele justificări pentru mandatul eșuat lui Băsescu Traian.

    Considerând cele de mai sus sunteți măcar 1 secundă conștienți că:
    1. Nu avem și nici nu vom avea un guvern în actuala configurație politică;
    2. Nu există un buget și nici speranța ca va exista în curând;
    3. Suntem într-o criză economică dublată de o criză politică ce paralizează toată țara.

    TOATE ASTEA VĂ VOR AFECTA DIRECT ȘI PERSONAL dar nu cred că veți mai avea tupeul și nici dreptul moral de a vă plânge pentru că TOT CE VI SE ÎNTÂMPLĂ VI SE DATOREAZĂ !

    ps: păcat că prostia nu doare !

  34. Simt ca Romania a ratat o ocazie enorma pentru ca nu l-a votat pe Crin Antonescu. Sincer sa fiu l-am votat cu inima indoita pe Geoana, si nu l-am votat ca sunt psd-ist ci doar ca sa nu iasa din Basescu.

    Romanii nu sunt un popor capabil sa isi aleaga liderii, Basescu este toxic pentru Romania si asta se va vedea si mai clar in urmatorii 5 ani de scandal, nesimtire, tupeu si de ce nu politie politica, doar s-a vazut cum isi urmareste adversarii politici. İncep din ce in ce mai mult sa cred ca in tara asta nu se va schimba nimic pana ce nu va veni o generatie noua la putere. Ceea ce ma inspaimanta cel mai tare este aceasta noua generatie ce va urma, vor fi intr-adevar niste oameni capabili, care sa vrea sa schimbe fundamental Romania sau vor fi o generatie de semidocti manelizati, care promoveaza valori false si modele de toata jena?

    Eu unul sunt norocos, si nu trebuie sa ma zbat o viata intreaga sa imi cumpar un apartament si un Logan, dar marea masa a oamenilor nu sunt in situatia mea, si ma intreb ce e in mintea lor? Nu s-au saturat mizeria asta de tara? Le e greu sa se uite un pic la vecinii nostrii sa vada ca o duc mult mai bine ca noi desi si ei au plecat de la aceleasi premize in 89?

    İn concluzie:
    Romania numai e tara mea, si in nici un caz nu imi voi creste copii aici ca nu au ce sa invete. Sa-mi dea Dumnezeu sanatate sa pot sa produc valoare adaugata in continuare ca sa imi pot feri copii de ceea ce cred eu ca va deveni Romania.

    Numai bine Monsieur Mogul si multa sanatate dvs. si familiei!

  35. Mai are acum cineva dubii, pe cine a sustinut cu adevarat Vantu, cand ieri, fara ca rezultatul alegerilor sa fie validat, Realitatea TV prezenta interviuri cu Geoana, spunand cum isi va da demisia daca pierde alegerile. Implicit, Realitatea TV-i cerea demisia lui Geoana, dupa ce Vantu i-a dat “glontul” fatal in timp ce prostimea vota nauca cu Basescu, nreusind sa desluseaca nici macar evidente simple ce sa mai asteptam intelegerea altor chestiuni mai complicate, gen Hayssam.

  36. Tariceanu se dovedeste un frustrat care ar fac orice sa-i ia locul lui Crin. Poate il asteapta Stolo si noi il retinem. Eu propun ca Tariceanu sa intre in PD-L si sa -l propuna Basescu prim-ministru. Ar fi genial, ar fi comedia suprema, bascalia totala.

  37. ne puteti spune domnule voiculescu de ce duminica, in ziua alegerilor, angajata dvs., dna. firea, facea emisiune electorala pe postul antena3 ? postul dvs. sau angajatii dvs. nu respecta legea ? astept raspuns

  38. @ Alex
    Legalitatea alegerilor, mita electorala a PD-L astea nu te preocupa sau doar ce se intampla la anumite televiziuni?

