Răspuns: la orice, numai la panică NU.

Acum câteva zile, priceputul in economie și președinte al Comisiei Economice din Parlamentul României ne anunța că vine criza mare.

În baza unei analize corecte, situația este următoarea:

În SUA așteptările economiștilor s-au confirmat si Fed (Federal Reserve) a majorat rata dobânzii de referință cu 25 de puncte, un nivel neutru.

Fed confirmă astfel stabilitatea economică pe fondul unei inflații de cca. 2%.

În zona euro, de asemenea avem creștere economică de 2% la nivel anului 2018.

Față de zona euro, creșterea economică în țara noastră a fost în ultimul trimestru în creștere cu 4,1 față de aceeași perioadă a anului trecut.

Îmi iau angajamentul să vă anunț când urmează o criză.

PS: totuși, cine vrea să cumpere imobile, ar fi bine să mai aștepte. Prețurile vor înregistra o scădere.

3 COMENTARII

  1. Romanii ar trebui sa se uite la analizele facut de oamenii competenti din domeniul economiei nu la toti neinspiratii care incearca sa para interesanti facand jonglerii cu nervii si banii romanilor.Astfel de oameni care sunt total pe dinafara ci economia vor sa bage frica si panica in romani…..ei trebuie opriti.Economia tarii noastre este pe un fagas bun….si asa trebuie sa ramana.

  2. Personajul de la comisia economica cred ca nu stie pe ce lume traieste serios cum dracu sa faci asemenea declaratii cand economia tarii este in crestere…deci mi se pare ceva de neimaginat.Numai doctori docenti in economie pun astia la comisie care nu stiu sa faca o analiza corecta.

Comentariile sunt închise.