Vă propun un tweetmeet week-end-ul viitor, în Bucuresti.

Cine vine?

24 COMENTARII

  1. Daca asta inseamna sa ne intalnim fata in fata noi, toti internautii (inclusiv dvs, domnule senator)- am cautat pe google ca habar n-aveam ce inseamna termenul cu pricina- as fi interesata sa particip. Dar nu stiu unde, intervalul orar si mai ales nu stiu daca imi revin din gripa pana atunci. :)

  2. @ Oana: Sanatate! Intervalul orar si locul le discutam pe mail. Ca sa nu se strecoare Tibi Lovin paparazzo. :)

  3. Interesat (ideea imi pare cunoscuta de undeva :-) ), dar, din anumite motive ce tin de managementul POSDRU, nu cred ca voi putea ajunge.

  4. @ Dan Voiculescu

    Si totusi nu ne puteti divulga si noua in ce ar consta, in ultima instanta ,acest tweetmeet ? E ocazionat cumva de aniversarea a 2 ani de cand sunteti blogger ? In fond cui se adreseaza invitatia dv.? V-ar putea onora cu prezenta orice …admiratoare? Va multumesc pentru un eventual raspuns desi e posibil sa aveti podul plin de …multumiri.

  5. Nu stiam ca sunteti atat de avansat cu tehnologia moderna. Sper sa ne vedem saptamana viitoare.

  6. @ Oana

    ÎNTĂLNIRE PE TWITTER ?

    Oricât ar căuta pe Google, mulţi cred c-ar da-o-n bară ,
    Căci şi englezi de-ar fi, nu toţi stiu ce este tweetmeet ;
    Mare parte din români – e-adevărat – provine de la ţară ,.
    Dar şi DV, din raţiuni ce-mi scapă,e prea … cosmopolit .

  7. Pentru ca s-a intamplat ca si sotul meu sa aiba un training la Bucuresti toata saptamana viitoare pot si eu sa vin.
    Si pentru ca el este comentatorul comentatorului probabil va veni cu mine.

    Astept e-mail de la echipa Dv sau de la Dv.

    Cu stima

  8. O rugaminte:
    Pentru detalii Va rog sa folositi adresa de e-mail din aceasta postare.
    E una din adresele mele de e-mail securizate.
    Adica nu mi-a spart-o inca nici un….hacker …ucrainean, evident. :)

  9. subtil . a comentat rapid motivarea ICCJ si apoi a propus alta tema …

    daca e loc vin . desi in mod sigur nu exista loc pentru userii critici la intalnire

  10. Foarte interesanta ideea de a depasi acest spatiu virtual. Cred ca ar fi o experienta foarte placuta sa ne cunoastem face-to-face, atata timp cat aproape zilnic interactionam aici pe pagina.

    Ar fii un weekend minunat de petrecut in Bucuresti, putem face si putina miscare prin Herastrau sa-l sustinem si pe Mircea Badea in campania „Miscarea contra statului” :)

    http://www.mircea-badea.ro/blog/se-schimba-traseul-pentru-14-mai/

    Din pacate, eu sunt in Arad iar mobilitatea in lumea reala e muuult mai anevoioasa decat in spatiul virtual. Daca voi gasi posibilitatea, vin cu cea mai mare placere!

  11. @all:

    Pentru cei care nu pot raspunde la aceasta invitatie fiind din alte locatii decat capitala, as sugera firmele de transport cu autocarul daca nu au masini personale sau bani de avion.Cu Dacos-ul, din Cluj-Napoca dus-intors biletul e de 2.5 ori mai ieftin decat cu trenul -si mai rapid, dar pe ruta ocolitoare care foloseste Valea Oltului.
    Din autogari sau de pe net pot primi informatii utile.
    De ex. de pe http://www.util21/voiaj/mersul-trenurilor-cfr.htm

    Sa Auzim De Bine !

  12. Ideea in sine, este foarte interesanta. Problema mea este ca, daca nu mi-ar fi tremurat labutele (din cauza unei batai crunte din copilarie) si urechile din cauza emotiei de-a va vedea per viu (in carne si oase) as fi venit si eu, dar tinand cont de faptul ca sunt ultimul iepure-batran al Natiunii Romane, ma abtin de a participa, cu toate ca as fi dorit. Daca va veti intilni toti ceilalti, nu pot sa va spun decat, tweetmeet placut !

    Sa auzim de bine !

