Traian Basescu a marcat profund societatea romaneasca. Sub presiunea unui regim politic corupt, agresiv si instabil, romanii si-au pierdut reperele, tihna si echilibrul. Mereu in defensiva, incercand epuizant sa reziste, sa supravietuiasca raului fiecarei zile, si-au ratacit increderea in propriile forte, au uitat sa zambeasca si nu mai stiu sa spere. Impovarati si resemnati, sunt victimele tacute ale unei agresiuni constante.

Iar resemnarea este justificata. Asteptarile le-au fost sistematic inselate si au platit cu ani de chin orice moment de entuziasm. Romanii sunt patiti. Aproape nimeni nu mai indrazneste sa spere pentru ca aproape toti si-au primit constant portia de dezamagire. In haosul politic si economic fara sfarsit, isi cauta rezolvari individuale, convinsi ca statul este principalul lor adversar.

Romanii nu mai cred in Parlament, Guvern, Presedintie sau Justitie. Criza de incredere in institutiile statului, acutizata de coruptia si impostura regimului Basescu, este cel mai mare obstacol in calea progresului Romaniei. Sunt mii de cazuri precum cel al primarului PDL de la Cluj, retinut pentru mita de 100.000 de euro, dar majoritatea scapa nepedepsite.

USL va castiga alegerile din 2012, dar nu va fi suficient. Pentru ca institutiile statului roman sa-si recastige credibilitatea, dupa campania electorala si alegeri, va fi necesar ca justitia, eliberata de orice control politic, sa poata declansa o ampla “campanie penala”.

Toti cei care astazi, incepand cu Traian Basescu, se ascund sub protectia imunitatii sau a propriului partid, trebuie sa raspunda in justitie pentru faptele comise.

Romania se va reabilita cu adevarat pe plan intern si extern, doar dupa ce se vor finaliza cel putin 1000 de procese penale pentru coruptie la nivel inalt.

48 COMENTARII

  1. Domnule profesor si senator Dan Voiculescu,

    1000? Poate 10.000, daca nu cumva mult mai multe.Caci coruptia n-a fost inventata de ceea ce numiti dvs. in mod constant – si neconstitutional – „regimul Basescu” – ea are radacinile in cadrele regimului comunist, explodand dupa 1989.
    La coruptie trebuie adaugate: furtul din averea publica, inselaciunea in dauna avutului personal, abuzul de incredere, abuzul in serviciu etc. etc. etc.
    In alta ordine de idei, vad ca iar folositi termenul „politic” – in sintagma „control politic”. Asadar: ce inseamna, in sens legitim, „politic(a)”?
    Al dvs., Valeriu Mangu

  2. TRAIAN BASESCU COMANDANTUL SUPREM AL CORUPTIEI ROMANE
    Celebrul contrabandist de arme,,,, amiralul israelian Noar arestat de autoritatilor franceze inainte de transferarea catre Interpol…. a declarat sub juramant si semnatura.
    „Dar, din experienta mea, va spun ca nu poate exista nici o activitate in acest domeniu, in nici o tara din lume, fara ca seviciile secrete ale statului respectiv si CSAT, in cazul Romaniei sa nu cunoasca asa ceva. Tot ce pot sa va mai spun este ca nu a existat nici o problema in domeniul armamentului, care sa nu fie cunoscuta chiar si de institutia prezidentiala si de presedintele Basescu.”

  3. BASESCU DESPRE CORUPTIE LA BERLIN
    ( aceasta postare trebue citita invers )
    Vreau să mai ating un subiect care nu întotdeauna mi-a fost drag – corupţia. Dacă nu aş vorbi de el ar exista suspiciunea că fug de el. Nu fug de el. Cei care ştiu ce se întâmplă în România pot să vă confirme că instituţiile româneşti – procuratură, poliţie – devin tot mai eficiente în lupta cu corupţia, în lupta cu crima organizată
    şi, în momentul de faţă, eu, ca şef al statului, recunoscând că nu am rezolvat încă, la un nivel satisfăcător problema corupţiei, trebuie să vă spun că începe să ne fie greu să auzim etichetări generale – în România este corupţie. Vreau să vă spun că lupta împotriva corupţiei a devenit tot mai eficientă.

