Chiar si cei de la Kamikaze au înteles că, până la urmă, în ciuda tuturor dificultătilor, binele triumfă: aici.

36 COMENTARII

  1. EVALUARE

    Felix şi cu Porumbacu
    Vor învinge sigur Dracu’ ;
    De Cârlan, Javrei nu-i teamă
    Că e slab şi-l vrea … pastramă .

  2. Astia, bag sema si-au cam pierdut finantatorul. Sa fim seriosi vanzarile lor nu acopera cheltuielile asa ca bani de unde…? Tiranul nu-si mai plateste pupinii, …interesant, …interesant.

  3. Politica de resurse umane este esentiala pentru modernizarea statului, trebuie oameni cu specialitate in toate domeniile, trebuie schimbat modul in care se numesc in functiile publice, functiile guvernamentale, trebuie numiti pe criterii profesionale.

  4. Protest cu ajutorul versurilor marelui Emiknescu:

    http://www.youtube.com/watch?v=n4dwiH69Gyk

    Protestez, in special, impotriva PDL, partidul, cica “liberal”, actualmente la putere. PDL este un partid fara discernamant!!!

    Am selectat fragmente din “Scrisoaea III”, in care sunt caracterizati perfect parlamentarii de la putere, cat si cel care a format, contra naturii, aceasta adunatura distrugatoare.

    Protestul nu se refera la PNL, deoarece acest partid s-a reformat, actualmente fiind un partid MODERN.

  5. Privesc alianta PNL cu PC in mod pozitiv. Ma fac ecoul opinii publice generale romanesti care pana acum acuza opozitia ca este divizata. Ei, acuma cand incepe sa se uneasca, eu consider ca este un lucru pozitiv.

  6. VA LUA CINEVA ÎN SERIOS ??…

    Tovarasul Ionesie Ghiorghioni, prim vicepresedinte PD-L Caras-Severin, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este si …. Presedintele Consiliului de Administratie al Composesoratului Silvic Bucova (???!!! )Proprietarii de terenuri primesc anual 10 lei/an/ha …. bataie de joc, pretul unei sticle de suc.
    Ce se intampla cu banii de la APIA nimeni nu cunoaste, mister total !
    Oamenii vorbesc de un Tun de 1 milion euro si se pune intrebarea daca PD-L Caras-Severin e sponsorizat si de pe acest fir ??!!!??
    Ce spun cărăşenii:

    „Unde sunt banii bucovenilor? Unde sunt miliardele de la APIA? Unde sunt miliardele de la Hidroelectrica? Unde sunt miliardele din vânzarea lemnului? Gheorghioni ne-a sărăcit, ne-a adus la sărăcie pe toţi. El se cară cu Mercedesul şi maşini scumpe, iar noi cu cizme de gumă pe uliţele pline de noroi. Pădurea lăsată de cei bătrâni o va lua Banca, Ghiorghioni şi Arabela (Axente Obrejan, om de afaceri din Bucova, apropiat lui Ghiorghion şi PD-L Caraş-Severin – n.r.). Unde sunt parcelele bucovenilor? Cum de are Ghiorghioni 43 de parcele (430 de hectare de pădure!)?. Acum aduce jandarmii plătiţi de noi, să ne bată la noi în sat. Până când? Ne dă 10 lei ca la milogi pentru un hectar de pădure. … *

