Din nou, jos pălăria fată de campania EVZ. Aveti aici si petitia on-line initiată de ei. Presiunea creste, autoritătile încep să înteleagă că trebuie schimbat ceva si că suntem cu ochii pe ei. Mai e putin.

10 COMENTARII

  1. pai de ce face EVZ aceasta petitie? Nu jurnalistii de la EVZ sunt slugile perfecte ale sistemului care baga oamenii in pamant? dreptate mai are si Claudiu Pandaru.

  2. D-lui Dan VOICULESCU, mult prea entuziasmat de demersurile EVZ
    pentru accelerarea reformei in domeniul sanatatii :
    :
    Pe tine,bulina orange te lasa, lesne, masca
    Desi petitia lor,on-line,e pentru gura – casca;
    Nu crezi mogul versat,ca-i mult mai sanatos,
    “Cu caciula-n mana” decat … cu palaria jos?

  3. CATRE

    DIRECTIA GENERALA DE EVIDENTA A PERSOANELOR
    MUNICIPIUL BUCURESTI
    CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI
    STR.BIBESCU VODA NR.1 SECTOR 4 BUCURESTI

    DOAMNA DIRECTOR A DIRECTIEI GENERALE DE EVIDENTA A PERSOANELOR,

    Subsemnatul,Ene Nicanor George domiciliat în Bucureşti,sector 2, Sos.Mihai Bravu nr.2,bl.60B.sc.1,ap.45-,,prin mandatarul meu fiu Ene Dragoş Marian,in temeiul art.10(1) din Conventia pentru garantarea Drepturilor Omului,formulez si depun prezenta

    RECLAMATIE ADMINISTRATIVA

    conform Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, întrucât la cererile 544 si 606 din 10 .02.2010 si 12.02.2010 … am primit dabea in data de 1 martie 2010 răspunsuri ,ba chiar negative, prin intermediul adreselor de raspuns semnate de Directorul Adjunct PETRESCU LEONTIN .
    Reiterez ca Informatia de interes public este orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati sau institutii publice.
    Articolul 10 al Convenţiei Europene a Drepturilor Omului afirmă că „orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare”, apoi articolul defineşte acest drept: el „cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere
    DIN SURSELE AVUTE IN CADRUL P.M.B.DAR SI DIN ADRESA DE RASPUNS NR.D606 DIN 22.02.2010 SI DIN 544DIN 22.02.2010,a DIRECTIEI GENERALE DE EVIDENTA A PERSOANELOR din cadrul CONSILIULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI[CARE PRETEXTEAZA NECESITATEA UNOR DATE SUPLIMENTARE DESPRE FOSTII FUNCTIONARI PUBLICI]ESTE EVIDENT CA IN PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI,EXISTA UN INTERES ILEGAL DE A ASCUNDE DOMICILIILE ACESTORA PENTRU A ZADARNICII AFLAREA ADEVARULUI,ADUCAND PREJUDICII SUBSEMNATULUI.