  4. E adevărat ce spuneţi despre regim. Problema e că acest regim nu constituie vreo excepţie. Cu adevărat trist e faptul că sunt oameni care vor continua oricând să susţină felul ăsta de „paradigmă”. De ce? Răspunsul are mai multe nuanţe. În primul rând sunt unii (puţini ce-i drept) care o fac pentru că le merge într-adevăr bine. Sigur că, în cele mai multe cazuri, asta nu are nicio legătură cu situaţia politică, ţine mai mult de „hazard”. Sunt alţii care o fac din interes. Sunt evidente speciile aici: „postacus portocalius”, „jurnalistus remuneratus”, „zoon asfaltangius” şi înrudita familie „parasitus licitatiae” . În fine, nu ducem lipsă de exemple la capitolul ăsta.

    Există însă restul, marea masă a „suporterilor”. Ei înţeleg bine situaţia. Doar o simt pe pielea lor. De ce nu reacţionează? Răspunsul trebuie căutat în alcătuirea lăuntrică a fiinţei umane. Dacă ne uităm aici, vedem că nu există om căruia să îi facă plăcere să-şi recunoască greşeala. Mai ales că mulţi au comis imprudenţa de a de pronunţa „înainte” în legătură cu baricada pe care se află. E şi o chestiune de orgoliu până la urmă.

    Au apus din păcate evurile când nobleţea în comportament nu isca ironie. Cinismul e foarte bun şi folositor. E chiar simpatic atunci când situaţia nu te priveşte. Toţi ştiu să fie cinici până îi loveşte „soarta”. Atunci îşi aduc aminte de „umanism” şi de valorile sale „perimate”.

    Despre „procese”. Nu, nu alea kafkiene. Nu am făcut nicicând parte dintre cei care doresc să vadă sânge. Sigur, mi-aş dori să trăiesc într-o ţară unde puterile în stat să fie cu adevărat separate, unde justiţia să fie justiţie, o ţară în care să se guverneze în interesul (evit să spun folosul) cetăţenilor. Cine n-ar vrea asta?
    E puţin probabil să apuc „ziua aceea”.

    M-aş mulţumi şi cu mult mai puţin. Să se spele pe cap cu tot ce au reuşit să şterpelească. Dar să înceteze! E ciudat, nici asta nu cred că se poate. Până şi asta e o utopie răsuflată.

    Hehe, se vorbeşte despre postarea de pe blogul dumneavoastră la televizor în timp ce scriu comentariul ăsta. Bizară coincidenţă.

  5. „Toti cei care astazi, incepand cu Traian Basescu, se ascund sub protectia imunitatii sau a propriului partid, trebuie sa raspunda in justitie pentru faptele comise”

    sunt absolut 101% de acord cu dumneavoastra, domnule profesor universitar doctor Dan.
    orice infractor trebuie cazat la puscarie fara deosebire de statut social, religie, optiune politica si sexuala, culoarea pielii sau a partidului.

    „Romania se va reabilita cu adevarat pe plan intern si extern, doar dupa ce se vor finaliza cel putin 1000 de procese penale pentru coruptie la nivel inalt”

    si aici sunt absolut 102% de acord cu dumneavoastra, domnule profesor universitar doctor Dan.
    apropo, ce se mai aude cu dosarul penal din 2008 ref. la privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, unde dumneavoastra, domnule profesor universitar doctor Dan, sunteti invinuit de, citez din rechizitoriu: „folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv spalare de bani”, adica, ca sa va citez pe dumneavoastra, domnule profesor universitar doctor Dan, CORUPTIE LA NIVEL INALT !

