Pentru că e nevoie de putină tăcere în aceste zile pe scena publică românească.

Cred că aveam 20 de ani când Simon&Garfunkel cântau piesa asta. Si arătam cam ca ei

10 COMENTARII

  1. Sunt, din pacate, momente,clipe, care ne fac sa intelegem ca avem trupuri muritoare.
    Intr-adevar,doar linistea este vesnica.
    Ferice de cei care au gasit linistea vesniciei.

  2. @ Dan Voiculescu

    Ai bani dar pozezi şi azi, pe blog, într-un flanel subţire,
    Cu toate că e toamnă şi e frig afară de intri-n amorţire;
    Ce-ar fi s-o rogi pe d-na Udrea – nu cred că s-ar jena,
    Să-ţi croşeteze un alt pulover,chiar orange, nu grena ?

  3. MOGULULE MUZICAL
    CA SA SE POTRIVEASCA PENTRU MOMENTELE DE LINISTE SUFLETEASCA VA TRIMET O VESTE BUNA. NUMELE DUMNEAVOASTRA A APARUT INTR-O
    CORESPONDENTA INTERDEPARTAMENTALA A ADMINISTRATIEI AMERICANE CA O SOLUTIE PENTRU SCOATEREA ROMANIEI DIN CRIZA,
    SOLUTIA DAN VOCULESCU CA NOU PRIM MINISTRU CAPATA SUBSTANTA.
    AMERICANI AU INTRAT IN PANICA CAND AU REALIZAT CA OPOZITIA PDL A PROPUS UN GUVERN LA FEL DE INCOMPETENT CA SI CEL ACTUAL AVAND
    CA MINISTRU DE EXTERNE PE UN MINISTRU IN ATENTIA FBI-ULUI PENTRU
    TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISMUL INTERNATIONAL.

    EXTRADAREA PRESEDINTELUI ROMANIEI CATRE STATELE UNITE
    UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL !

    – România a vândut arme pentru terorişti sub semnatura Basescu-

    avand ca Ministru al Apararii pe Teodor Melescanu. Se pregateste
    pentru amandoi un dosar pentru
    extradarea catre SUA

    IN ATENTIA DOMNULUI RADU TUDOR ANTENA 3
    Producătorul de armament controlat de stat, Romarm, a vândut arme traficantului internaţional de arme Monzer al Kassar în 2007, potrivit unui raport al Institutului Naţiunilor Unite pentru Cercetarea Dezarmării.Monzer al Kassar a călătorit des în România şi Bulgaria, unde a luat contact cu şefii fabricilor de armament, timp în care era atent supravegheat de agenţi americani sub acoperire.
    Aceştia au finanţat de fapt achiziţia armelor, trimiţând bani în conturile traficantului, al Kassar ştiind că aceşti bani erau de fapt ai grupării teroriste Forţele Armate Revoluţionare din Columbia (FARC).
    În momentul în care a fost arestat, Monzer al Kassar avea asupra sa şi o copie după un contract de livrare armament încheiat între Romarm şi firma englezească Trawl Services Limited, care s-a ocupat de intermedierea vânzării.Pe spatele documentului, Kassar calculase şi cât ar fi câştigat de pe urma afacerii: mai mult de un million de dolari. Mai mult decât atât, documentele prezentate de procurorii americani atestă că traficantul a negociat cu Romarm şi alte companii de armament pentru a adăuga la tranzacţie şi rachete sol-aer SA-7, SA-16 şi SA-18.

Compania românească nu a dorit să încaseze, conform raportului, sumele aferente vânzării de armament în numerar. Potrivit declaraţiilor unui agent care a luat parte la prinderea traficantului, partea română era supărată că nu fusese plătită conform înţelegerii.
    In lume au existat trei imperii uriase care au lucrat in tandem. Kassar si Bout
    si Basescu.
    Primii doi au exportat arme catre teroristi si teritorii aflate sub interdictie ONU in timp ce productia de armament era si este asigurata de fabricile de armament ale statului roman,. Basescu in calitate de sef al CSAT a semnat toate exporturile de armament si a ordonat SRI sa cordoneze aceste actiuni criminale.
    Kassar a fost condamnat pentru activitatea din Romania la 20 de ani puscarie.
    Bout extradat din Tailanda va sosi in curand in SUA unde peste putin timp va incepe un proces cu ramificatii internationale. Basescu si Melescanu sunt chemati ca martori si in curand ca inculpati.
    Cred ca Antena 3 ,avand concursul dumneavoastra sa deschida o ancheta .
    Sunt un admirator al profesionalimului dumneavoastra.
    Va asigur de sprijinul meu in calitate de ziarist de investigatie specializat in
    terorism si transport ilegal de arme.

    Robert Horvath Deva Devartes Film International New York – Tokyo

    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  4. Mi s-a zbîrlit părul pe ceafă… Ca de fiecare dată cînd ascult o piesă bună! Ca şi la Silenzio a lui Nini Rosso.
    Şi mor de ciudă ca-i am pe Simon şi Garfunkel doar pe bandă! Da’ nu-i bai…Sună bine şi aşa!
    Banzai!