    JURNALISTUL VALI POPOVICI BĂGAT ÎN SPITAL DE IONESIE GHIRGHIONI!!
    A fost odată un OM…
    Se numea ION PAICA… s-a opus furturilor de lemn şi… a fost ucis cu bestialitate…
    Se zvoneşte c-ar fi musai să moară cineva curând, un tată al cuiva care nu-şi ţine gura…
    AM SPUS !! Poate o auzii cineva…
    Oare câţi or fi cei ucişi pentru că au vorbit, în C-S… ? Cu siguranţă e un tartor care ştie, asta dacă n-o fi pierdut numărul!…
    Frunzăverde-și bagă… drujba-n lume, nasu-n damigeană, şi… circul CONTINUĂ, cu iz de ieuroi, damf de afaceri mafiote…
    Caraş-Severino, considerat aşadar * proprietate privată * de jmecherul cu pretenţii de tilictual, baronul Frunzăverde, continuă să… dea lecţii Centrului, actualei puteri de kkt… Lecţii de * moralitate *, * cinste *, * management *…
    Labe soioase, mâmjite cu sânge… se întâmplă în România lui Băsescu-Udrea-Boc, pe domeniile Donului * ayatollah * Frunzăverde, în Caraş-Severino… Twin Peakse-ul cărăşean unde bate frunza-n tăt ce * suflă * contra… Cum ? Simplu : amininţări la adresa vocilor ce se ridică: se aminteşte pe ton ferm cu iz de… multe… adică ce-ar putea păţii copiii, nepoţii, părinţii celor care NU tac ! Mafia lemnului a fost limpede de fiece dată : cine mai vorbeşte va păţi * ceva *… * absolut întâmplător *…
    Ei bine, s-au înmulţit vocile celor care strigă, vouă, celor care vă pasă, tuturor : UPOMOCI !!!…
    Cică s-a întocmit Lista neagră, conţine numele, adresele, datele familiilor incomozilor care * dăunează grav * bunăstării celor cu pricin(i)a…
    Suntem ţinte vii !!
    http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/17/frunzaverdeeee-potoleste-ti-lighioana-libidinoasa-suntem-tinte-vii-cam-da/

  7. trebuie sa spunem: STOP JOC! nu se mai poate. de prea mult timp, au intervenit „cheat-urile”. trebuie sa dam delete la jucatorul trisor basescu

  8. mi-ar placea sa vad un desen animat legat de ascensiunea elenei udrea sau despre vanzarea flotei de catre marinar.

  9. @ Dan Voiculescu
    Într-un spot de promovare al postului pe 10 TV îl văd, zi de zi, pe domnul Dan Grecu. Eu nu sunt admirator de fotbalişti proprietari de cluburi şi nici de alţi gladiatori moderni care au salarii de sute de mii de euro pe an, nici nu prea sunt un telespectator de sport, nicidecum un practicant de sport… Pentru mine însă Dan Grecu este expresia românismului cu care ar trebui să ne mândrim. Eu cel puţin aşa l-am considerat pe domnul Grecu atunci când eram copil (eroii copilăriei mele erau Ivan Patzaichin, Dan Grecu şi Gicu Dobrin, cei trei sportivi adânc dedicaţii sportului lor). Un sportiv care a trăit în umbra sportului pe care l-a practicat, aşa cum foarte puţini sunt, domnul Dan Grecu este un sportiv astăzi o legendă aproape uitată şi, am eu impresia, că nici viaţa sa nu se scaldă în bunăstare…

    Nu credeţi că acest om ar merita o emisiune dedicată?

  10. cred ca ati observat cam cate stiri despre dvs sunt pe toate site-urile, televiziunile si in toate ziarele, ati cam pus paie pe foc cu alianta asta, i-ati cam deranjat

  11. domnu’ felix, astia de la kamikaze v-au facut si tablou de nunta pe prima pagina. de ce nu puneti si poza aia sa aratati ca binele invinge si in dragoste, nu numai in politica?

  12. @Bibliotecaru, Da văd le combați, maestre, tare le mai combați! Dacă nu te vedeam combătând și pe la AN, aș fi zis că te-ai dat cu dreapta. Mă rog, centru-dreapta.

  13. Minunat filmuleţ! Iar finalul, un vis … sperăm să devină şi realitate, chiar dacă nu în întregime, cel puţin nu în viitorul apropiat. ;) :)

  14. @ ElCucui

    În calitatea mea de acţionar la asociaţia numită România care angajează politica românească (adică în calitate de cetăţean român), vreau să mă asigur că cei care îşi asumă rolul de om politic îşi dau silinţa să respecte regulile democratice. Din acest motiv combat pe toată lumea care face ceva ce nu cred că se înscrie în normalitatea democratică, dar şi laud pe oricine se înscrie într-un efort de întărire a stării democratice pentru societatea românească şi, pe cât posibil, evit orice atac la persoană, pentru că acest lucru nu intră în preocupările mele.

    Din păcate, cu toţii avem o stare de emitere a comunicaţie (cu recepţia stăm un pic mai prost), iar în fiecare zi România numără sute de victime ale unui sistem social din ce în ce mai aberant impus de politica românească, tocmai pentru că emiterea comunicaţiei nu este urmată şi de o negociere a conceptelor, principiilor şi ideilor spre un optim al acestora benefic tuturor.