  6. Coruptia la nivel inalt ar trebui stopata. Din pacate, Basescu nu sta departe de hotararile justitiei luate in acest sens.

  7. REPLICĂ ETICĂ

    Corupţie înaltă ?
    O mie de procese ?
    Hai dom’le las-o baltă
    Cu gândul la succese.
    Va fi mai rău cu mult
    Pentru naiv şi omul cult
    Puşi iar la birul datoriei
    De javrele cămătăriei.
    Vei fi vânat ca şi acum
    De cei ce-i urci pe cal,
    Care vor face cum-necum
    Să te bage sub val !
    Fereşte-te de omul spân
    Ca Făt Frumos din Lacrimă,
    De Ady ce se vrea jupân
    Orbit mereu de patimă.
    Te bizuie cu-ncredere
    Numai pe ăi d-un sânge,
    Şi fi atent la iedere
    Ce urcă zidul care plânge.
    Mulţimea să te înconjoare
    Cu dragoste adevărată
    Doar astfel vei avea vigoare
    Şi-o inimă mereu curată
    Voi fi şi eu pe undeva
    Cu ochii aţintiţi spre tine,
    Când îndrăzni-va careva
    Să-ţi taie calea spre mai bine.

  8. ILUZII DEŞARTE

    Chiar câştigător la vot,USL de iese ,
    Nu cred o iotă din ceea ce vorbeşti ;
    Căci după cel puţin 1000 de procese ,
    Sigur vor urma şi … 1001 de poveşti .

  9. @ Valeriu Mangu

    :) Stimate domn, 10 mii la nivel înalt. Pot fi 100 de mii, dar nu la nivel înalt, pentru că nu sunt atâţi înalţi funcţionari ai acestei ţări din 1989 încoace. Înaltul funcţionar poate fi secretar general al Guvernului, secretar general adjunct al Guvernului, secretar general din ministere şi alte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, prefect, secretar general adjunct din ministere şi alte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, subprefect, inspector guvernamental… nu par să fie prea mulţi.

    Mie mi se pare mult şi 10 mii… asta ar însemna că nu a fost nici unul cinstit…
    :lol:

    Revenind la problema serioasă a României cred că mai urgent decât corupţia înalţilor funcţionari ar trebui analizată corupţia sistemului instituţional. Spre mirarea mea… nici unul dintre politicienii cu care discut pe bloguri nu pare interesant de acest subiect. Mă întreb de ce politicienii critică disfuncţionalitatea sistemului (o disfuncţionalitate produsă, evident, de adversarii politici) dar niciodată nu merg mai departe cu definirea normalităţii instituţionale, de parcă nu ar conta prea tare decât atunci când este un motiv de „atacat competitorul politic”. Este anormal.

    Problema este că lipsa de preocupare politică în acest sens face ca şi cetăţenii să fie într-o permanentă confuzie. Este anormal.

    De ce nu mai chinuim cu realizarea unui sistem instituţional dacă din start acceptăm cu toţii că el nu va fi respectat.

    Poate de aceea politica nu mai reprezintă atât ceva legat de guvernare şi de sistemul instituţional, cât o maşinaţiune prin care nişte oameni îşi ating scopurile de moment. Cu siguranţă că ceea ce păţeşte dl. Geoană în acest moment va fi numită acţiune politică de mai mult de 9 din 10 cetăţeni. Este anormal şi total disfuncţional. Dar mai ales este trist că aşteptările la evoluţia societăţii către indivizi preocupaţi spre filosofie, gândire, inovaţie… aşa cum discutam cu colegii de clasă primară acum foarte mulţi ani… se dovedeşte a fi o iluzie… şi ne întoarcem la replica de un secol şi ceva scrisă de IL Caragiale.

    Or, mai întâi și-ntâi istoria ne învață anume că un popor care nu merge înainte stă pe loc, ba chiar dă înapoi, că legea progresului este așa, că cu cât mergi mai iute, cu atât ajungi mai departe

    Să nu cumva să uităm, în memoria socială, chiar lucrurile banale şi să ajungem, pe negândite, la stadiul de unde am plecat… adică la lipsa oricărui reguli.

