Trocul propus de Traian Basescu, revizuirea Constitutiei contra propriei demisii, dovedeste ca, nici dupa atatia ani, acest domn nu a inteles nimic din exigentele functiei de presedinte. Domnia sa are, in continuare, voluptatea comertului clandestin, exersat in porturile din intreaga lume. Batranul marinar face negot cu propria functie pentru a-si salva putreda barcuta portocalie.

In mod evident, propunerea presedintelui este absolut neserioasa. Enumar cateva motive:

1. Traian Basescu va fi oricum suspendat. Asadar, demisia sa “cu 5 minute” inainte de alegerile parlamentare este inutila.

2. Prioritatea absoluta a Romaniei o reprezinta relansarea economica. Pana la modificarea Constitutiei, romanii au nevoie de locuri de munca, de un sistem de impozitare progresiv si de un TVA redus la alimentele de baza.

3. Revizuirea Constitutiei trebuie realizata de un nou Parlament, legitimat de votul natiunii si neafectat de traseism.

4. Organizarea unui referendum in aceeasi zi cu alegerile, locale sau parlamentare, denatureaza libera exprimare a vointei natiunii, asa cum a decis explicit Comisia de la Venetia.

5. Mandatele domnului Basescu sunt pline de manipulari similare. Candva functionau, astazi plictisesc sau, in cel mai bun caz, amuza.

Lansand scrisoarea in ajunul congreselor partidelor USL, Traian Basescu a crezut ca da lovitura. Nu a reusit decat sa se acopere de ridicol.

24 COMENTARII

  1. Are impresia ca joaca poker cu opozitia cand in realitate partenerul sau de joc este poporul iar poporul ii spune: PLEACA, SA NU TE MAI VEDEM.

    Dar lovitura finala o va primi cat de curand de la una din femeile pe care le-a promovat, adica BLONDA nationala.

    Astept spectacolul cu nerabdare. Va trebui sa-mi cumpar floricelele si coca-cola pentru a vedea tot filmul.

  2. Am uitat ce e mai important: DE CE E FRICA NU SCAPA!!!!!

    Si s-ar putea adauga zicala popularar: Cine sapa groapa altuia, cade in ea (multe gropi a mai sapat in acesti ani).

  3. „3. Revizuirea Constitutiei trebuie realizata de un nou Parlament, legitimat de votul natiunii si neafectat de traseism.” -subliniez TRASEISM.A-ti reusit ceva ce pana acum ,nu am vazut sa faceti.A-ti reusit sa v-a contraziceti.In postul anterior,apreciati faptul ca Frunzaverde a parasit PD ,si acum veniti si ne spuneti „1. Traian Basescu va fi oricum suspendat. Asadar, demisia sa “cu 5 minute” inainte de alegerile parlamentare este inutila.” ,poi atunci care mai e scopul ACCEPTARII ,tradatorilor din PD ( ma refer si la PRIMARII ,aceia care au venit asa deodata si candideaza acum pe listele USL ).
    O sa revin ,cu argumente si dovezi clare ,dorind totusi sa reganditi pozitia de a accepta tradatori.
    Apropo ,cred ca stiti deja ca ,Vicepresedintele PNL Frunzaverde,a afirmat azi intr-o emisiune la Antena 3 (prin telefon ) ,ca USL i-a in calcul si o posibila alianta cu UDMR ,pentru a obtine majoritatea in parlament,singurul partid interzis chiar in ….”pactul celor 3 partide” fiind PD.Poi domnule Voiculescu,cum era aia cu ……UDMR este de 20 de ani la guvernare si este la fel de vinovat ca si PD ,pentru dezastrul cel putin din acesti ultimi ani?!?!?!?!
    Imi pare rau domnule Voiculescu,dar eu nu fac parte din „turma” de romani ,care prefera sa inchida ochii si sa spuna :”Lasa ca astia,poate o sa faca ceva,ca ne-am saturat de ceilalti”
    Nu o sa votez USL,cand vad cum NU SUNT IN STARE sa se tina de cuvant ,sau cel putin de aparente ,macar pana la alegeri.
    In locul dumneavoastra as concedia ,consilierii care v-a propun in cadrul USL ,aceste strategii IDIOATE.
    Stiti foarte bine la ce ma refer.
    In cazul in care nu stiti,atunci o sa revin cu dovezile.Apropo ,am apreciat o parte din aceasta postare,pana cand a deschis FRunzaverde gurita lui aurita si a spus ca NU este interzis o alianta cu UDMR ,ci doar PD. :))))))
    WOOOOWWW. Politicienii romani ,chiar si cei de „valoare” sunt mai prosti decat crede-am.Abia cand ajungi sa asculti cu adevarat ce spun realizezi ,ce grozavii spun.Nici nu trebuie sa ai o memorie foarte buna,pentru ca reusesc performanta sa MINTA ,la perioade foarte scurte.
    Poi nu era Ponta,cel cu spume la gura ,care venea sa ne spuna , cu motiunile de cenzura impotriva privatizarii Cuprumin,impotriva infintarii facultatii de la Tg. Mures?
    Se fac multe lucruri in politica,dar NICIODATA NU SE IARTA PROSTIA.
    Eu NU IERT prostia politicienilor si minciuna lor.Motiv pentru care ,voi vota cu ……… .Dar nu cu USL.A reusit aceasta alianta ,USL o contraperformanta .Sau a reusit sa distruga ,sa dezbine ,sa faramiteze si aceea mica incredere ,care le-a fost oferita.
    Stiti de ce nu mai sunt romanii,in strada?Poate Crin si Ponta,ar trebui sa se mai gandeasca putin la strategia lor de RACOLARE A TRADATORILOR DIN PD.
    Apropo ,maine revin cu un comentariu ,care demonstreaza ,cum a-ti reusit sa va contraziceti.Nu iert si nu uit,motivul e simplu…..TREBUIE SA FIU TRANSAT DACA VRETI SA MA CONDUCETI.

