Ce mic a fost Vladut…

si ce mare s-a facut :) !

Mai multe poze pe Facebook.

23 COMENTARII

  1. Viata este cel mai pretios lucru pe pamant!
    Copiii sunt miracolul care ne umple viata cu tot ce e mai bun.
    Superb nepotel aveti! Sa creasca sanatos si destept. :)

  2. Domnule Senator,

    Va rog PNL – PC organizati cateva autocare de VOLUNTARI , MEMBRI DE PARTID , care sa mearga in Vrancea si Buzau sa ii ajute pe cei inzapeziti. VINE COD PORTOCALIU din nou.

    „Miscarile” recente ale lui ponta si basescu arata PREMEDITARE! Ii incrimineaza ca au planuit un genocid. Stiau de vremea grea ce va veni si totusi s-au complacut in schimbari fastuoase de guvern cu discursuri interminabile in Parlament cand ar fi trebuit sa lupte cu nametii sa salveze vietile celor inzapeziti.
    PNL-PC incercati sa reparati ce au distrus acesti sadici care ne conduc. Si daca reusiti sa dezgropati intrare unei sigure case sa ii eliberati pe cei aflati inauntru, este o victorie imensa impotriva indolentei securistilor care au furat conducerea tarii.

  3. MĂRTURISIRE

    Credeţi-mă, căci n-am nimic de-ascuns :
    Şi mie-mi plac copiii de care-s fascinat ;
    Şi slavă înalţ Celui de Sus, că am ajuns
    Să văd, în premieră, şi un motan clonat !

  4. Vlăduţ, bine te orientaşi.
    Să ai parte de tot binele !

    ANUNŢ „mereu”

    Datorită condiţiilor atmosferice nefavorabile toate naşterile mioritice normale se amână până-n martie. Contravenienţii rămân cu buricul netăiat, başca că moaşa a zis să vă duceţi în creasta ei cu inclusiv pm (prim ministru) !

  5. Vlăduţ, să te picuri de râs :

    SPĂRGĂTORUL DE GREVĂ „TROIAN” BĂSESCU
    invită USL mâine la Cotroceni să discute problema grevei parlamentare…

  6. Cand vorbim de copilarie, gandul ne poarta uneori catre amintirea bunicilor. Tot ceea ce tine de acestia are o aroma speciala.

  7. Implicarea bunicilor in viata copiilor poate avea o influenta pozitiva asupra educatiei si conceptiei de viata a acestora.

  8. @fault: E clar, Basescu traieste pe alta lume, nu vede problemele actuale cu care ne confruntam. Si Vladut pare putin mai ingrijorat decat Traian.

  9. Domnule Senator,

    Regele Mihai are 36% incredere in populatie, Crin are 25%, asta inseamna 61%! Un referendum pro-Monarhie sustinut de Crin Antonescu pare ca ar avea sanse mari de victorie. Si ar fi o solutie pentru Romania mai rapida decat miscarea „Romania Tacuta”.
    Cum alegerile se pare ca vor fi la termen (gratie si domnului ponta), aveti destul timp sa demarati asa o actiune. PNT-CD, sunt convins ca ar sustine din toata inima initiativa aceasta. In plus, nu cred ca PSDul s-ar supara pe dumneavoastra pentru ca e o actiune „europeana”. ;)

  10. @SimP

    se vede ca vreti raul USL..asta sa fie solutia pentru romania? biserica are deja peste 80% incredere. inseamna asta ca ptriarhul ar fi solutia? de la incredere la „monarhia” ca solutie este cale lunga. nu ar fi decat aceeasi marie sub alta palarie. plus ca in curand ne-ar tine cuvantari „printul duda” si „printesa margareta”. cred ca orice om de buna credinta ar uita de aceasta „solutie”.
    Crin Antonescu nu concureaza cu dn. Ponta si are intreaga sustinere USL ca sa ajunga presedinte. asta este solutia si este clara pentru orice om de buna credinta. restul „solutiilor” inseamna spargerea USL si nu faceti decat sa urmariti acest scop sub „acoperire”. sunt sigur ca dumneavoastra personal ati votat de mai multe ori cu acest basescu. l-ati votat in 2004, la referendum si sunt sigur ca si in 2009. asa ca vopsirea asta tarzie „antibasescu” pute…

  11. Confortul psihic si afectiv intr-o familie este asigurat de relatiile pozitive dintre parinti (mama – tata), dintre copii si parinti, copii-bunici si parinti-parintii lor (respective bunici). Aceste legaturi trebuie sa se bazeze pe comunicare, incredere, confidentialitate, sentimente pozitive, respect, intelegere, capacitate de adaptare si de acceptare de noi pareri si comportamente.

  12. Domnule Voiculescu,cu tot respectul pe care -l port persoanei DV. va pun o intrebare:ce cauta o persoana ca GADEA in televiziune, mai ales si pe post de sef,moderator al unei emisiuni ca ,,sinteza zilei,, cand acest personaj A RUGAM…Emisiunea va fi mult mai buna fara aces individ AGRAMAT.Va multumim mult si sa nu credeti cumva ca suntem impotriva subiectelor emisiunii,nu ele captiveaza, sunt reale,DAR acest individ NU VA REPREZINTA.

Comentariile sunt închise.