  10. Buna ziua!Ma numescu Drugescu Cornelia si sunt studenta la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti.In cadrul facultatii demaram un proiect de simulare a campaniei electorale.Eu impreuna cu inca 10colegi promovam doctrina conservatoare si am dori sa ne dati un sfat pentru ca partidul nostru sa fie cat mai bun sau poate sa va exprimati o opinie.Partidul nostru se numeste POCE-Partidul Omului Conservator European si ne-am propus sa promovam principii ale doctrinei conservatoare ca solidaritatea,egalitatea in drepturi si talentul.Pagina noastra de facebook este https://www.facebook.com/pages/POCE-Partidul-Omului-Conservator-European/219501068117944 .As fi foarte incantata daca as primi un raspuns din partea dvs.Va multumesc!

  11. RACUL, ŞTIUCA şi BROASCA

    1. Orice rac cât ar fi de dolofan se-nroşeşte la fiert.
    2. Doar în oală are parte racul de apa limpede.
    3. Pescuitorii de raci nu se afundă în mâlul bălţilor.
    4. Mâncătorii de raci şi spărgătorii de nuci cată numa’ miezul.
    5. Ca şi hiena racul se hrăneşte cu hoituri.
    6. La mort se dă cu parfum, de usturoi în cazul racului.
    7. Numai în galantar cozile de raci devin cele dintâi.
    8. Jocul în ape tulburi este raţiunea de a exista a racului.
    9. Când se bat doi raci se tulbură apa pentru multă vreme.
    10. „Racul (Năstase Adrian), broasca (Ponta Victor) şi ştiuca Iliescu Ion)” nu e de Dancu ; http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/d/alecu-donici-7zuddso/racul-broasca-si-stiuca-6zuuzuu.html

    PS : Zodiacal, Ion Iliescu e Peşte (ştiuca), Adrian Năstase e Rac (racul) iar Victor Ponta e Fecioară (broasca !!!).

  12. CONSEGVENT

    Mascarada de la procesul lui Ceauşescu a fost repetată ieri de către PSD (Iliescu) şi cu Geoană ; condamnă şi pe urmă judecă.
    Moşii Gerilarzi (Ion Iliescu şi Adrian Năstase) însoţiţi de Micuţul Tipulescu nici nu puteau să le facă portocaliilor un dar mai consistent spre a rămâne nestingheriţi la cârma ţării uluite.
    Aşa se vede din tribună domnule Adrian Năstase.

  13. chiar vreau sa vad cum se va finaliza procesul primarului de la cluj..sper sa fie urmarit cazul de presa pana la final

  14. Tocmai ma bucuram ca pot posta pe cel mai bun blog romanesc cand am
    realizat ca cenzura continua. nestingarita si probabil incurajata de mogul.
    CORUPTIA ESTE ASIGURATA DE SERVICIILE BASESCU

    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter. In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu. Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte, – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin. – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu. In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989. In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele. Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu. In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta . Robert Horvath DEVA Cineast- New York

  15. @Bibliotecaru,

    Domnule Bibliotecaru,
    In Romania sunt, de pilda, astazi aproximativ 50.000 de consilieri locali. Eu am avut in vedere toata perioada ultimilor 22 de ani, chiar daca unele fapte sunt prescrise.

    Al dvs,
    Valeriu Mangu

  16. @ nerantula – judecarea dosarelor lui Basescu va incepe abia dupa ce isi termina mandatul. Justitia trebuie sa inceteze sa se mai supuna puterii politice.

  17. Nu sunt banii pentru salarii si pensii, pentru spitale si medicamente, dar sunt miliarde de EURO pentru UDREA si clientela politica PDL.