    Pun pariu pe ORICE ca USL ……NU o sa aibe majoritate dupa alegeri.

    USL o sa reuseasca performanta de a se face de rusine,daca asa se intampla si eu fac pariu ca asa o sa fie.
    USL o sa ajunga si ei santajati de …..UDMR.
    Antena 3 ,dupa un an de la alegeri,nu o sa se mai bucure de acelasi ratting.

    Mi-as dorii ,ca previziunile mele sa NU se adevereasca,dar discuta-m despre asta in cateva luni.

  4. TOATE LA TIMPUL LOR

    Norodul nu doar că n-acceptă trocul
    Dar, pur si simplu, se simte indignat ;
    Căci e convins că lui Traian, sorocul
    I se va-mplini oricum … în ziua de Ignat .

  5. Stimate domn, cu tot respectul va anunt ca ati omis un aspect important de amintit: Mari Nelu argumenteaza stupid si fariseistic nevoia de modificare a Constitutiei prin rezultatul referendumului cu privire la numarul de parlamentari. Toata lumea stie – inclusiv chiriasul de la Cotroceni – ca numarul de parlamentari poate fi modificat fara a schimba legea fundamentala. Si-atunci, ce doreste Basescu, de fapt? Niste ape tulburi, in care a dovedit ca e un pescar iscusit, in preajma si in timpul alegerilor. Mai mult, sint convins ca ar incerca sa introduca si alte modificari ale Constitutiei, care sa-l ajute sa salveze ce se mai poate salva. Dar cine-l mai crede?

  6. O SCRISOARE PIERDUTĂ
    printre jmecherii de mult băşite este aceea scrisă de marele onanist politic – dom’ Traian Băsescu alias *Jon. Ar trebui multiplicată pe hârtie igienică, la dispoziţia participanţilor la congresele adresanţilor, conferindu-i astfel unica valoare de întrebuinţare practică.

  7. Traian Băsescu a trimis o Scrisoare către USL – Revizuirea Constituţiei şi Demisia

    Recunoaşteţi, este chiar simpatic cu scrisoarea, tema a fost strecurată, molfăită, testată, de mai multă vreme, i-a făcut să se porcăiască între ei şi pe domnii Lăzăroiu şi Voinescu. Acum este sigur că nu va fi acceptată de USL, poate fi lansată şi când va mai veni să se adreseze Parlamentului. Eu sunt de acord acum să se accepte dar probabil se va satiriza şi respinge propunerea preşedintelui. În final se mai recupereză ceva din electorat pentru PDL, pe neâncrederea în politicieni şi Parlament. Este simpatic! :)

  8. Personajul asta are un tupeu incredibil! Nu-l tine nimeni cu forta pe scaunul prezidential, chiar ne-am bucura cu totii daca s-ar retrage din viata politica.

