Click a descoperit unde locuiesc. Felicitari!

Toate bunurile pe care le detin le-am dobandit prin munca. Nu am fost niciodata functionar public, nu am luat nimic de la stat.

Întreaga avere, donată fetelor mele in 2006, poate fi justificata pana la ultimul bănut.

 A confirmat-o si Agentia Nationala de Integritate în plin regim Traian Băsescu.

27 COMENTARII

  1. Acum mai bine de o oră, am scris câteva rânduri pentru blogul Elenei Udrea în care întrebam cam câte locuri noi de muncă s-au creat după ce Udrea a aruncat milioane de euro prin curțile primarilor pedeliști pentru construcția unor obiective care nu slujesc la nimic. Bineînțeles, comentariul meu a așteptat să fie moderat până când a fost șters… Curat democrați mai sunt democrații ăștia de la PDL! Mai multe pe videoblogul meu http://www.mirceahamza.com.
    Între timp, Elena Udrea v-a trimis o scrisoare deschisă. Câtă eleganță în exprimare! Ce vocabular ales și îngrijit! Dar ce stil! Se spune că stilul este chiar omul! Dar totul e explicabil când ne gândim că Elena Udrea a stat atâta timp în foarte imediata apropiere a lui Traian Băsescu. Contactele acestea foarte strânse conduc adesea la transmiterea unor deprinderi de mentalitate și limbaj nu tocmai benefice și chiar la transmiterea unor boli, cunoscute drept „boli vesele” sau „boale lumești”.

  2. …iar d-na ministru Elena Udrea a reusit sa retina toate titlurile Dv.nemaifolosind formula consacrata, aceea care incepe cu „M” si se termina cu „L” :)

  3. NU VA MAI CONSUMATI ! Se stie ca “nu se arunca cu pietre decat in pomul cu fructe” si daca “invidia ar arde ca focul, lemnele n-ar mai fi asa de scumpe; daca invidia ar fi o febra, toata lumea ar fi bolnava; daca ea ar fi o ciuma, de mult s-ar fi sfârsit cu lumea”. “Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare” spunea Tudor Musatescu. Daca stam sa analizam situatia, ne dam seama ca cel care a spus ca “un lup flamand este mai pasnic decat un om invidios” a avut mare dreptate. Cei care fac afirmatii nedrepte, nu se pot numi oameni, atata timp cat va numara galustile din farfuria cu supa, Cicero afirmand ca “Qualis autem homo ipse esset, talem esse eius orationem” – Omul se cunoaşte după felul cum vorbeşte, iar “Ex auribus sognoscitur asinus” – Măgarul se cunoaşte după urechi.

  4. @ Dan Voiculescu
    Acum, dacă tot au apărut imagini cu casa-buncăr (mie îmi place pentru că este în arhitectura anilor ’70-’80, perioada mea preferată, dar şi caii sunt extraordinari… aş mai pune doar nişte copaci şi arbuşti), aş vrea să postaţi măcar o poză cu… biblioteca.

  5. Ziarul Gandul zice ca Basescu a spus : “Numai prin cedarea masivă de suveranitate Europa mai poate rămâne o putere economică şi militară”. Deci presedintele este de acord cu cedarea masiva de suveranitate a tarii si, exprimandu-se public, chiar actioneaza in acest sens. Juramantul presedintelui Romaniei, conform Constitutiei: “Jur (…)să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” Este presedintele sperjur?
    In plus, ideea de a renunta la suveranitate pentru reglementari fiscale e oribila. Suveranitatea tarii a fost platita nu cu bani, ci cu sange, foarte mult sange. In doua generatii, cat e intervalul de timp intre Razboiul de Independenta si Al II-lea Razboi Mondial nu a existat familie care sa nu fi avut un mort sau un ranit pentru tara. In fiecare sat al Romaniei este o troita cu numele celor cazuti, iar nepotii lor traiesc tot acolo sau au pastrat legatura cu satul respectiv. Nu e propaganda de reminiscenta nationalist ceausista ce spun, sunt lucruri concrete. Mama mea si surorile ei au crescut fara tata, el murind pe front.
    Austria, Finlanda si Irlanda au reactionat dur la cererea lui Sarkozy si Merkel de a impune “eurozone governance” si a spune statelor EUR ce sa introduca in constitutiile nationale pana la mijlocul lui 2012. Noi anuntam ca vrem sa renuntam la suveranitate.

  6. Mdah si eu am intrat azi pentru prima data pe blogul Elenei Udrea, am lasat un mesaj (ce-i drept cam acid) si, desigur s-a moderat pana a disparut ;)

  7. TÂMPUL DE LA COTROCENI
    vrea SUE (Statele Unite Europene)
    în timp ce i se oferă doar MUE(membru al Uniuni Europene).

  8. update:
    Am citit ultima Ei postare de pe blog… si m-am intristat.
    De ce ? Simplu : parca am citit o „jalba de-a unei precupete” si nu o scrisoare deschisa adresata Vice-Presedintelui Senatului tarii noastre.
    Insa acum e acum :
    Veti reusi sa faceti inteligenta acestei doamne sa revina la normal sau o lasati sa colcaie in mocirla barfelor intretinute de niste legi facute „pe genunchi” DOAR pentru a incrimina…???

  9. @ DV

    FOARTE IMPORTANT – DOVADA CRETINITATII ABSOLUTE.
    Dovada ca inchiderea spitalelor si transormarea ulterioara a acestora in camine de batrani – ESTE DOAR PRAF IN OCHI.