  39. spalatii astia pe creier simplisti portocalii chiar nu inteleg ca nu exista democratie fara moguli. Domnu’ mogul cel rau :)) va urez sa mogulti bine!
    pe bune!
    toate cele bune

  40. intamplator am ajuns aici – am dat click pe un link pe care scria ‘mogulu’.

    mi se par inutile comentariile pe net, in conditiile in care nu-si asuma nimeni nici o responsabilitate pentru ceea ce scrie.

    pentru mine nu au nici un efect si nici nu le citesc, mai ales ca stiu ca 90% din comentarii sunt scrise la comanda sau cu plata.

    domnule voiculescu, eu doar atat va spun: romanii l-au votat pe traian basescu. romani care nu sunt membri de partid, care nu au fost mituiti, romani care sunt inca cinstiti.

    ce faceti dumneavoastra in presa din romania e un scuipat in obrazul tinerilor care au facut o scoala, si care muncesc cinstit si care platesc taxele la zi si pun umarul la modernizare romaniei – prin simplu fapt ca se educa si se informeaza

    …si poate ca mesajul asta ar trebui sa ajunga la dumneavoastra, pentru ca nu vine nici din partea unui membru pd si nici din partea unui om mituit, ci din partea unui tanar cinstit: nu ne mai scuipati in obraz

    si banii…banii domnule voiculescu..banii…banii…banii va dau anii inapoi?

    am scos posturile dumneavoastra de televiziune din programele tv. si orice tanar cu un minim de educatie ar face acelasi lucru, ar refuza sa priveasca la astfel de canale. pentru ca dumneavoastra promovati lipsa de educatie, incultura, minciuna, mizeria umana.
    cand va uitati in oglinda domnule voiculescu, ce vedeti? ce vedeti?

    …va mai spun inca o data, fie ca vreti sa acceptati sau nu, dar este adevarat: tinerii l-au votat pe basescu. tinerii romani care inca spera la o viata mai buna peste 10-20 ani, cand dumneavoastra nu veti mai fi…

  41. @irina…
    indirect m-ai acuzat ca sunt si eu corupt. Se vede ca esti mai noua in blogerit….Cel putin aici opiniile personale, comentariile nu sunt cenzurate cum sunt pe alte bloguri cu nuanta ros-portocalie.
    Aici e democratie…unii ureaza sanatate, altii moarte, fiecare cat il duce mintea., daca crede ca astfel se vor schimba lucrurile in tara., si nu de la exemplul personal., al fiecaruia….

    Daca tot zici ca-s inutile comentariile de ce ai mai cheltuit din energie sa scrii…Ti-a iesit domnu’ presedinte,bucurate si traieste din belsug., probabil doar in sectorul de stat.

    Cu respect
    un platitor de taxe

  42. @ andron
    …dar ce se intampla la emisiunile de la Antene? dar ce se scrie in Jurnalul N? acolo se exercita democratia? pentru ca jurnalismul in nici un caz nu e exercitat..
    pe blogul asta intra 100-500 de persoane. la televiziune se uita milioane. unde ar trebui sa functioneze democratia mai bine? in teorie, peste tot. dar in cazul asta particular?

    cu respect,
    un platitor de taxe mai mari

  43. In Jurnalul National de exemplu exista o serie de articole scrise de Jamie Oliver….unul din cei mai vestiti bucatari la nivel mondial….Iti recomand si tie sa inveti cate ceva de acolo., ca sa mananci sanatos., si sa-ti alinti iubitul.(sau el pe tine, nu conteaza)

    Deasemeni, citesc articolele legate de Revolutie, Generalul Militaru, Gelu Voican Voiculescu, Iliescu…cine erau adevaratii eroi, cine erau tradatorii…..lucruri interesante, din istoria contemporana…si daca ai mai citi cartile dlui Gorbacev, Shevarnadze(ultimul ministru de externe URSS)…poti sa faci niste punti de legatura…si adevarul se cam leaga…(vezi ca vine Gorbacev pe 23 decembrie la Bucuresti – poate ei o carte)
    Daca s-ar fi jucat 100% cartea PSD – nu apareau aceste articole istorice in ziar., intrucat dauneaza imaginii.

    Daca ai alergie la ceva, trebuie sa stii sa citesti, eventual selectiv., probabil si printre randuri.

