Despre Andrei si Daniel am vorbit recent. N-as vrea însă să-l uit – dacă e vorba de valul exceptional de informaticieni pe care România îi creste – pe Ionut.

Dacă lipseste cineva din listă, puteti face o recomandare aici.

27 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    TRAFIC DE INFLUENŢĂ

    Cum să nu-ţi faci continuu doar vrăjmaşi
    Sau efortul tău financiar să nu-ţi fie heba ,
    Dacă nu vrei s-accepţi, ca-n lista ta de aşi,
    Să treci un nume de succesuri, adică Eba ?

  2. Daca e sa ne luam dupa performantele hakerilor care au spart cele mai ‘sigure” institutii americane, ne dam seama ca sunt foarte multi tineri talentati, sunt generatia care a crescut cu calculator. Doar ca ar trebui, prin proiectele fundatiei dvs atrasi catre activitati pron care sa-si valorifice talentul in alt mod.

  3. Tineri inteligenti avem, dar pentru a putea obtine rezultate foarte bune – pe plan national, european sau international – au nevoie de sustinere. Educatia pe care o primesc la scoala este superficiala.

  4. avem talente dar nu avem guvernanti. concluzia: talentele pleaca iar guvernantii roman pt ca oricum nu i-ar primii nimeni in strainatate

  5. Astfel de elevi ar trebui sustinuti si promovati, iar nu cei care au copiat la examenul de bacalaureat. Promovand nonvalorile, vor ajunge sa creasca toti cei ce vin din urma cu ideea ca nu se pot ridica.

  6. Intr-adevar, tineri care ar putea constitui un model pentru actuala generatie, din ce in ce mai dezinteresata de factorul scolar.

  7. Macar intr-un domeniu excelam. Poate suna egoist, dar ma bucura faptul ca sunt sprijiniti pentru a creste aici, pentru Romania.

  8. Satisfactia parintilor, a profesorilor si a celor care au contribuit la consolidarea cunostintelor acestor tineri nu cred ca poate fi masurata. Vor avea nevoie sa fie sprijiniti in continuare, intrucat fara finantare nu isi vor putea depasi performantele.

  9. Motto : Cel mai bun dintre cei mai buni

    PROROCIRE

    “Am ales nemărginirea”, a prorocit Fugaru,
    plecând la El s-apridă stele cu amnaru’
    muzicii lui celeste, ce-ncântă nemurirea.
    – O ! cât vă mai iubesc ! Păstraţi-mi amintirea.

  10. Acum cateva zile am primit recent un fluturas cu activitatile pe care le desfasoara fundatia Dan Voiculescu. Va felicit pentru toate aceste activitati.

  11. copilashii astia tb ajutati in continuare. reprezinta eticheta romaniei. tb sa-i pastram in tara.

  12. va propun sa atrageti investitori si sa construiti in parteneriat cu acestia un centru de cercetare si dezvoltare.

  13. eu cred ca multinationalele ar tb sa se indrepte catre romania pentru outsourcing-ul serviciilor de IT…sa nu se mai duca in india.

Comentariile sunt închise.