    Pe firul trecut, domnul Voiculescu comentează faptul că europarlamentarul Cristian Preda a spus ceva neadevărat despre domnia sa. Până aici totul e OK. Din păcate domnul Voiculescu adaugă la acest lucru „Cristi Preda alias Dandanache”, mai spune că domnule Preda nu este inteligent şi echilibrat, că este „angajat la portocaliu”, că este „veleitar semidoct”… şi asta deja nu mai face cinste domnului Voiculescu, pentru că reprezintă atacuri la persoană.

    Există un echilibru principial al societăţii care te împiedică să foloseşti un efort disproporţionat şi ca atac, dar şi ca reacţie. Mi-aş dori ca şi domnul Preda, şi domnul Voiculescu, să înţeleagă că un astfel de ping-pong al reacţiilor îi va face să piardă, nu numai ca elemente partinice, dar şi (sau mai ales) la nivelul de imagine publică, adică într-o dimensiune personală. Din păcate, dacă citiţi pe firul trecut, veţi observa că sunt absolut singurul care are o reacţie împotriva folosirii atacului violent. Ceilalţi comentatori, care au o atitudine mai mult sau mai puţin de yesman, aparent militează în favoarea domnului Voiculescu când în realitate îl aplaudă pe acesta tocmai atunci când este într-un efort de auto-dezechilibrare.

    Dacă întreaga sferă a politicii şi-ar găsi un echilibru, regăsindu-şi totodată şi menirea de a fi în serviciul cetăţeanului, renunţând la interesul personal şi de grup, personal aş fi un cetăţean mulţumit şi corect servit de activitatea clasei politice. Iată de ce nu susţin apriori un partid sau un personaj politic în lupta sa împotriva altor personaje sau dimensiuni politice, ceea ce mă interesează este instaurarea bunelor practici politice şi, evident, funcţionarea corectă a societăţii democratice.

  15. @ ElCucui
    Stimate domn,
    Eu sunt un simplu cetăţean. De dreapta, de stânga, de centru… pot fi partidele, doctrinele… Cum să fiu eu, un cetăţean neangajat politic, aşezat pe un eşichier politic? Am crezut că am fost destul de clar mai sus…

  16. stiu ca voi fi offtopic dar tin s-o spun:
    copii, e timpul fie sa ne miscam mai natural fie sa ne miscam catre alte zari. azi am remarcat in discursul lui TB intentiile de viitor: „e nevoide de o guvernare stabila pentru 10 ani…”. miros ca urmeaza o perioada de 8-10 ani crunti pentru Romania! vad o similitudine intre perioada 75-80 si cea de acum si o posibila, chiar probabila similitudine intre 81-89 si ce va sa vina in urmatoarea perioada – se pregatasec legile securitatii nationale (care practic reinfiinteaza Secu), se pregateste un paragraf in Constitutie cf caruia presedintele va fi SEF DE STAT si in anumite situatii exceptionale (criya economico-financiara ar fi una din situatii) isi poate prelungi mandatul pe termen nedeterminat. multi vor spune ca-s alarmist sau paranoic dar viata m-a invatat ca mai bine paranoic decat ignorant! asa ca luati aminte!

