Un mit alimentat constant de adversarii mei timp de 26 de ani a fost spulberat de instituțiile statului român și de cele internaționale.

Mitul averii ascunse a lui Voiculescu, conturile Crescent și fabuloasa construcție creată în jurul conturilor lui Ceaușescu nu mai pot fi astăzi alimentate, iar propagandiștii nu mai știu ce să inventeze.

În 2014, am promis opiniei publice, românilor care mai aveau suspiciuni și celor care mă acuzau că m-am îmbogățit din banii poporului că rezultatul acestor investigații va demonstra că tot ce am realizat în viață, am realizat prin muncă, multă și cinstită.

Și așa am făcut. Am formulat nenumărate adrese, toate însoțite de reveniri prin care am solicitat informații la care aveam dreptul ca oricare cetățean al acestei țări solicitând să mi se comunice rezultatul:

  1. Cercetărilor extraordinare facute de INSTITUȚIILE NAȚIONALE menționate în DP 888/A/08.08.2014
  • Am înțeles că nicio instituție din cele menționate de Camelia Bogdan nu ar fi informat că ar fi găsit bunuri mobile și imobile sau conturi ale societăților comerciale la care eu să figurez ca împuternicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate în țară sau în străinătate, altele decât cele declarate de mine.
  • Tuturor acestor instituții le-am solicitat să respecte legea și dispozitiile deciziei de condamnare, să realizeze aceste verificări și să comunice instituțiilor abilitate rezultatele obținute.
  1. Investigației realizate LA NIVEL INTERNAȚIONAL de către Biroul pentru prevenirea criminalității și de cooperare din cadrul Ministerului Justiției prin intermediul REȚELEI DE RECUPERARE a creanțelor din statele membre ale Uniunii Europene
  • care s-a încheiat iar singurul răspuns primit a fost cel din Cipru care spune: ”Cât despre proprietăți sau alte bunuri deținute, autoritățile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice menționate ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului. Pentru identificarea conturilor bancare ale persoanelor fizice menționate este necesară transmiterea unei comisii rogatorii internaționale.”
  1. COMISIILOR ROGATORII INTERNAȚIONALE înființate LA SOLICITAREA MEA.
  • Pentru a înlatura orice îndoială, în luna septembrie 2015 am solicitat instituției responsabile cu punerea în executare a hotărârii de condamnare să trimită în întreaga lume comisii rogatorii care să identifice conturile bancare ale mele, ale fiicelor mele și ale societătilor la care familia mea este acționar.

Toate au confirmat că nu am societăți, conturi, bunuri mobile și imobile ascunse, în țară sau în străinătate.

Asadar, este aberant să afirmi că cineva tergiversează confiscarea averii mele din Cipru care … NU EXISTĂ (așa cum instituțiile naționale și internaționale confirmă).

5 COMENTARII

  1. Basescu s-a pierdut cu Firea si se gandeste la Pruna. Pinalti a iubit intotdeauna Dinamo, acolo unde a si ajuns. Rommii il vor in fruntea partidului lor pe Antonescu. Porumbel si Pelican vor sa lucreze la Gusa. Cocos, se pare, a ramas doar cu „Punguta cu 2 bani” si afirma: Ce Panam(e)a ! Ungureanu va merge la Grecu, la Rusu si la Turcu. In zootehnie va fi Bacalbasa; Apoi, Bivolaru si Boureanu. Mass-media are multi pori si o Pora. Gadea e securist ? Puric si Matu (-Stoian) vor la Sport (la sarituri). Ponor, la sol. La BNR, Traistariu. Zavoranu, sefa la Rahova. Busuioc face emisiuni de florile marului, freaca menta, se da dupa cires, taie frunze la caini si umbla cu verzi si uscate. Fecioru merge la Mandruta. Gainusa se gandeste la o emisiune cu Ouatu. DNA nu se gandeste la Oprescu; Codruta si Ursu vor paduri sanatoase. DNA a avut un inceput biblic: „La inceput, a fost cu Vantu !” Un Ghita este OK, un altul este KO (si se indreapta spre Portita). Diaconu vorbeste de cele sfinte. Pelinel striga: Cristi, …ba Cristi ! Morar, MeReU, cu faina de import. Un Maior striga: Cold Play ! Totul are un urcus; la STS, un Opris.