  9. Chiar nu va este de loc rusine sa scrieti pe acest blog din moment ce sunteti cel mai agramat comentator de pe toate blogurile romanesti care exista la ora actuala in spatiul virtual ? De ce nu apelati la serviciile unui prieten de a va exprima in scris opiniile referitoare la politica romaneasca ? De cand n-ati mai citit si dv. o carte ? E atat de greu sa mai rasfoiti macar „cartea de bucate” ? Vi s-a intamplat sa fiti muscat de manualul de gramatica ? De ce mai aveti pretentia de a fi respectat daca scrieti ca ultimul analfabet ? Imi veti invoca probabbil dreptul la opinie al celor mai putin pregatiti dar va spun ca oamenii simpli au bunul simt sau cel putin simtul de orientare de a evita sa-si exprime gandurile sub forma grafica, apeland de regula la cea verbala (orala) sau chiar la … pantonima .

  10. O recomandare pentru TOATE alegerile: Staff-ul PDL si STS vor incerca inca o data sa exploateze mult „maruntisurile” tarii (sate si comune).

    Cu totii cand facem cumparaturi si primim restul NICIODATA nu dam prea multa atentie „banilor” ci doar „leilor”. Este o bresa pe care ei o exploateaza din plin.

    Asa ca mare atentie, in tara sunt multe „maruntisuri” care daca le adunam fac foarte mult.

  11. trebuie sa scapam de astia urgent, nu mai merge nimic in tara asta, mediul de business este la pamant, tinerii au nevoie de locuinte, au ajuns sa stea cu parintii pana la 40ani si altii au 20 case si ne vorbesc de moralitate si de legile statului roman…trebuiesc construite locuinte unde tinerii casatoriti si necasatoriti sa poata platii o chirie in valoare de 15,25% din salariu, cine vrea sa le achizitioneze ok, cine nu, sta cu chirie toata viata, indiferent daca are salariu, ori pensie, poate platii o suma rezonabila. in ce tara din UE mai este chiria mai mare decat salariul minim, ai 175e salariu si chirie de 200e, nu iti permiti nici sa dormi, dar sa mai iesi sa socializezi sa poti evolua etc, stai tot timpul si te gandesti la facturi, facturi si daca luna viitoare mai ai unde dormii….pacat, pacat de tineretul din tara asta, toti vom pleca si se va alege praful de tot. eu am fost plecat in U.S. si am revenit, dar incep sa ma gandesc serios ca totul se duce de rapa aici…ne trebuie TVA de 10% sa platim toti, sa fie ceva ok, toti trebuie sa platim taxe, dar nu sa ne fure cu 24%, de aceea toti ne ferim sa l platim, cautam tot felul de inginerii financiare numai sa nu platim, ne fura 70% din munca, din business si rezultatul este ZERO nu avem nimic, nici strazi, nimic…

  12. Basescu da anunt la mica publicitate? „Cedez mandat de presedinte, contra Constitutie. Astept diaspora!”
    Sau poate s-o fi crezand in piata, la taraba, mai lasa tu, mai dau eu…
    Povesti de adormit…electoratul!

  13. @Domnul Vucea
    Esti un nesimtit!
    Definitia LIBERTATII: Un individ poate face orice vrea atata timp cat nu ingradeste libertatea altora.
    Cine esti dumneata domnule Vucea sa stabilesti agramarea ca si criteriu de limitare a libertatii de exprimare a lui marco? Faptul ca domnia ta este un „domn gramat” nu ai cu nimic mai multe libertati decat marco. Indivizi ca domnia ta, care stiu exact cine si cand are voie sa vorbeasca au adus Romania intr-o crancena dictatura. Indiferent cat de agramat este marco, este un om sufletist si asta valoreaza in viata mai mult decat textele impecabile GRAMATICAL ale domniei tale pline de ironii de doi bani. Nu marco trebuie sa dispara de pe bloguri ci indivizi intoleranti si aroganti ca si domnia ta. Produci tensiuni si conflicte care nu sunt benefice dialogului.