  17. Ma numesc Daniela voi incerca sa scriu pe scurt povestea surorii mele,o poveste trista cu un sfarsit tragic daca nu va primi ajutor,o poveste care poate impresioneaza,sensibilizeaza si poate vor citi oameni cu suflet care vor fi alaturi de sora mea pentru ai darui viata si o pot face daca voi strange bani sa mearga la o clinica in germania.
    Sora mea are 41 ani ,intotdeauna a fost o femeie vesela si puternica,casatorita de 20 ani ,nu a putut avea copii din motive medicale isi dorea foarte mult acest lucru insa dumnezeu probabil a vrut sa salveze un copil din multi altii care se afla in centrele de plasament.Sora mea pe nume Cristina a hotarat sa adopte un copil ,iubea copii si dorea foarte mult veselia unui ingeras in casa ,dorea din suflet sa fie mama,am fost impreuna in foarte multe centre insa nu ni s-a dat curs dorintei ,in final am fost la spitalul de copii cotroceni,un loc in care erau (ingrijiti)copii bolnavi din aceste centre,undeva intr-un patut trist,bolnav si cu ochisorii in lacrimi statea un baietel in varsta de un an si jumatate,sora mea la luat in brate si a cerut detalii despre starea lui de sanatae i s-a raspuns ca este un copil cu multe probleme si putine sanse in acel moment a luato tremuratul si ia spus acelei asistente ca nu se poate sa nu aiba sanse,de atunci au inceput demersurile pentru adoptie,in tot acest timp a cerut plasamentul copilului la ea pentru a merge cu el la medicii .
    Actele au durat aproximativ un an in tot acest timp sora mea a luptat pentru a face acest copil fericit si pentru al vindeca lucru care sa intamlat.De atunci pentru ea nimic nu este mai important decat grija de acest copil incercand sai faca viata frumoasa sai ofere multa dragoste,dragoste de care nu a avut parte din primele zile ale vietii ,oferindui tot,tot ce se poate oferi unui copil si nu exagerez cand spun ca prin el vede,prin el respira,prin el lupta il considera lumina ochilor ei il iubeste enorm si spune ca viata ei nu ar fi avut sens fara acest copil,o familie fericita care avea tot ce isi doreste,o familie implinita.de aproximativ 2 ani baietelul practica fotbal la echipa iuventus ,insa din cauza problemelor financiare nu va putea
    Insa cosmarul a inceput anul trecut in luna mai cand sora mea a facut o semi pareza ,dupa un Rmn s-a descoperit ca are o tumoare la cap imediat a fost propusa pentru operatie,operatie care a fost facuta la spitalul Baltazar Arseni si a durat 5 ore,in momentul cand chirurgul a iesit din sala de operatie nea spus ca este vb de o tumoare gigant maligna si nu s-a putut face mare lucru iar maxim de supravietuire este de 13 luni,de atunci totul s-a intunecat si traim in acest intuneric,diagnosticul de la institutul Victor Babes mai exact rezultatul histopatologic este gliosarcom o boala foarte agresiva si fara sperante de a fi tratata in Romania.
    In iulie anul trecut a recidivat si starea ei a devenit foarte rea,privea in gol,nu mai era aceea persoana sensibila,devenise rece, foarte rece nu o recunosteam boala pusese stapanire pe tot organismul ei,am internato la IOB pentru radioterapie si tratament cu temodal si foarte,foarte multe tratamente alternative,starea ei s-a mai inbunatatit insa a si aflat de ce boala sufera,a incercat sa lupte urmand orice tratament de dragul copilului insa la RMN facut in decembrie anul trecut tumoare s-a intins de atunci a cazut psihic refuza tratamentele alternative spunand ca a pierdut lupta cu boala si acest lucru trebuie sal intelegem si noi familia ,este cumplit atunci cand sti ca poti primi viata insa numai daca ai bani si durerea este mai mare cand nu este vorba de sume foarte ,foarte mari dar pt noi importante,exemplu ;la TG Mures este o clinica care poate sa iti lungeasca viata cu ceva ani insa costa cateva mii de eur(7,8mii) ,mai se poate opera in tara pentru a mai curata siscoate din tumoare si lungi viata cu cativa ani de Doctorul Sergiu S.singurul medic care a vrut sa ne ajute insa o poate opera intr-o clinica privata si ne costa in jur de ,7000e si la o clinica din germania la care nici nu indraznim sa ne gandim ca putem ajunge din cauza costurilor in jur de 30000eur.O sansa exista dar noi familia nu io putem oferii,nu putem face nimic ,se spune ca viata nu are pret,ba da viata o poti cumpara daca nu ai bani te stingi usor ca o lumanare.
