Băsescu Traian a fost audiat la DNA, astăzi, ca martor, în dosarul finanțării campaniei sale din 2009. Aștept ca justiția să cerceteze și acțiunile lui de trădare, îndreptate împotriva interesului național.

Băsescu Traian, alături de Mihai Răzvan Ungureanu, vor trebui să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat cu Moștenirea Gojdu Și cu Tezaurul României de la Moscova ! Și cu creanțele României la care Băsescu a renunțat de parcă erau banii lui de buzunar !

Am spus asta încă din 2012 și e la fel de valabil azi.

Astăzi, justiția israeliană anchetează un caz de corupție. Cea română ar trebui să ancheteze unul de înaltă trădare !

10 COMENTARII

  1. Basescu credea ca nu il ia la audieri ca este fost mare demnitar….i-a venit randul la tiran sa dea cu subsemnatul si sa raspunda la manariile facute.

  2. Sa-l ancheteze sa sa ii dea ani grei de puscarie la marinarul asta notoriu care s-a gandit numai cum sa isi umfle conturile lui si la fiicele lui analfabete.

  3. Mostenirea gojdu era o avere inestimabila pentru romania insa nu am stiut cum sa o gestionam si am pierdut-o,dar cei care au ajutat la asa ceva sa raspunda in fata justitiei.

  4. Basescule ti-a sosit ceasul ca porcului de ignat,la inchisoare cu tine ca prea ti-ai facut de cap si numai pe luat ai fost pus acum a venit vremea sa dai socoteala.

  5. Eu sincer nu stiu ce pedeapsa i-ar trebui acestui betivan notoriu.un om daca poate fi numit asa care a vrut sa ne aduca pe toti in sapa de lemn.

  6. Basescu trebuie executat si pus la zid ….mostenitea gojdu,creantele,flota romaniei are dosare grele pe umeri,adica a furat ca in codru a facut tot ce a vrut el cand era presedintele tarii s-a imbogatit enorm de mult lasand uneori oameni fara niciun ban a taiat salariile pensiile si tot ce a mai putut taia impreuna cu camarila sa.sper sa fie inchis si sa ispaseasca pedeapsa capitala ca alta pentru el nu cunosc.

  7. Niciodata nu l-am suportat pe acest chior de marinar care miroase a rom cubanez si care se comporta ca puntea unei nave in deriva,asa ne-a adus basescu in deriva plutim si nu avem o directie sintem la mila tuturor insa buzunarele lui basescu sunt pline,din banii nostrii bineinteles.

  8. Cred ca in nici o tara din lume nu s-a intamplat asa ceva cum se intampla la noi,un presedinte de tara sa isi vanda tara bucata cu bucata pe bani grei strainilor si sa mai aiba fantasticul tupeu sa mai iasa public sa spuna ca este nevinovat.sper ca autoritatile de data asta sa isi faca treaba asa cum trebuie si sa ii puna bratari la maini si la picioare.

  9. Audierea ca martor sper sa se transforme pentru basescu in ani grei de puscarie ca o merita pe deplin la cat rau a facut poporului roman.

Comentariile sunt închise.