    Prin prezenta solicit revenirea asupra deciziei de a nu primi informaţiile de interes public solicitate în scris prin cererile nr.544 si 606, considerând că dreptul meu la informaţie, conform legii, a fost VIOLAT prejudiciu pe care il cuantific la 5mii de euro in echivalentul monedei nationale.In situatia respingerii reclamatiei administrative ,prejudiciul se va ridica la 10 mii de euro in echivalentul monedei nationale.
    Am solicitat sa imi comunicati in termen legal informatia de INTERES PUBLIC privind domiciliile persoanelor care au ocupat functii publice si care au facut abuzuri in functiile ocupate- datorita sprijinului politic avut in cadrul PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI.
    ACESTE PERSOANE sunt SANDU ANA ,MITROI DIANA,ASMARANDEI AUREL,de care Partidul Democrat s-a dispensat in extremis,asa cum va face si fata de protejatul IORDACHE ADRIAN-daca nu se doreste suspendarea PRESEDINTELUI BASESCU.
    Din anul 2006,inainte de a se edifica cu rea – credinta (cu complicitatea INSTANTELOR JUDECATORESTI, a PRIMARIEI MUNICIPULUI BUCURESTI),trebuia sa ceara paratelor actele de proprietate ale terenului ocupat manu militare,acte prezentate ocult judecatoarei- de catre S.C. MECANO EXPORT IMPORT S.A. -in alte locuri decat sediul instantei judecatoresti ,astfel desfiintandu-se grav si iremediabil PRINCIPIUL LEGALITATII dar si al NEMIJLOCIRII INSTANTEI !
    PENTRU CA TERENUL MEU reprezenta un BUN IMOBIL LITIGIOS[cel putin din 2006],pentru proiectantul ,constructorul si beneficiarisi exista riscul teoreticca acestia sa fie calificati ca fiind DE REA- CREDINTA,JUDECATORIA SECTOR 1 BUCURESTI,care avea deplina competenta de jurisdictie ,s-a declarat necompetenta declinandu-si voalat competenta in favoarea TRIBUNALULUI BUCURESTI –care s-a declarat competenta sa judece cauza ,prin omisiune[in realitate cu intentia directa de a ma prejudicia-prin hotararea judecatoreasca- sa se pronunte direct si in mod expres (si nu pe cale de consecinta )asupra suprafetei de teren fata de care legiuitorul comunist de pana in 1989 ingradea constituirea dreptului de proprietate[,permitand doar dreptul de folosinta asupra terenului si conditionandu-l de existenta contructiei]! Tatal meu vitreg ,ENE ION a castigat in instantele judecatoresti, constatarea dreptului de proprietate pe 960 de mp-pe care l-a imprejmuit cu placi de beton in anul 1996cand a fost transcris in registrul d e transcriptiuni si inscriptiuni imobiliare ,precum si in evidentele PMB -de unde au fost strerse,distruse-pe vremea PRIMARULUIU GENERAL TRAIAN BASESCU pentru a incredinta terenurile victimelor comunismului-dezvoltatorilor imobiliari straini :italieni francezi ,evrei spanioli americani.
    Eu am aratat instantei de judecata ,ca la depunerea NOTIFICARII pe legea nr.10 /2001 ,dar si mai inainte,respectiv si dupa in perioada 1998-2008,PRIMARIA MUNICIPIULUUI BUCURESTI,a pretins ca nu exista numar postal Str.VIRGILIU 17-19.Aceasta in conditiile in care PMB dar si TRIBUNALUL BUCURESTI stiau ca exista un PLAN URBASNISTIC DE DETALIU din anul 1998 -asa cum rezulta din dovezile pe care le anexez prezentei[HOTARIRE numar 76 din 05/28/1998=]IN PROPORTIE DE 90 %,Citez din BURSA CONSTRUCTIILOR:
    Mecano Export – Import” investeşte pe strada Virgiliu 17-19
    01.05.2007
    În sectorul 1, pe strada Virgiliu nr 17-19 se construieşte un imobil de apartamente, cu regimul de înălţime subsol + parter + 4 etaje + etajele 5 şi 6 retrase. Beneficiarul investiţiei este SC „Mecano Export – Import” SRL. Proiectant general şi de arhitectură este SC „Westfourth Arhitecture” SA . Proiectantul de rezistenţă este SC „Colonad Proex” SRL, iar proiectant

    IInformatiile solicitate prin cererile 544 si 606,se încadrează în categoria informaţiilor de interes public, din următoarele considerente. ……………………………………

    ….Citez DIN LEGEA PRIVIND INFORMATIILE PUBLICE:SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE ::
    ART. 6
    (1) Orice persoană are dreptul să solicite şi să obţină de la autorităţile şi instituţiile publice, în condiţiile prezentei legi, informaţiile de interes public.
    (2) Autorităţile şi instituţiile publice sunt obligate să asigure persoanelor, la cererea acestora, informaţiile de interes public solicitate în scris sau verbal.
    (3) Solicitarea în scris a informaţiilor de interes public cuprinde următoarele elemente:
    a) autoritatea sau instituţia publică la care se adresează cererea;
    b) informaţia solicitată, astfel încât să permită autorităţii sau instituţiei publice identificarea informaţiei de interes public;
    c) numele, prenumele şi semnătura solicitantului, precum şi adresa la care se solicită primirea răspunsului.
    ART. 21
    (1) Refuzul explicit sau tacit al angajatului desemnat al unei autorităţi ori instituţii publice pentru aplicarea prevederilor prezentei legi constituie abatere şi atrage răspunderea disciplinară a celui vinovat.
    (2) Împotriva refuzului prevăzut la alin. (1) se poate depune reclamaţie la conducătorul autorităţii sau al instituţiei publice respective în termen de 30 de zile de la luarea la cunoştinţă de către persoana lezată.
    (3) Dacă după cercetarea administrativă reclamaţia se dovedeşte întemeiată, răspunsul se transmite persoanei lezate în termen de 15 zile de la depunerea reclamaţiei şi va conţine atât informaţiile de interes public solicitate iniţial, cât şi menţionarea sancţiunilor disciplinare luate împotriva celui vinovat.
    ART. 22
    (1) În cazul în care o persoană se consideră vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a cărei rază teritorială domiciliază sau în a cărei rază teritorială se află sediul autorităţii ori al instituţiei publice. Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7.
    (2) Instanţa poate obliga autoritatea sau instituţia publică să furnizeze informaţiile de interes public solicitate şi să plătească daune morale şi/sau patrimoniale.
    (3) Hotărârea tribunalului este supusă recursului.
    (4) Decizia Curţii de apel este definitivă şi irevocabilă.
    (5) Atât plângerea, cât şi apelul se judecă în instanţă în procedură de urgenţă şi sunt scutite de taxă de timbru.