    De cand a aflat imi spune in fiecare zi sa am grija de baiat,sa il dau la facultate si sa se faca medic,un medic bun care sa fie alaturi de cei fara posibilitati,sai ajute pe cei saraci sa mearga mai departe,sa nu cert baiatul si sal mangai in fiecare zi si sai spun ca ea il vegeaza de sus, ca nu a mai putut sta mai mult alaturi de el ca viata nu ia oferit posibilitatea de a fi bogata sa poata plati pentru a merge mai departe,ca ea a luptat sa traiasca dar neputinta de a strange banii pt operatie a rapuso ,ca in totdeauna il va vegea si sa fie puternic sa poata merge mai departe,plange si spune ca cel mai tare o doare ca nu mai traieste macar 4 ani sa implimeasca baiatul 18ani,ca ia promis lui dumnezeu cal va face cel mai fericit copil,ca va fi alaturi de el in cele mai grele momente si ea acum ii provoaca numai suferinta,durere si tristete,a uitat sa zambeasca,a uitat sa se bucure,a uitat ca este copil.
    Eu i-am promis ca voi face rost de bani sa o fac bine,ca va putea merge mai departe,vom gasi oameni care ne vor ajuta,romanii sunt cu suflet si atunci cand pot darui viata te ajuta ,cand ajuti te inplinesti pe tine insuti,atunci cand auzi o poveste trista devi sensibil si te gandesti puteam fi eu,cat de putin conteaza ,din putin se face mult si putem salva vietii.
    Sper din suflet sa ni se alature oameni cu suflet si sa ne ajute sa mergem mai departe,sper ca fiecare din cei care ne citesc povestea sa inteleaga durerea ,suferinta acestei mame,numai cu ajutorul dv ii mai pot oferi Ma numesc Daniela voi incerca sa scriu pe scurt povestea surorii mele,o poveste trista cu un sfarsit tragic daca nu va primi ajutor,o poveste care poate impresioneaza,sensibilizeaza si poate vor citi oameni cu suflet care vor fi alaturi de sora mea pentru ai darui viata si o pot face daca voi strange bani sa mearga la o clinica in germania.
    Sora mea are 41 ani ,intotdeauna a fost o femeie vesela si puternica,casatorita de 20 ani ,nu a putut avea copii din motive medicale isi dorea foarte mult acest lucru insa dumnezeu probabil a vrut sa salveze un copil din multi altii care se afla in centrele de plasament.Sora mea pe nume Cristina a hotarat sa adopte un copil ,iubea copii si dorea foarte mult veselia unui ingeras in casa ,dorea din suflet sa fie mama,am fost impreuna in foarte multe centre insa nu ni s-a dat curs dorintei ,in final am fost la spitalul de copii cotroceni,un loc in care erau (ingrijiti)copii bolnavi din aceste centre,undeva intr-un patut trist,bolnav si cu ochisorii in lacrimi statea un baietel in varsta de un an si jumatate,sora mea la luat in brate si a cerut detalii despre starea lui de sanatae i s-a raspuns ca este un copil cu multe probleme si putine sanse in acel moment a luato tremuratul si ia spus acelei asistente ca nu se poate sa nu aiba sanse,de atunci au inceput demersurile pentru adoptie,in tot acest timp a cerut plasamentul copilului la ea pentru a merge cu el la medicii .
    Actele au durat aproximativ un an in tot acest timp sora mea a luptat pentru a face acest copil fericit si pentru al vindeca lucru care sa intamlat.De atunci pentru ea nimic nu este mai important decat grija de acest copil incercand sai faca viata frumoasa sai ofere multa dragoste,dragoste de care nu a avut parte din primele zile ale vietii ,oferindui tot,tot ce se poate oferi unui copil si nu exagerez cand spun ca prin el vede,prin el respira,prin el lupta il considera lumina ochilor ei il iubeste enorm si spune ca viata ei nu ar fi avut sens fara acest copil,o familie fericita care avea tot ce isi doreste,o familie implinita.de aproximativ 2 ani baietelul practica fotbal la echipa iuventus ,insa din cauza problemelor financiare nu va putea