    @marco
    Ai dreptate!
    Daca basescu e un accident al geneticii, UDMR este un dezastru national. Daca USL nu reuseste sa castige alegerile in asa maniera incat sa guverneze FARA UDMR, atunci USL nu are sens. Cand ai spus traian basescu, ai spus UDMR. Au devenit aproape sinonime. Orice asociere a USL cu UDMR demonstreaza ca USL este ahtiata de putere cu orice pret. S-au dat multe legi nedrepte care favorizeaza in Romania o minoritate tradatoare cu pasaport unguresc in buzunarul de la piept. Legile aberante ale regimului basescu trebuiesc „reparate” de USL cand va ajunge la putere. Cum le „repara” USL daca fac aliante umilitoare?

  14. @ SimP

    Nu stiu de ce te-ai maniat asa de tare din moment ce eu nu-ti interzic sa demonstrezi ca esti un … onanist cu drepturi depline. Succes !

  15. @Domnul Vucea
    Eu nu inteleg de ce scrieti pe acest blog, daca nu spuneti nimic legat de politica, nu veniti cu nici o idee. Doar comentati daca ceilalti au scris corect din punct de vedere gramatical si daca nu, ii insultati. In acest caz, va recomand sa incepeti sa predati lb romana, macar acolo are rost ceea ce faceti. Si nu inteleg modul acesta de gandire: daca un om face cateva greseli gramaticale, inseamna ca este un prost si nu are voie sa-si exprime gandurile? Pai atunci, hai sa-i luam drepturile, ca doar a pus o litera prost si este un incult; sa nu-l mai lasam sa voteze, sa nu-l mai lasam sa-si exprime nemultumirile…asta ar insemna ca aproape toata populatia Romaniei sa nu mai aiba nici un drept. Cu astfel de gandire, ajungem sa avem probleme in tara, pentru ca oamenii simpli, care nu folosesc cuvinte elevate si sunt sinceri, sunt considerati nedemni de a fi ascultati. In schimb stam si ascultam persoane ca dumneavoastra care vorbesc din carti si care ne impresioneaza cu acele cuvinte, dar care nu fac altceva in plus. Daca tot sunteti un asa bun prieten al gramaticii, poate faceti cunostiinta si cu cei 7 ani de acasa, si data viitoare stati de vorba cu acesti „oameni simpli” si gasiti rezolvari problemelor existente, in loc sa jigniti si sa nu faceti nimic, decat sa va bucurati ca a-ti gasit o cratima pusa gresit si sunteti destept.

  16. @Vucea
    Pai bine ma „prietene” ,tocmai tu care pretinzi a fi un om cult ,sa fi doar „CULT IN CAP ” ( in capul tau ,ca in fata altora nu esti ),chiar DELOC ….dar chiar DELOC sa nu fi auzit de proverbul „Rade ciob de oala sparta”?
    Pretinzi a fi „citit”,dar in viata ta nu ai putut pune mana si pe DEX?Uite varianta virtuala ,poate iti e de ajutor :http://dexonline.ro/ ……poate gasesti tu acolo PANTONIMA,ca eu stiu doar de pantomima.Dar cum sa imi permit eu ,un neica nimeni dealtfel, sa contrazic pe unu ,care foloseste DEX-ul probabil doar ca scaunel sau ca material pentru WC.Sau poate vrei sa cauti termenii : ANALFABET si AGRAMAT ,ca sa stii pe care sa-l folosesti,atunci cand trebuie si CUM trebuie.
    Cum e mai Vucea,ca domn sigur nu esti ,si personajul a carui nume il folosesti ,cu siguranta nu meriti sa il utilizezi…..,cu termenul…. analfabet?Pentru ca esti atat de „CULT IN CAP” ,iti ofer un link de mare ajutor ,pentru unu care foloseste cuvinte a caror sens nu le cunoaste ( dar da bine ).http://dexonline.ro/definitie/analfabet
    Dar de ce sa ne incurcam noi acum in cativa termeni.Analfabet si agramat sunt 2 termeni ce au ca semnificatie 2 lucruri diferite ,dar TU pentru ca esti „CULT IN CAP” ,esti citit ( probabil ai rasfoit de cateva ori Playboy) , arunci cu termeni si cuvinte pe care NU LE INTELEGI.