  44. @andron: dupa cum vorbesti esti inca tanar….iar tinerii nu se platesc. pentru ca se prostesc usor. de obicei se platesc oamenii dupa 30-40 de ani, care se prostesc mai greu…

    …cat despre carti, din pacate acum nu mai am timp – dar cred mi-am facut temele in facultatea de stiinte politice. repet, Jurnalul se pretinde a fi un ziar de informatie, si nu o publicatie istorica sau de retete de bucatarie – si in virtutea a ceea ce pretinde sa fie acest ziar, ar trebui sa sa faca presa si nu propaganda

    dar pana la urma, desi absurd, chiar si in democratie pot exista ziare si televiziuni de propaganda…..Jurnalul, Antenele, nu sunt canale media de informare si educare, ci canale media de propaganda. sunt false. f-a-l-s-e

    la fel cum este si dan voiculescu – un om care incearca sa-si cumpere un loc in istorie. dar din pacate, nu cu banii iti cumperi un loc in istorie, ci cu onoarea..
    si el ar trebui sa stie, daca tot vinde carti de istorie la duzina…

  45. …cu alte cuvinte, peste 30 de ani, dan voiculescu va fi inca un roman care a facut umbra pamantului si atat. ca sa intri in istorie trebuie sa ai onoare. si trebuie sa ai onoare ca sa stii ca banii nu pot cumpara totul…

    o seara placuta,
    irina fumarel

  46. Dle Voiculescu, spuneti ca nu aveti nimic de pierdut sau de catsigat. Dar nu va este frica de reactivarea dosarelor Loteria sau Rompetrol? Vad ca Base a inceput deja sa se miste si observ panica pe fetele lui Patriciu, Vantu, Copos.

  47. „Contul dumneavoastră a fost dezactivat manual şi poate fi reactivat doar de către un administrator.”
    Asta e mesajul pe care il primesc pe forumul antena3.Nu stiti sa pierdeti(de ce nu ma mir?),iar slugile dumneavoastra dupa ce ca sunt proaste ca,in ciuda unui efort colectiv de cinci ani,nu au reusit sa il detroneze pe Basescu,acum apeleaza la metode din astea,in sparanta ca inchid gura celor care au coloana vertebrala,nu o gelatina scarboasa ca ei.
    Nu e penibil sa ai asa slugi proaste?

  48. @ irina.
    Pentru ca si tu ai scris aici, ia zii tu repede, cu cat ai fost platita?
    Eu n-am fost platit si ma incearca o usoara frustrare.
    Irina de fapt eu cred ca tu esti o „pasarica” adevarata din stolul cantator prezidential !
    Sau iti convine mai mult „ciocu’ mic ca acum noi suntem la putere” ?

  49. Revoltat…esti pueril,intocmai ca Badea,cel de la care imiti vorbele astea.Apropo,sunt banat pe fourm nu pe televiziunea Antena3.

  50. @irina
    sunt tanar in suflet si unde vrei tu…:)
    Dupa cat se vede degeaba ai invatat la stiinte poltice….iar de gatiti tot nu stii sa gatesti….Ma intreb…Ce stii sa faci bine?

  51. @thorhammer
    tot ca Badea iti spun ca esti foarte prost !
    Zi merci ca ti-au dezactivat contul manual, daca se intampla automat ar fi insemnat ca esti mai prost decat o bucata de plastic cu ceva siliciu.

  52. Pentru B*sescu!
    ATI AJUNS SI SUNTETI SOLUTIA IMORALA DE PRESEDINTE.

    Nici macar nu mai puteti invoca poporul in minciunile dumneavoastra.
    Decat daca sunteti lipsit de caracter…

    Din acest motiv cred ca o sa-l mai invocati.