  13. Domnule Voiculescu, interesanta initiativa, dar permiteti-mi sa va propun inca un subiect spre care sa aratati ceva aplecare: conform unor statistici ale BRI, institutiile financiare si non-financiare elene si belgiene au scos din tara 3 mlrd. euro anul trecut. Nu sunt unul dintre cei care viseaza la un nou „tatic” care „sa-i calce in picioare pe asupritorii tarii”, dar cred ca s-ar putea pune la punct o serie de reglementari prin care sa ne lipim si noi la aia 3 mlrd. daca nu ii putem convinge sa-i lase pe piata romaneasca.
    Suntem la limita rabdarii in ceea ce-i priveste pe acesti Andronikos, Kevin, John etc. si in ceea ce priveste fanariotismul in care ne scaldam. Ei vin, praduiesc, isi bat joc de noi pe toate caile, ca mai apoi sa plece „acasica” incarcati.
    Cand, oare cand vom vedea ceva mandrie nationala de la oamenii de mandat?! De ce orice altceva este mai important decat soarta celor multi?! DE CE, domnule Voiculescu?! DE CE?!
    M-am saturat sa vad zilnic stiri despre romanii care-si vand din casa ori din copii ori se sinucid ori… ori… pentru ca nu mai au ce pune pe masa. Si, CULMEA, vad toate astea in timp ce altii defileaza cu posetute si ceasuri mai scumpe decat casa mea, pantofi mai scumpi decat un rinichi si jumatate din ficatul meu, masini cu cilindree ce-mi aminteste de un cod postal samd.
    In lumea lor, a dumneavoastra pana la lurma, o banala raceala se trateaza la Viena, in timp ce-n lumea noastra, a celor multi, un tata trebuie sa danseze ca o maimuta in fata unui juriu pentru a ii oferi o sansa copilului suferind de sindromul Down, o femeie moare pe scarile spitalului pentru ca… Ei bine nu stiu de ce; poate stie iridentistul de la Ministerul Sanatatii.

    GROTESC SPECTACOL!

  14. Domnule Voiculescu,
    Va mai uitati la emisiunile Antenei 3 din cand in cand? Este din ce in ce mai evident trendul.Moderatorii dvs. ii calca pe urme lui Base. De altfel, idolul lor. Il prezinta zilnic facandu-i o reclama mult mai buna decat televiziunile asa-zis aservite, fiindca acolo se mai vede si altceva decat despre portocalii. Nu credeti ca daca le-ati face mai putina „publicitate” sau numai comentarii foarte scurte i-ati duce incet incet in anonimatul de unde am venit. Se mai observa o stare de nervozitate crescanda a moderatorilor/analistilor dvs. vis-a-vis de poporul votant. Se lamenteaza ca numai ei lupta cu portocalii, ca opozitia, din care faceti parte, ii lasa pe ei sa se ia de guvern si asteapta comod in fotolii sa ajunga la putere pe spinarea lor s.a.m.d. Nu credeti ca ar trebui mai multa modestie? Cel putin uneia dintre moderatoare nimic nu-i mai convine. Ii repede imediat pe toti invitatii care incearca sa critice PDL-ul cu o fraza tampita gen: dar dvs. ce ati facut? De asemenea, se incumba in constiinta colectiva ideea de a nu mai merge la vot ca nu avem cu cine vota, sau pe cine aduci in loc. Rezulta evident ca nu avem ce face si e musai sa-l lasam pe Base si ai lui la carma. Toate aceste aspect, coroborate cu magariile portocaliilor nu fac decat sa conduca la victoria finala a acestora si de ce nu, in 2014, un Boc presedinte. Un mare exemplu de cum trebuie sa faci propaganda portocalie il constitue si emisiunea din seara de 05.05.2011 realizata de domnii Gadea si Dumitrescu. In emisiune s-a analizat un sondaj de opinie (CCSB?). Invitatii au scos clar in evidenta ca numai ei, cei din platou, au meritul ca opozitia este unde este. Partial adevarat dar neproductiv pentru crearea/stabilizarea unei optiuni de vot a cetatenilor. Deci ei, semizeii vor hotara pana la urma cum va inclina balanta si de partea cui. Chiar s-au suparat la un moment dat in dezbatere cum ca ei nu sunt datori sa ia atitudine, ca nu le este prevazut in fisa postului. Si a mai rezultat o plictiseala de cat si-au batut gura sa-i convinga pe romani, dar are dreptate prezidentul ca noi, romanii, suntem lenesi, betivi si de mana a doua. Poate gresesc, dar atitudinea lor, de multe ori, nu face decat sa-mi adunceasca zilnic sentimentul de umilinta la care sunt supus de un guvern hot si nerusinat, care isi bate zilnic joc de romani.

  15. @DV: Din pacate, in week-end nu pot ajunge in Bucuresti (distanta mare, buget mic – motive multe de enumerat), dar pe 12-13 mai sunt in capitala (finala Top Talents organizata de Catalyst Solutions). Poate echipa dvs….

  16. Adevarata arta de a interactiona cu masele.
    Felicitari domnule senator Voiculescu!
    Am participat si la una din dezbaterile studentesti si am fost incantat de modul cum ati pornit discutia cu tinerii participanti.
    Cu mare placere particip la tweetmeet daca mai sunt locuri disponibile…chiar am avut o initiativa pe facebook pentru a incuraja acest gen de intalniri care a devenit ceva anormal in secolul virtual.

  17. Buna seara,
    As dori si eu sa stiu coordonatele acestui tweetmeet, avand initiativa de a va expune mai multe idei din planul mediului de afaceri si din cel politic. Va multumesc! :)

Comentariile sunt închise.