    Observ ca ai citit si cu alta ocazie ceea ce am scris.Deduc ( sper sa nu fie un termen prea dificil pentru tine ) ,ca ai mai avut si alta data ceva de spus ,doar ca folosesti un pseudonim ( termenul il gasesti in dex ) diferit.Nu e relevant asta,e doar o observatie ( uite alte comentarii ale mele).
    Ca sa ne facem intelesi ,eu (agramatul ) si tu ( ipocritul sau fatarnic ,oricum doresti) ,iti voi enumera cateva lucruri pe care un om atat de citit ca tine ar trebui sa le INTELEAGA ( ma indoiesc ca vei reusii) :
    1 ) nimeni nu te obliga sa citesti ceea ce scriu eu
    2 ) inainte sa pun eu un prieten sa scrie ceea ce vreau eu ,pune tu un prieten sa iti explice termenii pe care vrei sa ii folosesti ( pentru cultura ta generala )
    3 ) daca te deranjeaza CUM scriu …….NU CITII ( e simplu …chiar si un neo-nazist poate intelege asta )
    4 ) RESPECTUL ( domnule Vucea ,cu d mic ) ,il castigi altfel NU prin modul in care scrii corect sau incorect gramatical

    Personal NU am nevoie de respectul tau,ba dimpotriva prefer sa nu-l am.Respectul se castiga in principal asupra fondului unei probleme ,nu din FORMA ei.Probabil esti unul din cei care o voteaza pe Sanziana Buruiana ,sau mai bine Bianca Dragusan ,ca cei mai conteaza fondul ,atata timp cat FORMA este ceea importanta ( esentiala in cazul tau ).

    Ai avut vreodata sentimentul ca e nasol sa explici prostului …ca e prost?Probabil ca nu ,din moment ce nu a trebuit sa explici niciodata ceva.

    Nu vreau respectul unuia ca tine.Nu am nevoie de respectul unui „mini” nazist ,care considera ca UNII au drepturi ,iar altii au doar obligatii.Nu am nevoie de respectul unuia care considera ca dreptul la libera exprimare ( prin toate formele ei ) ,ar trebui ingradit din cauza bunului-simt.Eu stiu ca iti e probabil greu sa scoti capul in lume si sa apreciezi un om pentru gandurile sale,precum un maturator de strada,care desi in CAPUL TAU ( doar al tau ,sper) ,pute si nu stie sa scrie corect gramatical,ba chiar poate este analfabet ,ESTE INVITAT SA ….VOTEZE.Sau poate Bogdan Ota,pentru ca a trebuit sa care copiatoare prin Norvegia ,ar fi trebuit sa nu i se permita sa cante pe o scena.Ar fi trebuit sa „sufere” de bun-simt ,si sa NU incerce sa se exprime ,sa-si ARATE TALENTUL ,doar pentru ca era un ….baiat care cara copiatoare.
    De ce sa imi fie rusine ,sa imi exercit UN DREPT?Oricum as face ( scris,vorbit,prin pantomima ) acest lucru …..este UN DREPT ,garantat prin Constitutie si nu numai.
    Poate maine vrei sa imi interzici si dreptul la vot,doar pentru ca nu scriu corect gramatical.Sau poate poimaine ,vrei sa imi tragi un glont in cap,din acelasi motiv.

    Sa imi fie rusine ,sa IMI SPUN PUNCTUL DE VEDERE (asa defectuos ,cum o fac)?Dar poate ar fi mai bine ,sa iti exerciti TU un drept ,acela de a NU citi comentariile mele,daca tot te deranjeaza.
    Pentru ca sunt AGRAMAT ,nu am voie sa le cer socoteala celor ce imi conduc mie viata?Hmmmmm …..”prietene” ( sunt ironic ) ,micul meu nazist,scoate capul in lume si o sa vezi ca AU MURIT OAMENI ,DOAR CA TU ,EU ,ALTII sa isi poata exprima gandurile ASA CUM POT si CUM DORESC.

    Eu „sufar” de bun-simt , doar prin simplul fapt ,ca accept sa respir acelasi aer ca al tau ( micule nazist ).Cand merg la VOT ,ca sa IMI EXPRIM PUNCTUL DE VEDERE , sunt intrebat daca am sau nu BUN-SIMT?Cred ca pana si tu stii raspunsul.

    Ca sa nu ne mai invartim atat in jurul cozii,vreau sa imi arati UNDE SCRIE ca un AGRAMAT nu ar trebui sa isi prezinte punctul de vedere.Verifca si tu Constitutia,Dreptul Omului si chiar Codul Bunelor Maniere.Poate o sa imi spui ca este defapt o lege nescrisa,mai stii?!?!?!?!?!?!