    STIU CA MAFIA IMOBILIARA DIN CARE FACE PARTE CONDUCEREA DIRECTIEI JURIDICE CONTENCIOS SI LEGISLATIE ESTE IMPLICATA IN REFUZUL DE A DA ACESTE INFORMATII DIN MOMENT CE CHIAR RASPUNSUL NEFAVORABIL SE REFERA LA NOTIFICAREA NR.1704care a fost respinsa ilegal .
    SANTAJUL P.D. SI AL LUI BASESCU LA PRIMARUL SORIN OPRESCU ,PENTRU MENTINEREA PROTECTIEI LUI IORDACHE SI CONTINUAREA PROIECTELOR PD-iste NU POT FI MAI TARI DECAT SUSPENDAREA LUI BASESCU!!!
    CE VA POT GARANTA EU,ESTE CA IN FINAL DIRECTORUL IORDACHE ADRIAN =PROPTEAUA LUI BASESCU= ,VA FI SCHIMBAT DIN FUNCTIA AVUTA,INDIFERENT DE FAVORIZAREA ACESTUI INFRACTOR DE CATRE AUTORITATILE PUBLICE!!!
    Directorul Adjunct PETRESCU C-TIN-(probabil si el facand parte din FAMILIA CEAUSESTILOR )este raspunzator de refuzul de a comunica domiciliului celor care au fost functionari publici in cadrul PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI:ANA SANDU,MITROI DIANA,ASMARANDEI AUREL care au ocupat functii publice in care au SAVARSIT INFRACTIUNI impotriva subsemnatului,si a proprietataii mele.CHIAR PE ADRESELE DE RASPUNS SE INDICA IN DREAPTA SUS MENTIUNEA NUMARULUI NOTIFICARII MELE ,[“NOTIFICAREA NR.1704”]CU ALTE CUVINTE CEL CE TREBUIE SA DEA RASPUNS NU TREBUIE SA MI INDICE DOMICILIUL PERSOANELOR PENTRU CA ORICUM INSTANTA VA REZOLVA SUSPENDAND SINE DIE SOLUTIONAREA CAUZEI PANA LA PERIMARE!!ASTA ESTE JOCUL ORDINAR AL AUTORITATILOR STATULUI AGRESOR ,CARE SPRIJININDU-I PE INFRACTORII SPECIALIZATI,ISI VOR INRAUTATII SITUATIA IN CE PRIVESTE RAPORTUL COMISIEI EUROPENE – INTERMEDIAR SI FINAL PE J.A.I.
    PRETEXTUL REFUZULUI Directiei Evidenta Persoanelor din cadrul Consiliului General al MunicipiuluiBucuresti ,a fost ca DOMICILIUL PERSOANELOR ,ar reprezinta DATE CU CARACTER PERSONAL SI NU SUNT DATE CU CARACTER PUBLIC,in conditiile in care chiar legea nr.677/2001se refera expresis verbis la libera circulatie a datelor cu caracter personal a persoanelor ce ocupa functii publice !
    1. ATRIBUTIILE DIRECTIEI DE EVIDENTA A PERSOANELOR
    • Actualizeaza Registrul de Evidenta a Persoanelor al Municipiului Bucuresti utilizeaza si valorifica Registrul permanent de evidenta populatiei;
    • Furnizeaza, in cadrul Sistemului national informatic de evidenta a populatiei, date necesare pentru actualizarea Registrului permanent de evidenta populatiei;
    • Coordoneaza si controleaza metodologic activitatea de evidenta a persoanelor a serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor ale sectoarelor Municipiului Bucuresti;
    • Controleaza modul de gestionare si intocmire a listelor electorale permanente;
    • Asigura emiterea cartilor de identitate si cartilor de alegator;
    Indeplineste si alte atributii in domeniul sau de activitate, dispuse de Consiliul General, in cadrul legal sau care decurg din actele normative in vigoare. FURNIZAREA UNOR DATE DIN REGISTRUL NATIONAL DE EVIDENTA A PERSOANELOR
    • Persoanele fizice sau juridice pot solicita, in baza unor cereri scrise motivate, comunicarea unor date cu caracter personal din Registrul national de evidenta a persoanelor, referitoare la:
    • – date de stare civila (numele, prenumele, data si locul nasterii, cat si prenumele parintilor persoanelor in cauza);
    – date referitoare la actele de identitate eliberate persoanelor despre care sunt solicitate informatii;
    – date referitoare la domiciliile si resedintele acordate;
    – date referitoare la codul numeric personal atribuit.
    Activitatea de furnizare a unor date cu caracter personal din Registrul national de evidenta a persoanelor este reglementata de OUG nr.97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, Hotararea Guvernului nr.113/1997 privind continutul, actualizarea si valorificarea datelor din Registrul National de Evidenta a Persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Potrivit acestor acte normative, furnizarea unor date cu caracter personal se poate realiza numai dupa obtinerea, in prealabil, a consimtamintului scris al persoanelor vizate. Consimtamintul persoanelor vizate nu este necesar atunci cind exista un temei legal justificat.
    Se considera temei legal justificat, solicitarea unor date cu caracter personal primite din partea organelor de politie, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Romin de Informatii, Parchet, Justitie, institutii specializate de ocrotire sociala cu privire la minori sau alte persoane indreptatite la ocrotire, persoane fizice ale caror interese legitime sunt probate prin inscrisuri ce fac dovada temeiului legal justificat, persoane fizice care solicita comunicarea unor date proprii de evidenta persoanelor etc.
    Desi am achitat taxele prevazute de lege pentru solutionarea cererilor formulate ca persoane fizice indreptatite si depuse la sediul acestei institutii, privind situatia–furnizarii unor date din Registrul National de Evidenta a Persoanelor (1 leu).,se refuza darae acestor relatii pretextand ca sunt date cu caraecter personal,in conditiile in care atriburtiile acestui department este valorificarea acestor date si nu OCULTAREA datelor pentru favorizarea infractorilor sprijiniti politic !!!
    ACEASTA DIRECTIE DE EVIDENTA A PERSOANELOR -STRANS LEGATA DE MAI-ul lui I VASILE BLAGA ,A FOST FOLOSITA IN DECEMBRIE 2009,DE CATRE TRAIAN BASESCU LA ALEGERILE PREZIDENTIALE –SUB OBLADUIREA SERVICIILOR SECRETE -ELIBERANDU-SE IN ULTIMELE 4 SAPTAMANI PREZIDENTIALE– SUSPECTE CARTI DE IDENTITATE PENTRU VOTUL MULTIPLUDIN SECTIILE SPECIALE NECESAR REALEGERII DICTATORULUI EVREU BASESCU TRAIAN =PROTECTORUL JURISTILOIR CORUPTI DIN CADRUL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI!!!!!!!
    SE IMPUNE ARESTAREA IMEDIATA A MINISTRULUI DE INTERNE VASILE BLAGA,ARESTAREA DE INDATA A DIRECTORULUI ADJUNCT PETRESCU LEONTIN DE LA DIRECTIA EVIDENTA PERSOANELOR C.G.M.B.(CU AJUTORUL CARUIA AU FOST CASTIGATE TOATE ALEGERILE INCEPAND inca din ANUL 2000!!!!)
    PD AVEA NEVOIE DE O LEGE PENTRU A PROTEJA SI MAI MULT INFRACTORII POLITIZATI!!!Legea functionarilor publici, adoptata Marti, 02 Martie 2010,Legea functionarilor publici a fost adoptata, marti, in Camera Deputatilor cu 172 de voturi pentru niciun vot impotriva si nicio abtinere. Deputatul PSD, Mircea Dusa, a spus ca acest proiect creeaza premisele numirii in functiile de directori si directori adjuncti ai servciilor deconcentrate a clientelei politice, intrucat „prevede o derogare de la 6 luni, perioada in care se pot face numiri in functii si directori care nu au calitatea de functionari publiciPNL si PSD va contesta legea la Curtea Constitutionala