  18. Un lucru este clar, noua romanilor, ne place sa eludam legea. In majoritatea cazurilor, exceptie facand sistemul sanitar, unde pentru sanatatea ta ,uiti de lege si de tot, dam mita pentru ca vrem sa obtinem ceva ( contracte, vamuire superficiala, etc.etc.) stiind bine ca ceea ce facem este in afara legii.

  19. @ Valeriu Mangu
    Aşa este. Mai sunt şi consilieri judeţeni pe lângă cei locali… dar nu sunt înalţi funcţionari şi nici înalţi orice altceva, deci nu se pot numi „corupţie la nivel înalt”. Corupţia unui consilier local este, de altfel, vizibilă cu ochiul liber, de vreme ce consilieri votează în Consiliul Local după cum se stabileşte în partid şi nu în urma unui angajament politic luat faţă de cetăţean. De fiecare dată când interesul public este ignorat pentru un interes privat (şi aici vedem deseori treceri al terenurilor din proprietate public privată a primărie în proprietate privată) asistăm la o corupere pe faţă a consilierilor locali.

  20. @ Bibliotecaru

    Domnule Bibliotecaru,

    Aveti dreptate – nu am observat limitarea la „nivelul inalt”.
    Dar la nivelul inalt” se situeaza si deputatii si, respectiv, senatorii si ce au facut cei care vor fi detinut respectivele demnitati decat sa voteze, in covarsitoarea lor majoritate, dupa cum au dictat sefii partidelor ori sponsorii acestora?! In cazul acestora tot despre coruptie este vorba si numarul celor care s-au perindat prin Parlament de cand exista acesta se cifreaza undeva, in ultimii 22 de ani, intre 2000-3000. Apoi, numarul de ministri, apoi puzderia de secretari de stat – cate 70 – 100 pentru fiecare guvern -, apoi sefii de agentii nationale, apoi prefectii, de ce nu si sefii din Armata, secretarii generali de tot felul si directorii de tot felul din ministere etc. etc. etc. Chiar si asa si ajungem, iar, la un numar de peste 10.000, ale caror acte de executie ar trebui – dar cine s-o faca?- verificate.
    Daca ne uitam la art. 80 din Constitutie vom vedea ca responsabilitatea supravegherii bunei functionari a autoritatilor publice este in sarcina Presedintelui Romaniei. O asemenea supraveghere ar trebui realizata pe fata, concretizata prin masuri pe cale de exceptie la vedere. Eu n-am vazut pana azi un caz – poate doar al fostului prim-ministru Radu Vasile si a unul sau doi ministri, dar tot mascat – de suspendare din functie prin decret in baza art. 80. Caci art. 80 ingaduie Presedintelui Romaniei sa ia, in scopul asigurarii bunei functionari a autoritatilor publice, masura suspendarii din functie a unei autoritati publice. Altfel dispozitia constitutionala respectiva – de a veghea etc. – n-are sens, n-are logica. Aici este, de fapt, buba – ca Presedintele Romaniei prefera solutia nevazuta decat pe cea la vedere.
    Al dvs., Valeriu Mangu