    Respectul pentru unul ca tine,este un concept ,greu de inteles.Nu vreau ca cei ce citesc,ceea ce eu scriu sa ma respecte,vreau doar sa accepte UN PUNCT DE VEDERE,oricum ar fi el prezentat.Probabil tu ai cumpara un „rahat” ( nu din cel turcesc ) care e frumos ambalat,eu nu as face asta.
    Apropo ,pot sa fiu CEL MAI MARE AGRAMAT DIN UNIVERS,asta nu inseamna ca NU AM DREPTUL sa imi spun punctul de vedere.
    Eu imi cunosc limitarile si le accept.Accept ca nu voi putea niciodata sa fiu jurnalist,accept ca nu voi putea niciodata sa fiu scriitor,accept ca nu voi putea niciodata sa detin o functie inalta in aparatul de stat (desi la noi ,trebuie sa recunosti e un obicei tocmai invers ) ,accept defectul meu si l-am confirmat si public.Dar tu accepti ,ca ORICINE are dreptul ,indiferent de cultura,religie ,culoare,sex etc. sa isi exprime punctul de vedere?Poate ar trebui sa recitesti Art. 30 din Constitutia Romaniei,sau poate Art.4.Eu pot continua.
    Permite-mi sa fiu eu lipsit de bun-simt si tu sa fi un elevant domn ce NU mai citeste ceea ce scriu eu ,PENTRU CA NU TE OBLIGA NIMENI.Apropo ,poate data viitoare ( in cazul in care te vei incapatana sa citesti ce scriu eu) ,iti trece prin cap ,sa introduci in textele tale si cateva argumente pro sau contra a ceea ce eu prezint,intr-o maniera atat de DEFECTUOASA si atat de lipsita de bun-simt.Daca maria ta binevoieste ,desigur.Asta ca fapt divers.Ca sa stiu si eu daca te-ai hotarat asupra termenului agramat sau analfabet ;) .
    Niciodata nu o sa imi fie rusine cu ceea ce sunt defapt.Suntem egali ( fie ca iti place sau nu ) indiferent de NIVELUL DE CULTURA si la fel de utili/inutili pentru societate.
    Un gunoier sau un director al unei institutii de stat sau private ,au ACELASI DREPT SA SE EXPRIME si fiecare este util societatii in felul lui.Fiecare cum poate si cum stie.
    Un om care nu se exprima asa cum doresti tu,nu inseamna ca e mai prost ca tine sau ca IDEILE ,GANDURILE SALE sunt in mod automat GRESITE.

  17. @SimP

    Din pacate,tipul asta de mentalitate este cel care ne conduce azi si ne-a condus si cu mult inainte de aceste personaje aflate la carma tarii.Am scris si pe acest blog,ca imi cunosc limitarile si defectele,mai precis un defect anume.Chiar Vucea a fost atat de bine informat ,incat sa precizeze ,citez : „Imi veti invoca probabbil dreptul la opinie…” ,ceea ce insemna ca a citit si comentariile mai vechi si nu este doar o persoana noua ,pe acest blog.Atata timp ,cat proprietarul acestui blog,ce are dreptul intelectual asupra lui si obligatiile aferente , nu imi cenzureaza ,nu imi interzice ,sau nu arata intr-un fel sau altul ca NU accepta sa imi prezint punctul de vedere ,pe acest blog ,eu voi continua sa SPUN ,SA SCRIU CEEA CE GANDESC.