    Mai mult, viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca liberalii vor contesta miercuri, la Curtea Constitutionala, Legea functionarilor publici, demers care ar putea sa fie realizat in comun cu deputatii PSD.
    functionarului public, astfel incat primariile trebuie sa ia aprobare si pentru o virgula”.
    Premierul Emil Boc le-a cerut celor din Ministerul Administraţiei şi Internelo în cadrul şedinţei de bilanţ a acestei instituţii, să-şi facă ordine printre corupţi înainte de a interveni Direcţia Naţională Anticorupţie şi instanţele de judecată. Emil Boc a arătat în şedinţa de bilanţ a Ministerului Administraţiei şi Internelor, că încă mai sunt probleme în ceea ce priveşte corupţia şi integritatea. „Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, ne-o spun şi europenii, ne-o spun şi românii, încă mai avem probleme la acest capitol şi depinde de stat, prin autorităţile sale, ca această problemă a corupţiei să fie diminuată. Suntem într-un plin mecanism de verificare europeană. Până România nu va ajunge în UE ca stat cu drepturi depline, fără niciun mecanism de verificare, niciunul dintre noi nu trebuie să avem linişte, pentru că de ceea ce facem noi, fiecare dintre noi, depinde şi soarta României, şi soarta fiecărui român, în ţară şi în străinătate”, a declarat Emil Boc. „Am observat, într-adevăr, şi din declaraţiile şefului DNA, o creştere a numărului de investigaţii cu privire la cei care sunt puşi să aplice legea şi, în loc s-o aplice, n-o respectă. Cerinţa mea expresă către dumneavoastră ar fi să vă faceţi ordine înainte de a veni DNA şi instanţele de judecată”, a subliniat premierul. Direcţia Generală Anticorupţie din MAI lucrează la un proiect de act normativ prin care testul de integritate să fie reglementat disciplinar, iar pedepsele să ajungă până la demiterea angajatului corupt.
    Mentinerea monitorizarii Comisiei Europene pe J.A.I. ,ca si sistarea unor fonduri importante pentru J.A.I.-va fi efectul ABUZURILOR persistente ale functionarilor publici cu efecte ireversibile asupra subsemnatului.TOATE FORURILE INTERNATIONALE VOR FI INCUNOSTIINTATE.DE REALITATEA IN JAI-ul din RO.

