Copiii Grădinitei Sociale din Corbeanca, al cărei prieten sunt, au avut un program intens :) în ultimele zile. S-au pregătit crestineste pentru intrarea în Săptămâna Mare, si-au pus hainute noi, s-au împărtăsit – si asteaptă cu nerăbdare ziua de sâmbătă.

21 COMENTARII

  1. acesti copii au parte se vede de o educatie foarte buna, ar fi bine ca si alte gradinite sa le urmeze exemplul

  2. Ouale se vopsesc in Joia Mare, iar in Sambata Mare se coace pasca si cozonacul ce vor fi aduse la biserica in noaptea de Inviere pentru a fi sfintite. Traditia arata ca aceasta zi este o zi de odihna, acest lucru pentru ca trupul lui Hristos a stat in mormant intreaga zi, iar traditia bisericeasca spune ca, in Sambata Mare, Iisus a coborat cu sufletul in iad, pentru a-i mantui pe dreptii Vechiului Testament.

  3. POST PREZIDENŢIAL

    S-a jurat să nu bea whiski-nici o picătură
    În Săptămâna Mare, cunoscând că e păcat ;
    Şi nici“dulce”nu mănâncă nicio firmitură ,
    Cu excepţia unui sortiment de post : rahat .

  4. generatia tanara are nevoie si de implicarea factorilor de decizie pt a beneficia de un context de dezvoltare favorabil. by the way excelenta initiativa cu gradinita

  5. Abia astept sa am si eu copilashi impreuna cu sotia mea. Sunt o binecuvantare! Iti ofera atata energie pozitiva.

  6. Felicitari! minunata initiativa de la un om minunat! ati devenit idolul meu, sunteti extraordinar, incredibil, nemaintalnit, fantastic! la mai multe de acest gen!

  7. Domnule Voiculescu, locuiesc in Corbeancasi mi-as dori foarte mult sa-mi inscriu baietelul de 4 ani la gradinita dumneavoastra.Din pacate nu am gasit foarte multe informatii pe site, iar in Corbeanca nu am reusit sa identific cladirea unde functioneaza.Va rog frumos, daca se poate sa publicati mai multe informatii, inclusiv actele necesare la inscriere. Cu multumiri C.B.

Comentariile sunt închise.