  5. MOGULULE DE PRESA
    NU ASCUND CA SUNT UN ADMIRATOR AL ANTENEI 3. STA LA EGAL SI CHIAR
    DAPASESTE PROFESIONAL STATIILE TV DE STIRI DIN OCCIDENT. SUNT UN OM DE MESERIE SI STIU CE VORBESC.
    DIN PACATE PE LANGA CRITICA REGIMULUI ,TIMPUL EMISIUNII ESTE PIERDUT CU DISCUTII STERILE SI DE ORDIN PERSONAL.
    ASTEPT ANCHETE TERMINALE PANA NU VA FI PREA TARZIU PENTRU
    TOTI.
    BASESCU A ORDONAT ” DESFINTAREA MOGULILOR PANA LA CRACIUN ”
    SI TREBUE EL INSUSI DESFINTAT INAINTE DE ACEASTA DATA FATIDICA.
    AM LA DISPOZITIE NUMEROASE ANCHETE PERSONALE CARE AR PUTEA FI PRELUATE DE ANTENA 3.
    SUNT ZIARIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRANSPORT ILEGAL DE ARME.
    DOMNUL RADU TUDOR SPECIALIST MILITAR AR PUTEA CREIA ANCHETE EXTRAORDINARE CARE AR PUTEA SCURTA CARIERA ,UNUI BUN PRIETEN AL TERORISMULUI INTERNATIONAL……TRAIAN BASESCU, MAFIA ROMANA DE ARMAMENT OFERIND NUMEROASE SUBIECTE SENZATIONALE PENTRU SPECTATORI SI TEMINALE PENTRU REGIM.

  6. MOGULULE
    DESCHIDE LA ANTENELE TALE DEPARTAMENTE DE ANCHETE.
    MESE ROTUNDE SI FRECTII LA PICIORUL DE LEMN AL DEMOCRATIEI
    FOARTE ORIGINALE NU MAI AJUG. TRIMITE PE RADU TUDOR LA ANVERS.

    DOCUMENTALE SERVICIULUI OLANDEZ : BASESCU AGENT KGB SPECIALIZAT IN SPIONAJ MILITAR SI TEHNOLOGIC.
    Conform aplicarii principiului diviziunii muncii între serviciile statelor membre ale N.A.T.O., Olandei îi revenea activitatea contrainformativă în spaţiul României. Datorita acestui fapt in arhivele olandeze se gaseste un bogat materiain legatura cu activitatra anti NATO. Inainte de a pleca spre Anvers unde voi incepe filmarile la filmul Basescu Spionul Secolului . M-am oprit la Haga unde se gaseste o arhiva despre activitatea KGB in Benelux. Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE.
    Reteaua era condusa de Silvian Ionescu, iar legatura la zi era asigurata “la zi” la Ostende si Anvers. prin Basescu. ( doc kg 32 T ) Pe langa fugitivi rusi un spion dublu britanic stationat la Anvers descrie in amanunt activitatea de spion rus al actualului Presedinte al Romaniei Traian Basescu. Un general KGB Ignatenco ( urmarit indeaproape si azi de serviciul belgian si olandez ) conform unui document remis ambasadei Olandei de la Bucuresti a vizitat Romania nu de mult ( a stat doua saptamani ) la invitatia presedintelui. Un alt document se refera la aeroportul Oostende unde Basescu se intalnea cu maiorul KGB Victor Bout. ( cel care a devenit cel mai mare contrabandist din lume, frate de arme si contrabanda cu Basescu. ) Inainte de vizita familiei regale Belgiene in Romania serviciul olandez a trimis un dosar intreg despre activitatea de spionaj a lui Traian Basescu. Iata una din ele . Basescu agent KGB sub acoperirea serviciului Romanesc ‘In 1973 Ceausescu semneaza un document secret (No. 363/1973) prin care sefii statiunilor Navrom devin ofiteri acoperiti specializati in spionaj militar si tehnologic. Pentru aceasta misiune agentul Basescu urmeaza o scoala de specializare. Branesti si Baneasa/ Sisteme ultramoderne de invatare a limbilor straine, a tehnicilor de spionaj, a bunelor maniere diplomatice, dar si a modului de viata occidental, erau amplasate in cladiri care imitau pana la detaliu viitoarele “locuri de munca” ale cursantilor. In a doua faza se lucra la “legendarea” ofiterului cu identitatea sub care urma sa activeze. “Biografia-legenda” nu era doar o simpla acoperire, agentul trebuia sa devina in mod real cel ce afirma ca este. Se mergea pana la testarea cu detectorul de minciuni. Dupa identificarea cu noul personaj, ofiterul trecea la pregatirea sistemului de comunicare cu Centrala, prin curieri sau direct prin sisteme cifrate.” Despre preluarea retelei Olanda, Belgia Luxemburg catre spionajul sovietic in curand.

  7. @ RH foloseste mailul lui Dan Voiculescu (coolmogul@yahoo) daca tot simti nevoia sa te dai important si nu ne mai stresa cu spamurile si cu aberatiile tale

  8. @ MOGUL foloseste mailul lui Dan Voiculescu (coolmogul@yahoo) daca tot simti nevoia sa te dai important si nu ne mai stresa cu spamurile si cu aberatiile tale

Comentariile sunt închise.