  2. Basescu s-a pierdut cu Firea si se gandeste la Pruna. Pinalti a iubit intotdeauna Dinamo, acolo unde a si ajuns. Rommii il vor in fruntea partidului lor pe Antonescu. Porumbel si Pelican vor sa lucreze la Gusa. Cocos, se pare, a ramas doar cu „Punguta cu 2 bani” si afirma: Ce Panam(e)a ! Ungureanu va merge la Grecu, la Rusu si la Turcu. In zootehnie va fi Bacalbasa; Apoi, Bivolaru si Boureanu. Mass-media are multi pori si o Pora. Gadea e securist ? Puric si Matu (-Stoian) vor la Sport (la sarituri). Ponor, la sol. La BNR, Traistariu. Zavoranu, sefa la Rahova. Busuioc face emisiuni de florile marului, freaca menta, se da dupa cires, taie frunze la caini si umbla cu verzi si uscate. Fecioru merge la Mandruta. Gainusa se gandeste la o emisiune cu Ouatu. DNA nu se gandeste la Oprescu; Codruta si Ursu vor paduri sanatoase. DNA a avut un inceput biblic: „La inceput, a fost cu Vantu !” Un Ghita este OK, un altul este KO (si se indreapta spre Portita). Diaconu vorbeste de cele sfinte. Pelinel striga: Cristi, …ba Cristi ! Morar, MeReU, cu faina de import. Un Maior striga: Cold Play ! Totul are un urcus; la STS, un Opris. Lese va face emisiuni cu Badea. Degeratu va fi seful Plajei din Mamaia. Oferta electorala: Sarmalele Reci si Bere Gratis. Pe Zgonea si pe Dragnea, cine ii va Ponta ? Sase case, Sase Sasi.

  3. ce a ajuns ciutacu cum a ajuns sluga lui basescu cautati interviurile cu basescu sa vedeti cum i se adreseaza cu domnule presedinte parca inca e in functie si ce intrebari favorabile ii pune.apropo mi se pare mai corect munteanu la primarie decat firea care o sa fie influentata de hotul de dragnea care a saracit tot teleormanul

  4. Majoritatea suntem de acord cu lemnul si spatiile mici, mai putin la semnificatia masonica a ceea ce se afla la 2 m sub pamant. Lese este exemplul unui roman obisnuit, dus de nas si pacalit, prin omisiune, pentru a fi impotriva unei Catedrale a Neamului, echivalentul unei Notre-Dame, care, din cate stiu, e din lemn si in spatii mici. Noi nu am avut timp de catedrale si palate, aparand de turci, tatari si alte neamuri expansive/expandate, Europa. Intre timp, Europa si-a pierdut din directie, fiind si ea capusata da interese corporatiste si „iluminate”, Insamantarea discordiei, a samantei raului in general, nu corespund(e) spiritualitatii poporului roman. Experimentele la care sunt supuse popoarele nu vin bine si poporului roman. Imperii sau popoare expandate au ce da cetatenilor lor pentru a-i adormi si a nu avea pretentii la conducerea reala politica. Cei ca noi, primiti pentru a fi piata de desfacere si experimente (cum s-a vrut si se va mai dori a fi cel cu cipurile, aprobat de Base si Daniel), nu vom fi „o tara ca afara” niciodata sub tutela ruseasca, americana, germana sau masonica, in general. Ar insemna sa le facem concurenta, culmea, celor care ne conduc intr-un mod subtil, uneori, sau vizibil, ca acum. Discordia religioasa e cea care a rezolvat ieftin (cateva milioane de dolari) Jugoslavia. Baietii merg si pe repetarea unor experimente reusite (Revolutia ’89 – Euromaidan). Am dorit foarte mult „intrarea”in Europa, dar nu intr-o Europa FALSA si capusata, dupa modelul masonic american (a se vedea formarea peste noapte a PDL si, idem, a PNL de acum), ca pas urmator spre „globalizare” (spre introducerea sistemului de control si influentare, pe etape, pentru subordonarea omenirii). Chiar daca nu accept unele practici si dogme religioase (Isus, la camasa sa, nu avea buzunare; nu stiu nici firma care a facut camasa), nu pot sa musc momeala de ‘2 lei” aruncata de cei care au dus de zeci de ori suma „lui Irimescu” IN AFARA si sunt „sfinti”. Dar cu „lumina” intunecata.

Comentariile sunt închise.