  21. >>PSD despre alegerea lui Băsescu: “Bine că nu ne-ați votat, Geoană e un trădător!”. >>>
    Confirma ca feseneu nu a avut interesul sa castige ultimele alegeri prezidentiale. Frauda de la Ambasada din Paris a fost ordonata in “beciurile” PSD si executata “in familie” ( baconschi prieten de familie cu Maiorii grupului de la Cluj)
    Ma intreb, daca basescu e asa de paranoid sa isi schimbe consilierii ca tiganii caii, cum de EXACT la SRI il pastreaza pe fesenistu cristi de la secu? Nu ii e frica ca il va trada?
    Il pastreaza ca asa sunt ordinele. Astia toti de pe scena politica nu misca nimic decat la ordine. Nu e de mirare ca toti au avut legaturi cu secu.
    Ce au realizat\urmarit prin cel de al doilea mandate al lui basescu?
    V-AU TRANSFORMAT IN DISPERATI CARE VETI MERGE BULUC LA URNELE DE VOT SA ALEGETI FSN-UL!
    Asta da victorie, tovarase ilici Iliescu! Bravo! La 21 de ani de la impuscarea porcului de Craciun, am ajuns sa ne rugam in genunchi de ei sa ia puterea!
    Ei l-au creat pe basescu, ei il imping sa calce apasat pe ce a mai ramas din democratie asa cum tot ei au considerat la ultimele alegeri ca nu am murit destui sub ciuma portocalie si e rost de inca o tura! Acum tot ei voteaza legi sa nu mai poata fi basescu suspendat (vezi sova) si se impusca in aripa devenind toti impotenti.
    Ultimele alegeri au fost o bascalie crunta la adresa poporului Roman… la adresa lui Geoana. Ce si-au mai ras securistii grupului de la Cluj de Geoana ca l-au facut presedinte de seara pana dimineata. Exact aceiasi bascalie cu excluderea lui din FSNeu. Exact aceiasi bascalie cu “baletul parlamentarilor” … voi doi treceti la UNPR, tu ala din colt treci la FSNeu… restul votati cum vi se spune. Tu ala cu labe lungi, tu votezi “la dublu”… din cand in cand mai zambeste in camera sa nu creada poporul ca esti obosit….
    TREZITI-VA! TOTUL E O BASCALIE CRUNTA!
    Indiferent ce votati ei hotarasc rezultatul. Si sa nu mai aiba bataie de cap cu acuzatii de frauda vor legaliza votul la plic…
    Am ajuns si la capitolul porumbacu.
    Cum a putut crin “legaliza” macelarirea stalinista a lui Geaona? Ce poate justifica acest compromis obscen? Daca imi spune ca a fost santajat ca 1000 de studenti urmau a fi impuscati daca el nu facea compromisul asta, atunci eu ca cetatean cu drept de vot, il iert. S-au mai facut compromisuri de astea si inteleg…
    Daca imi spune ca a facut un “deal” foarte bun pentru PNL la viitoarele alegeri si PNListii vor lua locuri multe in parlament atunci ii voi spune: MUTA-TI FUNDU DE PE LAVITA, PUTOARE! IESI IN STRADA SI CASTIGA LOCURILE ALEA CINSTIT, NU MAI STA CU MANA INTINSA LA FESENU SI NU MAI PUPA CURURI STALINISTE!

    Daca imi spune ca asa a primit ordin sa faca, voi concluziona ca basescu mancat de invidie pe popularitatea lui crin a lasat porumbacu’ sa ii iasa pe gura afara.

    Boc a stabilit ca vor fi 300 deputati si 88 de senatori. Eu zic ca pentru o tara de 19 milioane de oameni e mult, prea mult. Porumbacu ameninta cu motiune de cenzura! A depus motiune de cenzura cand boc a pus in aplicare legea pensiilor , o lege nula din cauza modului fraudulos in care a fost votata?
    Mor oamenii pe strada de frig si lesina de foame dar pe porumbacu il roade ca nu avem destui parlamentari care sa stea cu mana intinsa la taxele amaratului lihnit de foame! Din asta sunteti platiti voi toti parlamentarii! Din taxele coplesitoare platite de nenorociti ce nu au o paine mucegaita sa puna pe masa la copii Craciunul asta! Nici macar atat nu au!
    l

    Concluzii-
    1. nu au sens alegerile (cand voturile le numara cristi de la secu si le introduce in urna amicu baconschi…) oricum indiferent ca veti merge sau nu la vot, de data asta va iesi invingator FSN-uSl ca e primul la rand.
    2. Trebuie iesit in strada si sub presiunea strazi pusi la zid tot feseneul rosu-portocaliu

  22. “Sunt Presedinte, sunt Presedinte”.
    Asa striga Mircea Geoana la alegerile din 2009, cu un entuziasm aproape infantil, sarind in sus de bucurie.(…) Cititi articolul in intregime pe blog.

Comentariile sunt închise.