Mi-am luat ”ratia de seninătate” pentru următoarele zile: am ascultat Make me an island la Radio Romantic.

16 COMENTARII

  1. MOGULULE PLIN DE ROMANTISM
    Intreup momentul de saninatate.
    Domnule Horvath
    Sub palaria SPP se afla o unitate conspirata de politie politica indreptata in special unei singure persoane Mogulul Dan Voiculescu.
    aceasta unitate reuneste specialisti din diverse domenii detasati de la alte servicii secrete, inclusiv specialisti in interceptari. Sediul acestei unitati strict secrete si necunoscute, pana ieri, este in Palatul Parlamentului. Unitatea Antimogul este condusa general-locotenent Alexandru Burian, adjunct al Directorului Serviciului de Protectie si Paza pentru activitatea de informatii.
    Unitate este angajata intr-o activitate tipica de politie politica, elaborand “proiectii” pentru la sfarsitul anului ,data limita a ordinului prezidential de „desfintare a mogulilor”.
    Legaturile dumneavoastra cu Mogulul sunt o veche fixatie a acestui
    serviciu special. Ei sunt constienti ca in calitate de ziarist puteti transmite spre statiile de TV informatii deosebite. Filmarile dumneavoastra din portul Rouen sunt monitorizate de o unitate speciala. Vor sa afle stadiul de productie a filmului ” Basescu spion al secolului si daca va fi difuzat la antena 3.
    Multa atentie. Transmitem prin dumneavoastra urari de succes profesorului Voiculescu . Cu acelasi respect.

    CRIMA SI PEDEAPSA
    Filmul descrie crima din portul francez Rouen al capitanului Traian Basescu.
    Acesta a incendiat 47 de vase creind uriase pagube materiale,
    Filmul interviaza victimile incendiului . Memorabil in acest sens este mesajul adresat de uni tanar fracez care si-a pierdut vederea Presedintelui Romaniei
    Filmul se incheie o vizita la un penitenciar francez unde Traian Basescu asi va sfarsi in liniste ultimii ani de viata dupa extradare. Deschideti proba audio in care Traian Basescu cetatean roman, recunoaste crima si faptul ca a falsificat probele pentru a deruta ancheta.
    inregistrare basescu, traian basescu, http://blog.imperiaonline.me/traian-băsescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html,
    Filmul va fi proiectat de canalul francez 5 International.

    Filmul Basescu spion al secolului
    Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Filmul este bazat pe arhivele olandeze si belgiene.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/07/documentale-serviciului-olandez-basescu.html .
    Este o co-productie cu Haga Film
    Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Filmul este bazat pe arhivele olandeze si belgiene.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/07/documentale-serviciului-olandez-basescu.html .
    Este o co-productie cu Haga Film

    Scriu aceste randuri din Mariland. Am inceput filmarile la un documentar despre un grup de crima organizata care activeaza in SUA. Sunt pe urmele celei mai mari lovituri financiare din itstoria Romaniei moderne . ( 38.000.000$ din banii din banii bugetarilor si pensionarilor ) Este vorba de deschiderea unei institutii fatoma care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati pentru” Institutului de studii post comuniste ” Maryland, din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gangsteri , in viitor celebrii Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes.

    Deschideti
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/furt-de-30-milioane-de-dolari-la-icr.html