  53. CELOR 15 MILIOANE DE ROMÂNI CINSTIȚI, DEZAMĂGIȚI, FURAȚI ȘI ÎNȘELAȚI

    Unde am ajuns, oameni buni ?
    In țară ne conduce Băsescu, Berceanu, Boc, Pogea, Udrea și Videanu, iar în Parlamentul european ne reprezintă EBA și Becali ! Ea că are tată și el că are bani… și-n rest nu mai au nimic !
    In guvernul țării, Udrea beneficiază de bugete de milioane de euro pe care îi dă în dreapta și-n stânga după bunul plac al Cotrocenilor, iar Ridzi aruncă 86 milioane de euro pe o viitoare ipotetică telecabina, când există orașe mari din România care nu au un spital cât de cât funcțional.
    In business, Patriciu vinde Petromidia pentru câteva miliarde din care plătește 0% impozit.
    Oameni buni ! Statul român nu mai există! Nu vă mai asigură locuri de muncă ! Nu vă mai asigură accesul normal la un sistem de sănătate! Nu vă mai oferă nimic în schimbul taxelor și impozitelor din ce în ce mai înrobitoare pe care le plătiți !
    Ar trebui să refuzați să mai plătiți taxe și impozite, spre a fi folosite în interes propriu de acești guvernanți hoți, corupți și rău educați !
    Refuzați să mai finanțați acești politicieni imbecili si amantele lor care sfidează o țara întreagă.
    Nu mai finanțați bugetele unor ministere create pentru ”ce vor inimioarele” doamnelor apropiate președintelui !
    Ne costă prea scump plăcerile trecătoare ale imbecililor care s-au cocoțat în vârful ierarhiei statului, pe vechile structuri ale securității.
    De 20 de ani plătiți dări greu de suportat unui stat care de fapt nu mai există, și ca și cum asta nu ar fi de ajuns, o mână de pălmari se împrumută în numele nostru și garantează cu viitorul copiilor noștri care vor deveni sclavii finanței internaționale.
    Iată fotografia ”elitei” politice din România:
    Jocuri politice murdare, alegeri trucate ca-n 1946, politicieni corupți și ”muieri” politice. Guvernarea, un haos total, o țară îndatorată fără nici un folos, toată industria vândută pe mai nimic unor micimani de partid, care o vor pierde la rândul lor în favoarea marii finanțe mondiale.
    AȘA NU SE MAI POATE ! AJUNGE !
    Romania nu este o tara de hoți, de agramați, de curve, de parveniți, de oameni neputincioși și fără coloană vertebrală.
    România este doar condusă de niște hoți, agramați, curve, parveniți, neputincioși și fără coloană vertebrală.
    În România au fost și în mare parte mai sunt, milioane de tineri deștepti, mulți dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinaționale sau pentru o afacere proprie pe care este din ce în ce mai greu să o țină în viață, oameni educați, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, cu talent, integri și corecți, care știu să comunice eficient și știu ce înseamnă să livrezi la timp și de bună calitate, știu deci ce înseamnă responsabilitatea.
    Există milioane de români de calitate, plecați unii definitiv, alții temporar, din Romania pentru a produce și a consuma în alte țări, punand umărul la prosperitatea altor state, oameni care în mare parte s-ar întoarce oricând acasă, în Romania, dacă acest circ ar lua sfârșit.
    Fac apel la cele 15 milioane de români cinstiți și integri, care trăiesc din munca lor, fără să fure sau să înșele, să ia atitudine pentru a stopa prostia celorlalți 5 milioane care ne afectează pe toți.
    Trebuie să luăm atitudine, trebuie să facem o schimbare, este nevoie de o Mișcare a românilor cu coloana vertebrală !
    O Mișcare de întoarcere la origini, de întoarcere cu fața către Dumnezeu !
    O Mișcare în care conducătorii să fie testați la sânge, așa cum se întâmplă când ești angajat la o companie multinațională, fără să fie acceptați dacă nu își dovedesc integritatea și eficiența.
    O mișcare a oamenilor care nu au mai fost ”activiști” politici sau ”ofițeri sub deplină acoperire”, oameni neîntinați, nespălați pe creier.
    O mișcare care să nu nască ”traseiști politici” sau să conțină ”cârtițe” deplin conspirate.
    O mișcare a oamenilor inteligenți, cu atitudine, experți în domeniul lor.
    Oricare dintre noi cunoaște cel puțin trei oameni inteligenți care ne-ar putea reprezenta mult mai bine în Parlamentul European decât EBA sau Becali.