    „Domnul Vuia”,probabil nu a sesizat ca a fost o revolutie in ’89.Probabil ca pentru el , a da din gura fara a SPUNE NIMIC ,este modul ideal de viata.Nu ii poti explica unuia batut in *** ,ca NU este obligat sa se uite la un post de televiziune si ca poate schimba canalul ,pentru ca are telecomanda in mana.Ce sa-i faci ,daca el saracu a fost probabil unul din securistii de dinainte de ’89,care DICTA, CUM ,CAND si IN CE FEL sa se exprime oamenii.Pe tipul sau de gandire probabil iobagii ar fi ramas in continuare sclavi pe pamanturile pe care le munceau.Defapt ar fi trebuit sa ramana,pentru ca au fsot atat de NESIMTIT incat ,la un anumit moment in istorie ,sa isi ceara drepturile.
    Cei morti in ’89,au fost niste nesimtiti,pentru ca sau razvratit impotriva celor ce ii asupreau ,din moment ce au iesit public sa isi arate (fiecare in felul lui) ,dezgustul pentru aceea putere.( asta in mintea lui Vucea probabil ).
    Sau cine mai stie SimP,poate si cei care au iesit acum sa protesteze sunt niste nesimtiti ,ca si-au permis in spatiul public sa aduca urle ,sa huiduiasca actuala putere,ba chiar sa o si injure.Probabil ca cei care au protestat acum stiau TOTI sa scrie corect gramatical.Dar poate ca cei care au iesit sa protesteze,si nu erau atat de bine instruiti ar fi trebuit sa fie OPRITI sa scrie o pancarta.Poate ca acel om care protesta SINGUR ,la Baia de Aries,si care a scris pe o pancarta ( gresit din punct de vedere gramatical ) ,ar fi trebuit sa fie OPRIT.Ar fi trebuit sa ii fie interzis dreptul de a protesta,dreptul de a-si exprima opinia PENTRU CA NU A SCRIS CORECT GRAMATICAL PE ACEEA PANCARTA.Asa gandeste Vucea.
    Ce sa mai zici ,cand vezi o astfel de mentalitate.Te resemnezi si realizezi ca astia sunt cei care ne conduc defapt.
    Pun pariu ca Vucea,l-a facut si pe SINGURUL PROTESTATAR DIN BAIA DE ARIES ……….NESIMTIT.Uite aici,cum singurul protestatar din Baia de Aries ,( desi nu a scris corect gramatical ,pe pancarta lui ),a aratat ca oamenii il respecta PENTRU CEEA CE GANDESTE ,nu pentru FELUL in care a scris pe pancarta.http://www.ziare.com/stiri/proteste/singurul-protestatar-din-baia-de-aries-a-ramas-fara-autorizatie-video-1148415

    Pentru ca cei precum Vucea,o ard intelectual si cred ca A CITII o intreaga biblioteca ,iti da dreptul sau nu sa ITI EXPRIMI ( prin orice mijloace ) ,punctul de vedere.

    Apropo ….
    @Vucea
    Ce zici de singurul protestatar din Baia de Aries,ar fi trebuit sa „sufere” de bun-simt cand a iesit sa protesteze?Este un nesimtit ,pentru ca a decis sa SCRIE gresit gramatical pe pancarta?Oamenii ,l-au respectat sau nu?Stiu ca tu probabil l-ai facut un nesimtit ,incult ,prost care isi permite nesimtirea sa deranjeze locuitorii din Baia de Aries,cu protestul lui , si mai ales …..a avut lipsa de bun-simt SA SCRIE SI PE PANCARTA AIA gresit,din punct de vedere gramatical.Ar fi trebuit sa i se interzica dreptul de a protesta.Poate ar fi trebuit sa nu se faca de rusine in halul asta,mai ales ca a iesit in public ,cu o pancarta pe care NU a scris corect gramatical.Poate ar fi trebuit sa ii spuna unui prieten sa ii scrie pancarta,ca nu cumva vreun domn elevat ca tine sa se simta OFENSAT,de modul in care a stiut el sa scrie si sa se exprime.Ca sa nu mai vorbim ,ca o tara intreaga la vazut.

    Uite ca acel om NU a avut nici el bunul-simt de a NU se exprima doar prin pantomima sau pe cale orala ,ci a vrut sa o faca si sub forma grafica.
    Imi permit sa va CITEZ : „Imi veti invoca probabbil dreptul la opinie al celor mai putin pregatiti dar va spun ca oamenii simpli au bunul simt sau cel putin simtul de orientare de a evita sa-si exprime gandurile sub forma grafica, apeland de regula la cea verbala (orala) sau chiar la … pantonima .” – am dat toata fraza ,ca sa nu fiu acuzat ca am scos ceva din CONTEXT.
    Cum e Vucea?A castigat omul ala respectul oamenilor sau nu?Avea dreptul sa isi exprime punctul de vedere SI SCRIS ,sau ….NU?Este si acel „om simplu” ,un nesimtit ca mine ,care isi permite sa isi prezinte punctul de vedere IN SCRIS sau NU?
    Sunt curios ,de ce replica imi vei da.Ca sa vad cum te afunzi si mai mult in mocirla de gandire de tip fascist.
    Acel om este in conceptia ta ,un NESIMTIT?
    http://www.ziare.com/stiri/proteste/singurul-protestatar-din-baia-de-aries-a-ramas-fara-autorizatie-video-1148415

  18. Am impresia ca USL devine din ce in ce mai mult un fel de alianta DA.Daca ar fi fost consecventi in pareri Ponta si Antonescu nu ar fi acceptat inrolarea lui Frunzaverde.Asa mi se pare ca s-a pornit actiunea „puterea cu orice pret si prin orice mijloace”.Jenant!!!