    06.03.2010

    ENE Nicanor George-personal şi prin
    mandatar fiu-Ene Dragoş

    DOAMNEI DIRECTOR IERARHIC SUPERIOR ADJUNCTULUI CATRE A SEMNAT ADRESELE DE RASPUNS CA EXPRESIE A ABUZULUI DE DREPT A DECIDENTULUI

  4. „mai e putin…”

    mai e putin pana cand?
    pana cand acesti oameni si asa batuti de soarta vor muri pe capete asteptand sa se schimbe ceva?
    unde vedeti voi ca incep institutiile statului sa inteleaga ca nu le mai merge ca pana acum? si de unde va vine ideea ca vor face ceva ca sa ne schimbe perceptia despre incompetenta lor?
    oare eu sunt orb in tara chiorilor?

  5. pana una alta, nu e vizibila sau credibila nici o schimbare.
    poate doar una de imagine, de suprafata si atata tot.
    a mai bagat lenuta cateva milioane in vreo campanie publicitara sa ne ia ochii?

  6. Nici o petiţie semnată on line, dar NICIUNA, n-a fost băgată în seamă de „adrisanţi”. Asta nu mă împiedică să semnez în continuare.
    Dar nu cu ochii trebuie să stă pe ei. Ne stricăm vederea degeaba. Doar dacă nu cumva îi putem hipnotiza, dacă îi privim toţi odată şi le transmitem acelaşi mesaj. Care se ştie.
    Cu altceva trebuie să stăm pe ei. Cu furcile! Sau coasele! Sau cu lopeţile de zăpadă! Că altfel nu pricep în vecii vecilor!
    Pe pariu!

  7. Sustinem si noi MISCAREA DE REZISTENTA , si argumente mai multe decat convingatoare se gasesc aici http://brailateo.blogspot.com , dar pe la Antene nu ne baga nimeni in seama! Si-am scris la mailuuuuuri …..

    Ma gandeam ca daca-i scriu „mogulului” ;-) direct, poate am noroc!

    Daca e sa am, multumiri anticipate,
    Constantin Teodorescu

  8. Domnule Voiculesu
    In cazul in care publicati randurile mele este posibil ca anumite persoane sa faca in pantaloni. Va multumesc anticipat RH

    REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA! ( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
    Tismaneanu, Leonte,”Ciungul”, se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei.Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul ’68, la vizita acestuia la Bucuresti: „tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi”. Si-atunci Hrusciov i-a zis: „Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem…” Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
    Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu seful SIE Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
    Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
    Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
    Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici……etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
    Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

    Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
    http://www.devagallery.com/

Comentariile sunt închise.