    Robert Horvath Deva
    Devartes Film Intenational New York – Tokyo

  2. CIRCULA PE BLOGUL ROMANESC.
    http://www.arhiblog.ro/2010/04/pedo-e-diferit-de-homo.html

    IN APARAREA MOGULULUI .
    ” Imoralitate după imoralitate la „Antenele“ lui Voiculescu ” scrie ziarul Curentul.
    Cineastul Robert Horvath este singura voce in apararea lui Dan Voiculescu atacand o grava problema a socitatii romanesti
    SECURISMUL.
    Securismul este unul dim bolile majore, sper curabile ale societatii romanesti. A devenit arma majora a luptei politice unde santajul, dosarele, atacurile directe sau nuantate, permeaza intregul discursul politc. Atat cat nu exista o discutie clarificatoare democratia romana este in pericoll disolutiei, Asa cum am spus in comentariul anterior atat cat nu se spune adevarul despre influenta extraordinara a securitatii in existenta societatii romanesti ne reintoarcem de unde am pornit.
    Marele adevar ascuns este urmatorul. Ceausescu a reusit sa introduca in masina criminala a securitatii, crema societatii si aproape toate valorile. Exceptile din pacate nu fac decat sa intareasca regula. Cartile lui Pacepa radiografiaza faptul ca Romania de sus pana jos, era condusa de securitate.
    Romania mai mult decat a fi fost o tara comunista a fost una condusa de securism. Asa cum Germana a fost la toate nivelele permeata de nazism Romania a fost tara securismului la nivel national. Avand de a face cu milione de membrii si turnatori ai aceste organizatii criminale nu ne ramane decat sa concentram atentia nu daca cineva a facut parte din securitate ci ce a facut in aceasta organizatie. Nu cred de exemplu ca o persoana lucrand in comertul exterior poate fi comparat de exemplu cu un secretar de partid judetean, care era peste securitate si hotara cine sa fie arestat sau eliberat. Fiind doi ani in ancheta securitatii va asigur ca nu am nicio simpatie pentru securisti ci dimpotriva ai urasc de moarte. Dar trebue sa fim realisti daca vrem sa schimbam lucrurile spre bine. Cineva mi-a reprosat faptul ca vorbesc
    si intretin relatii cu securistii . Raspunsul meu desi parea o gluma era al dracului de serios ” Daca nu vorbesc cu securisti risc sa raman izolat si sa vorbesc numai ci mine insasi. Dialogul da devina un monolog.”
    In aceste zile frica care nu a plecat niciodata din oasele romanului, se reintoarce in forta . In diaspora nimeni nu mai tipareste vreun articol de al meu, considerand ca sunt periculos. Paste noapte toti conationalii m-au parasit, prietenii de o viata din tara sau fost colegi de film sau televiziune refuza mesajele mele prin internet. Aici la New York un coleg de facultate refuza sa discute subiectul Basescu spunand ca suntem ” ascultati”. La Bucuresti principalele ziare au disparut peste iar partidele se cloneaza dupa modelul prezidential. Atrag atentia cu toata seriozitatea, caci uneori de la distanta lucrurile se vad mai bine. Convine sau nu, singura posibilitate de a vorbi liberi in viitor si singura oaza de speranta acum ramane…..mogulul.
    Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/
    Robert Horvath Deva cineast New York http://www.devagallery.com/

  3. Cred ca trebuie sau sa faceti Dv.o investitie mai mare pentru radio romantic pentru a avea o emisie mai buna,mai puternica pentru a acoperi un spatiu teritorial mai mare sau eu trebuie sa-mi schimb mica mea combina made in china, care nu prinde intotdeauna posturile fm pe care vreau eu sa le audiez.Prin internet nu-l pot audia si V-am mai scris candva si despre asta.
    Mi-e clar demult ca nu este destul de performant Flamingo-ul meu.Alta investitie proasta de-a mea.
    Va doresc O Saptamana Buna !

  4. Romantic fm e un post care reuseste sa destinda atmosfera in orice situatie : si in drum spre servici, facultate, inapoi acasa. Te mai sustrage nervilor din trafic si cateodata chiar e ca un antidot antistres.

  5. Observ aici cateva comentarii care nu au legatura cu subiectul. Haideti sa incetam odata discutiile astea atat de pornite, cu un accentuat iz de cearta si sa stam 2 minute cu ochii inchisi fara sa ne mai gandim la toate problemele. Pot sa zic ca romantic fm difuzeaza melodii demult uitate. Cel mai mult m-am bucurat si chiar inseninat cand am auzit vineri dimineata cand era o vreme atat de urata Francois Feldman – Les Valses De Vienne, chiar mi-a dat o energie pozitiva.

  6. VISUL CONSERVATOR- MOGULUL SALVEAZA ROMANIA !

    ASCULTAND MUZICA TIPICA MOGULIANA AM INCEPIT SA VISEZ.
    INTRE VIS SI REALITATE AM DESCHIS Wikipedia the free encyclopedia. DATELE GASITE AU FOST ULUITORE CHIAR PENTRU UN OM TRECUT PRIN MULTE.