    Caminul de batrani din SATUL VANJULET o sa se inchida pentru ca nu mai exista fonduri ca sa fie pastrat.Batranii de acolo , au precizat in mod clar ca , sunt din dispusi sa suporte o parte din costurile de intretinere a caminului , RENUNTANT LA PENSIILE LOR, indiferent de sumele pe care le au.

    Rasunsul autoritatilor statului la memoriile primariei din localitatea respectiva?
    ” Descurcati-va singuri”

    Parca spitalele inchise aveau ca si motiv necesitatea extrem de mare de camine de batrani ,deoarece acestea era o adevarata problema ,prin NEEXISTENTA LOR.

    Concluzia ? Spitale inchise , oameni UCISI prin aceasta masura , doar pentru ca anumite persoane sa puna mana pe cladiri si pe afaceri profitabile prin deschiderea de spitale private si camine private.

    Vreau sa stiu exact , cate din spitalele inchise AU FOST TRANSFORMATE IN CAMINE.Cate din aceste spitale in realitate sunt puse la pamant pentru construirea unor centre comerciale sau cladiri de locuinte rezidentiale deoarece , acestea ar fi in mod obisnuit in CENTRUL LOCALITATILOR RESPECTIVE SAU CEL PUTIN IN ZONE CU VALOARE MARE IMOBILIARA?

  10. Spicuind din „Scrisoarea deschisa” a D-nei Udrea pe care o puteti citi aici :

    http://www.elenaudrea.ro/scrisoare-deschisa-catre-domnul-dan-voiculescu.html

    1.”Înţeleg că ataşamentul şi implicarea dumneavoastră în promovarea nobilelor idealuri ale USL nu cunoaşte (sic ! ) limite…”

    2.”De două săptămâni, subordonaţii dumneavoastră îmi hărţuiesc rudele, până şi pe cele mai îndepărtate, fapte ( sic ! )) pe care le calific drept degradante”

    3.”Să loviţi în mine este una, dar să loviţi în membrii familiei mele doar pentru a încerca să mă discreditaţi demonstrează josnicia de care daţi dovadă.”

    1. Carevasazica , atasamenul si implicarea” nu cunoaste”, subiectele acestei propozitii din fraza chinuita a D-nei Udrea, fiind se pare sub 25, nu ” vrea ” sa cunoasca ;

    2.Subordonatii dumneavoastra hartuiesc rudele D-nei Udrea si acest „fapte” e calificat drept ” degradante” ;

    3.Sa loviti in D-na Udrea,”demonstreaza” josnicia de care dati dovada adica … josnicia pe care o ” demonstrati ” ; altfel spus – pentru a intelege toata lumea – „demonstreaza josnicia pe care o demonstrati” ( „a demonstra” inseamna” a dovedi”, conform DEX )

    P.S. E greu , e foarte greu sa stii si gramatica, sa ai si blog si rochie scumpa, sa fii si blonda, si biciclista, si cosmonaut si ministru …

  11. ŢIGĂNIE ÎN SPAŢIUL PUBLIC

    Ieri, Rromica-Leana-Cleopatra
    S-a hotărât să-şi etaleze şatra.
    Chilugul Valintin lătră la presă
    De lângă coviltir, pus de metresă.
    Privesc cu ochii bulbucaţi o Românie
    Ce metamorfozează opulenta ţigănie,
    Cu Jon* de Cotro la umbra banilor,
    Încoronat oficial ca rege al ţiganilor;
    Ascuns, spre cârma Europei SUE,
    Lingând ce i s-a rezervat ca MUE…

  12. Dar anii, de zile de leafa parlamentara pe voturile luate „populist” NUMAI de la saraci amagiti si pensionari neputinciosi,de „lobby” catre autoritatile statului care nu va puteau face nimic ca „demnitar”,de oportunitati aflate „la prima mana” de la masa „de decizie”/parlament/guvern/STAT….,astia nu se pun la „luat de la stat”????

    @ D.V: Nu :). Salariul îl donez iar pentru restul de ”oportunitati” va trebui sa fiti mai specific.

  13. -Ai udat-o?!? Chiar daca zici da, nu te cred ! :)))) Pune masa’n fundu’ curtii, desfunda damigeana si cheama-ne, ca venim ! :)))))))) Nu? Ca sa nu te „descantam”,mai bine ne aghesmuiesti ……..:)))))))))))))))))))

  14. Cate persoane pot afirma asta? Mai ales din zona politica. Sunteti printre putinii care au facut avere din bani munciti.

  15. @ Dan Voiculescu

    UN SFAT PRIETENESC

    Te rog, primeşte un sfat extrem de amical ,
    Ca,de la presa pedelistă,să nu mai ai deranj :
    Renunţă la acea statuie reprezentând un cal ,
    Şi pune-n locul ei … o javră ordinară oranj !

  16. I-am scris si eu Elenei Udrea. Pai ma enerveaza femeia asta, ma scoate din minti. Numai sa sfideze stie si sa imbarlige. Dar m-am saturat de atitudinea ei gretoasa. De ce nu-si da demisia sa ne lase in pace?

  17. GASTRONOMIE JURNALISTICĂ

    Degeaba munceşti o viaţă-ntreagă ,
    Plătind mulţi bani taxe şi impozite la stat ;
    Căci toată presa noastră scatofagă ,
    Ca să te-nghită,mai întâi te unge cu rahat .

Comentariile sunt închise.