    Dacă de acum fiecare dintre noi va dedica măcar o oră pe săptămână activităților colectivității, a străzii, a cartierului, a satului, a orașului, cu siguranță în mai puțin de doi ani alta ar fi fața politicii românești, aici, în Europa și în lume.
    Amintiți-vă câți bani au fost furați, câte proiecte au fost blocate, câte fonduri europene nu au fost accesate numai în ultimii zece ani !
    Dacă am dialoga constructiv, dacă ne-am întâlni măcar o ora pe săptămână, dacă am acționa, dacă am putea aduna și promova oameni deștepți, corecți, conectați, creativi, eficienți pe care ii cunosc eu și pe care îi cunoști tu, și tu, și tu, și tu, în mai puțin de doi ani se va vedea și se va simți diferența. România poate avea un plan de organizare de tip european, poate avea acces la finanțarea europeană și poate avea multe uși deschise către marile centre de putere politică și financiară.
    Fiți siguri că și leaderilor marilor puteri le-ar face plăcere să discute cu români inteligenți și educați, în locul acestor agramații și parveniții care ne reprezinta în prezent !
    Hai să dăm mână cu mână și să recreem o mișcare conservatoare și corporatistă !
    Fac apel la oamenii care au calitățile necesare să scoată țara din criză.
    Haideți să creem o soluție viabilă de guvernare a României pentru români !
    Haideți să punem țara pe roate ! Să ne unim forțele toți românii capabili, din toate domeniile, cetățeni inteligenți, educați, care gestionează și coordonează activități de miliarde, care conduc mii de angajați fiecare, care știu să negocieze, să muncească cu folos și să comunice într-un mediu competițional mondial, într-o piață globală!
    Haideți să arătăm Europei și lumii întregi că în România nu sunt doar pipițe cu tătic politic și speculanți imobiliari din Pipera Tunari.
    Este nevoie de o alternativă la actuală ”clasă politică” din România.
    Este nevoie de o mișcare conservatoare și corporatistă, în ale cărei valori să mă regăsesc și eu, și tu, și orice român din cele 10-11 milioane care nu au votat nici cu Băsescu, nici cu Geoană!
    Mă întreb, atâția oameni deștepți nu se rușinează că sunt reprezentați în Parlamentul european de Gigi Becali și de EBA? Nu vă apucă scârba și teama la gândul ca EBA va negocia pentru România fonduri europene de zeci de miliarde ?
    Nu vă este rușine că sunteți conduși de oameni politici care nu pot pronunța corect ”Google”, ”succese” sau ”almanah-uri”?
    Nu vă este rușine să vă dați la o parte de pe trecerea de pietoni, când în mașinile cu girofar trece un agramat, un hoț sau o păpușă blondă cu tupeu și cu un singur talent, plătit mult prea scump… din banii voștri?
    Am înnebunit eu sau am înnebunit noi toți, și stăm pasivi în timp ce suntem călcați în picioare de cei ce sunt plătiți și se înfruptă din banii noștri?
    Cred că este de ajuns. Îmi este rușine că am stat toți anii aceștia cu mâinile în sân de am ajuns să fim reprezentați de o domnișoara din Bamboo și de un cioban speculant de foste terenuri agricole… așa că voi lua atitudine și vă rog și pe voi, toți cei 15 milioane care credeți că nu va reprezintă politicienii de azi și de ieri, să luați atitudine.
    Haideți să găsim și să susținem oameni de care să fim mulțumiți și mândrii că ne reprezintă. Sa identificăm valorile și să le convingem să se implice. Dacă vom avea o echipă, restul vine de la sine.
    Știu, și știu că și voi știți, că ei există. Trebuie doar treziți !
    Haideți să facem ceva !
    Haideți să nu ne mai plângem și să nu mai băgăm capul în nisip !
    Haideți să acționăm!
    Haideți să punem în mișcare România profundă !
    O Românie profundă care prin activitatea ei să creeze o țară bogată, cu bătrâni bine îngrijiți, cu tineri bine educați, cu autostrăzi și străzi fără gropi, cu milionari pe merit și în care nebunii să stea la balamuc, iar hoții și excrocii la pușcărie… fiecare la locul lui !
    O Românie în care copiii și nepoții noștrii să aibă un loc și un viitor și să nu mai fie nevoiți să plece în pribegie după mirajul unui trai mai bun.
    O Românie de vulturi, nu de struti !
    O Românie binecuvântată !

Comentariile sunt închise.