    The Conservative Party of Romania (Romanian: Partidul Conservator) is a political party formed in 1991, after the fall of Communism,
    The current Conservative Party states it promotes tradition, family, social solidarity, European integration, and a nationalism without chauvinism. It claims the heritage of the former historical Romanian Conservative Party, one of the two main political forces in Romania before the First World War.. GOVERNEMENS FORMED
    Lascăr Catargiu
    Gheorghe Cantacuzino
    Petre P. Carp
    Gheorghe Cantacuzino
    Petre P. Carp
    Titu Maiorescu
    Dan Voiculescu
    Alexandru Marghiloman
    Dan Voiculescu
    Guvernul Dan Voculescu a venit la putere dupa vidul creiat de a doua Revolutia Romana care a avut loc la sfarsitul anului 2010 . In ajunul Craciunului un milion de participanti stransi in fata palatului Prezidential
    au strigat lozinca lansata de fondatorul partidului ” De ce tie frica nu scapi „. Participarea in randurile manifestantilor a mii de militari disponibilizati imbracati in uniforma si a politistilor din intreaga a dus la
    „demisia de onoare” a Presedintelui Romaniei Traian Basescu.
    Procesul acestuia a fost televizat in jurul lumii. El a fost extradat la cererea guvernul francez pentru incendiul creiat la Rouen ( incendierea a 47 de vase ).
    Guvernul Voiculescu a fost un succes din punct de vederea economic si social scotand tara din faliment . Politica economica a fost de dreapta ,sprijinind formarea unei clase mijlocii incipiente. Pe plan social a avut interventii in favoarea paturiilor sociale defavorizate. Financiar a fost o guvernare conservatoare ,refuzand imprumuturile FMI. Competenta acestui guvern a permis intrarea Romaniei in spatiul Schengen.
    In Martie 2010 Primul Ministru Dan Voiculescu propune cetatenilor un plebiscit in vederea schimbarii Constitutiei . Repudiind constitutiile aduse de tancuriile sovietice si batele minerilor Romania se reintoarce la Monarhia Constitutionala .Noul REGE AL ROMANIEI NICOLAE var primar cu printul Charles urmas la coroana Britanica.

    Pentru confirmarea visului mogulian
    Robert Horvath Deva cineast New York

  7. Stiu ca Romantic FM este postul dumneavoastra de suflet. Ma bucur ca sunt si astfel de radiouri care promoveaza muzica de calitate.
    Sincer mi-ar placea sa existe mai existe un post de radio numai cu muzica simfonica. Ascult Radio Romania Muzical dar sunt convins ca este loc pentru inca un astfel de post.

  8. Buna ziua,

    Stimate domn,
    pe blogurile domnilor Badea si Ciutacu veti regasi un anunt umanitar. E nevoie de 50.000 de euro pentru a salva un copil.
    Ce ziceti? Contribuiti si dumneavoastra? Nu numai cu bani ci si cu transmiterea mesajului ca sa ajunga la cat mai multi.
    Multumesc mult.

    Violeta Nita

  9. Buna ziua,
    Ar trebui sa faceti ceva, pentru a putea urmari si noi, la TV, meciul lui Bute de duminica. Ne ocupam de toate porcariile, dar oamenii care fac intr-adevar ceva bun in tara asta sunt IGNORATI !!!!! Este CAMPION MONDIAL !!!! Se transmite meciul in 15 tari, numai la noi NU !
    Poate reusiti sa faceti ceva !

    Multumesc

  10. ANGELA VS „CA(PULET)”

    – ambii născuţi în anii ’50 (54/51);
    – câteşidoi în semn de apă (Rac/Scorpion);
    – acelaşi prefix la vârstă (ea are coada-n sus -56, el are coada-n jos – 59);
    – născuţi în zone portuare (Hamburg / Constanţa);
    – ambii au probleme cu doctorii (ea e doctor în fizică, el e tot pe la doctori) ;
    – educaţie solidă şi multilaterală comunistă au amândoi;
    – bănuiţi că au cochetat cu securitatea-s câteşidoi;
    – blonda e preferinţa comună (ea ca podoabă capilară, el ca podoabă… guvernamentală);
    – ambii au probleme cu suveranitatea României(ea i-o vrea limitată, el nu ştie ce vrea) ;
    – apetenţa comună pentru braşoave i-a adunat azi la Braşov ;
    – alternativa la discuţii : ţigănirea spaţiului schengen au schengenirea spaţiului ţigănesc;
    – daruri posibile : ea Hoţii (de Schiller), el Ţiganiada (de Ioan Budai Deleanu).

  11. off-topic:
    „Omul cat traieste invata.”
    Astfel si eu am mai invatat ceva despre amaratul meu de computer Flamingo si despre dowlodare…acum ascult on-line romanticul atunci cand sunt acasa.
    Si am concluzionat din nou,cat de mare e capacitatea de asimilare, de invatare a celor tineri de la care mai aflu cate ceva despre soft-ul PC-ului si a soft-urilor internaute, si nu doar despre exploatarea lui si a internetului..

  12. Cat despre incompatibilitatea profesor-parlamentar cred ca este o chestiune care necesita o discutie nominala pentru a nu creea discriminare politica,evident si de caractere.
    Sunt,cu siguranta, si astfel de incompatibilitatzi dar numai in cazul celor de „rea-credintza”, a celor care se limiteaza strict la interesul personal si al colegilor de colectiv profesoral din care fac parte atunci cand vorbesc prin Parlamentul tzarii noastre despre educatia in gradinitze, shcoli,colegii,universitatzi de stat si mai ales particulare.

Comentariile sunt închise.