22 COMENTARII

  1. Buna seara!

    Imi cer scuze pentru aceasta interventie out of topic, dar nu am altfel cum sa transmit apelul ce urmeaza.

    Sunt voluntar al Asociatiei Bubulina din Italia (in curand se va infiinta si in Romania), asociatie ce se ocupa de copilasii bolnavi de cancer sau leucemie.

    As avea marea rugaminte sa faceti public pe blogul dvs. cazul unui bebelus de 10 luni, care s-a nascut cu Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala cu celule precursoare B. Singura lui sansa de insanatosire este un transplant de celule stem hematopoietice. Pentru aceasta are nevoie de o suma mare de bani, care nu poate fi stransa decat cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. De aceea avem nevoie de mediatizarea pe toate caile a povestii acestui fiu de preot.

    Mai multe detalii puteti afla pe blogul creat special pentru bebe Marian:

    http://bebemarian.wordpress.com/

    Puteti afisa un banner, pe care il gasiti pe blogul bebelusului.

    Va multumesc din tot sufletul pentru bunavointa dvs.!

  2. @ Dan Voiculescu
    Cel mai frumos mărţişor l-am primit de la primarul Cristian Piedone… M-am uitat pe bugetul sectorului 4 şi, de unde de neunde, bugetul are, pe criza asta, un excedent de cam 5%… M-am bucurat ca de o trufanda pe timp de iarnă. :D

    În altă ordine de idei…
    Până la urmă există o soluţie la „probă”? Sau soluţia a fost „la mişto”, să o găsească numai astronautul român trimis de domnul Geoană în spaţiu… :lol: că tot vorbeaţi de NASA…

  3. Ma bucur ca mai exista cineva care se mai gandeste si la noi, iar in plus promoveaza muzica veche de calitate.

  4. Stiu ca acesta nu este un post potrivit pentru ce vreau eu sa scriu, insa doresc sa va intreb un lucru: este adevarat ca vi s-a cerut desfintarea emisiunii „Sinteza zilei” in schimbul unui verdict favorabil de la ICCJ? Si daca nu, de ce se comaseaza cele doua emisiuni – Subiectiv si Sinteza Zilei? Pentru ca daca aceste emisiuni se comaseaza m-ati pierdut definitiv ca si telespectator! Erau emisiunile mele preferate impreuna cu „La ordinea zilei”! De altfel, in aceste conditii voi trece de la devoratoare de stiri (eram oricum extrem de subiectiva si urmaream doar A3) la o cinefila extraordinara! Oricum, dupa cum merg lucrurile, pana in 2012 n-am de ce sa fiu extrem de bine informata! Mi-ar face o deosebita placere daca mi-ati raspunde!

  5. @ cineva : Nu cred ca ar fi nimic surprinzator in privinta amenintarii cu „Sinteza zilei” doar santajul este arma utilizata la maxim de regimul Basescu.

  6. Da, cata vreme exista antecedentul de la Realitatea cu Oana Stancu si Adrian Ursu, scosi subit din grila, nu m-ar mira sa se aplice acelasi scenariu si la Antena 3, sub pretextul rezolvarii cazului din justitie.La Vantu a tinut.

  7. Ziua de 1 Martie ar trebui sa anunte venirea primaverii. Anul acesta primavara se lasa asteptata, dar melodia aceasta ne aduce un stop de bucurie.

  8. Vreau si eu sa va pup in fund, domnule Voiculescu!!!!

    Vai ce bine ca v-ati gandit la noi, vai ce bine ca existati, vai ce bine ca puneti pe blog muzica kitchoasa!!!

    Va multumesc din suflet ca existati! As dori sa va sterg papucii cu saliva mea si sa ma folositi pe post de hartie igienica!

  9. APICOLĂ

    Nu se mai suflă o vorbă de Marea Suspendare
    Şi, de 1 Martie, ne-amăgim doar cu marţişoare ;
    Nu cred să fi pus mogulu’ la cale, vreo trădare ,
    Ci doar o fi aflat că ”albina care înţeapă, moare”.

Comentariile sunt închise.