  19. CEL MAI MARE PROST

    Un Preşedinte mare porc politic
    Păzit de MeReU – evreul analitic
    Urmaş al său la troc şi prostituţie
    Şi-ar da şoriciul pe altă constituţie,
    Uitând că toţi românii sunt în Post ;
    Băsescule ai fost, ieşti şi rămâi
    Drept CEL MAI MARE PROST !

  20. @Domnul Vucea

    Atata timp cat onanismul este opusul promiscuitatii sexuale nu inteleg ce poate vedea domnia ta rau in asta? E sex cu o persoana a carui trecut sexual il cunosti 100% si care stii sigur ca nu te inseala. :)
    In conditiile in care, o prostituata are la discretie o treime din bugetul Romaniei timp de trei ani, gratie promiscuitatii sexuale a presedintelui jucator, onanismul ar trebui sa fie la mare cinste in viata politica romaneasca. Sa-l semi-parafrazez pe stalin: Domnilor, Romania are nevoie de onanism, onanism si iarasi onanism!
    :)

  21. (R) Unde nu-i frâul e berechet desfrâul.

    (R) Traian Băsescu e ca o mână de floci pe o tarabă cu beteală…

  22. @SimP
    Uite asa apare cate un individ ce pretinde a fi cult,se crede destept fara sa argumenteze de ce IDEILE altora sunt gresite si considera ca oamenii ar trebui sa se AUTO-CENZUREZE,chiar mai rau sa fie CENZURATI,pentru ca provin din paturi sociale si culturale DIFERITE.In felul asta distrage atentia de la subiectul in cauza,tehnica folosita in permanenta de PD-laciii veseli.
    Mi-au placut comentariile tale,nu pentru ca ti-ai aratat sustinerea mea,ci pentru ca ai sustinut defapt DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE.
    Pun pariu ca acest „cult in cap” Vucea , considera ca si Raed Arafat ,poate ar trebui sa nu detina o inalta functie in aparatul de stat ,tocmai pentru ca nu vorbeste perfect romaneste.Probabil o sa vina sa imi spuna ca e o situatie aparte si ca defapt Raed Arafat ,nu este nascut in aceasta tara,este un imigrant,si a DOVEDIT ca este capabil.Lucruri pe care nu le contrazic,dar vreau sa atrag atentia ca acest Vucea , in perioada de rezidentiat sau chiar mai devreme ,i-ar fi INTERZIS lui Raed Arafat sa fie medic in Romania,pentru ca probabil nu scria corect romaneste ,macar la inceput.Ca asa e el cult in cap,si stie cum sta treaba in viata.Iar oamenilor ar trebui sa le fie interzise anumite DREPTURI FUNDAMENTALE,doar pentru ca NU LE PLACE ALTORA ……:
    – de cum scriu acele persoane
    – de cum arata
    – de sex-ul acelei persoane
    – de religia ei
    – de nivelul de cultura
    – de orientarea sexuala
    – de…de….de,ca odata pornit acest bulgare greu mai este oprit.
    Probabil Hitler a procedat bine ,exterminand evrei,ca poate nici ei nu scriau corect in germana.Ce zici Vucea?Sau o sa spui ca evrei aveau o scuza ,tocmai pentru ca nu erau 100% germani?Chiar daca erau nascuti din bunici si strabunici,pe acele meleaguri.Mai stii ,poate si eu sunt tigan,rus,machedon,ungur,turc,tatar,grec si ar trebui sa ma ierti si pe mine,sau defapt NU ierti pe nimeni?
    Vucea,o spun clar si raspicat ca sa intelegi …..tipul taude mentalitate este asemanatoare nazismului.Iti recomand ceva esential,gandeste inainte sa DESCHIZI GURA/SAU SA SCRII CEVA.

  23. chestia asta cu creatul de locuri de munca o aud de-o viata-ntreaga. Pare sa devina sloganul tuturor formatiunilor politice atat timp cat romanii pun botul

Comentariile sunt închise.