In stirea de mai jos. O exclusivitate a Sandrei Stoicescu :) .

23 COMENTARII

  1. Buna ziua domnul profesor,
    Urmaresc emisiunile Antena 3 de multa vreme.
    Nu pot sa inteleg cum a ajuns acest domn Sneker sa isi dea cu parerea in emisiunile postului dumneavoastra ? Acest domn nu cred ca este interesat cu adevarat despre soarta Romaniei. El ca si domnul Geaona, cred ca vin din aceeasi tabara dubioasa.
    Ceva ma face sa cred ca nu aveti nici o putere asupra acestui domn si ca vi s-a impus mai mult sau mai putin cu forta…
    Oricum va felicit pentru tot ce ati facut pana acum pentru Romania.
    Numai bine.

  2. Cred ca ei ar gasii mult mai repede solutii pentru dezastrul ecologic de la Turda.Subiectul ar fi „Cum sa traiesti cu mercur pe paine,cum sa supravietuiesti cand esti deja mort” (stiu ca pare un nonsens,dar oamenii din Turda sunt condamnati la o moarte sigura,ce vine usor usor)

  3.   PRINTUL CHARLES PARTICIPA LA DEZBATERE !
    MONARHIA AR PUTEA ASIGURA NEUTRALITATEA POLITICA SI SPRIJIN INTERNATIONAL. EL VA ALEGE UN PRIM MINISTRU COMPETENT IN IN ECONOMIE…..DAN VOICULESCU , TIRIAC ETC . ESTE O ULTIMA SANSA SI O ULTIMA SPERANTA PENTRU ROMANIA !
    Pentru a testa propunerea am adresat o scrisoare PRINTULUI CHARLES urmas la coroana britanica. : In cursul acestei zile am primis urmatorul raspuns. „Propunerea de revenire la monarhie prin varul meu Nicolae este extrem de valoroasa si o studiem cu atentie. Chiar daca aceasta are sprijinul Curtilor Europene in ultima istanta totul depinde de optiunea si vointa cetatenilor Romaniei.”

  4. @florin voda
    Atacati persoana si nu subiectul. Sneker este o persoana calificata , sofisticata
    cu adevarate cunostinte economice. Sunt convins ca mogulul este de parerea mea.

  5. O INTREBARE PENTRU DOMNUL PROFESOR
    Daca eram in juriu adresam aceasta intrebare studentilor.
    DECE ELITA, VALORILE TARII SI POPULATIA SATELOR SUNT PENTRU
    MONARHIA IN TIMP CE LUMPENUL CREIAT DE INDUSTRIALIZAREA LUI CEAUSESCU .UN HIBRID INTRE TARAN SI PROLETAR SI IN GENERAL
    NEAMUL NECULTIVAT ESTE PENTRU REPUBLICA ?
    .

  6. VORBIM DISCUŢII

    Cred că-i vorbărie mult prea multă ,
    Tratând regalitatea ca pe-un laitmotiv ;
    Şi este inutil căci juriul nu ascultă ,
    Decât de …“Sandra Stoicescu – Efectiv” .

  7. Microtitulescu. Nu ?

    NOI CU CINE VOTĂM ?

    Shakespeareană întrebare nene Iancule după ce-l văzui aseară prin sticla fumurie pe „Microtitulescu” căruia nasul ce i s-a dat îl foloseşte pentru igienizare josnică, în condiţiile „Scrisorii pierdute” a Sârbului genital asimetric.
    Am aflat de la Microtitulescu despre „şansa democratică” a Prostănacului agramat de a fi menţinut ca membru gol în partidul liber stângist : „să renuţe la a doua funcţie în stat (că asta e buba !?) şi să ajute la instalarea unui cor(lăţit).
    Eşafodul suspendării lui Jon* s-a înţepenit în cestiunea pericolului îngrozitor de a fi temporar un Preşedinte cantalup D’Abuleni care…vai mama lui de crustaceu !
    Bine ca-nceput Postul Crăciunului cu antrenamentul sufletesc al răbdării…

  8. Din logica lui Microtitulescu – catindat la PM

    ®Politicianului mâncător de c…spurcăciuni nu trbuie să-i PSD (pese dacă) sunt ecologice.

  9. Atenţie ! viitori miniştrii.

    UN PARLAMENT CURAT NU ESTE POSIBIL FĂRĂ DUMNEAVOASTRĂ

    Într-o vreme, destul de apropiată, era prezentă în compartimentele vagoanelor de călători germane, înrămată estetic, cugetarea : „O cale ferată curată nu este posibilă fără dvs. !”
    Prin extrapolare, am brodat cu arnici alb pe harta neagră a României de azi, cu majuscule, cugetarea din titlu montată în ramă de icoană. Am atârnat-o în cuiul lui Pepelea din Casa Poporului (toţi românii au acolo câte un cui) observând în timp ce s-a înţeles.
    Remarcabilă receptivitatea domnului Băsescu Traian care citind cugetarea în timp ce arunca o biluţă Ø5 rezultată din salubrizarea cu dreapta a propriului nas, s-a aplecat prezidenţial, a recuperat-o şi a relocat-o.
    Mama e una ! Vai ţie cititorule…

  10. super ca au concurat si cei de la medicina, asta demonstreaza ca tinerii nostri sunt interesati de cat mai multe domenii

  11. Foarte buna ideea organizarii acestor concursuri. Copiii nu sunt pregatiti pentru a comunica, acest lucru lipsind din scoli.

  12. @ fault

    „Remarcabilă receptivitatea domnului Băsescu Traian care citind cugetarea în timp ce arunca o biluţă Ø5 rezultată din salubrizarea cu dreapta a propriului nas, s-a aplecat prezidenţial, a recuperat-o şi a relocat-o.”

    E adevarat dar se pare ca nu numai cugetarea a fost recuperata si realocata ci si steluta, pardon biluta a fost … reevaluata. :) Toate cele bune !

  13. Vreau un Boc ca Berlusconi, retras din viata politica. Locul ar trebui eliberat pentru a fi ocupat de un adevarat prim-ministru.

Comentariile sunt închise.