După cumplitul cutremur din Haiti, familia Desarmes si-a jurat că nu va mai trece niciodată prin teroarea  unui mare seism. Motiv pentru care s-a mutat în… Chile. Toată stirea aici.  

Să fie vreo legătură între povestea asta si o anumită voluptate a mutării care se manifestă în Parlamentul României?

7 COMENTARII

  1. Sa fi fost karma!?!?

    Oricum, ceva ciudat…blogul mogulului s-a transformat in mod ciudat. Articolele mai mult sunt preluate, raspunsurile pe stil vechi au disparut. Incep sa cred ca a disparut si mogulul de pe acest blog.

  2. Domnule senator,

    Ma adresez pe acest blog pentru ca observ la dumneavoastra o preocupare constanta pentru calitatea vietii persoanelor varstnice .
    Am rabdat pana acum felul in care Presedintele (scris cu majuscula -ca la dictatorii sud-americani) ,dl Boc si ministrii sai vorbesc despre pensionari si despre varstnici, ca si cand s-ar fi nascut in eprubeta (n-au mama,n-au tata!), considerandu-i asistati social , inutili,bugetivori.Am vazut zilele astea statistici despre media de varsta la femei si barbati , care ne-ar induce ideea ca trebuie majorata varsta de pensionare .
    As dori sa stiu ,tot din statistici, cate persoane au murit in ultimii 20 ani fara sa mai apuce pensia, contribuind inutil la bugetul asigurarilor sociale cu sume importante care nu pot fi recuperate de rudele lor. care este rata mortalitatii, morbiditatii si datele statistice despre calitatea vietii pe car eDl. Boc se mira ca ne- ducem , in ciuda masurilor lui ociale.
    Ne-a bagat Codex Alimentarium,organisme modificate genetic, toate E-urile posibile, legislatie permisiva pentru orice fel de chimicale.
    DE CE NU INCEARCA CU CIANURA?sa dea un decret /ordonanta de guvern si gata!

  3. D-lui Dan VOICULESCU :

    Pe blog,tu ne vorbesti,acum,de chestiuni futile
    Despre-o familie ce-a emigrat, de frica-n Chile,
    N-ai teama Dane,ca din fostul PUR si actual PC,
    De va migra ,ca maine, P, o sa ramana un…. C ?

  4. Daca tot mentionam voluptatea migratiilor, sa observam ca si PC a dansat pe stanga cu PSD si acum ar valsa pe dreapta cu PNL.

  5. @MosCraciu
    Mos Craciun, Mos Craciun,
    Tu esti darnic si esti bun….
    Cam asa va spune dv, celorlalti pensionari, dar mai ales noua, celor activi in prezentul mirositor, maritul dl. Boc.
    Pai va lamuresc eu, fara sa ma uit pe statistici prea tare, ci doar aruncand cu privire prin cartier….
    Prea multi au murit (cred ca daca n-ar fi sunat ca naiba asi fi scris CRAPAT) inainte de termen in RO in ultimii 20 de ani.
    Cotizatiile lor….S-au dus pe apa Sambetii, iar Sf. Sambata este pseudonimul Udrei…..de, e prima zi de weekend si nici COCOS-ul nu canta…..
    Media de viata la noi astia de lucram cu „capul” (ca nu ne lasa nimeni sa lucram cu cap) e de vreo 56-58 de ani….La cei cu muschiul e ceva mai mare, ca de, li se oxigeneaza creierul mai mult…..Acu nu pot nega incapatanarea unora de a nu se tine strict dupa statistici, si care traiesc mai mult, dar lor le da un raspuns pe masura Boccimea sa….ii „sinucide” cu forta.
    Santa, pai nu are nevoie statul de bani?
    A….si ca sa nu umble vorba ca sunt partinitor, nici PSDeii nu mi-e rusine….Si ei au pus umarul la greu la toata treaba asta iar acu incearca sa dreaga busuiocul….doar ca e cam tarziu. Si ca sa nu fiu partinitor, si P.C. le-a fost aliat, poate ca nu chiar in toate, dar poporul numeros vede doar imaginea de ansamblu.
    Ca sa oprim frauda, ii sugerez lu’ Nea Mogulu sa trimita in teritoriu, la toti PC-istii, o nota prin care sa ceara solutii de rezolvare a problemei.
    Mai apoi, impreuna cu tot staff-ul ‘mnealui, sa cearna ideile pana se aduna de-un proiect de lege. In felul asta poate-i mai determina pe localii PC de pretutindeni sa mai si gandeasca la problemele neamului, nu doar la problemele lor.
    Ce zici Nea Mogulu, te bagi?
    Poti sa pornesti o campanie de seceris si pe net….macar ai mai putina neghina…si sa o lasi deschisa pentru vreo doua luni….timp in care informatia sa se raspandeasca printre ganditorii de toate felurile ale maretului www.
    A….nu ca discutie de forum, ca se vor certa mai mult…nu, ca si „casuta postala” de sugestii si reclamatii.
    Ce ai sa cerni matale, poti pune mai apoi la o dezbatre publica, dar mai intai culege graul….

Comentariile sunt închise.