    Insa cosmarul a inceput anul trecut in luna mai cand sora mea a facut o semi pareza ,dupa un Rmn s-a descoperit ca are o tumoare la cap imediat a fost propusa pentru operatie,operatie care a fost facuta la spitalul Baltazar Arseni si a durat 5 ore,in momentul cand chirurgul a iesit din sala de operatie nea spus ca este vb de o tumoare gigant maligna si nu s-a putut face mare lucru iar maxim de supravietuire este de 13 luni,de atunci totul s-a intunecat si traim in acest intuneric,diagnosticul de la institutul Victor Babes mai exact rezultatul histopatologic este gliosarcom o boala foarte agresiva si fara sperante de a fi tratata in Romania.
    In iulie anul trecut a recidivat si starea ei a devenit foarte rea,privea in gol,nu mai era aceea persoana sensibila,devenise rece, foarte rece nu o recunosteam boala pusese stapanire pe tot organismul ei,am internato la IOB pentru radioterapie si tratament cu temodal si foarte,foarte multe tratamente alternative,starea ei s-a mai inbunatatit insa a si aflat de ce boala sufera,a incercat sa lupte urmand orice tratament de dragul copilului insa la RMN facut in decembrie anul trecut tumoare s-a intins de atunci a cazut psihic refuza tratamentele alternative spunand ca a pierdut lupta cu boala si acest lucru trebuie sal intelegem si noi familia ,este cumplit atunci cand sti ca poti primi viata insa numai daca ai bani si durerea este mai mare cand nu este vorba de sume foarte ,foarte mari dar pt noi importante,exemplu ;la TG Mures este o clinica care poate sa iti lungeasca viata cu ceva ani insa costa cateva mii de eur(7,8mii) ,mai se poate opera in tara pentru a mai curata siscoate din tumoare si lungi viata cu cativa ani de Doctorul Sergiu S.singurul medic care a vrut sa ne ajute insa o poate opera intr-o clinica privata si ne costa in jur de ,7000e si la o clinica din germania la care nici nu indraznim sa ne gandim ca putem ajunge din cauza costurilor in jur de 30000eur.O sansa exista dar noi familia nu io putem oferii,nu putem face nimic ,se spune ca viata nu are pret,ba da viata o poti cumpara daca nu ai bani te stingi usor ca o lumanare.
    De cand a aflat imi spune in fiecare zi sa am grija de baiat,sa il dau la facultate si sa se faca medic,un medic bun care sa fie alaturi de cei fara posibilitati,sai ajute pe cei saraci sa mearga mai departe,sa nu cert baiatul si sal mangai in fiecare zi si sai spun ca ea il vegeaza de sus, ca nu a mai putut sta mai mult alaturi de el ca viata nu ia oferit posibilitatea de a fi bogata sa poata plati pentru a merge mai departe,ca ea a luptat sa traiasca dar neputinta de a strange banii pt operatie a rapuso ,ca in totdeauna il va vegea si sa fie puternic sa poata merge mai departe,plange si spune ca cel mai tare o doare ca nu mai traieste macar 4 ani sa implimeasca baiatul 18ani,ca ia promis lui dumnezeu cal va face cel mai fericit copil,ca va fi alaturi de el in cele mai grele momente si ea acum ii provoaca numai suferinta,durere si tristete,a uitat sa zambeasca,a uitat sa se bucure,a uitat ca este copil.
    Eu i-am promis ca voi face rost de bani sa o fac bine,ca va putea merge mai departe,vom gasi oameni care ne vor ajuta,romanii sunt cu suflet si atunci cand pot darui viata te ajuta ,cand ajuti te inplinesti pe tine insuti,atunci cand auzi o poveste trista devi sensibil si te gandesti puteam fi eu,cat de putin conteaza ,din putin se face mult si putem salva vietii.
    Sper din suflet sa ni se alature oameni cu suflet si sa ne ajute sa mergem mai departe,sper ca fiecare din cei care ne citesc povestea sa inteleaga durerea
    o sansa la viata,o sansa de a trai ,noi oamenii ne ajutam atunci cand intelegem suferinta.
    Dumnezeu sa ne ajute sa faca minuni pentru toti bolnavi.
    Cu multe sperante am scris aceste randuri,multumesc ,multumesc tuturor care ne ajuta.
    Daniela M
    UN LEU DEPUS CONTEAZA<VA CEREM AJUTOR DIN SUFLET SI O INIMA BOLNAVA CARE CREDE IN OAMENI SI SPERA CA VISUL VA DEVENI REALITATE<MULTUMIM OAMENI BUNI
    cont lei
    RO90BPOS73307540998RON01
    cont eur
    RO25BPOS73307540998EUR01
    SWIFT:BPOS ROBU
    titular cont ;ION ELENA CRISTINA
    BANCPOST S.A
    agentia FUNDENI
    sos.COLENTINA ,NR76,BL.111,parter,sec2,Bucuresti

Comentariile sunt închise.